Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
-
Dwarven Blacksmith
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Dwarven Blacksmith » 14 Οκτ 2022, 17:26
vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 16:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 13:33
Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω.

Έχουν κάποια απεργία τα μμμ εννοείς? Γιατί απ'όσο ξέρω, το Χαλάνδρι μια χαρά μετρό έχει.
Εκτός αν το σημείο που θες να πας εσύ, είναι σε απόσταση εντελώς στου διαόλου τη μάνα από το μετρο.
Το μετρό πάει μόνο Αγία Παρασκευή, δηλαδή 25 λεπτά με τα πόδια από Χαλάνδρι. Ούτε με τη Γραμμή 4 σώζεται.
Υπάρχει μια στάση που λέγεται Χαλάνδρι, δεν ξέρω γιατί, πιο μακριά από την Αγ. Παρασκευή είναι.

Vladimir, STOP!

-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 14 Οκτ 2022, 17:28
sharp έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 17:13
Εγώ έχω να πάω στο Χαλάνδρι το απόγευμα. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που είχα πάρει αμάξι μαρτύρησα. Αλλά δεν έχει μετρό οπότε μπορεί να το κάνω.

Έχουν κάποια απεργία τα μμμ εννοείς? Γιατί απ'όσο ξέρω, το Χαλάνδρι μια χαρά μετρό έχει.
Εκτός αν το σημείο που θες να πας εσύ, είναι σε απόσταση εντελώς στου διαόλου τη μάνα από το μετρο.
Η στάση του είναι στο μέσον του πουθενά. Όπως και κάποιες στάσεις του Προαστιακού, πχ Κόρινθος.
Α οκ. Δεν εχει τυχει να παω ποτέ Χαλάνδρι μετράτος, και δεν ξερω.
Ισχύει οτι πολλές στάσεις-σταθμοι ΜΜΜ (όχι μονο μετρό, γενικως) ειναι εντελώς στη μεση του πουθενά. Κάπου και σε Άλιμο ή Αργυρούπολη ειναι ετσι, απ'όσο θυμαμαι.
Και ποτέ μου δεν κατάλαβα με ποια λογική τις εχουν φτιάξει έτσι τις στάσεις.
-
Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
από Chilloutbuddy » 14 Οκτ 2022, 17:31
sharp έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 17:11
Η Αυστραλία πρέπει να είναι η πιο απολίτιστη χώρα, αν κρίνω από ποσότητα και ποιότητα των τραίνων, συν το ότι όλοι πάνε με το αυτοκίνητο ακόμη και στην τουαλλέτα.
Μετρίως, έχει χειρότερα και καλύτερα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.

-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 14 Οκτ 2022, 17:31
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 17:26

Το μετρό πάει μόνο Αγία Παρασκευή, δηλαδή 25 λεπτά με τα πόδια από Χαλάνδρι. Ούτε με τη Γραμμή 4 σώζεται.
Υπάρχει μια στάση που λέγεται Χαλάνδρι, δεν ξέρω γιατί, πιο μακριά από την Αγ. Παρασκευή είναι.

Ναι, τωρα το βλεπω. Γενικά με τα άκρα της μπλε γραμμής (και απ'τη μια πλευρά και απ'την αλλη) δεν ειμαι και πολύ up to date. Σπάνια έχει τυχει να χρησιμοποιήσω.
-
sharp
από sharp » 14 Οκτ 2022, 17:33
vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 17:28
sharp έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 17:13
Η στάση του είναι στο μέσον του πουθενά. Όπως και κάποιες στάσεις του Προαστιακού, πχ Κόρινθος.
Α οκ. Δεν εχει τυχει να παω ποτέ Χαλάνδρι μετράτος, και δεν ξερω.
Ισχύει οτι πολλές στάσεις-σταθμοι ΜΜΜ (όχι μονο μετρό, γενικως) ειναι εντελώς στη μεση του πουθενά. Κάπου και σε Άλιμο ή Αργυρούπολη ειναι ετσι, απ'όσο θυμαμαι.
Και ποτέ μου δεν κατάλαβα με ποια λογική τις εχουν φτιάξει έτσι τις στάσεις.
Γιατί δεν μπορούν να τις βάλουν σε καλύτερη θέση, είναι όλα χτισμένα.
-
Chilloutbuddy
από Chilloutbuddy » 15 Οκτ 2022, 08:05
vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2022, 17:31

Ναι, τωρα το βλεπω. Γενικά με τα άκρα της μπλε γραμμής (και απ'τη μια πλευρά και απ'την αλλη) δεν ειμαι και πολύ up to date. Σπάνια έχει τυχει να χρησιμοποιήσω.
Αυτή είναι η Μελβούρνη με παρόμοιο πληθυσμό με την Αθήνα, δίκτυο τρένα + τραμ:

222 σταθμοί τρένου έναντι καμμιά 70αριά στην Αθήνα. Κάπως έτσι πρέπει να είναι μια πόλη για να πεις ότι ξεχνάς το αυτοκίνητο και το βγάζεις μόνο για σουπερμάρκετ και ΣΚ.
Αυτό που έχει η Αθήνα είναι μόνο μια καλή αρχή, πόσο μάλλον που η Αθήνα δεν έχει ουσιαστικά κέντρο, ο κόσμος δουλεύει παντού και το πρωί θέλουν να πάνε από παντού προς παντού.

-
Chilloutbuddy
από Chilloutbuddy » 15 Οκτ 2022, 08:29
Βαρσοβία

Βουδαπέστη

(για να μη λέμε ότι συγκρίνουμε μόνο με πλούσιες χώρες)

-
Ερμής
από Ερμής » 15 Οκτ 2022, 09:41
Βάλε και φώτο από μέτρο στο Τόκυο να σε πιάσει ημικρανία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 15 Οκτ 2022, 10:07
Η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα έχει καλό σύστημα συγκοινωνιών. Αρκεί να συμπεριλάβεις και τα λεωφορεία. Εντάξει το τραμ είναι για κάνα συνταξιούχο. Αλλά μην κοροιδευομαστε το πρόβλημα του μέσου Αθηναίου δεν είναι ότι δεν έχει πρόσβαση στα ΜΜΜ.
Επίσης πέρα από την μεγάλη κάλυψη των ΜΜΜ στην Αθήνα, αξίζει να αναφερθεί και η χαμηλή τιμή των εισιτηρίων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
EKPLIKTIKOS την 15 Οκτ 2022, 10:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
από Στύγιος » 15 Οκτ 2022, 10:09
"Έβαλα" με το αμάξι κοντά 30.000 χλμ την περσινή σχολική χρονιά. Φέτος προσπαθώ με προαστιακό και ελάχιστες μέρες αμάξι,πριν πάρω τα πιστόνια παραμάσχαλα.
Μίσησα τον εαυτό μου οδηγώντας ,δεν το ξανακάνω.
Στύγιος έγραψε: ↑11 Απρ 2022, 15:34
Ανέβηκαν οι θερμοκρασίες κι αναβοσβήνουν ξαφνικά κάνα 2 λαμπάκια εσχάτως, πίνει ξανά παραφλού και δε χορταίνει.
Βάστα καλό μου ,γούτσου γούτσου

, μερικές μέρες ακόμα και θα ξεκουραστείς το Πάσχα.
ΣΣ:301.000 χλμ πλέον ( 3.500 κάνω κάθε μήνα προς και από το σχολείο)

-
Ερμής
από Ερμής » 16 Οκτ 2022, 13:01
Χίλιες φορές καλύτερα τα τόσα ευρώ το μήνα και δύο ώρες πήγαινε έλα στο δρόμο παρά λεωφορεία.
Αν σπίτι δουλειά είχα το μέτρο σε απόσταση 10 λεπτών με περπάτημα τότε θα ήταν ο μόνος τρόπος να μη χρησιμοποιούσα αυτοκίνητο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
από Στύγιος » 16 Οκτ 2022, 13:35
Ερμής έγραψε: ↑16 Οκτ 2022, 13:01
Χίλιες φορές καλύτερα τα τόσα ευρώ το μήνα και δύο ώρες πήγαινε έλα στο δρόμο παρά λεωφορεία.
Αν σπίτι δουλειά είχα το μέτρο σε απόσταση 10 λεπτών με περπάτημα τότε θα ήταν ο μόνος τρόπος να μη χρησιμοποιούσα αυτοκίνητο
Φίλε, έχω βιώσει απίστευτες καταστάσεις πέρυσι οδηγώντας . Να με τρακάρουν άπειρες φορές ,γατιά, κουνάβια ,σκυλιά, αλεπούδες στο οδόστρωμα , νεροφαγιές, λακούβες , ομίχλες ,παγετοτσουλήθρες και δε συμμαζεύεται ...
-
stergiosbik
από stergiosbik » 16 Οκτ 2022, 14:01

Στο Χαλανδρι εχει σταση και μαλιστα δεν ειναι μακρια απο το κεντρο.
Η σταση που λες εσυ στην Αγ.Παρασκευη δεν εξυπηρετει το Χαλανδρι.
Εχει και στην Δ.Πλακεντιας σταση που εξυπηρετει κατοικους αλλων περιοχων π.χ. Βριλησσια.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.