Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Οκτ 2019, 20:17

Ερμής έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:00
Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:44
Ερμής έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:26
Δέχομαι την άποψη σου, χωρίς να ταυτίζομαι μαζί της.

Αν ο Αδόλφος δεν αυτοκτονούσε και στη Δική της Νυρεμβέργης με κάποιο τρόπο την σκαπουλαρε με ισόβια, θα ήσουν υπερ; ψυχικά ασταθής ήταν.
θα καταλάβεις πως σκάφτομαι. Αν τύχαινε να βρεθούμε κάπου εγκλωβισμένοπι και μόνοι μας με τον Χίτλερ, θα ειχα αρμονι9κή συνύπαρξη μαζι του και θα συζητούσα μέχρι να καταλάβει που πιάστηκε μαλάκας.
έπεσες τώρα και στην περίπτωση. Δεν θεωρώ ότι ο Χίτλερ έκανε τον πόλεμο. Ένα ψυχάκι ήταν κι αυτό από μόνο του θα μου έβγαζε να τον βοηθήσω.

καταλαβαίνω ότι το βρίσκεις περίεργο αλλά έχει κι άλλα μέχρι να φτάσω να στο λέω έτσι επιγραμματικά.

Αν θες κράτα ότι, δεν βάζουμε τα συναισθήματά μας πάνω από την κοινωνία. Δηλαδή τα βάζουμε (δεν μπορούμε αλλιώς) αλλά μην αξιώνουμε να δικαιωθούν από τους νόμους και μηχανισμούς της κοινωνίας.
Θα σου θυμίσω ότι είμαι άτομο που επιρρεπές στην αυτοδικία. Έχω μάθει να μην υπολογίζω συνέπειες. Δεν ξέρεις στις φαντασιώσεις μου ότι κάτι κάνανε στα παιδιά μου, τι περιεχόμενο βάζω για να ικανοποιηθώ.
Απλά η ιδεολογία μου μου λέει ότι πάντα είμαι λάθος αν κάνω αυτό που μου έρχεται πρώτο, Αν αξιώσω να μου καλύψει η κοινωνία αυτήν την πρώτη ενόρμηση. να γιατί λέμε για ευνομούμενες πολιτείες και επιχειρηματολογούμε κατά της αυτοδικίας. Γιατί η ευνομούμενη πολιτεία είναι ακριβώς μία ουτοπία! Δηλαδή ένα εργαλείο που πάντα πρέπει να έχουμε σε ισχύ για να προχωράμε. Αλλιώς η ιστορία έχει δείξει ότι μας παίρνει ο διάολος.
Αν με εννοείς, θα καταλάβεις τι προσπαθώ τόσο καιρό. Ούτε δικαίωση του κάθε εγκληματία, ούτε καταδίκη του κάθε εξοργισμένου. :wink
Μακάρι να μη μάθουμε ποτέ τι θα κάναμε αν μας άγγιζαν τα δικά μας παιδιά.
Εδώ πρέπει να προσέχουμε. Ο κίνδυνος δεν είναι μόνο για τα κορίτσια μου για παράδειγμα. Έχω και γιο . και μάντεψε για ποιον κίνδυνοι μιλάω.

Αν το έπιασες, ας σχολιάσω αυτό που εύκολα θα έλεγε κάποιος "Εγώ...Άμα μπλα μπλα... με τα ίδια μου τα χέρια... κλπ κλπ" Αυτό δείχνει πράγματι αυτό που έλεγα και προηγουμένως για τη βαριεστημάρα προκειμένου να ασχοληθούμε με το πρόβλημα και καταλήγουμε να μας νοιάζει μόνο ο αφορεσμός που θα μας ικανοποιήσει. Στην τελικά είναι μια ευλογία του εαυτού μας ότι εμείς τουλάχιστον δεν είμαστε έτσι και μια ευκαιρία να είμαστε συντονισμένοι με την κοινωνία και τα κοινά ήθη. Ξαναλέω θέλει προσοχή. Η πάθηση αυτή είναι κάργα πολιτισμική κι άσε το τι μαλακίες πουλάει η Αμερικανική ψυχιατρική εταιρεία που τη θέλει εγγενή (λες και τα παιδιά έχουν άλλη σύσταση πρωτεϊνών και ικανοποιούν τη συνθήκη που σε σπρώχνει να ακολουθήσεις το "συγκεκριμένο γονίδιο" που δεν το ξέρουμε κιόλας :fp: ).
Δεν σπρώχνουμε τα αγόρια μας στην ασέβεια, στον εγωισμό, στην υποχρέωση να δείξουν ότι είναι αυτό που μας αρέσει, στους ρόλους που δεν μπορούν να σηκώσουν και πολλά άλλα.
Αν και είναι λάθος που τα αραδιάζω έτσι. Έχει πολλά αυτό το θέμα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 26 Οκτ 2019, 20:22

Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:17
[
Η πάθηση αυτή είναι κάργα πολιτισμική κι άσε το τι μαλακίες πουλάει η Αμερικανική ψυχιατρική εταιρεία που τη θέλει εγγενή (λες και τα παιδιά έχουν άλλη σύσταση πρωτεϊνών και ικανοποιούν τη συνθήκη που σε σπρώχνει να ακολουθήσεις το "συγκεκριμένο γονίδιο" που δεν το ξέρουμε κιόλας :fp: ).
Εχεις κάποια άλλη πηγή που να λέει ότι η παιδοφιλία δεν είναι εγγενής πάθηση; Ευρωπαική ή έστω, ασιατική;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 26 Οκτ 2019, 20:23

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
26 Οκτ 2019, 18:38
σούπερ δημήτριος έγραψε:
26 Οκτ 2019, 18:28
26 Οκτ 2019, 17:42
Δατς δε πόιντ: γνωρίζανε αλλά δεν πράξανε τίποτε γιατί ήταν η βουλγάρα καθαρίστρια
δε πόιντ ιζ αν ήταν ελληνιδα πάλι το ίδιο θα κάνανε και αν ήσουν εσύ στη θέση τους θα έκανες ακριβώς το ίδιο,τίποτα.αλλά οκ αν δηλώσεις ότι θα του την έστηνες σε καμιά ερημιά και θα τον σακάτευες θα κάνω ότι σε πιστεύω

Υπάρχουν αρμόδιες υπερεσίες για αυτά τα πράγματα, δεν χρειάζονται πεσίματα. Το σοκαριστικό, δε, είναι ότι (από ότι διαβάζομε) το κορίτσι απευθύνθηκε μόνο του στο χαμόγελο του παιδιού (το οποίο χτπ λοιδορούν οι εθνολαϊκιστές με κάθε ευκαιρία)
Έχω ακούσει για τέτοιες υπηρεσίες.
Φαντάζομαι όμως πως θα είναι γι' αυτόν στην Τρίπολη που είναι κοντά στη Μάνη ή σε όποια φυλακή μεταχθεί σε αναμονή 10-20 ημερών ως προετοιμασία για τη.. Θεία δίκη που ενεργεί κάπως έτσι γενικώς και, ειδικώς για υποκριτές που δεν έχουν/τιμούν τον Θεό τους που δήθεν υπηρετούν.
Αυτά παθαίνουν εκεί, όλοι μα όλοι όσοι συλλαμβάνονται για τέτοιες υπάνθρωπες πράξεις. Συνήθως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σ' αυτές τις περιπτώσεις κάνουν τα στραβά μάτια για αρκετή ώρα και επεμβαίνουν για να μη τον τελειώσουν, κι αυτό επειδή και οι υπάλληλοι και οι περισσότεροι τρόφιμοι έχουν ανήλικα παιδιά και καταλαβαίνεις ότι η οργή είναι γενική και ξεσπά σε πολύ κλειστά όρια και είναι ακριβώς αυτό που τους αξίζει ως αρμόδια υπηρεσία δικαίου.

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Οκτ 2019, 20:29

GReaper έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:05
Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:57
Έλα ρε φίλε. Σηματοδότησε τουλάχιστον ότι κάνεις πλάκα. Μην πετάς τέτοια που μπορεί κάποιος να τα πιστέψει και να επηρεαστεί.
Δεν κάνω πλάκα, αν κοιτάξουμε τα δεδομένα χωρίς να βάζουμε πιστεύω και γνώμες μέσα, αυτό ισχύει. Για τους βιασμούς μιλώντας.
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... al-assault

Για τους παιδόφιλους, δεν το έχω ψάξει να δω αν πράγματι τα loli hentai μειώνουν τη παιδεραστία, αλλά θα τολμούσα να μαντέψω πως ναι.

:003:

Θα είχες βιασμούς πολύ περισσότερους από απλές ασέλγειες.

Μην πιστεύετε ότι μαλακία βγάζει ο καθένας στο ίντερνετ ρε συ. Ειλικρινά βαριέμαι τώρα να δω το λινκ σου και δεν ξέρω αν αξίζει να ζορίζω τη διάθεσή μου να το διαβάσω. Κάτι μου λέει ότι τα στοιχεία θα είναι αυθαίρετα. Ούτε το δείγμα θα πληρεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ούτε θα έγινε και οργανωμένη έρευνα. Απλα θα δείξανε τσόντες σε κάποιους που ούτως ή άλλως δεν θα βιάζανε ποτέ και θα κατέληξαν σε συμπέρασμα. ίσως να είδαν και τα στατιστικά της αστυνομίας εκεί και κάποια χρονιά που η επισκεψιμότητα στα τσοντοσάιτ θα συνδυάστηκε με τους λιγότερους βιασμούς. Σόρυ αλλά αυτό το έβιντενς μπέηστ το πιπιλάνε πολύ σαν καραμέλα και το τραβάνε πολύ ώσπου ξεχείλωσε. Οι ψυχολογικές έρευνες είναι πολύ πιο απαιτητικές από τα ίδια τα πειράματα της φυσικής ακόμα.

Ο άλλος μου παρέθεσε βικιπαίδια που λέει απλά ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να απαντούν κάτι και το κουνάει σαν σημαία ότι η παιδεραστία δεν θεραπεύεται. :102:

Αντί να προτείνουμε γιαπωνέζικη κουλτούρα ας συμβουλεύουμε να επισκέπτονται τους ειδικούς όλο και περισσότερο. και άσε αυτούς να κάνουν κάτι. κάτι θα καταφέρουν.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Οκτ 2019, 20:30

Alien666 έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:22
Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:17
[
Η πάθηση αυτή είναι κάργα πολιτισμική κι άσε το τι μαλακίες πουλάει η Αμερικανική ψυχιατρική εταιρεία που τη θέλει εγγενή (λες και τα παιδιά έχουν άλλη σύσταση πρωτεϊνών και ικανοποιούν τη συνθήκη που σε σπρώχνει να ακολουθήσεις το "συγκεκριμένο γονίδιο" που δεν το ξέρουμε κιόλας :fp: ).
Εχεις κάποια άλλη πηγή που να λέει ότι η παιδοφιλία δεν είναι εγγενής πάθηση; Ευρωπαική ή έστω, ασιατική;
Από Ανταρκτική. Σου κάνει; :D

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 26 Οκτ 2019, 20:30

Αυτό το οξύμωρο του "συγκλονισμένη η Μάνη" - "Όλοι ήξεραν" είναι ενδεικτικό του πόσοι άθλιοι υπάνθρωποι βρίσκονται ανάμεσά μας.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 26 Οκτ 2019, 20:35

O I έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:23
σούπερ δημήτριος έγραψε:
26 Οκτ 2019, 18:28

δε πόιντ ιζ αν ήταν ελληνιδα πάλι το ίδιο θα κάνανε και αν ήσουν εσύ στη θέση τους θα έκανες ακριβώς το ίδιο,τίποτα.αλλά οκ αν δηλώσεις ότι θα του την έστηνες σε καμιά ερημιά και θα τον σακάτευες θα κάνω ότι σε πιστεύω

Υπάρχουν αρμόδιες υπερεσίες για αυτά τα πράγματα, δεν χρειάζονται πεσίματα. Το σοκαριστικό, δε, είναι ότι (από ότι διαβάζομε) το κορίτσι απευθύνθηκε μόνο του στο χαμόγελο του παιδιού (το οποίο χτπ λοιδορούν οι εθνολαϊκιστές με κάθε ευκαιρία)
Φαντάζομαι όμως πως θα είναι γι' αυτόν στην Τρίπολη που είναι κοντά στη Μάνη ή σε όποια φυλακή μεταχθεί σε αναμονή 10-20 ημερών ως προετοιμασία για τη.. Θεία δίκη που ενεργεί κάπως έτσι γενικώς και, ειδικώς για υποκριτές που δεν έχουν/τιμούν τον Θεό τους που δήθεν υπηρετούν.
Αυτά παθαίνουν εκεί, όλοι μα όλοι όσοι συλλαμβάνονται για τέτοιες υπάνθρωπες πράξεις. Συνήθως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σ' αυτές τις περιπτώσεις κάνουν τα στραβά μάτια για αρκετή ώρα και επεμβαίνουν για να μη τον τελειώσουν, κι αυτό επειδή και οι υπάλληλοι και οι περισσότεροι τρόφιμοι έχουν ανήλικα παιδιά και καταλαβαίνεις ότι η οργή είναι γενική και ξεσπά σε πολύ κλειστά όρια και είναι ακριβώς αυτό που τους αξίζει ως αρμόδια υπηρεσία δικαίου.

Ο.Ι.
Αν θέλουμε να έχουμε οργανωμένη κοινωνία τέτοιες πρακτικές πρέπει να απαγορεύονται με κάθε τρόπο. Σκέψου πχ κάποιος να κατηγορηθεί άδικα για παιδεραστία και να ξεσπάνε οι υπόλοιποι στην φυλακή επειδή τον "καταδίκασαν". Η οργανωμένη πολιτεία θα ορίσει τι και πως πρέπει να γίνει για την τιμωρία και τον πιθανό σωφρονισμό του. Δεν είναι δουλειά των υπολοίπων ποινικών.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 26 Οκτ 2019, 20:35

Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:30

Από Ανταρκτική. Σου κάνει; :D
Απ' όπουδήποτε μου κάνει, αλλά θεωρούσα ότι μιλάμε σοβαρά. :003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 26 Οκτ 2019, 20:38

Null έγραψε:
26 Οκτ 2019, 18:12
ST48410 έγραψε:
26 Οκτ 2019, 17:52
26 Οκτ 2019, 17:42
Δατς δε πόιντ: γνωρίζανε αλλά δεν πράξανε τίποτε γιατί ήταν η βουλγάρα καθαρίστρια

Μου κάνει εντύπωση πως η τοπική κοινωνία αποδέχτηκε τον ιερέα.
Εδώ ένας τράγος, είχε πάει κάποτε με την πρόφαση ότι το υπουργείο θα μεταφέρει όλα τα θρησκευτικά
κειμήλια σε μουσεία, να σουφρώσει εικόνες που είχαν έρθει μετά την μικρασιατική καταστροφή, πήραν
τηλέφωνο πέντε άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν να δουν τι παίζει, τους είπαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο,
ε, μετά τον απείλησαν ότι αν οι εικόνες βγουν από την εκκλησία :p6:

Και ύστερα όλα κομπλέ. Προφανώς το γεγονός ότι ο ιερέας πήγε να ξαφρίσει την εκκλησία δεν είναι αρκετό
για να χάσει την θέση του.

Και εκεί τίποτα παρόμοιο έγινε, θα είχαν ψιλιαστεί ότι κάτι παίζει, θα του είπαν "φρόνημα κυρ παπά", "φρόνιμος είμαι"
τους απάντησε εκείνος, κρατούσαν και τα παιδιά τους μακριά για καλό και για κακό, και κλάιν. Αυτή είναι η επαρχεία.
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι και μόνο που συζούσε με την μητέρα του κοριτσιού ή που έπινε, θα ήταν αρκετός λόγος να καταφύγουν κάποιοι πιστοί στον οικείο μητροπολίτη για να τον καθαιρέσει ή τουλάχιστον να τον απομακρύνει. Πόσο μάλλον αν άπλωνε χέρι σε παιδάκια. Για αυτό είπα ότι μου φάνηκε περίεργο.

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 26 Οκτ 2019, 20:38

Οι ανατριχιαστικά άρρωστες απόψεις σ`αυτό το νήμα δεν είναι αυτές που ζητάνε χάλκινους ταύρους και μεσαιωνικά βασανιστήρια στον δράστη.
Είναι αυτές που στην ουσία δικαιολογούν την πράξη λέγοντας ότι οι άλλοι κάνουν χειρότερα και μάλιστα νόμιμα.
Στο πούτσο μου ρε ΜΑΛΑΚΑ Στάμο και όλοι οι παρατρεχάμενοι που το πρώτο και μόνο που σχολιάσατε είναι τι γίνεται (ή φαντάζεστε ότι γίνεται αλλού) αν οι μουσουλμάνοι κάνουν χειρότερα.
Στο πούτσο μου αν εσύ φαντάζεσε ότι αυτά θα γίνουν κι εδώ επειδή έτσι σου είπε το τσίπουρο σήμερα.
Η σκατοψυχιά σ`αυτό το νήμα βγήκε μόλις γράφτηκε "οι άλλοι κάνουν χειρότερα".
Αν οι άλλοι κάνουν χειρότερα,δεν δικαιολογεί εμάς να κάνουμε απλά λιγότερο χειρότερα ή απλώς άσχημα.
Σκατόψυχοι μισάνθρωποι επιτέλους αντέστε στο γεροδιάολο.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 26 Οκτ 2019, 20:50

waldorf έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:38
Οι ανατριχιαστικά άρρωστες απόψεις σ`αυτό το νήμα δεν είναι αυτές που ζητάνε χάλκινους ταύρους και μεσαιωνικά βασανιστήρια στον δράστη.
Είναι αυτές που στην ουσία δικαιολογούν την πράξη λέγοντας ότι οι άλλοι κάνουν χειρότερα και μάλιστα νόμιμα.
Στο πούτσο μου ρε ΜΑΛΑΚΑ Στάμο και όλοι οι παρατρεχάμενοι που το πρώτο και μόνο που σχολιάσατε είναι τι γίνεται (ή φαντάζεστε ότι γίνεται αλλού) αν οι μουσουλμάνοι κάνουν χειρότερα.
Στο πούτσο μου αν εσύ φαντάζεσε ότι αυτά θα γίνουν κι εδώ επειδή έτσι σου είπε το τσίπουρο σήμερα.
Η σκατοψυχιά σ`αυτό το νήμα βγήκε μόλις γράφτηκε "οι άλλοι κάνουν χειρότερα".
Αν οι άλλοι κάνουν χειρότερα,δεν δικαιολογεί εμάς να κάνουμε απλά λιγότερο χειρότερα ή απλώς άσχημα.
Σκατόψυχοι μισάνθρωποι επιτέλους αντέστε στο γεροδιάολο.
Φτιαξε μαλλον παρηγγειλε τριπλο πικρο καφε .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper » 26 Οκτ 2019, 20:56

Χαοτικός, διάβασε το, σου εγγυώμαι ότι αξίζει τον κόπο.

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 26 Οκτ 2019, 21:02

Επειδή βλέπω πως κάποιοι άρχισαν πάλι τα αυτιστικά με τις ναπάλμ και τους βομβαρδισμούς, περιμένετε τουλάχιστον μέχρι αύριο ή μεθαύριο που ελπίζω να έχω (μανιάτικης καταγωγής γαρ) πληροφορίες για το τι γνώριζε ο περίγυρος.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 26 Οκτ 2019, 21:15

Θα 'πρεπε να υπάρχει θανατική ποινή για ελάχιστες περιπτώσεις καλη ώρα σαν αυτήν .

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 26 Οκτ 2019, 21:17

ST48410 έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:35
O I έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:23

Ο.Ι.
Αν θέλουμε να έχουμε οργανωμένη κοινωνία τέτοιες πρακτικές πρέπει να απαγορεύονται με κάθε τρόπο. Σκέψου πχ κάποιος να κατηγορηθεί άδικα για παιδεραστία και να ξεσπάνε οι υπόλοιποι στην φυλακή επειδή τον "καταδίκασαν". Η οργανωμένη πολιτεία θα ορίσει τι και πως πρέπει να γίνει για την τιμωρία και τον πιθανό σωφρονισμό του. Δεν είναι δουλειά των υπολοίπων ποινικών.
Όσο για τις δικαστικές πλάνες έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά αυτό ρίχνει την ευθύνη στις ανακριτικές αρχές που για να προφυλακίσουν κάποιον για τόσο βαριά αδικήματα που προσβάλουν την προσωπικότητα τού ανθρώπου θα πρέπει να έχουν ατράνταχτα στοιχεία για να προβούν σε προφυλάκιση αλλιώς μιλάμε για ανεύθυνο δικαστικό σύστημα που θέλει διόρθωση.
Οπότε, δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση.

Αυτό το έφερα σα γεγονός που ήδη συμβαίνει και δε συμβαίνει μόνο με τους ποινικούς αλλά και στα δικαστήρια κατά τη δίκη που τέτοιοι εγκληματίες έρχονται κοντά στον απλό πολίτη που αν δεν τον φύλαγε η αστυνομία θα τον κατακρεουργούσαν οι απλοί πολίτες.

Απλά συμβαίνει αυτό που λέμε "κατακραυγή" μόνο που η οργή σε τέτοιες περιπτώσεις ξεσπά ανάλογα με τις πράξεις.
Πρέπει δεν πρέπει, αυτό συμβαίνει αυτομάτως και για την περίπτωση που λες, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό το δικαστικό σύστημα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών