όχι δεν έτυχε.Pedro έγραψε: ↑11 Δεκ 2019, 16:04Εχεις δοκιμασει απο αυτο;
https://www.real.de/product/333933804/? ... gLKa_D_BwE
Whisky
Re: Whisky
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Μαυροβασίλης
καλό θα είναι να τα βάλει ο Μπαντούρης στον κατάλογο, θα πάνε τέλεια με απάκι
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- EKPLIKTIKOS
Μλκ μου σε κατι τετοια νήματα νιωθω οτι περιτριγυριζομαι απο φιδεμπορες ή τπτ κροισους. Ευθαρσώς δηλώνω οτι πινω haig, ωραία τα καπνιστα δε λεω αλλα σιγά μη δίνω 50 ευρω για ένα μπουκαλι. Μαλλον ειμαι ο μονος που πινει haig, γιατι οποτε μιλας ολοι σου λενε τις ψαγμενιες τους 

Βρε ξυπνιτζη ειναι χαλια το χέηγκ. Και δεν ειναι φτηνο. Δηλαδή το να δώσεις ένα δεκαπεντάρι παραπάνω και να πάρεις ένα νορμαλ σε κάνει κροίσο;
Βέβαια αν πίνεις κάργα όντως και το δεκαπεντάρι παραπάνω δε συμφέρει. Αν πίνεις το πολύ ένα μπουκάλι το χρόνο, τότε το δεκαπεντάρι δεν είναι τίποτα.
υγ. δε μαρέσουν τόσο τα καπνιστά όσο τα γλυκόπιοτα.
Βέβαια αν πίνεις κάργα όντως και το δεκαπεντάρι παραπάνω δε συμφέρει. Αν πίνεις το πολύ ένα μπουκάλι το χρόνο, τότε το δεκαπεντάρι δεν είναι τίποτα.
υγ. δε μαρέσουν τόσο τα καπνιστά όσο τα γλυκόπιοτα.
- EKPLIKTIKOS
Προτεινετε μου ενα ουίσκι μέχρι 20 ευρω. Δεν έχω καμια καυλα με το haig, αλλα δεν πίνω ενα μπουκαλι το χρονο. Είναι το ίδιο με τις μπυρες, άντε να ψησεις τον αλβανο στην οικοδομή να αφησει τις αηδιες τυπου αλφα κ να πιει weihenstephanerΕρμής έγραψε: ↑11 Δεκ 2019, 16:54Βρε ξυπνιτζη ειναι χαλια το χέηγκ. Και δεν ειναι φτηνο. Δηλαδή το να δώσεις ένα δεκαπεντάρι παραπάνω και να πάρεις ένα νορμαλ σε κάνει κροίσο;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
2 μπουκάλια και αν το χρόνο ρε σιγά τα λεφτά , ποιότητα εναντίον ποσότηταςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Δεκ 2019, 16:39Μλκ μου σε κατι τετοια νήματα νιωθω οτι περιτριγυριζομαι απο φιδεμπορες ή τπτ κροισους. Ευθαρσώς δηλώνω οτι πινω haig, ωραία τα καπνιστα δε λεω αλλα σιγά μη δίνω 50 ευρω για ένα μπουκαλι. Μαλλον ειμαι ο μονος που πινει haig, γιατι οποτε μιλας ολοι σου λενε τις ψαγμενιες τους

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ακριβώς αυτό.
Το να δώσεις 60 για ένα λαγκαβούλιν μια φορά τον χρόνο ξέρω γω δεν σε κάνει κροίσο. Το να κατεβάζεις μισό μπουκάλι από αυτό κάθε βράδυ τότε ναι,
Το να δώσεις 60 για ένα λαγκαβούλιν μια φορά τον χρόνο ξέρω γω δεν σε κάνει κροίσο. Το να κατεβάζεις μισό μπουκάλι από αυτό κάθε βράδυ τότε ναι,
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- EKPLIKTIKOS
Ελα παίδες πηγαμε απο το 1 στα 2 μπουκαλια, να το δεχτω, αλλα μη με πατε σε 1 τη βδομάδα σιγα σιγα, γιατι θα θελω μισο μηνιατικο για ξυδια. Ε να μη συνοδέψεις κ με ενα καλο πουρο; 

Αμα θέλεις ένα μπουκάλι την εβδομάδα, τότε ναι, είναι λεφτάκια αυτά τα 15.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Δεκ 2019, 17:00Προτεινετε μου ενα ουίσκι μέχρι 20 ευρω. Δεν έχω καμια καυλα με το haig, αλλα δεν πίνω ενα μπουκαλι το χρονο. Είναι το ίδιο με τις μπυρες, άντε να ψησεις τον αλβανο στην οικοδομή να αφησει τις αηδιες τυπου αλφα κ να πιει weihenstephanerΕρμής έγραψε: ↑11 Δεκ 2019, 16:54Βρε ξυπνιτζη ειναι χαλια το χέηγκ. Και δεν ειναι φτηνο. Δηλαδή το να δώσεις ένα δεκαπεντάρι παραπάνω και να πάρεις ένα νορμαλ σε κάνει κροίσο;
Μέχρι 20 ευρώ δε ξέρω. Μέχρι 30 μπορείς να παίξεις μπάλα στα αξιοπρεπέστατα Glen Moray και Glenfiddich, ίσως και Cardhu αν βρεις καμια προσφορά.
Τbh αν πίνεις και καπνίζεις τόσο πολύ, κακώς ρωτάς εδώ,
Ρώτα στην κλαδική του πασοκ καλύτερα
Ρώτα στην κλαδική του πασοκ καλύτερα

εμ, κατι έχεις μπερδέψει με τον όρο "αλκοολικός".
- EKPLIKTIKOS
Πινω καθε μερα αλκοολ, αλλα δε νομίζω οτι ειμαι αλκοολικός. Ειμαι κατα μια έννοια, το πινω σα χαλαρωτικό καθε βραδυ για να ηρεμήσω. Αλλα δεν πίνω ποσότητες. Ακομα κ εξω να βγω δε θα πιω πανω απο 2 ποτα γενικά. Κ ποτε μεσα στη μέρα.