Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Οκτ 2019, 19:44

Ερμής έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:26
Δέχομαι την άποψη σου, χωρίς να ταυτίζομαι μαζί της.

Αν ο Αδόλφος δεν αυτοκτονούσε και στη Δική της Νυρεμβέργης με κάποιο τρόπο την σκαπουλαρε με ισόβια, θα ήσουν υπερ; ψυχικά ασταθής ήταν.
θα καταλάβεις πως σκάφτομαι. Αν τύχαινε να βρεθούμε κάπου εγκλωβισμένοπι και μόνοι μας με τον Χίτλερ, θα ειχα αρμονι9κή συνύπαρξη μαζι του και θα συζητούσα μέχρι να καταλάβει που πιάστηκε μαλάκας.
έπεσες τώρα και στην περίπτωση. Δεν θεωρώ ότι ο Χίτλερ έκανε τον πόλεμο. Ένα ψυχάκι ήταν κι αυτό από μόνο του θα μου έβγαζε να τον βοηθήσω.

καταλαβαίνω ότι το βρίσκεις περίεργο αλλά έχει κι άλλα μέχρι να φτάσω να στο λέω έτσι επιγραμματικά.

Αν θες κράτα ότι, δεν βάζουμε τα συναισθήματά μας πάνω από την κοινωνία. Δηλαδή τα βάζουμε (δεν μπορούμε αλλιώς) αλλά μην αξιώνουμε να δικαιωθούν από τους νόμους και μηχανισμούς της κοινωνίας.
Θα σου θυμίσω ότι είμαι άτομο που επιρρεπές στην αυτοδικία. Έχω μάθει να μην υπολογίζω συνέπειες. Δεν ξέρεις στις φαντασιώσεις μου ότι κάτι κάνανε στα παιδιά μου, τι περιεχόμενο βάζω για να ικανοποιηθώ.
Απλά η ιδεολογία μου μου λέει ότι πάντα είμαι λάθος αν κάνω αυτό που μου έρχεται πρώτο, Αν αξιώσω να μου καλύψει η κοινωνία αυτήν την πρώτη ενόρμηση. να γιατί λέμε για ευνομούμενες πολιτείες και επιχειρηματολογούμε κατά της αυτοδικίας. Γιατί η ευνομούμενη πολιτεία είναι ακριβώς μία ουτοπία! Δηλαδή ένα εργαλείο που πάντα πρέπει να έχουμε σε ισχύ για να προχωράμε. Αλλιώς η ιστορία έχει δείξει ότι μας παίρνει ο διάολος.
Αν με εννοείς, θα καταλάβεις τι προσπαθώ τόσο καιρό. Ούτε δικαίωση του κάθε εγκληματία, ούτε καταδίκη του κάθε εξοργισμένου. :wink
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Οκτ 2019, 19:45

Alien666 έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:36
Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:06
mao mao έγραψε:
26 Οκτ 2019, 18:53
τα περιστατικά είνια αμέτρητα στην ελληνική επαρχία. Κοινός παρονομαστής η σιωπή της τοπικής κοινωνίας.
Ο κοινός παρονομαστής φίλε είναι η ψυχική κατάσταση των δραστών και η έλλειψη μέτρων πρόληψης για να εκδηλώσουν αυτήν την ψυχοπάθεια. Γιατί θα μπορούσαν να μην το εκδηλώσουν ποτέ αν υπήρχαν καλές (σωστές) συνθήκες ανάπτυξης. Επίσης οι τελευταίες γνώσεις μας λένε ότι υπάρχει θεραπεία για όλες αυτές τις διαταραχές, πλην των περιπτώσεων που εμπλέκονται οργανικά ψυχοσύνδρομα και ψυχώσεις γενικότερα.
Γιατρεύεται η παιδοφιλία; Τι μας λές; Τι μας λές;
Ναι.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 26 Οκτ 2019, 19:51

