Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 21 Ιαν 2019, 10:30

Yochanan έγραψε:
19 Ιαν 2019, 15:38
Cavaliere έγραψε:
19 Ιαν 2019, 15:31
Τι είναι αυτά τα αβγά εκεί;
Δεν καταλαβα το ύφος της ερώτησης.... Ο Γολδεν δλδ να μη φέρει φίλους του στο τραπεζι;;;
ε το μλκ... :lol:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Ιαν 2019, 10:54

Το λοιπόν.
Προσωπικά ότι χειρότερο έχω πάει με την ομάδα και ίσως ένα απο τα χειρότερα που έχω φάει ποτέ στη ζωή μου.
Θύμα έπεσε και η Custom που εμπιστεύτηκε γνώμη για το συγκεκριμένο χωρίς να έχει πάει πριν.

Πάμε εν τάχει αναλυτικά

Χωρος-ατμοσφαιρα 4/10
Πάνω στην πλατεία αγίου Δημητρίου στην Πανόρμου, ένα ψιλομίζερο μέρος που θυμίζει καφενείο, οι ιδιοκτήτες έχουν ρίξει το ελάχιστο δυνατό κεφάλαιο. Πολύ κοντά τα τραπέζια το ένα με το άλλο, κάποια στιγμή που ήθελα να μιλήσω στο τηλ και έπρεπε να βγω έξω, έσπρωξα 2-3 πιτσιρίκες.
Πάρκινγκ πολύ δύσκολο στην περιοχή(το ήξερα όμως). Μόλις είδα τα όργανα να ετοιμάζονται με έπιασε τρόμος, δεν αντέχω να πηγαίνω για φαγητό και να ακούω ζωντανή μουσική ακόμη και να παίζουν ωραία(που δεν έπαιζαν).

Εξυπηρετηση 7/10
Η κοπελίτσα πολύ εξυπηρετική, προσπαθούσε όσο μπορούσε, την περισσότερη ώρα παρατηρούσα πως οι ιδιοκτήτες (νομίζω 2 ήταν) κάθονταν και η καημένη έτρεχε για όλα τα τραπέζια. Το κακό είναι πως την καταπίνει το συνολικό disaster του πράγματος

Ποιότητα φαγητού 1/10
Πάμε στο καλό.
Πως να το πω, χάλια; αίσχος; ντροπή;
Με το που κοιτάω τον κατάλογο και βλέπω "Μπασματι με κρέμα γάλακτος κλπ κλπ κλπ" με έζωσαν τα φίδια για το τι παίζει. Με τα πολλά διάλεξα μια safe( :smt005: ) υποτίθεται επιλογή που είναι το μοσχάρι με μελιτζάνες και τυριά στη γάστρα.
Με το που μου φέρνουν πήλινο και κάνω να πάρω την πρώτη πηρουνιά μοσχάρι, καταλάβαινες και στην αίσθηση του πηρουνιού οτι ήταν μπαγιάτικο.
Κομμάτια μοσχάρι που προφανώς είχαν ξεμείνει απο αλλού, κρύα, πεταμένα μέσα σε μια χλιαρή σάλτσα μέσα στη λαδίλα με κομμάτια φέτας και λίγου κίτρινου τυριού που ούτε καν έκαναν τον κόπο να το αφήσουν λίγο να ζεσταθεί μπας και λιώσουν, μέχρι και η φέτα ήταν κρύα, επίτηδες να το κάνεις, τέτοιο χάλι δε το πετυχαίνεις.
απο τα υπόλοιπα
κεφτεδάκια πολύ κάτω του μετρίου
κολοκυθοκεφτέδες επίσης
ψητά λαχανικά ήταν ψητά λαχανικά
το πλευρώτους ψιλοτρωγόταν.

Εννοείται πως ό,τι άγγιξα δεν πήρα πάνω απο 2 πηρουνιές.

