Τράπεζα Πειραιώς [εργασιακά]
Re: Τράπεζα Πειραιώς [εργασιακά]
Είναι λάθος να μπαίνουμε σε κανιβαλιστικες διαδικασίες, αλλά δικιά τους μαλακια. Και οι δικαιολογίες τύπου είναι μακριά η επαρχία, δεν θέλω να πάω σε άλλη εταιρία κτλ είναι αστείες
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Δηλαδή ρε τύποι, θα έχεις μια οικογένεια, θα έχεις ένα σπίτι αγορασμένο ή με δάνειο, μια ζωή σε κάποιους ρυθμούς και θα μεταναστεύσεις σε άλλον νομό να ξεκινήσεις από την αρχή; Πρέπει να συντρέχουν πολλοί σοβαροί λόγοι ή να πάρεις ένα πολύ καλό αντίτιμο για αυτήν την θυσία για να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο. Υπάλληλος σε τράπεζα διάλεξες να είσαι, όχι στρατιωτικός ή εκπαιδευτικός.
Φαντάζομαι θα αρχίσετε τα ας κάτσει να πεινάσει εκεί που βολεύτηκε, όποιος θέλει να ζήσει, πολεμάει και τέτοια. Χαλαρώστε λίγο και σκεφτείτε να σας το κάνουν αυτό κάθε 3 μήνες, εφόσον θα υπάρχουν εταιρικοί λόγοι.
Φαντάζομαι θα αρχίσετε τα ας κάτσει να πεινάσει εκεί που βολεύτηκε, όποιος θέλει να ζήσει, πολεμάει και τέτοια. Χαλαρώστε λίγο και σκεφτείτε να σας το κάνουν αυτό κάθε 3 μήνες, εφόσον θα υπάρχουν εταιρικοί λόγοι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ωραία και πες το πήρες το μπονους της εθελουσιας δηλαδη 60 χιλιάρικα. και εισαι 49 ετων όπως εγώ. και το μονο που κάνεις τα τελευταια 25 χρονια, ειναι τραπεζικά.
για πες, τι θα μπορουσα να κανω με τα 60 χιλιαρικα;
ακουω ιδεες.
για πες, τι θα μπορουσα να κανω με τα 60 χιλιαρικα;
ακουω ιδεες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Αυτό γιατί θα πρέπει να το σκεφτεί κάποιος επί της συγκεκριμένης περίπτωσης; Υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να δείχνει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα του συγκεκριμένου ζητήματος;
εχει γιατι σε συναδερφο προταθηκε να παει στην ανδρο και μολις ειπε τελεια, φευγω γιατι εχω σπιτι εκει, την αλλη μερα τον πηραν και του ειπαν εγινε λαθος λερο θελαμε να σας πουμε να πατε.
επισης, δεν εγινε σε ολους τους συναδερφους προταση για ιντρουμ.
επισης, δεν εγινε σε ολους τους συναδερφους προταση για ιντρουμ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Dwarven Blacksmith
Μα ο άλλος νομός είναι η χειρότερη επιλογή. Οι άλλες είναι να πάνε στην Ιντρουμ ή να πάρουν ένα σκασμό λεφτά (και να βρουν δουλειά σε άλλη τράπεζα μόνοι τους).

Να τα δώσεις σε εμένα να ανοίξω οπτικό κατάστημα μιας και είμαι άνεργος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
βεβαιως. διοτι ουρες γινονται εξω απο τις τραπεζες που ξεκινησαν να απολυουν για να προσλαβουν αυτους που απελυσαν οι ανταγωνιστες τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 10:29Μα ο άλλος νομός είναι η χειρότερη επιλογή. Οι άλλες είναι να πάνε στην Ιντρουμ ή να πάρουν ένα σκασμό λεφτά (και να βρουν δουλειά σε άλλη τράπεζα μόνοι τους).
θετε και τα λετε;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
εξαρταται. τι εισαι διαθεσιμος να κανεις για μενα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Dwarven Blacksmith
Πάντα υπάρχει μια κινητικότητα, στελέχη φεύγουν και έρχονται χωρίς μεταβολές στον αριθμό των απασχολούμενων.Naranjita έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 10:45βεβαιως. διοτι ουρες γινονται εξω απο τις τραπεζες που ξεκινησαν να απολυουν για να προσλαβουν αυτους που απελυσαν οι ανταγωνιστες τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 10:29Μα ο άλλος νομός είναι η χειρότερη επιλογή. Οι άλλες είναι να πάνε στην Ιντρουμ ή να πάρουν ένα σκασμό λεφτά (και να βρουν δουλειά σε άλλη τράπεζα μόνοι τους).
θετε και τα λετε;

Εγώ θα ξεκινούσα μια μικρή επιχείρηση, αλλά αν δεν θες να πάρεις τέτοιο ρίσκο τα 60 χιλιάρικα σου εξασφαλίζουν περίπου τρια χρόνια ψαξίματος για καινούρια δουλειά.
Εν πάση περίπτωσή η τράπεζα εφόσον δεν χρειάζεται πια τις υπηρεσίες κάποιου υπαλλήλου θα μπορούσε πολύ απλά να του δώσει την νόμιμη αποζημίωση του να τον απολύσει και όλα θα ήταν μέλι γάλα.
Τώρα πρότεινε τρεις άκρως συμφέρουσες για τον εργαζόμενο λύσεις πριν φτάσει εκεί και πάλι καποιοι γκρινιάζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 16 Δεκ 2019, 10:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Να πουλάω και να φτιάχνω γυαλιά να κάνω κουμάντο στο καταστημα να πληρώνομαι με 800 ευρώ τον μήνα και τα υπόλοιπα δικά σου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Την εποχή που φεύγουν χιλιάδες νέοι στο εξωτερικό πολλες φορες χωρις κατι σίγουρο είναι αστείο να γκρινιάζει καποιος για μια μετακίνηση σε σίγουρη θέση.Feindflug έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 10:16Δηλαδή ρε τύποι, θα έχεις μια οικογένεια, θα έχεις ένα σπίτι αγορασμένο ή με δάνειο, μια ζωή σε κάποιους ρυθμούς και θα μεταναστεύσεις σε άλλον νομό να ξεκινήσεις από την αρχή; Πρέπει να συντρέχουν πολλοί σοβαροί λόγοι ή να πάρεις ένα πολύ καλό αντίτιμο για αυτήν την θυσία για να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο. Υπάλληλος σε τράπεζα διάλεξες να είσαι, όχι στρατιωτικός ή εκπαιδευτικός.
Για να μην προσθέσω την εσωτερική μετανάστευση
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άλλο τέτοιο λάθος κι άλλο θέλουμε να πας 3 μήνες άνδρο, μετά 3 μήνες Λέρο και μετά 3 μήνες Λέσβο που ανέφερε ως κάτι που θα έπρεπε να σκεφτούμε ο Feindflug.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημιουργία ενότητας για εργασιακά
από Ληστοσυμμορίτης » 01 Οκτ 2024, 08:42 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 66 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
27 Απρ 2025, 13:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορια για τα εργασιακα στην Ελλαδα
από Portia » 25 Ιούλ 2023, 23:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
26 Ιούλ 2023, 01:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η αντεργατική Λευκή βίβλος της ΕΕ στα εργασιακά και η 6ήμερη εργασία
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Ιούλ 2024, 01:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Ιούλ 2024, 12:07
-