Μέχρι 38 λένε οι γιατροί...
Δεν την παλεύω.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Δεν την παλεύω.
αφηστε τις κοτοσουπες και τις κρεατοσουπες που ειναι οτι ο Αρης στο ποδοσφαιρο(εκτος και αν βλεπετε ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο,πασο)
και παρτε τον αηττητο πρωταθλητη λεμε,τον πατσα...ο οποιος πατσας ειναι μια μεγαλη κατακτηση της ανθρωποτητας,η οποια καταφερε να συνδυασει,ξυδια,σκορδα,μπουκοβα,κοιλιες σε εναν καυτο ζωμο και να βγαινει και νοστιμος.
και παρτε τον αηττητο πρωταθλητη λεμε,τον πατσα...ο οποιος πατσας ειναι μια μεγαλη κατακτηση της ανθρωποτητας,η οποια καταφερε να συνδυασει,ξυδια,σκορδα,μπουκοβα,κοιλιες σε εναν καυτο ζωμο και να βγαινει και νοστιμος.
@ Στύγιος: Για το τσίπουρο, το έχω δοκιμάσει και έχει δουλέψει
Για το κρασί στην σούπα άλλοι λένε ναι
πωπω βρε Κόκκορα, τώρα μου άνοιξες την όρεξη για σούπα καυτερή και ζεστή
Για το κρασί στην σούπα άλλοι λένε ναι
πωπω βρε Κόκκορα, τώρα μου άνοιξες την όρεξη για σούπα καυτερή και ζεστή

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Κόκκορας
cavaliere αν τα κανεις ολα αυτα που λεμε εδω θα χρειαστεις και εναν γαστρεντερολογο στο τελος για το αναμενομενο κοψιμο 
περαστικα και στον συντροφο jason

περαστικα και στον συντροφο jason
Καλα και παραπανω απο 38.5 μπορεις σιγουρα χωρις να υπαρξει θεμα αλλα ας θεσουμε εκει το οριο για οσους δεν τους αρεσουν οι παραισθησεις.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτό ήθελα να γράψω και εγώ. Αν τα κάνει όλα αυτά θα χρειαστεί και άλλους γιατρούς και πιθανόν άλλες δέκα μέρες στο κρεβάτι. Για παραισθήσεις δεν μου πήγε το μυαλό. 

Πήγε εμένα αλλά δεν πρόλαβα.
Πριν πολλά χρόνια, νύχτα χειμωνιάτικη είχα πάνω από 38,5 και είχα αρχίσει να λιγουρεύομαι έντονα γαρίδες και να νοιώθω και την γεύση της γαρίδας στο στόμα μου

Μέχρι 38,5 μας είχε πει ο παιδίατρος αλλά και εγώ στο 38+ δίνω αντιπυρετικό. Εγώ προσωπικά μετά το 39+ εκεί που είμαι στο "σβήσιμο" θα πάρω κάτι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
τωρα που το λέτε, μια ατονία και γω την νιώθω
Έλα ρε, λίγο τσίπουρο υπο ελεγχόμενες συνθήκες και σε κατα τα άλλα υγιείς οργανισμούς, δεν είναι κάτι τρομερό!
Εκτός εαν λες για τα ματζούνια του Κόκκορη με τα παόκια, ναι οκ
Εκτός εαν λες για τα ματζούνια του Κόκκορη με τα παόκια, ναι οκ

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έκανα σήμερα ένα τυροκαυτερο με μια χούφτα απο κάτι μικρές, ρουφιάνες, κόκκινες πιπεριές, που καίνε κάθε κρύωμα. Αύριο θα έχω πρόβλημα όμως.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλή ιδέα.Antares έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 23:29Ναι συμβαίνει. Αλλά εννοούσα μόνο χασίς δεν του είπατε να καπνίσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Κόκκορας
να μεινει ΑΕΚτσης να τον ταραξει στο χαρτομαντηλο; (if you know what i mean)

ΠΑΟΚ πολλοι αρρωστοι κανενας γριπωμενος