Τέτοια περιστατικά υπάρχουν και θα υπάρχουν. Το αρρωστημένο είναι πως υπαρχαν χωρικοί που έβλεπαν έναν παπά λιώμα να γύρνα στους δρόμους και να τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα κοριτσάκια, και δεν έκαναν τίποτα. Κατά τα λοιπά, έχουμε τόσο ανώτερο πολιτισμο, που μας τρομοκρατεί μόνο η σκέψη να έρθει κάποιος μετανάστης η πρόσφυγας, και καταστρέψει τον αρμονικό γεμάτο υγεία και ευαισθησια κόσμο. Μας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper » 26 Οκτ 2019, 19:52

Alien666 έγραψε:
Δώστε loli hentai στον κοσμάκη, να ξεχάσει το Μαράκι...

Όλα τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα δείχνουν ότι ευκολότερη πρόσβαση σε πορνό συμβαδίζει με εκθετική μείωση των βιασμών.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Οκτ 2019, 19:55

σούπερ δημήτριος έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:14
Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 18:59
Δεν είσαι που χαρίζεις ζωή. Υπάρχει κάτι ανώτερο από σένα και σε περιβάλει. Ούτε μπορείς να κρίνεις τι σωφρονίζεται και τι όχι. Να μου πεις ότι η φυλακή δεν είναι κάτι σωφρονιστικό όπως λειτουργεί να το δεχτώ.
Αλλά έστω και το τιμωρητικό μέρος που καλύπτει, είναι ότι χρειάζεται.
αν σκοτώσεις 500 άτομα δεν έχει και πολύ σημασία αν σωφρονιστείς ή όχι.που δεν καταλαβαίνω κιόλας πως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις να εχεις σωφρονιστεί και να μην αυτοκτονήσεις
Το να σωφρονιστείς είναι να καταδικάσεις την εγκληματική σου πράξη. Να συνταχθείς με την κοινωνία, να δεχτείς την ποινή, να αναγνωρίσεις την χρησιμοτητα της ποινής και να γίνεις ένα με τη φωνή της κοινής λογικής.Αυτό είναι αλο κομμάτι όμως από τη θεραπείθα ενός αρρώστου. Γι αυτό η συζήτηση θέλει τους διαχωρισμούς της. ως έγκλημα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ως σωφρονισμός. Ως φαινόμενο όμως το συγκριμένο, έχει να κάνει και η ψυχιατρική. Εκεί πρέπει από πριν να ζητήσει βοήθεια ο άρρωστος. Δεν θα το κάνει ποτέ αν βλέπει ότι το πλήθος δεν ενδιαφέρεται για τις ψυχικές καταστάσεις των άλλων, αλλά μόνο για τη δική του ο καθένας ξεχωριστά. Κάτι που εκφυλιστικά οδηγεί μόνο σε επιθετικότητα και αρνητισμό. Άρα;. Αποδεχόμαστε ότι είμαστε ζούγκλα και προσαρμόζουμε τις κινήσεις μας με όρους ζούγκλας.

Το κοριτσάκι εν τω μεταξύ αν στο μέλλον αφήσει το μωρό που θα γεννήσει έξω από κάθε σπίτι, αλλά ακόμα κι αν το πετάξει από το μπαλκόνι (ας πάμε σε πραγματικά παραδείγματα), θα εισπράξει όλην τη ροχάλα της κοινωνίας που θίχτηκε. Σκέψου το κι αυτό.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 26 Οκτ 2019, 19:57

Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:45
Alien666 έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:06

Ο κοινός παρονομαστής φίλε είναι η ψυχική κατάσταση των δραστών και η έλλειψη μέτρων πρόληψης για να εκδηλώσουν αυτήν την ψυχοπάθεια. Γιατί θα μπορούσαν να μην το εκδηλώσουν ποτέ αν υπήρχαν καλές (σωστές) συνθήκες ανάπτυξης. Επίσης οι τελευταίες γνώσεις μας λένε ότι υπάρχει θεραπεία για όλες αυτές τις διαταραχές, πλην των περιπτώσεων που εμπλέκονται οργανικά ψυχοσύνδρομα και ψυχώσεις γενικότερα.
Ναι.
Δεν ντρεπεσαι λίγο να τρολάρεις με ένα τέτοιο θέμα;