Value for money 0/10

Ναι, μηδέν, είκοσι ευρώ το άτομο για τα ελάχιστα που πήραμε είναι κοροϊδία, κλεψιά, γελοιότητα.
Δηλαδή σκέφτομαι τα 20 ευρώ που δώσαμε εδώ σε σχέση με άλλα εικοσάρικα και εξοργίζομαι.
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί να πηγαίνει κάποιος στο συγκεκριμένο μαγαζί για δεύτερη φορά.
Όπως έγραψα και παραπάνω, θεωρώ οτι το Pepper Moon απο ότι είπαν τα παιδιά είναι αίσχος αλλά τουλάχιστον έχει τη λογική του φτηνού με μεγάλη ποσότητα, εδώ δε παίζει ούτε αυτό. Δε μπορώ να καταλάβω κάποιον να δέχεται να τρώει σκουπίδια, να τον πηδάνε στις τιμές σε τέτοιο χώρο.

Αν θα ξαναπήγαινα;
Όχι μόνο δε θα ξαναπάω αλλά όπου μπορώ θα γράφω κριτικές για αποφυγή του μέρους.

Αν τύχει κάποιος και πάει απο σπόντα, δίπλα έχει ένα πολύ ωραίο μπαράκι, για να πιει και να ξεχάσει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 21 Ιαν 2019, 19:08

Και η δική κριτική...

Όταν η Custom είπε για την περιοχή, με έζωσαν κάποια φίδια - φοιτητική περιοχή, άρα όχι και πολύ πχοιότητα...
Όταν φτάσαμε και το είδα, ένιωσα το σφίξιμο ενός πύθωνα και είπα θα είμαι συγκρατημένος στις επιλογές.

Χώρος-ατμόσφαιρα 3/10
Πήραν λοιπόν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έναν απλό γωνιακό κατάστημα (μάλλον καφενέ) και είπαν θα το κάνουν φαγάδικο μετά μουσικής.
Για να παρκάρεις δεν... Οι περισσότεροι πήγαμε με το μετρό και ελάχιστη ποδαράδα.
Ούτε εμένα μου αρέσει το φαγητό μετά μουσικής όμως, και σκιάχτηκα όταν είδα τα όργανα. Ο σοβιετικός σκηνοθέτης είπε ότι μπορεί να είναι καλή η μουσική - τρομάρας μας!!! Οι μουσικοί μπορεί, ο τραγουδιστής όμως ήταν για να σαλαγάει γίδια στα βουνά!!! Είχε σκοτώσει όλο το ρεπερτόριο του Πουλόπουλου!!!
Σφιχτοδεμένοι όλοι οι πελάτες μεταξύ τους, εκτός από την περιοχή μπροστά στην ορχήστρα, γιατί προφανώς στο τέλος της βραδιάς κάποιος θα έριχνε και τις ζεμπεκιές του.

Εξυπηρέτηση 7/10
Η θεσπέσια κοπελίτσα έτρεχε και ήταν πολύ άνω του μετρίου εξυπηρετική. Όμως τι στα κομμάτια - μόνο η κοπέλιτσα εξυπηρετούσε όλο το κατάστημα;

Ποιότητα φαγητού 2/10
:fp:
Όπως έγραψα είχα στενές σχέσεις με τον Πύθωνα πλέον και είπα να παραγγείλω κάτι συντηρητικό - εκτός από τα ορεκτικά.
Είχα μπανίσει το ψητό συκώτι, όταν μπήκε και ο σοβιετικός σκηνοθέτης στο μαγαζί. Βλέποντας το μενού, αποφάσισε και αυτός για το συκώτι και μάλιστα καλοψημένο όπως και εγώ - είχαμε σωθεί και οι δύο!!! Ο πύθωνας με άφησε όταν μας σέρβιραν μαζί τα ορεκτικά μαζί με τα κυρίως - ένιωσα τρελή ανακούφιση που πήρα το συκώτι - που σημειωτέον άργησε. Δεν είναι δυνατόν να φέρνει κυρίως και ορεκτικά μαζί γιατί δεν έχουν όλα τον ίδιο χρόνο παρασκευής!!! Βρώμαγε και μόνο από αυτό το όλο θέμα...
Έχουμε και λέμε:
- Κεφτεδάκια : θα έλεγα ότι δεν ήταν καλύτερα από κάποια έτοιμα στα S/M. Πέντε μόλις μπουκίτσες με προκάτ πατάτες και ως συνοδεία έτοιμη σως γιαουρτιού με άνηθο.
- Κολοκυθοκεφτέδες : λίγο κολοκύθι, μπόλικο αλεύρι, μόλις τρία τεμάχια και ως συνοδεία έτοιμη σως γιαουρτιού με άνηθο. Μόλις έφαγα τον πρώτο είπα ότι ήταν κρίμα να μην δοκιμάσουν και οι άλλοι από αυτή την αηδία και παρήγγειλα ακόμα μία μερίδα.
- Ψητά λαχανικά. Για να καταλάβετε την ιδέα του πιάτου: πετάμε κάποιες φέτες λαχανικών, που έχουν μαραθεί περιμένοντας, σε κάποια πολύ καυτή επιφάνεια. Συνέπεια να μην ψήνονται, αλλά απλώς να καίγονται σε κάποια σημεία. Ναι, ακόμα και αυτά ήταν κάτω του μετρίου!!!
- Ψητά μανιτάρια. Καλά αυτά τρωγόντουσαν...
- Ψητό συκώτι με ψητά λαχανικά. Για τα λαχανικά είπαμε, για το συκώτι τι να πω; Καλοψημένο συκώτι μόσχου ήταν.

Στην αρχή είπαμε να φέρουν ένα 200άρι κρητική ρακή - δεν είχαν... Σάββατο βράδυ...
ΟΚ - φέρτε μας τσίπουρο. Ένα πράμα το οποίο το ονόμαζαν τσίπουρο και ήταν πάρα πολύ ελαφρύ και με όχι καλή γεύση...
Εννοείται ότι δεν ξαπαπήραμε άλλο καραφάκι.

Value for money 1/10
Δεν μπορώ να είμαι τόσο κακός, γιατί εγώ έφαγα τουλάχιστον και ήπια και μία zero για να πάνε κάτω τα φαρμάκια...
Αλλά το μαγαζί είναι απαράδεκτο ως προς το θέμα του φαγητού και μόνο για τους φοιτητές!!! Οι οποίοι παρατηρήσαμε ότι έπαιρναν μόνο ψητούδια και όχι μαγειρευτά...
Ε όχι ρε φίλε!!! Κάντο ψησταριά εάν δεν μπορείς να μαγειρέψεις σωστά!!!
Εμείς τι στα κομμάτια φταίμε να τρώμε αηδίες;;;

ΥΓ
Α ναι ξέχασα: ωχ η τσέπη μου... 20 ευρώ για το τίποτα!!! :e040:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 21 Ιαν 2019, 19:45

OANNHSEA έγραψε:
21 Ιαν 2019, 19:08

Χώρος-ατμόσφαιρα 3/10
Πήραν λοιπόν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έναν απλό γωνιακό κατάστημα (μάλλον καφενέ) και είπαν θα το κάνουν φαγάδικο μετά μουσικής.
Για να παρκάρεις δεν... Οι περισσότεροι πήγαμε με το μετρό και ελάχιστη ποδαράδα.
Ούτε εμένα μου αρέσει το φαγητό μετά μουσικής όμως, και σκιάχτηκα όταν είδα τα όργανα. Ο σοβιετικός σκηνοθέτης είπε ότι μπορεί να είναι καλή η μουσική - τρομάρας μας!!! Οι μουσικοί μπορεί, ο τραγουδιστής όμως ήταν για να σαλαγάει γίδια στα βουνά!!! Είχε σκοτώσει όλο το ρεπερτόριο του Πουλόπουλου!!!
Σφιχτοδεμένοι όλοι οι πελάτες μεταξύ τους, εκτός από την περιοχή μπροστά στην ορχήστρα, γιατί προφανώς στο τέλος της βραδιάς κάποιος θα έριχνε και τις ζεμπεκιές του.

.
:smt005:

:smt005::blm:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 22 Ιαν 2019, 22:36

Pool Party έγραψε:
19 Ιαν 2019, 14:45
Γιατί δεν πατε στις ΜΟΥΡΙΕΣ στο παγκρατι;

Άμα κλείσετε για ΜΟΥΡΙΕΣ, στείλε πμ
Αυτό το καινούριο στην πλ. Βαρνάβα έχει σχέση με τις παλιές Μουριές γωνία Σπ. Μερκούρη και Ευτυχίδου (πλέον Alpha Bank); Με την εσωτερική αυλή και το άπαιχτο εξοχικό;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Ιαν 2019, 00:02

Κριτική δε βλέπω αγαπητέ Ταρκόφσκι. Κριτική
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Ιαν 2019, 00:06

Πρέπει να ήταν οδυνηρή εμπειρία η τελευταία μασαμπούκα. Πολύ οδυνηρή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 24 Ιαν 2019, 00:18

Ερμής έγραψε:
24 Ιαν 2019, 00:02
Κριτική δε βλέπω αγαπητέ Ταρκόφσκι. Κριτική
η Alpha είναι εκεί πάνω από 20ετία, πού να θυμάμαι τώρα λεπτομέρειες... :003:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Ιαν 2019, 00:23

Custom_F έγραψε:
06 Οκτ 2018, 12:08

Το συνολο πηγε 196,13 /7 ατομα, καπου στα 28 ο καθενας. Δεν ειναι λιγα, αλλα ειναι οι τιμες που βρισκεις γενικοτερα.

Ναι, θα ξαναπαω!

Εικόνα
Είναι οι τιμές που βρίσκεις πού; Σοβαρά τώρα; 7,50 ευρώ ένα τζατζίκι; Τουλάχιστον ήταν χειροποίητο ή της αγοράς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 24 Ιαν 2019, 00:47

στο ένα τζατζίκι στα 7,60 δίνουν και δεύτερο δώρο

συνηθίζεται στις πρωτεύουσες και είναι γυφτιά να το γυρίσεις πίσω
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Ιαν 2019, 01:52

Εκεί στις πρωτεύουσες παίζει να φας σαν άνθρωπος και να πληρώσεις λιγότερο από μισό μισθό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

microαστική Λινάτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από microαστική Λινάτσα » 24 Ιαν 2019, 01:57

hellegennes έγραψε:
24 Ιαν 2019, 01:52
Εκεί στις πρωτεύουσες παίζει να φας σαν άνθρωπος και να πληρώσεις λιγότερο από μισό μισθό;
Εννοεί οτι πηρανε δυο χελη, ξανακοίτα την αποδειξη

Ταρ δεν ξερω αν ειναι οι ίδιες μουριές αλλα εικαζω πως ναι
Πάντως απο σχόλια στο ιντερνετ το πρότεινα, δεν εχω πάει, αλλιώς θα έγραφα κριτικη

Φαίνεται να εχει ποικιλία γιαυτο λεω θα κάνει για μασαμπουκα
Ορέστης 35 έγραψε:
04 Απρ 2018, 11:58
Εχετε δει στην Ερμου που μαζευονται και χορευουν τουιστ;

microαστική Λινάτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από microαστική Λινάτσα » 24 Ιαν 2019, 02:02

hellegennes έγραψε:
Σπανιως και ακομα σπανιοτερα αν πηγαίνεις σε μαγαζιά χωρίς συστάσεις / γνωστούς

Αλλα εχει την χαρη του και το ρισκο :smt047
Ορέστης 35 έγραψε:
04 Απρ 2018, 11:58
Εχετε δει στην Ερμου που μαζευονται και χορευουν τουιστ;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Ιαν 2019, 02:12

microαστική Λινάτσα έγραψε:
24 Ιαν 2019, 01:57
hellegennes έγραψε:
Εννοεί οτι πηρανε δυο χελη, ξανακοίτα την αποδειξη
Είδα τι πήρανε. Δεν ξέρω βέβαια τις ποσότητες στο πιάτο τους, αλλά πάλι μου φαίνεται εξωφρενικό για ταβέρνα. Αυτά στις μη πρωτεύουσες είναι τιμές καλού εστιατορίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 24 Ιαν 2019, 02:25

Εχει κατι ωραια μπαρακια εκει.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών