Σιγά το κατόρθωμα, ο Σπύρος το έστησε από την αρχή σε μέρες. Βαριέσαι να ακυρώσεις την πάγια εντολή που στέλνει το εικοσάρικο/χρόνο για hosting και ενοικίαση του domain και το βαφτίζεις συντήρηση και προσφορά στην κοινότητα φάση.
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Να σου πω βρε συ σου είχαν καμιά υποχρέωση για κάτι για να στο κρατήσουν ανοιχτό να γράφεις εσύ και ο καθένας μας την αποψάρα του;
Δεν νομίζω να είχαν σκοπό το κέρδος για να το κυνηγήσουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
τα είπε όλα ο Λεγεών
μόνο με ψευδώνυμο θα μπαίνουν
γιατί δεν έχουν τα αρχίδια να απαντήσουν
μόνο με ψευδώνυμο θα μπαίνουν
γιατί δεν έχουν τα αρχίδια να απαντήσουν
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αντιπαρέρχομαι τη λογική σου ότι μας έκαναν τόσο τεράστια χάρη που είχαν το όνομά τους στο πχόρουμ που δεν δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε ή να ζητάμε το λόγο που χάθηκαν τόσα αξιόλογα πράγματα από μαλακία τους.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι βάζαν από την τσέπη τους όλον τον καιρό.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 11:50μην ακούω τα αφιλοκερδώς και ευχαριστούμε και τέτοια. Πολλά χρόνια πριν κλείσει, κάποιοι είχαμε προσφερθεί να συνεισφέρουμε οικονομικά αν χρειαζόταν και λίγους μήνες πριν το κλείσιμο είχα αναφέρει Δημόσια οτι κάποιοι είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε όλο το κόστος και τη διαχείριση προκειμένου να μην κλείσει.
Αν ήταν αυτό το θέμα θα μπορούσαν να μας το δώσουν παρέα με τα "χρέη" του. Εννοείται οτι αυτοί δεν ήταν οι λόγοι.
Πάνος Σκουρλέτης
δε νομίζω οτι είπα κάτι το αντιθετο, ούτε αυτο που λες αναιρεί τίποτα απο αυτά που λέω.Saliveros έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:30Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι βάζαν από την τσέπη τους όλον τον καιρό.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 11:50μην ακούω τα αφιλοκερδώς και ευχαριστούμε και τέτοια. Πολλά χρόνια πριν κλείσει, κάποιοι είχαμε προσφερθεί να συνεισφέρουμε οικονομικά αν χρειαζόταν και λίγους μήνες πριν το κλείσιμο είχα αναφέρει Δημόσια οτι κάποιοι είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε όλο το κόστος και τη διαχείριση προκειμένου να μην κλείσει.
Αν ήταν αυτό το θέμα θα μπορούσαν να μας το δώσουν παρέα με τα "χρέη" του. Εννοείται οτι αυτοί δεν ήταν οι λόγοι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αναιρεί το "μην ακούω τα αφιλοκερδώς"Ερμής έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:32δε νομίζω οτι είπα κάτι το αντιθετο, ούτε αυτο που λες αναιρεί τίποτα απο αυτά που λέω.Saliveros έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:30Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι βάζαν από την τσέπη τους όλον τον καιρό.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 11:50μην ακούω τα αφιλοκερδώς και ευχαριστούμε και τέτοια. Πολλά χρόνια πριν κλείσει, κάποιοι είχαμε προσφερθεί να συνεισφέρουμε οικονομικά αν χρειαζόταν και λίγους μήνες πριν το κλείσιμο είχα αναφέρει Δημόσια οτι κάποιοι είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε όλο το κόστος και τη διαχείριση προκειμένου να μην κλείσει.

