Καταλαβαίνεις ότι έχετε πιάσει πάτο οι δεξιοί όταν στηρίζετε έναν με αποτυχημένο σολαριουμ που του έχει κάνει το δέρμα πορτοκαλί, πουλάει πατρίδα, οικογένεια και θρησκεία ενώ κρυφά πάει σε hotel και τον κατουράνε στο πρόσωπο sex workers

Καταλαβαίνεις ότι έχετε πιάσει πάτο οι δεξιοί όταν στηρίζετε έναν με αποτυχημένο σολαριουμ που του έχει κάνει το δέρμα πορτοκαλί, πουλάει πατρίδα, οικογένεια και θρησκεία ενώ κρυφά πάει σε hotel και τον κατουράνε στο πρόσωπο sex workers
Αρχικά, είμαι ακροδεξιός και όχι δεξιός. Τώρα οι συκοφαντίες που γράφεις για τον chosen one είναι ανάξιες λόγου. Ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που υποστηρίζουν παρανοϊκά πράγματα του στιλ να φοράει περούκα ένας άντρας και αυτό να τον κάνει αυτόματα γυναίκα.
Βρε ονειροπαρμένα προχωκάγκουρα, αντιλαμβάνεστε πόσο γελοίο είναι να υπερασπίζετε κάθε γουοκ παπαριά και ταυτοχρόνως να κάνετε σεξιστικα ροδοκοπανατζίδικα αστειάκια;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 16:43Λίνο μου χάρη σου κάναμε οι woke φασίστες, μπορείς πλέον να κάνεις bottom surgery και να γίνεις η κρυφή ερωμένη του κάθε νεοδημοκράτη υπουργού.
Σε μαλάκες απαντάς με τρόπο που καταλαβαίνουν, όχι με το σεις και με το σας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 18:10Βρε ονειροπαρμένα προχωκάγκουρα, αντιλαμβάνεστε πόσο γελοίο είναι να υπερασπίζετε κάθε γουοκ παπαριά και ταυτοχρόνως να κάνετε σεξιστικα ροδοκοπανατζίδικα αστειάκια;
Αποκτήστε επιτέλους ταυτότητα.
Είσαι λίγο φανατισμένος που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του ή είναι η ιδέα μου;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 16:31Βαριέμαι να διαβάσω τις μαλακίες σου. Πιάνεις μια περίπτωση, την ξαδέλφη σου (!!) για να βγάλεις ένα ολόκληρο συμπέρασμα για ένα μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού.Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 16:18Έχω μία δεύτερη ξαδέλφη, μικρότερη από εμένα, που στα 14 της (το 1975) και μπαίνοντας στην εφηβεία, οι ορμόνες της "τρελλάθηκαν" και άρχισαν ένα απίθανο γαϊτανάκι συμπτωμάτων.Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 14:50Μέχρι τα 18 δεν έχεις γίνει αυτόνομη και ώριμη οντότητα, βιολογικά και ψυχολογικά είσαι αρκετά ''άγουρος'' ακόμα, μέχρι τουλάχιστον τα 25 όπου τότε είσαι βιολογικά στο πικ σου.SpoilerShow
Κυρίως για λόγους νομικούς έχει θεσπιστεί το όριο το 18 ετών. Περισσότερο κακό κάνει η αναμονή 18 ετών για τα τρανς άτομα παρά καλό. Φαντάσου να γνωρίζεις ότι το σώμα σου δεν είναι αυτό που πρέπει, να το ξέρεις από το 13 σου και να πρέπει να περιμένεις πέντε έτη για να κάνεις φιλομετάβαση επειδή έτσι λέει το νομικό σύστημα της εποχής.
Πότε η φωνή της "χόντραινε" και πότε γινόταν λεπτότερη...πότε φύτρωνε ένα υποτυπώδες μουστάκι και πότε χανόταν.
Οι γονείς της, έχοντας οικονομική άνεση, την πήγαν μέχρι την Αγγλία για να δούν τι μπορεί/πρέπει να κάνουν. Οι άγγλοι γιατροί συμφώνησαν με τους έλληνες συναδέλφους τους, πως η καλύτερη προσέγγιση ήταν να αφήσουν τον οργανισμό της να "εκδηλωθεί-αποφασίσει" οριστικά (κάπως έτσι το θυμάμαι) και μετά θα επέμβαιναν με κάποια ορμονική θεραπεία ώστε να σταθεροποιήσουν την "απόφαση". Δεν τα θυμάμαι με πολλές λεπτομέρειες αλλά το ρεζουμέ ήταν αυτό που έγραψα.
Σε κάποιους μήνες, άρχισε να παρατηρείται μία, ας το πούμε, "βελτίωση". Και κάποια στιγμή τα οιστρογόνα μάλλον πήραν το πάνω χέρι και η Γιάννα, αναπτύχθηκε σε μία "κανονική" Γιάννα, με Η (το θηλυκό άρθρο) και όχι σε ένα ΤΟ...
Σε λίγα χρόνια παντρεύτηκε και έκανε 3 παιδιά.
Αν ήταν σήμερα, ο νόμος, οι γονείς και οι γιατροί θα επέβαλαν φυλομετάβαση "εδώ και τώρα" και θα είχαν κάνει τεράστιο λάθος...
Ναι ναι, ξέρω...οι γιατροί θα μέτραγαν από δω, θα μέτραγαν από κει, θα έπαιρναν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουν το 14χρονο ΑΛΛΑ "προστασία" για την woke και LOATKI agenda, για την συμπερίληψη, για τον δικαιωματισμό και για ένα μέρος γιατρών και γονιών, σημαίνει να κάνω στο 14χρονο φυλομετάβαση εδώ και ώρα, πριν να είναι αργά για την ψυχολογική του ακεραιότητα...
Εκείνο που φαίνεται όμως, είναι ότι κι εσύ δυσκολεύεσαι με το θέμα και το παρουσιάζεις ως κάτι ανώμαλο, γι' αυτό του το πετάς στη μούρη. Τι το κακό έχει να είναι ο Λίνο ερωμένη, μήπως το βρίσκεις κομματάκι ντροπή μέσα σου;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 18:13Σε μαλάκες απαντάς με τρόπο που καταλαβαίνουν, όχι με το σεις και με το σας.
Οργισμένος έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 08:47ποιος γαμαει και τις γνωματευσεις των ιατρων οταν ομιλει ο αρχηγος των ηλιθιων τραμπας...![]()
εγκληματιες ηλιθιοι ειναι κατι διποδα σαν κι εσενα.unholydiver έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 18:37https://www.amazon.com/Irreversible-Dam ... B07YL6XK55
Διαβάστε το, αξίζει αλλά θα σας στεναχωρήσει......
Και να προσθέσω ότι αυτό που αναφέρεστε ορισμένοι ως "φυλλομετάβαση" δεν υπάρχει. Μια πειραματική πλαστική εγχείρηση (που περιλαμβάνει ευνουχισμό, ακρωτηριασμό και κοπτοραπτική) είναι που ούτε αιδοίο όυτε πέος είναι ικανή να παράξει, μόνο δυσλειτουργικές (και επικίνδυνες) απομιμίσεις. Όσοι "επιστήμονες" συμμετέχουν σε αυτό τον παραλογισμό είναι απλά εγκληματίες.
οπως παντα γραφεις βλακειες διχως ιχνος επιχειρηματολογιας.Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 18:23Είσαι λίγο φανατισμένος που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του ή είναι η ιδέα μου;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 16:31Βαριέμαι να διαβάσω τις μαλακίες σου. Πιάνεις μια περίπτωση, την ξαδέλφη σου (!!) για να βγάλεις ένα ολόκληρο συμπέρασμα για ένα μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού.Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 16:18Έχω μία δεύτερη ξαδέλφη, μικρότερη από εμένα, που στα 14 της (το 1975) και μπαίνοντας στην εφηβεία, οι ορμόνες της "τρελλάθηκαν" και άρχισαν ένα απίθανο γαϊτανάκι συμπτωμάτων.
Πότε η φωνή της "χόντραινε" και πότε γινόταν λεπτότερη...πότε φύτρωνε ένα υποτυπώδες μουστάκι και πότε χανόταν.
Οι γονείς της, έχοντας οικονομική άνεση, την πήγαν μέχρι την Αγγλία για να δούν τι μπορεί/πρέπει να κάνουν. Οι άγγλοι γιατροί συμφώνησαν με τους έλληνες συναδέλφους τους, πως η καλύτερη προσέγγιση ήταν να αφήσουν τον οργανισμό της να "εκδηλωθεί-αποφασίσει" οριστικά (κάπως έτσι το θυμάμαι) και μετά θα επέμβαιναν με κάποια ορμονική θεραπεία ώστε να σταθεροποιήσουν την "απόφαση". Δεν τα θυμάμαι με πολλές λεπτομέρειες αλλά το ρεζουμέ ήταν αυτό που έγραψα.
Σε κάποιους μήνες, άρχισε να παρατηρείται μία, ας το πούμε, "βελτίωση". Και κάποια στιγμή τα οιστρογόνα μάλλον πήραν το πάνω χέρι και η Γιάννα, αναπτύχθηκε σε μία "κανονική" Γιάννα, με Η (το θηλυκό άρθρο) και όχι σε ένα ΤΟ...
Σε λίγα χρόνια παντρεύτηκε και έκανε 3 παιδιά.
Αν ήταν σήμερα, ο νόμος, οι γονείς και οι γιατροί θα επέβαλαν φυλομετάβαση "εδώ και τώρα" και θα είχαν κάνει τεράστιο λάθος...
Ναι ναι, ξέρω...οι γιατροί θα μέτραγαν από δω, θα μέτραγαν από κει, θα έπαιρναν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουν το 14χρονο ΑΛΛΑ "προστασία" για την woke και LOATKI agenda, για την συμπερίληψη, για τον δικαιωματισμό και για ένα μέρος γιατρών και γονιών, σημαίνει να κάνω στο 14χρονο φυλομετάβαση εδώ και ώρα, πριν να είναι αργά για την ψυχολογική του ακεραιότητα...
Εγώ, έφερα ένα παράδειγμα, που μπορεί να θεωρηθεί περιπτωσιολογία αλλά είναι υπαρκτό. ΔΕΝ έβγαλα συμπέρασμα για μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Αυτό το έβγαλες από τα άδυτά, του ξέρεις ποιου...
Εσύ έχεις φέρει, μέχρι στγμής, αόριστες υποθέσεις και ατεκμηρίωτα συμπεράσματα...ψελλίζοντας "η βιολογία, η επιστήμη, δεν είμαι ειδικός αλλά..."
Όταν θα αρθρώσεις συγκροτημένο λόγο με δομημένα επιχειρήματα και όχι αναμασήματα μιας LOATKΙ-Woke ατζέντας, να σου δώσω προσοχή...
σεις οι ακροδεξιοι δεν γουσταρετε τις περουκες αλλα μονο σκληρο κρεας...ik_90 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 18:05Αρχικά, είμαι ακροδεξιός και όχι δεξιός. Τώρα οι συκοφαντίες που γράφεις για τον chosen one είναι ανάξιες λόγου. Ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που υποστηρίζουν παρανοϊκά πράγματα του στιλ να φοράει περούκα ένας άντρας και αυτό να τον κάνει αυτόματα γυναίκα.
Τώρα τα σχόλια για πάτους μην τα πολυκάνεις, γιατί κάτι εκλογές και δημοσκοπήσεις που γίνονται σε όλον τον κόσμο τελευταία, δείχνουν ότι αριστερό βαρέλι είναι αυτό που δεν έχει πάτο
Χαχαχαχα...ρε συ! μου το κρατάς από τότε; από το παλιό; εδώ και τόσα χρόνια;Οργισμένος έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 19:07οπως παντα γραφεις βλακειες διχως ιχνος επιχειρηματολογιας.Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 18:23Είσαι λίγο φανατισμένος που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του ή είναι η ιδέα μου;
Εγώ, έφερα ένα παράδειγμα, που μπορεί να θεωρηθεί περιπτωσιολογία αλλά είναι υπαρκτό. ΔΕΝ έβγαλα συμπέρασμα για μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Αυτό το έβγαλες από τα άδυτά, του ξέρεις ποιου...
Εσύ έχεις φέρει, μέχρι στγμής, αόριστες υποθέσεις και ατεκμηρίωτα συμπεράσματα...ψελλίζοντας "η βιολογία, η επιστήμη, δεν είμαι ειδικός αλλά..."
Όταν θα αρθρώσεις συγκροτημένο λόγο με δομημένα επιχειρήματα και όχι αναμασήματα μιας LOATKΙ-Woke ατζέντας, να σου δώσω προσοχή...
Οχι ουτε καν θυμαμαι. Τι ειχε γινει;Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 19:10Χαχαχαχα...ρε συ! μου το κρατάς από τότε; από το παλιό; εδώ και τόσα χρόνια;Οργισμένος έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 19:07οπως παντα γραφεις βλακειες διχως ιχνος επιχειρηματολογιας.Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 18:23
Είσαι λίγο φανατισμένος που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του ή είναι η ιδέα μου;