hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 03:54
Νon4me έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 02:43
Κοιτα τύπε . καταρχην το αρθρο μιλάει για ποτα . ( λεπτομερεια βεβαια ) Κατα δευτερο ομως και σημαντικο λεει πως τα ατομα που εφαρμοζουν την τακτικη του πιστολιερο ειναι διαβασμενα .
Καφέ, ποτά, μαλακίες. Άσχετα τι παραγγέλνεις, το πληρώνεις αμέσως. Κι αν δεν γίνεται κάτι τέτοιο στο μπαρ, αν κάποιος ήταν τζαμπατζής θα το έκανε πάντα. Βγαίνω για να μιλήσω στο τηλέφωνο, πάω τουαλέτα, κάτι έγινε έξω...
Δηλαδή ο κόσμος που κάθεται έξω δεν πληρώνει γιατί μπορεί να σηκωθεί να φύγει χωρίς να το καταλάβουν οι σερβιτόροι; Δηλαδή πόσο πιο μούφα;
Οχι απλα τωρα ο κόσμος ( οι πιστολιερο δλδ ) εχει το έναυσμα ( και ο μαγαζατορας που εχει λερωμενη τη φωλια του και θελει τον κοσμο αλλα θελει και τους
καπνιστες ) και γινεται οτι γίνεται . Δηλάδη με κανεις και απορώ . Δεν εχεις καθισει ποτε σε μπαρ ?

Προσωπικά περα απο κλαμπ ( και παλι οχι σε ολα ) που οτι παρεις το πληρωνεις με το που το παρεις , σε κανονικο μαγαζι μπαρακι δλδ η καφε μπαρ - δε θυμαμαι να καθισα στο μπαρ να πηρα κατι και με το που μου το εδωσε το μπαρμανι να μου ζητησε χρηματα
ατακα και επιτοπου . ( Αν κατσεις σε τραπεζι ειπαμε που παιζει σερβιτορος που -λογικα- εχει ξεχωριστο ταμειο αλλαζει το θεμα . )
εδιτ . Γιατι ψαλιδισες το quote μου ?

( και δε μιλαω για το σημειο που σε πειραζω , αλλα για το σημειο του οτι οι πιστολιερο καθονται στο μπαρ συνηθως
πραγμα που σου εξηγησα για ποιο λογο . το οποιο εκοψες και αυτο )