Κι εγώ

Πρώτα απ'όλα, τί πάει να πει "αλλοιώνετε"; Εγώ δεν εκφράζω κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό μου.Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 20:44micmic έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 20:39Μπα; Τί ρόλο παίζει το ότι "τα περισσότερα 15χρονα καμία σχέση"; Δηλαδή επειδή η κόρη της Gwyneth Paltrow δείχνει μεγαλύτερη, δικαιολογούνται οι 25άρηδες και οι 30ρηδες να της την πέφτουν; Εγώ νόμιζα ότι πληγώνεται ο ψυχισμός των 15χρονων. Τί σχέση έχει αυτό με το πώς δείχνουν;Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 20:01
Κοιτα τι περιπτώσεις πάνε και πιάνουν για να δικαιώσουν το μυαλό τους. Εν τω μεταξύ τα περισσότερα 15χρονα καμία σχέση.
Ότι αλλοιώνετε την πραγματικότητα για να μετριαζετε τον αντίκτυπο.
" μα κοίτα μοιάζει 18, που είναι το κακό που με ελκύει σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί;"
" μα κοίτα πως ντύνονται τα 15χρονα σα ξέκωλα, αφού το γουστάρουν " κτλ
Εάν μάθαινε ότι είναι 15 και συνεχιζε, φυσικά.micmic έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 21:26Πρώτα απ'όλα, τί πάει να πει "αλλοιώνετε"; Εγώ δεν εκφράζω κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό μου.Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 20:44micmic έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 20:39
Μπα; Τί ρόλο παίζει το ότι "τα περισσότερα 15χρονα καμία σχέση"; Δηλαδή επειδή η κόρη της Gwyneth Paltrow δείχνει μεγαλύτερη, δικαιολογούνται οι 25άρηδες και οι 30ρηδες να της την πέφτουν; Εγώ νόμιζα ότι πληγώνεται ο ψυχισμός των 15χρονων. Τί σχέση έχει αυτό με το πώς δείχνουν;
" μα κοίτα μοιάζει 18, που είναι το κακό που με ελκύει σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί;"
Ύστερα, δεν είπα εγώ ότι ΟΛΕΣ οι 15χρονες είναι έτσι. Σαφώς και οι περισσότερες δεν έχουν καμμία σχέση με την κόρη της Paltrow. Αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι αυτές που είναι έτσι. Μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά υπάρχουν. Σε οποιαδήποτε συγκέντρωση λυκειόπαιδων θα τις δεις. Εγώ μάλιστα θυμάμαι μια συμμαθήτριά μου όταν ήμουν 16 χρονών, που έμοιαζε ΑΝΕΤΑ 25άρα. Και όχι μόνο σε κορμί και πρόσωπο, αλλά και σε κίνηση, ομιλία και συμπεριφορά.
Και με δεδομένο λοιπόν ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι αυτές, έστω και αν αποτελούν εξαιρέσεις, ρωτάω: Αν ένας 30άρης δει μια σαν την κόρη της Paltrow σε ένα μπαρ, και θεωρήσει -απολύτως φυσιολογικά- ότι είναι 20άρα, και της την πέσει... αυτόν λοιπόν τον θεωρείς παιδόφιλο; Ναι ή Όχι;
Δεν θα το μάθαινε λέμε. Τον γουστάρει και αυτή και πάει μαζί του. Και φυσικά δεν της ζητάει ταυτότητα.Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 21:36Εάν μάθαινε ότι είναι 15 και συνεχιζε, φυσικά.micmic έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 21:26Πρώτα απ'όλα, τί πάει να πει "αλλοιώνετε"; Εγώ δεν εκφράζω κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό μου.Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 20:44
Ύστερα, δεν είπα εγώ ότι ΟΛΕΣ οι 15χρονες είναι έτσι. Σαφώς και οι περισσότερες δεν έχουν καμμία σχέση με την κόρη της Paltrow. Αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι αυτές που είναι έτσι. Μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά υπάρχουν. Σε οποιαδήποτε συγκέντρωση λυκειόπαιδων θα τις δεις. Εγώ μάλιστα θυμάμαι μια συμμαθήτριά μου όταν ήμουν 16 χρονών, που έμοιαζε ΑΝΕΤΑ 25άρα. Και όχι μόνο σε κορμί και πρόσωπο, αλλά και σε κίνηση, ομιλία και συμπεριφορά.
Και με δεδομένο λοιπόν ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι αυτές, έστω και αν αποτελούν εξαιρέσεις, ρωτάω: Αν ένας 30άρης δει μια σαν την κόρη της Paltrow σε ένα μπαρ, και θεωρήσει -απολύτως φυσιολογικά- ότι είναι 20άρα, και της την πέσει... αυτόν λοιπόν τον θεωρείς παιδόφιλο; Ναι ή Όχι;
Τοτε είσαι κοντός και δεν το καταλαβαίνεις.
Ναι, αλλά υπάρχει και η μειοψηφία. Επίσης, η τεράστια πλειοψηφία των 15χρονων, είτε είναι σουλουπωμένα είτε όχι, δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν ποτέ να πάνε με έναν 30άρη. Οπότε, άμα το πάμε με την πλειοψηφία, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.
Μερικά όμως δείχνουν μια ευγένεια που υποκρύπτει... αστερίσκους. Εκεί είναι που πρέπει ο άλλος να επιβληθεί στις ορμές του και να αποχωρήσει από την αίθουσα.
Δικαιούμαι λέμε ρε...αφού...AlienWay έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 21:52Μερικά όμως δείχνουν μια ευγένεια που υποκρύπτει... αστερίσκους. Εκεί είναι που πρέπει ο άλλος να επιβληθεί στις ορμές του και να αποχωρήσει από την αίθουσα.
Ο παιδοφιλος του σρεντιγκερFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 21:49Αρχικά οφείλει να ρωτήσει. Κατά τ άλλα δε ξερω αν είναι παιδόφιλος. Θα πρέπει να μου απαντήσεις αν του ελεγε ότι είναι 15 τι θα έκανε για να σου πω.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συνήθως οι 15χρονες που θα τις προσεγγίσει ένας 30αρης και θα ανταποκριθούν είναι από προβληματικές οικογένειες ή γενικότερα συναισθηματικά ευάλωτες. Για αυτό εξάλλου τόσα άμπερ αλερτ με κοπέλες σε αυτές τις ηλικίες που το σκάνε από το σπίτι τους. Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε ότι δε πάνε στα σπίτια συνομιληκών τους. Για αυτό είναι και καταστρεπτική μια σχέση ενός ενήλικα με ενα παιδί. Ο ενήλικος είναι πάντα στη θέση ισχύος και ακραια χειριστικός πάνω σε ένα παιδί που δίνει τις μάχες του να ενηλικιωθεί. Έτσι είναι πολύ εύκολο να βρεθεί μπλεγμένο με ναρκωτικά, με πορνεία κτλ