Πάνος Σκουρλέτης
σάλι είχες καμία οικονομική σχέση μαζί τους?Saliveros έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:30Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι βάζαν από την τσέπη τους όλον τον καιρό.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 11:50μην ακούω τα αφιλοκερδώς και ευχαριστούμε και τέτοια. Πολλά χρόνια πριν κλείσει, κάποιοι είχαμε προσφερθεί να συνεισφέρουμε οικονομικά αν χρειαζόταν και λίγους μήνες πριν το κλείσιμο είχα αναφέρει Δημόσια οτι κάποιοι είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε όλο το κόστος και τη διαχείριση προκειμένου να μην κλείσει.
είχε ακουστεί παλιά ότι είχες ποσοστό

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Η ενοικίαση domain με παρέκταμα .gr είναι ψίχουλα, κάτι σαν δεκαπέντε ευρώ ανά δύο χρόνια, και βάλε και μαξ 3€/μήνα για το hosting, από τρία άτομα όσο να' ναι βγαίνουνε και χωρίς να βάλεις ενέχυρο το σπίτι σου.
Google ads γιατί δεν είχε το παλιό πχόρουμ ξέρουμε; Έφαγαν κανένα άκυρο από το google για το πολύ ναζιστικό σπαμ;
Κακόβουλες φήμες.
Κάνα ψωροχιλιάρικο στη χάση και στη φέξη, για να μπανάρω όποιους δε γούσταρε η ΜΟΣΆΝΤ

Πάνος Σκουρλέτης
Δύο άτομα.Stalker έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:36Η ενοικίαση domain με παρέκταμα .gr είναι ψίχουλα, κάτι σαν δεκαπέντε ευρώ ανά δύο χρόνια, και βάλε και μαξ 3€/μήνα για το hosting, από τρία άτομα όσο να' ναι βγαίνουνε και χωρίς να βάλεις ενέχυρο το σπίτι σου.
Google ads γιατί δεν είχε το παλιό πχόρουμ ξέρουμε; Έφαγαν κανένα άκυρο από το google για το πολύ ναζιστικό σπαμ;
Ο Kaskader είχε αποχωρήσει χρόνια πριν.
Ο Pumpkin σπούδαζε στην Ουαλλία, δεν είχε χρόνο ούτε να ξυστεί. Είχε και οικογενειακές τραγωδίες.
Ο Oden παντρεύτηκε, έκανε παιδί 2 χρόνια πριν το τέλος.
Πιο πολύ από το οικονομικό, δεν τους περίσσευε χρόνος να ασχολούνται.
Τις διαφημίσεις τις έκοβε το Google λόγω των τσοντοεικόνων που ανέβαζαν κάποιοι (το άκρον άωτον της υποκρισίας του Google...)
Aυτά γνωρίζω μόνο.
Πάνος Σκουρλέτης
Όχι δε το αναιρεί, διότι απο τη στιγμή που προθυμοποιηθήκαμε κάποιοι να συνεισφέρουμε, δε μπορεί μετά να μας χτυπάνε οτι βάζανε απο την τσέπη τους. Δε θες να σε βοηθήσει κάποιος άλλος; Δε το χτυπάς μετά. Πολύ απλό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
εγώ νομίζω ότι δεν μας σεβάστηκαν διότι δεν γράφανε καθόλου
δεν νιώσανε ποτέ όπως νιώσαμε εμείς στα ξενύχτια μας
επικοινωνώντας με ανθρώπους που δεν είχαμε γνωρίσει ποτέ από κοντά
ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να μη συμφωνούσαμε σε τίποτα
αλλά μας ένωνε η παρουσία μας εδώ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Συλλυπητήρια στον Παμπκιν και να του ζήσει του Oden. Τους εύχομαι τυχόν μελλοντικά τους πρότζεκτ να έχουν την ευχέρεια να τα αντιμετωπίσουν με περισσότερη υπευθυνότητα.
Πολυ σωστα!Lugozzi έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 12:54εγώ νομίζω ότι δεν μας σεβάστηκαν διότι δεν γράφανε καθόλου

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28