Δεν την παλεύω.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Δεν την παλεύω.
Περαστικά.
Για τις μύξες και τα συναφή χυμό πορτοκάλι όσο περισσότερο μπορείς.
Για τον πονόλαιμο 1 κουταλιά μέλι (και τον βήχα).
Το βιξ κάνει καλή δουλειά.
Μπάνιο με καυτό νερό να υγροποιηθούν οι μύξες.
Βιξ κάνει δουλειά.
Για τις μύξες και τα συναφή χυμό πορτοκάλι όσο περισσότερο μπορείς.
Για τον πονόλαιμο 1 κουταλιά μέλι (και τον βήχα).
Το βιξ κάνει καλή δουλειά.
Μπάνιο με καυτό νερό να υγροποιηθούν οι μύξες.
Βιξ κάνει δουλειά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ρε παιδιά, εντάξει, άμα δεν είμαστε γιατροί μην αναλαμβάνουμε τέτοιες ευθύνες δηλαδή, ντάξει δηλαδή
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μα το λενε ολες οι ερευνες,ολοι οι γιατροι το συνιστουν
τι να τον στειλω για βελονισμο;
σας παρακαλω
κλασικη ιατρικη .-
τι να τον στειλω για βελονισμο;
σας παρακαλω
κλασικη ιατρικη .-
βλέπω πως προσπάθησες να το μαζέψεις κάπως αλλά επιμένεις σε παραιατρική και εναλλακτικές και σου κρούω τον κώδωνα της ΧΟ συνείδησής σου

ΥΓ: με τα έντιτ, τώρα είδα την αναφορά σου σε εναλλακτικές, κατά βάθος χαίρομαι που σε άλλα πεδία συνενοΓιόμαστε

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εδω μονο αληθειες
Ξέρω ποιο λες, αυτό που είχε μια τρυπούλα από πάνω το βάζεις μέσα στην μύτη και ρουφάς. Κι αυτό καλό. Αλλά το σπρέι κάνει πολύ καλή δουλειά για μένα.Custom_F έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 19:19Εγώ είχα πάρει ένα που έμοιαζε με κραγιόν λεπτό κ στη μυτούλα πάνω έβγαζε βιξ κ τοχα για την τσαντα. Το κλασσικό ειναι όλα τα λεφτά. Λίγο έξω από τα ρουθούνια. Λένε ότι μπορει να πάθεις έγκαυμα... Δεν ξέρω... Δεν έχω πάθει.
Αυτό το κλασικό δεν μου κάνει τίποτα αν απλά το βάλω γύρω από τη μύτη. Σε εντριβή όμως ειδικά μετά από μπάνιο βοηθάει. Επίσης βοηθάει μέσα σε ζεστό νερό διαλυμένο για εισπνοές. Αλλά δεν ξέρω αν κάνει για όλους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Το σπρέι σίγουρα θα είναι πιο άμεσα αποτελεσματικό! Το κλασσικό παίρνει λίγη ωρα. Για κάποιο λόγο είχα σταματήσει αυτά τα σπρέι... Δε θυμάμαι γιατί... Κάτι είχαν... Καταραμένο Αλτσχάιμερ...Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 19:30Ξέρω ποιο λες, αυτό που είχε μια τρυπούλα από πάνω το βάζεις μέσα και ρουφάς. Κι αυτό καλό. Αλλά το σπρέι κάνει πολύ καλή δουλειά για μένα.
Αυτό το κλασικό δεν μου κάνει τίποτα αν απλά το βάλω γύρω από τη μύτη. Σε εντριβή όμως ειδικά μετά από μπάνιο βοηθάει. Επίσης βοηθάει μέσα σε ζεστό νερό διαλυμένο για εισπνοές. Αλλά δεν ξέρω αν κάνει για όλους.

Το δεύτερο σε τι ωφελεί ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ευχαριστώ όλους, αυτή τη στιγμή έφτιαξα ένα εσπρεσάκι, το μπούκωμα επιμένει.
Ordem e Progresso.
Κόκκορας, πατσά είναι το πιο εύκολο να βρω. Τούρκους είμαστε γεμάτοι.
Ordem e Progresso.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
έχει γίνει αναφορά στην δημοσίευση σας για:
αντισημιτισμό
ρατσισμό
φασισμό
προώθηση της βίας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.