Διάβασε λίγο τι είναι η παιδοφιλία και αν θεραπεύεται. Ξεκίνα από εδώ.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia

There is no evidence that pedophilia can be cured.[25] Instead, most therapies focus on helping the pedophile refrain from acting on their desires.[7][82] Some therapies do attempt to cure pedophilia, but there are no studies showing that they result in a long-term change in sexual preference.[83] Michael Seto suggests that attempts to cure pedophilia in adulthood are unlikely to succeed because its development is influenced by prenatal factors.[25] Pedophilia appears to be difficult to alter but pedophiles can be helped to control their behavior, and future research could develop a method of prevention.[84]

There are several common limitations to studies of treatment effectiveness. Most categorize their participants by behavior rather than erotic age preference, which makes it difficult to know the specific treatment outcome for pedophiles.[7] Many do not select their treatment and control groups randomly. Offenders who refuse or quit treatment are at higher risk of offending, so excluding them from the treated group, while not excluding those who would have refused or quit from the control group, can bias the treated group in favor of those with lower recidivism.[25][85] The effectiveness of treatment for non-offending pedophiles has not been studied.[25]

Πραγματικά ντρέπομαι για το ύψος του τρολαρίσματος που κάνουν μερικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 26 Οκτ 2019, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Οκτ 2019, 19:57

GReaper έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:52
Alien666 έγραψε:

Όλα τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα δείχνουν ότι ευκολότερη πρόσβαση σε πορνό συμβαδίζει με εκθετική μείωση των βιασμών.
Έλα ρε φίλε. Σηματοδότησε τουλάχιστον ότι κάνεις πλάκα. Μην πετάς τέτοια που μπορεί κάποιος να τα πιστέψει και να επηρεαστεί.

Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος » 26 Οκτ 2019, 19:59

Στις αρχές του 19ου αι. , λίγο πριν την Επανάσταση του '21 , ένας ξέπαπας στην Μάνη είχε έλθει σε ερωτική επαφή με μια κόρη. Για την οικογένεια της κόρης το συμβάν σήκωνε γδικιωμό απ' την οικογένεια του ξέπαπα. Για να μην αλληλοσκοτωθούν οι δύο οικογένειες , ο Κατσής Μαυρομιχάλης * , αδελφός του Πετρόμπεη , έπιασε τον ξέπαπα , τον έδεσε και τον άφησε να πεθάνει από πείνα και δίψα στην Αρμενόπετρα της Αποσκιαδερής Μάνης :

Εικόνα

* Ο γιός του Ηλίας Κατσάκος Μαυρομιχάλης τα έφτιαξε με την κόρη της Δούκισσας της Πλακεντίας.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 26 Οκτ 2019, 19:59

Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:57
GReaper έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:52
Alien666 έγραψε:

Έλα ρε φίλε. Σηματοδότησε τουλάχιστον ότι κάνεις πλάκα. Μην πετάς τέτοια που μπορεί κάποιος να τα πιστέψει και να επηρεαστεί.
Ενώ εσύ που λες ότι γιατρεύεται η παιδοφιλία, μιλάς σοβαρά.

ΝΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Οκτ 2019, 20:00

Alien666 έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:45
Alien666 έγραψε:

Ναι.
Δεν ντρεπεσαι λίγο να τρολάρεις με ένα τέτοιο θέμα;

Διάβασε λίγο τι είναι η παιδοφιλία και αν θεραπεύεται. Ξεκίνα από εδώ.

There is no evidence that pedophilia can be cured.[25] Instead, most therapies focus on helping the pedophile refrain from acting on their desires.[7][82] Some therapies do attempt to cure pedophilia, but there are no studies showing that they result in a long-term change in sexual preference.[83] Michael Seto suggests that attempts to cure pedophilia in adulthood are unlikely to succeed because its development is influenced by prenatal factors.[25] Pedophilia appears to be difficult to alter but pedophiles can be helped to control their behavior, and future research could develop a method of prevention.[84]

There are several common limitations to studies of treatment effectiveness. Most categorize their participants by behavior rather than erotic age preference, which makes it difficult to know the specific treatment outcome for pedophiles.[7] Many do not select their treatment and control groups randomly. Offenders who refuse or quit treatment are at higher risk of offending, so excluding them from the treated group, while not excluding those who would have refused or quit from the control group, can bias the treated group in favor of those with lower recidivism.[25][85] The effectiveness of treatment for non-offending pedophiles has not been studied.[25]

Πραγματικά ντρέπομαι για το ύψος του τρολαρίσματος που κάνουν μερικοί.

Και λέγανε για τον Άλλιεν που είναι ωραίο άτομο που μας ήρθε από το forums και τους έκραζα. Ξέρεις τι γνωρίζω εγώ, τι δουλειά κάνω, που και πότε τρολάρω κλπ κλπ;
Σοβαρέψου λίγο ρε άτομο. Που θα μου βάλεις και λινκ να με διαφωτίσεις. :003:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Οκτ 2019, 20:00

Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:44
Ερμής έγραψε:
26 Οκτ 2019, 19:26
Δέχομαι την άποψη σου, χωρίς να ταυτίζομαι μαζί της.

Αν ο Αδόλφος δεν αυτοκτονούσε και στη Δική της Νυρεμβέργης με κάποιο τρόπο την σκαπουλαρε με ισόβια, θα ήσουν υπερ; ψυχικά ασταθής ήταν.
θα καταλάβεις πως σκάφτομαι. Αν τύχαινε να βρεθούμε κάπου εγκλωβισμένοπι και μόνοι μας με τον Χίτλερ, θα ειχα αρμονι9κή συνύπαρξη μαζι του και θα συζητούσα μέχρι να καταλάβει που πιάστηκε μαλάκας.
έπεσες τώρα και στην περίπτωση. Δεν θεωρώ ότι ο Χίτλερ έκανε τον πόλεμο. Ένα ψυχάκι ήταν κι αυτό από μόνο του θα μου έβγαζε να τον βοηθήσω.

καταλαβαίνω ότι το βρίσκεις περίεργο αλλά έχει κι άλλα μέχρι να φτάσω να στο λέω έτσι επιγραμματικά.

Αν θες κράτα ότι, δεν βάζουμε τα συναισθήματά μας πάνω από την κοινωνία. Δηλαδή τα βάζουμε (δεν μπορούμε αλλιώς) αλλά μην αξιώνουμε να δικαιωθούν από τους νόμους και μηχανισμούς της κοινωνίας.
Θα σου θυμίσω ότι είμαι άτομο που επιρρεπές στην αυτοδικία. Έχω μάθει να μην υπολογίζω συνέπειες. Δεν ξέρεις στις φαντασιώσεις μου ότι κάτι κάνανε στα παιδιά μου, τι περιεχόμενο βάζω για να ικανοποιηθώ.
Απλά η ιδεολογία μου μου λέει ότι πάντα είμαι λάθος αν κάνω αυτό που μου έρχεται πρώτο, Αν αξιώσω να μου καλύψει η κοινωνία αυτήν την πρώτη ενόρμηση. να γιατί λέμε για ευνομούμενες πολιτείες και επιχειρηματολογούμε κατά της αυτοδικίας. Γιατί η ευνομούμενη πολιτεία είναι ακριβώς μία ουτοπία! Δηλαδή ένα εργαλείο που πάντα πρέπει να έχουμε σε ισχύ για να προχωράμε. Αλλιώς η ιστορία έχει δείξει ότι μας παίρνει ο διάολος.
Αν με εννοείς, θα καταλάβεις τι προσπαθώ τόσο καιρό. Ούτε δικαίωση του κάθε εγκληματία, ούτε καταδίκη του κάθε εξοργισμένου. :wink
Μακάρι να μη μάθουμε ποτέ τι θα κάναμε αν μας άγγιζαν τα δικά μας παιδιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 26 Οκτ 2019, 20:03

