Μπαίνατε;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

ΜΠ1ΤΕ;

Ναι
20
47%
Όχι
23
53%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Μπαίνατε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 16 Φεβ 2022, 22:59

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
16 Φεβ 2022, 13:34
Όσον αφορά τα περί υπέρβαρων , εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι ναι μεν κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να φοράει ότι θέλει , αλλά συγγνώμη , το “ αποδέξου το σώμα σου ” δεν με βρίσκει εκατό τις εκατό σύμφωνο . Ομιλώ ως άτομο που υπήρξε παχύσαρκο , στα δεκαπέντε του έτη εκατόν είκοσι κιλά με ύψος 1,73 . Και η μητέρα μου είναι υπέρβαση και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας . Εγώ μπόρεσα και έχασα πάρα πολλά κιλά και στα είκοσι εφτά μου είμαι εβδομήντα δύο , η μητέρα μου όχι .
Ναι , αγάπα το σώμα σου , αλλά επειδή ακριβώς οφείλεις να το αγαπάς οφείλεις και να το προσέχεις . Και μετά από ένα σημείο , όταν νιώθεις εντάξει με τα αρκετά παραπανίσια κιλά σου , το αποτέλεσμα θα είναι να τα αυξήσεις όλο και πιο πολύ . Και από μία ηλικία και μετά η μοναδική αποτελεσματική λύση είναι η εγχείρηση με τους τόσους κινδύνους που την συνοδεύουν . Οπότε οφείλουμε να προσέχουμε το σώμα μας από νεαρή ηλικία πριν να είναι αργά .
Τι θα γινόταν αν είχα αποδεχτεί το σώμα μου ; Θα ήμουν πάνω από διακόσια κιλά , μίας και κατά μέσο όρο έβαζα δέκα κιλά τον χρόνο . Σε τι κατάσταση θα ήμουν ;
Έφαγα πολύ bullying στο γυμνάσιο , αλλά με ώθησε να τα καταφέρω . Και όπως θέλω να το βουλώσουν όσοι ασκούν bullying , το ίδιο θέλω να το βουλώσουν όσοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όπως και να είμαστε . Όχι ρε μεγάλε , υπάρχει . Και αν φτάσεις 50 ετών και νιώθεις 70-80 επειδή κουβαλάς ακόμα έναν άνθρωπο πάνω σου θα το καταλάβεις , όπως και αν είσαι 30 και δεν μπορείς να πας τρία χιλιόμετρα χωρίς να τα δεις όλα .
Τώρα τα περί τριχών και αισθητικής , ας μην ξυρίζεται πουθενά , δικαίωμα της , αλλά όχι να το κάνουμε μόδα . Χρειάζονται φωνές λογικής μπροστά στις ακρότητες που προωθούν αρκετά αριστερίζοντα άτομα .
Η παχυσαρκία δεν είναι αισθητικό θέμα, είναι ασθένεια. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά. Οπότε το ''αγάπα το σώμα σου όπως είναι'', όταν απευθύνεται σε παχύσαρκους, είναι αντίστοιχο του να λες σε έναν καρκινοπαθή να μην κάνει καμία θεραπεία, αλλά να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι. Τέτοιας ηθικής υποστάθμης άτομα είναι φυσικά οι SJW, μην γελιέστε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 16 Φεβ 2022, 23:04

AlienWay έγραψε:
16 Φεβ 2022, 22:45
Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2022, 22:43
AlienWay έγραψε:
16 Φεβ 2022, 14:02

Είχε πει ότι ¨καταστρέφεται η κοινωνία μας από αυτές τις φωτογραφίες".

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα των συντηρητικών. Οτι δηλαδή θεωρούν σοβαρά, ζητήματα που είναι άνευ ουσίας ενώ αγνοούν τα ζητήματα του culture war που είναι όντως σοβαρά.
δίκιο έχει
Δικαίωμα του καθενός να βγάζει στον εαυτό του ό,τι φωτογραφίες θέλει.
Δικαίωμα του καθενός επίσης, να σχολιάζει ή να θάβει φωτογραφίες άλλου.

Αλλά όχι και "καταστρέφεται η κοινωνία μας". Ελεος :D
έχεις κάτσει σε αροπλάνο δίπλα σε φεμινάζι με αξύριστες μασχάλες και την αντίστοιχη ευωδια;
Θα σε ευχόμουν να μη το ζήσεις αλλά μόνο έτσι θα καταλάβεις αν η προβολή αυτής της κατάστασης είναι θέμα για την κοινωνία

Menios_mikroulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Menios_mikroulis » 16 Φεβ 2022, 23:10

Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2022, 23:04

έχεις κάτσει σε αροπλάνο δίπλα σε φεμινάζι με αξύριστες μασχάλες και την αντίστοιχη ευωδια;
Θα σε ευχόμουν να μη το ζήσεις αλλά μόνο έτσι θα καταλάβεις αν η προβολή αυτής της κατάστασης είναι θέμα για την κοινωνία
Δηλαδή ρε τύπε δεν εχεις κατσει ποτέ δίπλα σε άνδρα που να βρωμάνε οι αμασχάλες του;

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 16 Φεβ 2022, 23:14

Menios_mikroulis έγραψε:
16 Φεβ 2022, 23:10
Δημοκράτης έγραψε:

Δηλαδή ρε τύπε δεν εχεις κατσει ποτέ δίπλα σε άνδρα που να βρωμάνε οι αμασχάλες του;
Ποιός είπε ότι είναι καλύτερος ο βρωμύλος από την βρωμύλω;

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 16 Φεβ 2022, 23:17

Για τη Λατινοπούλου θα κλέψω το πιο ταιριαστό ποστ που έχω διαβάσει στο πχορουμ:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
26 Ιαν 2021, 20:15
πάντως δεν ξέρω για σας μάγκες, αλλά εγώ τη κάρφωνα τόσο βαθιά που όποιος κατάφερνε να με ξεκαρφώσει θα αναγορευόταν βασιλιάς Αρθούρος
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 16 Φεβ 2022, 23:21

Menios_mikroulis έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

προφανώς και ναι. Δεν είδα κανέναν όμως να προωθεί την αντρική μπίχλα

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 16 Φεβ 2022, 23:24

Και ποια η σχέση ξυρίσματος και μυρωδιάς; Όποιος δεν ξυρίζεται δηλαδή είναι βρώμικος;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 16 Φεβ 2022, 23:25

Πολύ θηλυκιά για τα γούστα μου.
Δεν είναι ο τύπος γυναίκας που με ελκύει.

Ωστόσο, σέβομαι το ότι έχει το θάρος να εκφράζει τη γνώμη της. Ακόμη κι αν είναι για τα σκουπίδια.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 16 Φεβ 2022, 23:26

Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2022, 23:21
Menios_mikroulis έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

Εισαι απο αυτους τους τυπους που με το που βγουν απο το μπανιο βαζουν αποσμητικο αντι να αφησουν να αναπτυχθει φυσικα η κλασσικη αντρικη μασχαλιλα;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 16 Φεβ 2022, 23:28

GoBack έγραψε:
16 Φεβ 2022, 23:26
Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2022, 23:21
Menios_mikroulis έγραψε:

Εισαι απο αυτους τους τυπους που με το που βγουν απο το μπανιο βαζουν αποσμητικο αντι να αφησουν να αναπτυχθει φυσικα η κλασσικη αντρικη μασχαλιλα;
όχι, αλλά δεν βγάζω φωτό στο ίνσταγκραμ με την μπίχλα φάτσα φόρα

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 16 Φεβ 2022, 23:31

Πες μας ότι ξυρίζεις και τους όρχεις σου και το μπικίνι. Μόνο αυτό πες μας.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 16 Φεβ 2022, 23:32

Τι λέτε εδώ εσείς;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Φεβ 2022, 23:40

Gherschaagk έγραψε:
16 Φεβ 2022, 23:32
Τι λέτε εδώ εσείς;
:oops:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 16 Φεβ 2022, 23:41

Gherschaagk έγραψε:
16 Φεβ 2022, 23:32
Τι λέτε εδώ εσείς;
Αν θα μπαίναμε σε φιλολογική αίθουσα για να κάνουμε κουβέντα, nothing to see here :003:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 16 Φεβ 2022, 23:42

έργο_μακέτο έγραψε:
16 Φεβ 2022, 23:25
Πολύ θηλυκιά για τα γούστα μου.
:lol:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών