Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 06 Δεκ 2019, 13:51

Χουργιατς έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:45
vantono έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:41
Οσοι δεν εχετε τιποτα απολυτως να χασετε, ειστε αυτο που βλεπετε τους πολεμους ως "διεξοδο".

θεωρείς δηλαδή ότι η Τουρκική Διοίκηση θα σε κρατήσει στη δουλειά σου :102:
ευχαριστώ που επιβεβαίωσες το ποστ μου :102:
Δεν συμφέρει τους Τούρκους αυτο που νομίζεις.Κανείς δεν θέλει να μπλέξει με δέκα εκατομμύρια ξερόλες αναρχοαντιδραστικούς,πολύ περισσότερο αυτοι που τους είχαν.Ο στόχος είναι αυτό που ονομάζεται φινλανδοποίηση ή παλιότερα Ηγεμονία της Μολδοβλαχίας. :D Αυτό έλειπε να βάλουν στο κεφάλι τους πάλι και τους τρελούς εδώ πέρα.

https://www.in.gr/2019/12/06/politics/e ... -erntogan/

Ερντογάν: Κοιτάξτε, όλα τα μέλη του DHKP-C, του PKK-YPG, της FETO έρχονται συνέχεια σε σας. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το καταφύγιο τους. Αυτό που περιμένουμε από εσάς είναι να πάρετε θέση απέναντι τους. Να ξέρετε η στήριξη σας αυτή θα αυξήσει τη στήριξη μας προς την πλευρά σας. Θα μας βοηθήσει να κινηθούμε πιο θετικά στο προσφυγικό.

Μητσοτάκης: Εμείς έχουμε υπηρεσίες ασφαλείας που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 06 Δεκ 2019, 13:52

πατησιωτης έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:46
Golden Age έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:40
πατησιωτης έγραψε:
05 Δεκ 2019, 14:31
Υπάρχει και η παράταση επ αόριστον.Για την ακρίβεια αυτό έχει επιλεγεί για το Αιγαίο.Υπάρχει η συμφωνία ότι κανείς δεν κάνει γεωτρήσεις μέχρι να υπάρξει συμφωνία και συμφωνία δεν έχει υπάρξει εδώ και 40 χρόνια.Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τα υπόλοιπα.
Για όσους δεν θα τα έχουν ζήσει το 1976 η Τουρκία έβγαλε το Χόρα στο Αιγαίο για να κάνει έρευνες.Ο Παπανδρέου ζήτησε να βυθιστεί αλλά η κυβέρνηση Καραμανλή πρότεινε την προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης.Μετά από παρέμβαση Κίσσινγκερ υπεγράφη η συμφωνία της Βέρνης με την οποία συμφωνείτο ότι κανείς δεν θα κάνει έρευνες στην υφαλοκρηπίδα μέχρι να επέλθει συμφωνία που μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει.
Αυτή η παράταση απλά κάνει τα πράγματα χειρότερα. Υποτίθεται ότι παίρνουμε παράταση για να οργανωθούμε. Και τί γίνεται; Προωθείται ο αντιεθνικισμός σε μια κοινωνία που ολοένα και περισσότερο στρέφεται προς τον καταναλωτισμό. Σήμερα θεωρείται ότι είμαστε σε μειονεκτική θέση εξαιτίας αυτών των καταστάσεων. Αύριο θα 'ναι ακόμη χειρότερα. Μετά απο αυτή την ιστορία ο Κούλης θα αρχίσει να σπρώχνει αντιεθνικισμό με τα μπούνια.
Ο αντιεθνικισμός δεν άρχισε να προωθείται από τότε.Άρχισε μετά από 20 χρόνια,επί Σημίτη όταν 1) η διαφορά οικονομιών Τουρκίας - Ελλάδος άρχισε να διερύνεται και το σύστημα κατάλαβε ότι δεν μπορεί να ανταγωνισθεί σε εξοπλισμούς και πρέπει να προετοιμάσει τον κόσμο για συμβιβασμό
2) η ευρύτερη αριστερά που πρωτοστατούσε σε αντιτουρκισμό επί ψυχρού πολέμου ποντάροντας στο ότι αυτός αναρριπίζει τον αντιαμερικανισμό και τον φιλοσοβιετισμό που την ευνοεί κατάλαβε ότι ο πατριωτισμός με ανυπαρξία της ΕΣΣΔ πριμοδοτεί την δεξιά.
τέσπα, σήμερα με όλα αυτά τα δεδομένα δεν θα έπρεπε να υπάρξει μια εθνικιστική στροφή; τους μαλάκες απέναντι δε μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με αντιπολεμική και αντεθνική ρητορική
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Δεκ 2019, 13:55

Χουργιατς έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:50
vantono έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:47

Μπορεί όμως να την κάνω για αλλου

αρά γιατί θεωρείς ότι πρέπει να καταθέσεις και γνώμη :102:

πρώτος δεν έχεις κάτι να χάσεις :102:
ε κούβεντα να γίνεται :102:
Η νοοτροπία των πχορουμομπούμερς aka "θα στείλω τα παιδιά μου για πατσές και ποδαράκια", όσο και των απανταχού διεξοδούχων, οφείλει να στηλιτεύεται :102:

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 06 Δεκ 2019, 13:57

πατησιωτης έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:51
Δεν συμφέρει τους Τούρκους αυτο που νομίζεις.

και αυτό που μου παραθέτεις υποθέτει κατακτητή με εσωτερική ευστάθεια, Πατ.
δεν έχει.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 06 Δεκ 2019, 15:40

panos291 έγραψε:
06 Δεκ 2019, 09:22
Northern Spirit έγραψε:
05 Δεκ 2019, 23:23
panos291 έγραψε:
05 Δεκ 2019, 22:50

Α μπράβο. Διεθνές δίκαιο και μαλακιες. Αυτά είναι για τους χαζούς και τους αδυναμους.
Η παγκοσμιοποιηση καταφερε με ΕΕ και αλλους μηχανισμους για δεκαετιες να ελεγξει τουλαχιστον στην Ευρωπη τις αγριες διαθεσεις διαφορων σφαγεων κυριως Τουρκων, Γερμανων κλπ. Οι Τουρκοι τωρα επιχειρουνε να σηκωσουνε κεφαλι...Μονο με ενισχυση της παγκοσμιοποιησης και της ΕΕ μπορει να ανακοπει η Τουρκια..

Αλλιως τις επομενες δεκαετιες οι Τουρκοι θα κανουνε ντου στπυς γειτονες τους..Ο νεοοθωμανισμος ηρθε για να μεινει.

Και ο Ερντογαν οσο κι αν τον κραζουνε οι διαφοροι στοκοι της μπανανιας ειναι λογικος ηγετης...Η τουλαιχστον πιο λογικος απο τις εναλλακτικες..

Οι διαδοχοι του δεν θα ειναι και τοσο λογικοι.

Να παρακαλατε να ενισχυθει η ΕΕ και να φυγουνε απομονωτιστες απο την ηγεσια των ΗΠΑ γιατι αλλιως θα κλαψουνε μανουλες στο Αιγαιο..
Δηλαδή η αντίδραση της Ελλάδας πρέπει να είναι..παρακαλια.
Συμμαχιες οχι παρακαλια....παρακαλια και πιθπες θα πεσουνε αν ειμαστε εκτος ΕΕ και ΝΑΤΟ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Δεκ 2019, 17:44

Μητσοτάκης: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην ισχύσει η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης
«Η συμφωνία οδήγησε την Τουρκία σε μια πρωτοφανή διπλωματική απομόνωση», είπε ο Πρωθυπουργός.

