ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 14:09
Nαι. Απλώς άλλαξα ασφαλιστικό φορέα. Ήμουν για 30 χρόνια ΟΑΕΕ. Αν θες να συγκρίνουμε παροχές, καλύψεις και ό,τι άλλο γουστάρεις, στη διάθεση σου. Έχω γνωρίσει εργαζόμενους (πριν και μετά την κρίση) σε όλα τα πόστα.
και εγώ. καταλαβαινεις λοιπον ποσο δυσκολο ειναι οταν οι αναγκες εχουν αυξηθει εν αντιθεσει με τους μισθους που κατρακυλουν συνεχεια.
μεταβαση (για ποσο αραγε; ) στην επαρχια ειναι απαγορευτικη, ειδικα οταν στον τυπο διαβαζουμε οτι το 1/3 των τραπεζικων καταστηματων θα κλεισει εως το 2023. δεν μπορει καποιος να ξοδεψει τοσα χρηματα για να μετακομισει αλλου με αμφιβολη διαρκεια εργασιας. ειδικα οταν ειναι φορτωμενος υποχρεωσεις. αρκετοι συναδερφοι μου, δεν εξυπηρετουν τα δανεια τους και εχουν μπει στον νομο κατσελη.επισης, δεν προερχομαστε ολοι απο δημοσιες τραπεζες. εγω πχ, ειμαι απο μαρφιν και ο μισθος μου αγγιζει τα ορια του βασικου του τραπεζικου.
ειναι καλυτερος απο τα 400-500 που πληρωνουν εξω, αλλα πληρωνοντας γυρω στα 150-200 για καυσιμα και καρτες μετρο τον μηνα, το χιλιαρικο γινεται 800ρικο. επισης εχουμε τα εξοδα ενδυσης που πρεπει να ντυνομαστε στα καταστηματα τουλαχιστον με κοστουμια ταγιερ κτλ.
και συγκρισεις γινονται και θα γινονται. πχ οταν καθαριζα 900ευρώ ειχα φιλη στο δημοσιο που καθαριζε 1600, αποφοιτος λυκειου.
οπως επισης, την εποχη που οι εμποροι βγαζαν καλα λεφτα, εγω εβγαζα του υπαλληλου.
οποτε, τι;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