όταν αποκαλούν τον Κατσίφα δολοφόνο και τρομοκράτη τι είναι;
Προσβολή νεκρού
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Προσβολή νεκρού
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ποιος; Αυτός! (Ένα-μηδέν)Ju-87 έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 19:43Ποιος εισαι εσυ που θα με κανεις να πηξω?...Γιάννης έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 17:26Σοβαρότατη πηγή: ένα ανώνυμο άρθρο σε βοθροσάϊτ.Ju-87 έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 15:40Θα ήθελα να μάθω από τους αξιότιμους κύριους συντονιστές (αλλά και από τα απλά μέλη) το πότε γίνεται προσβολή ενός νεκρού και πότε όχι; Εγώ αποκάλεσα τον Άρη Βελουχιώτη πστη (που ήταν), παιδεραστή (που ήταν), σφαγέα (που ήταν) και εθνοπροδότη (που ήταν) και έφαγα μπαν. Περισσότερα εδώ.Fixed (πήξε).
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν χρειάζεται να τον αποκαλέσουν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:02όταν αποκαλούν τον Κατσίφα δολοφόνο και τρομοκράτη τι είναι;
Αρκεί η εικόνα του με το όπλο όταν θα την δει ένας άνθρωπος απ την Κίνα πχ καταλαβαίνει πως πρόκειται για κάτι περί τρομοκρατίας.
Τα 'ψιλά' γράμματα δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Τι ήταν κλπ.
Απ την στιγμή που η εικόνα μεταδόθηκε το μήνυμα λήφθηκε.
Ο Άρης απ την άλλη έχουν περάσει χρόνια εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε image και να προστατευτεί αναλόγως.
- Παλαιοελλαδίτης
Και μάλιστα άτομα από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο (εντός και εκτός πχορουμ) που όταν η αστυνομία είχε ξεπαστρέψει τη συμμορία του Κόλα έκαναν λόγο για ''πογκρόμ'', ''αστυνομική-ρατσιστική βία'' κλπ. Α, τα ίδια υποστήριζαν και για το σκηνικό με τους δύο Αλβανούς λαθροϋλοτόμους με τα καλάσνικοφ που σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία κάπου στα σύνορα, στο ίδιο περιστατικό που σκοτώθηκε και ένας Έλληνας αστυνομικός.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:02όταν αποκαλούν τον Κατσίφα δολοφόνο και τρομοκράτη τι είναι;
- Dwarven Blacksmith
ΑΝ λέω ΑΝ όντως έγινε μπαν για προσβολή του Βελουχιώτη είναι 100% απαράδεκτη μαλακία. Αν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να κρίνουμε ιστορικές προσωπικότητες επειδή είναι νεκρές. Θα ήθελα την τοποθέτηση του συντονισμού γιατί αρνούμαι να το πιστέψω.

Δολοφόνο δεν τον είπαν γιατί δεν σκότωσε κανέναν. Αλλά αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην χώρα μας περί τρομοκράτη θα μιλούσαμε έτσι δεν είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:02όταν αποκαλούν τον Κατσίφα δολοφόνο και τρομοκράτη τι είναι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
συμφωνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:14ΑΝ λέω ΑΝ όντως έγινε μπαν για προσβολή του Βελουχιώτη είναι 100% απαράδεκτη μαλακία. Αν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να κρίνουμε ιστορικές προσωπικότητες επειδή είναι νεκρές.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Παλαιοελλαδίτης
Έχοντας υπόψη αφενός πως δεν υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις περί ομοφυλοφιλίας ή παιδοφιλίας του Βελουχιώτη (δεν υπολογίζω πηγές τύπου Πετρόπουλου κλπ) και αφετέρου πως ο λόγος στη Δεσφίνα είναι πλαστός, αυτά που τεκμηριωμένα ισχύουν για τον Βελουχιώτη είναι ο σαδιστικός χαρακτήρας και το γεγονός πως ενίοτε κάλυπτε μερικούς από τους κατσαπλιάδες του (βλ. Δράκος) όταν αυτοί σκότωναν ανήλικα παιδιά, όπως στην περίπτωση του υιού Μαραθέα ή των δύο θυγατέρων ενός πρώην αντάρτη.Ju-87 έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 15:40Θα ήθελα να μάθω από τους αξιότιμους κύριους συντονιστές (αλλά και από τα απλά μέλη) το πότε γίνεται προσβολή ενός νεκρού και πότε όχι; Εγώ αποκάλεσα τον Άρη Βελουχιώτη πστη (που ήταν), παιδεραστή (που ήταν), σφαγέα (που ήταν) και εθνοπροδότη (που ήταν) και έφαγα μπαν. Περισσότερα εδώ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τρομοκράτη και επίδοξο δολοφόνο έναν άνθρωπο που τον απείλησαν επειδή σήκωσε την σημαία την 28η Οκτωβρίου, πήγαν σπίτι του και χτύπησαν τη μάνα του κι αυτός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και πήγε να κρυφτεί όπου τον βρήκανε μερικές ώρες μετά και τον εκτέλεσαν εκδικητικά με δύο σφαίρες, η μία εκ των οποίων στο δόξα πατρί.Naida έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:18Δολοφόνο δεν τον είπαν γιατί δεν σκότωσε κανέναν. Αλλά αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην χώρα μας περί τρομοκράτη θα μιλούσαμε έτσι δεν είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:02όταν αποκαλούν τον Κατσίφα δολοφόνο και τρομοκράτη τι είναι;
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/440 ... no-katsifa
εμένα μου φαίνεται πως τρομοκράτης και δολοφόνος είναι η αλβανική αστυνομία στη συγκεκριμένη περίπτωση
παρεμπιπτόντως
Ποινική δίωξη από την ελληνική Δικαιοσύνη για τη δολοφονία Κατσίφα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αν το κράτος καταπίεζε μειονότητα, δε νομίζω.Naida έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:18Δολοφόνο δεν τον είπαν γιατί δεν σκότωσε κανέναν. Αλλά αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην χώρα μας περί τρομοκράτη θα μιλούσαμε έτσι δεν είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:02όταν αποκαλούν τον Κατσίφα δολοφόνο και τρομοκράτη τι είναι;
Αλλά βέβαια για τον Βελου υπήρχε προσβολή ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, για τον Κατσίφα οχι, επειδή δεν ήταν. Απλά πράγματα. Οι μη αριστεροί είναι άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας. Κάτι ήξερε ο Όργουελ.
Άσχετα πως το βλέπουμε εμείς από την ελληνική πλευρά όταν υπάρχει ένας ένοπλος σε μια χώρα που απειλεί τρομοκράτης θα χαρακτηριστεί. Σαφώς και θεωρώ κι εγώ ότι τον έφαγαν άδικα αλλά να μη παραβλέπουμε και τη λογική.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:30τρομοκράτη και επίδοξο δολοφόνο έναν άνθρωπο που τον απείλησαν επειδή σήκωσε την σημαία την 28η Οκτωβρίου, πήγαν σπίτι του και χτύπησαν τη μάνα του κι αυτός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και πήγε να κρυφτεί όπου τον βρήκανε μερικές ώρες μετά και τον εκτέλεσαν εκδικητικά με δύο σφαίρες, η μία εκ των οποίων στο δόξα πατρί.Naida έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:18Δολοφόνο δεν τον είπαν γιατί δεν σκότωσε κανέναν. Αλλά αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην χώρα μας περί τρομοκράτη θα μιλούσαμε έτσι δεν είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:02
εμένα μου φαίνεται πως τρομοκράτης και δολοφόνος είναι η αλβανική αστυνομία στη συγκεκριμένη περίπτωση
παρεμπιπτόντως
Όχι στη μια έχεις έναν που αναφερόμενος σε έναν νεκρό τον λέει πουστη και παιδεραστή χωρίς στοιχεία και στην άλλη έχεις έναν που αναφέρεται σε κάποιον ως τρομοκράτη με ας πούμε στοιχεία. Όπως και να το δεις δεξιά ή αριστερά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.Kauldron έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:32Αν το κράτος καταπίεζε μειονότητα, δε νομίζω.Naida έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:18Δολοφόνο δεν τον είπαν γιατί δεν σκότωσε κανέναν. Αλλά αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην χώρα μας περί τρομοκράτη θα μιλούσαμε έτσι δεν είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:02
Αλλά βέβαια για τον Βελου υπήρχε προσβολή ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, για τον Κατσίφα οχι, επειδή δεν ήταν. Απλά πράγματα. Οι μη αριστεροί είναι άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας. Κάτι ήξερε ο Όργουελ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γελαει και το παρδαλο κατσικι με την παραποιηση των γεγονοτων που κανεις ρεεεεεεεεεεεεεε!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:30τρομοκράτη και επίδοξο δολοφόνο έναν άνθρωπο που τον απείλησαν επειδή σήκωσε την σημαία την 28η Οκτωβρίου, πήγαν σπίτι του και χτύπησαν τη μάνα του κι αυτός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και πήγε να κρυφτεί όπου τον βρήκανε μερικές ώρες μετά και τον εκτέλεσαν εκδικητικά με δύο σφαίρες, η μία εκ των οποίων στο δόξα πατρί.Naida έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:18Δολοφόνο δεν τον είπαν γιατί δεν σκότωσε κανέναν. Αλλά αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην χώρα μας περί τρομοκράτη θα μιλούσαμε έτσι δεν είναι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:02
παρεμπιπτόντως

Συνελθε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η παραποίηση των γεγονότων που λες είναι το ρεπορτάζ του σταρ που παραθέτω από κάτω, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, κάνε ένα κλικ να διαβάσειςΕσθήρ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 21:01Γελαει και το παρδαλο κατσικι με την παραποιηση των γεγονοτων που κανεις ρεεεεεεεεεεεεεε!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Δεκ 2019, 20:30τρομοκράτη και επίδοξο δολοφόνο έναν άνθρωπο που τον απείλησαν επειδή σήκωσε την σημαία την 28η Οκτωβρίου, πήγαν σπίτι του και χτύπησαν τη μάνα του κι αυτός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και πήγε να κρυφτεί όπου τον βρήκανε μερικές ώρες μετά και τον εκτέλεσαν εκδικητικά με δύο σφαίρες, η μία εκ των οποίων στο δόξα πατρί.
παρεμπιπτόντως
Συνελθε.
εσύ είσαι ρεπόρτερ και πήγες να κάνεις έρευνα εκεί και τα ξέρεις καλύτερα; αν ναι πες μας τι έγινε και σε μας τους άσχετους
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προσβολή σε ανάγνωση του Αλισάνογλου. Μάιστα.
από Exodus » 09 Δεκ 2023, 19:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 14 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
09 Δεκ 2023, 22:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ΝΌΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΤΗΣ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΑΙΔΟΎΣ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 05 Ιουν 2024, 14:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
05 Ιουν 2024, 14:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉΣ ΠΊΣΤΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Μαρ 2025, 06:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-