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, η κυβέρνηση προετοιμάζεται για τα επόμενα βήματά της προκειμένου να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα και ειδικά στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, την συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης. «Αυτό το χαρτί δεν το αναγνωρίζει κανείς και δεν σημαίνει τίποτα, θα καταρρεύσει. Όχι μόνο γιατί είναι παράνομο αλλά γιατί δεν υπάρχει αντισυμβαλλόμενο μέρος, με νομιμοποίηση, να το επικυρώσει στη Λιβύη. Και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας αυτή η συμφωνία να μην ισχύσει» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, «τα κείμενα που επικαλείται η Άγκυρα για τις θαλάσσιες ζώνες δεν παράγουν νομικό αποτέλεσμα ούτε και πρόκειται να κυρωθούν, όχι μόνο γιατί είναι αγεωγράφητα και ανιστόρητα καταργώντας από τον χάρτη ελληνικά νησιά αλλά και γιατί οδήγησαν την Τουρκία σε μια πρωτοφανή διπλωματική απομόνωση. ΗΠΑ, Ρωσία, ΕΕ, Αίγυπτος, Ισραήλ καταδίκασαν την στάση της Τουρκίας μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα. Ακόμη και μέσα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ που πάντα τηρούσε ίσες αποστάσεις απέναντι στις διαφορές μας με την Τουρκία, ισχυρές χώρες κατέκριναν τη στάση της γειτονικής χώρας, με πρώτο τον Πρόεδρο Μακρόν, ο οποίος έθεσε φραγμό στην επιθετικότητα των γειτόνων μας».

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα του Λίβυου πρέσβη ο οποίος ήδη επιστρέφει στη χώρα του, αλλά και της επίσκεψης στην Ελλάδα του Προέδρου του Κοινοβουλίου της Λιβύης, την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης, πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης έχει ήδη εκφράσει στον ΟΗΕ την κάθετη διαφωνία του για τη συμφωνία την οποία υπέγραψε ο Λίβυος Πρωθυπουργός με τον Τούρκο Πρόεδρο, λέγοντας ξεκάθαρα ότι η Λιβύη δεν έχει θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία. «Κατά συνέπεια δεν μπορεί να υπογραφεί καμία συμφωνία η οποία να θέτει στο τραπέζι της συζήτησης τον καθορισμό θαλασσίων συνόρων μεταξύ δύο χωρών που δεν έχουν θαλάσσια σύνορα», ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός

Η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης ήταν το ένα από τα δύο κρίσιμα μέτωπα που κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Λονδίνο με τον Ταγίπ Ερντογάν. Το δεύτερο είναι το μεταναστευτικό όπου –σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στον Τούρκο πρόεδρο- η γειτονική χώρα δεν τηρεί ειδικά το τελευταίο διάστημα.
Για το μεταναστευτικό, όπως είπε ο Πρωθυπουργός, υπάρχουν πέντε ξεκάθαρες προτεραιότητες από ελληνικής πλευράς: Φύλαξη των συνόρων. Ανακούφιση των νησιών. Ελεγχόμενα κέντρα. Γρήγορες επιστροφές. Προστασία των ασυνόδευτων παιδιών.

«Οι Διεθνείς Οργανισμοί, όλοι, στηρίζουν το σχέδιο της κυβέρνησης και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό, διότι τους θέλουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας. Το νέο κέντρο, εξάλλου, η νέα φυλασσόμενη εγκατάσταση στη Σάμο, κατασκευάζεται με την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει εντός των επόμενων μηνών», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι ενισχύονται οι δυνάμεις αποτροπής με νέους συνοριοφύλακες.

«Συμπερασματικά, η θέση μας είναι σαφής: Η Ελλάδα κάνει καλά τη δουλειά της. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η Τουρκία. Αλλά και η Ευρώπη -στο δικό της μέτρο», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση αναδεικνύει το μεταναστευτικό ως κεντρική ευρωπαϊκή προτεραιότητα. Ταυτόχρονα όμως ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που θα χρειαστεί χρόνο για να επιλυθεί. «Σε δύσκολες συνθήκες, η ελληνική πολιτική υπάρχει, διαρκεί και προχωρεί. Ωστόσο, όπως έχω πει πολλές φορές, το μεταναστευτικό ήλθε για να μείνει. Είναι πρόβλημα διεθνές, ευρωπαϊκό, το οποίο υπερβαίνει τις δυνάμεις ενός μόνο κράτους. Προφανώς, η αντιμετώπισή του δεν θα είναι ούτε εύκολη, δεν θα είναι ούτε γρήγορη. Απαιτεί ενότητα, απαιτεί αποφασιστικότητα, απαιτεί και ανθρωπιά. Αλλά, μερικές φορές, και υπομονή από τον λαό μας. Και κατανόηση στις δυσκολίες που προκύπτουν», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο κομμάτι των ελληνοτουρκικών, ο Πρωθυπουργός άσκησε έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τις θέσεις που εξέφρασε.

«Βεβαίως, ενώ εγώ βρισκόμουν απέναντι στον Τούρκο πρόεδρο πληροφορήθηκα, δυστυχώς, τις απρεπείς και διχαστικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα. Λάθος στάση, λάθος άποψη, λάθος πράξεις, κυρίως όμως τη λάθος στιγμή! Λυπάμαι! Και η ιστορία της παράταξής μου, αλλά και το προσωπικό μου ήθος, δεν μου επιτρέπουν να κάνω μέρος του κομματικού ανταγωνισμού τα εθνικά μας θέματα. Θα σταματήσω εδώ. Θα πω μόνο τούτο: Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη εθνική στιγμή, ο κ. Τσίπρας έβγαλε τον χειρότερο εαυτό του. Εύχομαι, ειλικρινά, αυτός ο εαυτός του να μην είναι και ο μόνος».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η Ελλάδα συχνά βρέθηκε σε καταιγίδες και φουρτούνες, τις οποίες όμως ξεπέρασε με ενότητα, με σωστές επιλογές και συμμάχων αλλά και στόχων, έχοντας πάντα για πυξίδα το Διεθνές Δίκαιο και το εθνικό συμφέρον. «Αυτό θα κάνει και τώρα. Και είμαι σίγουρος πως θα βγει και πάλι σε ήρεμα νερά για να συνεχίσει τη ρότα της προόδου που έχει χαράξει», συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/met ... Jl13LedujY

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 06 Δεκ 2019, 18:07

πατησιωτης έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:51
Χουργιατς έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:45
vantono έγραψε:
06 Δεκ 2019, 13:41
Οσοι δεν εχετε τιποτα απολυτως να χασετε, ειστε αυτο που βλεπετε τους πολεμους ως "διεξοδο".

θεωρείς δηλαδή ότι η Τουρκική Διοίκηση θα σε κρατήσει στη δουλειά σου :102:
ευχαριστώ που επιβεβαίωσες το ποστ μου :102:
Δεν συμφέρει τους Τούρκους αυτο που νομίζεις.Κανείς δεν θέλει να μπλέξει με δέκα εκατομμύρια ξερόλες αναρχοαντιδραστικούς,πολύ περισσότερο αυτοι που τους είχαν.Ο στόχος είναι αυτό που ονομάζεται φινλανδοποίηση ή παλιότερα Ηγεμονία της Μολδοβλαχίας. :D Αυτό έλειπε να βάλουν στο κεφάλι τους πάλι και τους τρελούς εδώ πέρα.

https://www.in.gr/2019/12/06/politics/e ... -erntogan/

Ερντογάν: Κοιτάξτε, όλα τα μέλη του DHKP-C, του PKK-YPG, της FETO έρχονται συνέχεια σε σας. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το καταφύγιο τους. Αυτό που περιμένουμε από εσάς είναι να πάρετε θέση απέναντι τους. Να ξέρετε η στήριξη σας αυτή θα αυξήσει τη στήριξη μας προς την πλευρά σας. Θα μας βοηθήσει να κινηθούμε πιο θετικά στο προσφυγικό.

Μητσοτάκης: Εμείς έχουμε υπηρεσίες ασφαλείας που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Οι Τούρκοι θα κάνουν αυτό που πάντα κάνουν, θα αλλάξουν τους πληθυσμούς, όπως κάνανε στην Ίμβρο στη Βόρεια Κύπρο και σήμερα στη Συρία.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Δεκ 2019, 18:25

Ν. Παναγιωτόπουλος: Προτιμώ να χάσω τον ύπνο μου για το ενδεχόμενο εξεταστικής παρά για τη μη αναβάθμιση των F-16
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να ενισχύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις και να επαυξήσει την ετοιμότητά τους, εν μέσω της κλιμάκωσης της επιθετικής στάσης της Άγκυρας, καταδεικνύει η δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου για την άμεση ανάγκη αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16.

«Θα προτιμούσα να χάσω τον ύπνο μου μπροστά στο ενδεχόμενο να με καλέσουν στο μέλλον να πάω σε μια Εξεταστική Επιτροπή, παρά να χάνω τον ύπνο μου επειδή δεν έκανα τίποτα, για να αναβαθμίσω τα αεροσκάφη F-16, με δραματικά καλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την επαύξηση της ετοιμότητας σε αυτό τον καιρό και τις υπαρκτές απειλές, που συμφωνούμε ότι περικυκλώνουν τη χώρα μας», επισήμανε ο κ. Παναγιωτόπουλος, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση των F-16 στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

«Τώρα πρέπει να αναβαθμιστούν οι ένοπλες δυνάμεις. Τώρα είναι η ώρα, όχι αύριο. Τώρα» ανέφερε με νόημα ο κ. Παναγιωτόπουλος.
«Δουλειά μου είναι να κάνω αυτά που πρέπει, ώστε τα επίπεδα εθνικής άμυνας της χώρας να είναι εκεί που πρέπει να είναι», τόνισε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια συνεννόησης με την Τουρκία.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος παρείχε και διευκρινίσεις αναφορικά με τη σύγχυση που επικράτησε περί παγώματος των ΜΟΕ Ελλάδας –Τουρκίας, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν ειπώθηκε οτιδήποτε σχετικό με «πάγωμα», αλλά αντιθέτως στο τετ-α-τετ του πρωθυπουργού με τον Ταγίπ Ερντογάν συμφωνήθηκε η συνέχισή τους.

https://www.naftemporiki.gr/story/15403 ... _nfziRMnYA

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Δεκ 2019, 18:31

vantono έγραψε:
06 Δεκ 2019, 17:44
Μητσοτάκης: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην ισχύσει η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης

Ναι οπως καναν και με τις Πρεσπες.

.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Δεκ 2019, 18:31

vantono έγραψε:
Δεν το ξέρω ακομα, αυτό :e040:
Μπορεί όμως να την κάνω για αλλου, και να χρηματοδοτώ την Επανάσταση οσο η χωρα μου βρισκεται υπό τουρκικό ζυγό. :oops:
ρε μπαγάσα εσύ δεν έκανες κήρυγμα για κάρτες και φοροδιαφυγή και έβριζες όσους κοιτάνε το συμφέρον τους και προσπαθούν να μην πληρώσουν ότι παλαβό φόρο υπάρχει? :lol:

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Δεκ 2019, 18:37

nowhere έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:31
vantono έγραψε:
Δεν το ξέρω ακομα, αυτό :e040:
Μπορεί όμως να την κάνω για αλλου, και να χρηματοδοτώ την Επανάσταση οσο η χωρα μου βρισκεται υπό τουρκικό ζυγό. :oops:
ρε μπαγάσα εσύ δεν έκανες κήρυγμα για κάρτες και φοροδιαφυγή και έβριζες όσους κοιτάνε το συμφέρον τους και προσπαθούν να μην πληρώσουν ότι παλαβό φόρο υπάρχει? :lol:
Υπό συνθήκες τόταλ γουόρ, η αντιμετώπιση συγκυριών και επεξεργασία δεδομένων και πρακτικών είναι διαφορετική, αγαπητέ. :102:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Δεκ 2019, 18:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2019, 10:46
πατησιωτης έγραψε:
06 Δεκ 2019, 10:38

Οπως χρεώθηκε η χούντα τη διχοτόμηση της Κύπρου θα χρεωθεί και η μεταπολίτευση και η γενιά του πολυτεχνείου την συνεκμετάλλευση,καθαρές κουβέντες.
Αυτό.
Και το κακό είναι ότι δεν θα πάρουμε και νομπελ ειρήνης. :lol:
Μόνο καταδίκες από τα παρατηρητήρια θα τρώμε και πολύ μας είναι.

Καλή μας χώνεψη.
Αν και έχω ψιλοβαρεθεί να το λέω τόσα χρόνια, δεν θα μας πάρουνε τίποτα οι Τούρκοι, θα τους τα δώκουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Δεκ 2019, 18:51

vantono έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:37
Υπό συνθήκες τόταλ γουόρ, η αντιμετώπιση συγκυριών και επεξεργασία δεδομένων και πρακτικών είναι διαφορετική, αγαπητέ. :102:
οπότε υποθετικά αν είσαι από την κρήτη [μπες λίγο στον ρόλο,είσαι κρητικός,οι δικοί σου όλοι ζουν εκεί,ότι έχεις είναι εκεί] και θυμηθούν τώρα με το αέριο την μειονότητα οι τούρκοι και σας την πέσουν θα το βρεις λογικό και δεν θα κρατήσεις κακία αν οι υπόλοιποι απλά χρηματοδοτήσουν την επανάσταση σας,έτσι?

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Δεκ 2019, 18:57

nowhere έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:51
vantono έγραψε:
06 Δεκ 2019, 18:37
οπότε υποθετικά αν είσαι από την κρήτη [μπες λίγο στον ρόλο,είσαι κρητικός,οι δικοί σου όλοι ζουν εκεί,ότι έχεις είναι εκεί] και θυμηθούν τώρα με το αέριο την μειονότητα οι τούρκοι και σας την πέσουν θα το βρεις λογικό και δεν θα κρατήσεις κακία αν οι υπόλοιποι απλά χρηματοδοτήσουν την επανάσταση σας,έτσι?
Απ'τη στιγμή που θα πατήσουν πόδι στη στεριά οι τουρκαλάδες και κινδυνεύσει το σπίτι μου και οι ανθρωποί μου, τους γάμησα τα πρέκια επιτόπου με ο,τι βρω μπροστά μου, απο μπερέτα μέχρι νυχοκόπτη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται διευκρίνιση. Φυσικά και δεν θα έχω την απαίτηση να με ακολουθήσεις εσύ ή τα παιδιά σου ή οποιοσδήποτε δικος σου σε όλο αυτό, όμως. Ολα αυτά βεβαια, σε περιπτωση που τουρκαλέοντες πατήσουν στεριά και κινδυνεύψει το σπιτι μου. Το τι θα κανουν στη μεση ενος κωλοπελάγους μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο κάτω,ζμπούτσαμ. Μπροστά στη ζωή των δικων μου ανθρώπων,να τα βρασω τα πετρέλαιά τους και τις γεωτρήσεις τους και τα σκαμπό μου μέσα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 06 Δεκ 2019, 18:59

Πόλεμος ή συνεκμετάλλευση;

Ξέρω γω; Κρίμα θα είναι να γίνει συνεκμετάλλευση, αλλά μετά μήπως μας ζητήσει ο Ερντογαν και τα μισά νησιά;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών