Σε ποιους τον έδωσε στεγνά; Στους επίτιμους δικαστές του πχόρουμ; Δηλαδή εσένα και τη Νάιδα;

Γουάου.
Ελπίζω να ανταπεξέλθει ο Ασέβαστος μετά από αυτό το τρομερό πλήγμα που υπέστη.
Σε ποιους τον έδωσε στεγνά; Στους επίτιμους δικαστές του πχόρουμ; Δηλαδή εσένα και τη Νάιδα;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 17:36Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
Άρα το έγραψες. Πάμε παρακάτω για το ηλίθια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 12:25Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί το να προσθέτεις σ' αυτό που έγραψα το "α, την ηλίθια", στην καλύτερη είναι ηλιθιότητα και στη χειρότερη πουστιά.
Οπότε, κάνε μας τη χάρη ρε Νάιδα, που την είδες ΚΑΙ κλειδοκρατόρισσα.
ναι, κοιτα, ΔΕΝ τα λεω αυτα. εσυ τα καταλαβαινεις. οπως θα μπορουσα να καταλαβαινω εγω απο το "εισαι μαλακας" στη φιλη, οτι της ριχνεις ευθυνη, αλλα δεν το κανω, γιατι δεν ειμαι φανατικος με παρωπιδες. αν καποτε χασεις τον φεμινιστικο τυφλο φανατισμο σου, ισως καταλαβεις τι λεω.
Στο διάλογο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 12:31Σε ποιους τον έδωσε στεγνά; Στους επίτιμους δικαστές του πχόρουμ;
Συμφωνώ μεν αλλά δεν φταίνε οι ίδιες, φταίει η πατριαρχική κοινωνία που τους το έχει καλλιεργήσει, συντρόφισσα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 17:36Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
Διαψεύδω ότι μπορείς να βρεις συνέχεια στα γραπτά του Γαλή.Naida έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 12:33Άρα το έγραψες. Πάμε παρακάτω για το ηλίθια.
Χθες έγραψες και για την γυναίκα που τρώει ξύλο και δεν φεύγει ότι είναι ηλίθια και καμμένο χαρτί.
Άρα έχουμε μια άποψη σου
ότι η γυναίκα δείχνει(συμπεριφορά, χαρακτήρα κτλ) και ο άντρας αντιδρά ανάλογα πχ την ξυλοφορτωνει. Και έχουμε και μια άποψη σου ότι αυτή που τρώει ξύλο και δεν φεύγει είναι ηλίθια και καμμένο χαρτί.
Αντιλαμβάνεσαι καθόλου ότι αυτες οι δύο απόψεις η μια είναι συνέχεια της άλλης ή μπα;
Γιατί το αντιλαμβάνεσαι ως δική και δεν ξέρω γω τι αλλο; οι απόψεις που διατυπώνουμε κρίνονται από τους συνομιλητές μας. Τι χαζομάρες είναι αυτές περί δικαστών, εισαγγελέων, ανακριτών, κλειδοκρατόρων κτλ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 12:31Σε ποιους τον έδωσε στεγνά; Στους επίτιμους δικαστές του πχόρουμ; Δηλαδή εσένα και τη Νάιδα;
Γουάου.
Ελπίζω να ανταπεξέλθει ο Ασέβαστος μετά από αυτό το τρομερό πλήγμα που υπέστη.
Η πλάκα είναι ότι το σταβ και η Νάιδα θεωρούν ότι αυτός είναι ο κλασσικός τρόπος που ζητάει ένας άντρας να του σιδερώσει η γυναίκα το παντελόνι.
Δεν διαφωνώ ομπρελινο μου. Όλοι σε πατριαρχική κοινωνία έχουμε μεγαλώσει και με αυτές ττις νοοτροπίες έχουμε γαλουχηθεί. Όλοι.αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 12:34Συμφωνώ μεν αλλά δεν φταίνε οι ίδιες, φταίει η πατριαρχική κοινωνία που τους το έχει καλλιεργήσει, συντρόφισσα
Χα, χα..η δική μου πλάκα είναι (μια και είμαι ο αναντικατάστατος σιδερωτής της οικογένειας) ότι η σύζυγος δεν λέει ούτε το ένα ούτε το άλλο: τα αφήνει όλα για σιδέρωμα εκ μέρους μου με μια αυτονόητη χειρονομία εκτός πάσης περιγραφής
Τα λες Ασεβαστε μου. Τα λες. Απλά μετά προσπαθείς να πείσεις ότι δεν τα είπες. Ότι και παραμυθες να λες ότι έριξα ευθύνες στην φίλη μου και τέτοια που τα τραβάς από τα μαλλιά θα το τραβήξω και εγώ από τα μαλλιά και θα σου απαντήσω πως δεν της είπα είσαι μαλάκας που δεν φεύγεις. Την ρώτησα. Είσαι μαλάκας; γιατί δεν φεύγεις; ρώτησα δεν έβγαλα συμπέρασμα. Κάτσε πάνω τώρα.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 12:33ναι, κοιτα, ΔΕΝ τα λεω αυτα. εσυ τα καταλαβαινεις. οπως θα μπορουσα να καταλαβαινω εγω απο το "εισαι μαλακας" στη φιλη, οτι της ριχνεις ευθυνη, αλλα δεν το κανω, γιατι δεν ειμαι φανατικος με παρωπιδες. αν καποτε χασεις τον φεμινιστικο τυφλο φανατισμο σου, ισως καταλαβεις τι λεω.
ο ασεβ δεν τσακωνεται. αναθεμα κι αν εχω υψωσει φωνη σε ανθρωπο 5 φορες τα τελευταια 30 χρονια.
Η πλάκα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις καν ότι ο σταβ αναφέρεται σε εργασιακό χώρο και ότι αφορά την περίπτωση που θα πει ο άλλος αυτό πως αντιδρά το άλλο άτομο. Και όχι στην περίπτωση που ζητηθεί ευγενικά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 12:39Η πλάκα είναι ότι το σταβ και η Νάιδα θεωρούν ότι αυτός είναι ο κλασσικός τρόπος που ζητάει ένας άντρας να του σιδερώσει η γυναίκα το παντελόνι.
Το "μπορείς να μου σιδερώσεις το παντελόνι γιατί το χρειάζομαι τώρα;" δεν παίζει ούτε ως υπόθεση.
Και μετά φταίω εγώ όταν γράφω ότι ο καθένας κρίνει από τα βιώματα του.