Χαοτικός έγραψε:
26 Οκτ 2019, 20:00

Και λέγανε για τον Άλλιεν που είναι ωραίο άτομο που μας ήρθε από το forums και τους έκραζα. Ξέρεις τι γνωρίζω εγώ, τι δουλειά κάνω, που και πότε τρολάρω κλπ κλπ;
Σοβαρέψου λίγο ρε άτομο. Που θα μου βάλεις και λινκ να με διαφωτίσεις. :003:
Τουλάχιστον στο forums, όταν λέμε κάτι, παραθέτουμε και τις πηγές που το στηρίζουν. Εγώ έβαλα πηγή από τη wikipedia. Εσύ;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 26 Οκτ 2019, 20:03

Δεν εχει καμμια απολυτως σημασια αν ηταν παπας,γιατρος,οικοδομος,δασκαλος κλπ κλπ.
Αυτα τα καριολια πρεπει να δουλευουν σε κατεργα μεχρι το τελος της ζωης τους.
Τον χειμωνα στις βουνοκορφες μεσα στο στο χιονι και στο κρυο και το καλοκαιρι στον καμπο μεσα στην καρκαμπίλα και ο βουρδουλας να παει συννεφο.
Καθε βραδυ να τους γαμαει και ενας ψωλαρας μεχρι να σταξουν αιμα.

Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper » 26 Οκτ 2019, 20:05

Χαοτικός έγραψε:
Δεν κάνω πλάκα, αν κοιτάξουμε τα δεδομένα χωρίς να βάζουμε πιστεύω και γνώμες μέσα, αυτό ισχύει. Για τους βιασμούς μιλώντας.
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... al-assault

Για τους παιδόφιλους, δεν το έχω ψάξει να δω αν πράγματι τα loli hentai μειώνουν τη παιδεραστία, αλλά θα τολμούσα να μαντέψω πως ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GReaper την 26 Οκτ 2019, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Manos87
Phorum.gr user: Manos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manos87 » 26 Οκτ 2019, 20:06

Highlander έγραψε:
26 Οκτ 2019, 13:45
Ο 57χρονος κατηγορούμενος που διώκεται με το κακούργημα της παιδεραστίας είναι χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Τα τελευταία χρόνια συζούσε με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού σε χωριό της Ανατολικής Μάνης όπου διέμενε και ασκούσε το επάγγελμα του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, σήμερα, κοριτσάκι από την ηλικία των εννέα, μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του.

Μάλιστα, αναφορές για τη δράση του κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα, ο οποίος χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη, όταν αυτή αντιδρούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το ανήλικο κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου ήρθε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ενώ με διαδικασίες - εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του. Την επόμενη ημέρα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Για το συγκλονιστικό περιστατικό αναμένεται η ανακοίνωση της Αστυνομίας, όπως και η εισαγγελική διαταγή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του φερόμενου ως παιδεραστή.

«Όλοι το γνώριζαν», παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνέχισε: «Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του».

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/19 ... ria-xronia
Μπορεί όλοι να πληρώνουμε αμαρτίες από προηγούμενες ζωές. Ποιος ξέρει στ' αλήθεια τι συμβαίνει. Οι ισχυρογνώμονες θα σπεύσουν να κατηγορήσουν τον ιερέα. Τι και αν όμως βαθιά του είχε κάποιο πρόβλημα; Κάτι τον έκαιγε.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών