Μάτι θάναι.
Δεν την παλεύω.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Δεν την παλεύω.
μην κοιτάξεις το κωλοχαρτο-θρίλερ τυπεΖενίθεδρος έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 23:32Έκανα σήμερα ένα τυροκαυτερο με μια χούφτα απο κάτι μικρές, ρουφιάνες, κόκκινες πιπεριές, που καίνε κάθε κρύωμα. Αύριο θα έχω πρόβλημα όμως.
Όταν ήμουν πιπίνι έτσι καθάριζα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
να περασει ο κυριος στο νημα για τον μοτσαρτ να βρει τον χαμενο τονο.
αμα παραμεινουμε στο νημα μερικες σελιδες ακομα δεν την γλυτωνει κανεις...ολοι αρρωστοι jason,cavaliere κ.λπ
ιος ψηφιακος.
Ως τίμιος υλιστής δεν πιστευω σε "μάτια".
όχι δεν ξέρω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 14 Δεκ 2019, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ωχ,να ετοιμαζόμαστε για νέο Τσερνόμπιλ;jason έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 23:39μην κοιτάξεις το κωλοχαρτο-θρίλερ τυπεΖενίθεδρος έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 23:32Έκανα σήμερα ένα τυροκαυτερο με μια χούφτα απο κάτι μικρές, ρουφιάνες, κόκκινες πιπεριές, που καίνε κάθε κρύωμα. Αύριο θα έχω πρόβλημα όμως.

ΕύκολαΣτύγιος έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 23:45Ωχ,να ετοιμαζόμαστε για νέο Τσερνόμπιλ;jason έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 23:39μην κοιτάξεις το κωλοχαρτο-θρίλερ τυπεΖενίθεδρος έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 23:32Έκανα σήμερα ένα τυροκαυτερο με μια χούφτα απο κάτι μικρές, ρουφιάνες, κόκκινες πιπεριές, που καίνε κάθε κρύωμα. Αύριο θα έχω πρόβλημα όμως.
Και η Ρουμπίνη στο ντύσιμο πρέπει να είναι τέτοια ώρα, τύπε.
Χαλαρά...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
να περασει παρακαλω και ο αγαπητος jason στο νημα για τον μοτσαρτ
ποια είναι αυτή, μια ανήλικη στα πάρτυ του σιλβιο μπερλουσκονι;
Τί παίζει τελικά με τον Μότσαρτ και έχει ανοιχτεί και νήμα? 
(σορυ αλλά τα νήματα δεν τα διαβάζω ολόκληρα)

(σορυ αλλά τα νήματα δεν τα διαβάζω ολόκληρα)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...