Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα.
Κανόνας 8.6.α
-
περαστικος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από περαστικος » 15 Αύγ 2020, 23:17
hellegennes έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 21:30
Άνοιξε ένα νήμα για να μας μιλήσεις για τον ρεαλισμό του LoTR.
Με προκαλεις;

Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
hellegennes
από hellegennes » 15 Αύγ 2020, 23:17
Ναι, θα γελάσουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
περαστικος
από περαστικος » 15 Αύγ 2020, 23:20
Το LOTR ρε γελοιε εχει πολλα περισσοτερα νοηματα απο εναν τυραννοσαυρο που τρωει εναν τυπο την ωρα που χεζει σε ημοσια τουαλετα (πραγματικη σκηνη της πρωτης ταινιας).
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 15 Αύγ 2020, 23:24
Εγώ πάντως όταν διάβασα πως ο πολλά βαρύς, σούπερ μάτσο, ο 3 Α σερνικο, βασιλικός τυραννόσαυρος TRex, είχε χρωματιστά φτερά και πούπουλα σαν τον Ανδρέα Νομικό, γκρεμίστηκαν όλα μέσα μου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
hellegennes
από hellegennes » 15 Αύγ 2020, 23:26
περαστικος έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 23:20
Το LOTR ρε γελοιε εχει πολλα περισσοτερα νοηματα απο εναν τυραννοσαυρο που τρωει εναν τυπο την ωρα που χεζει σε ημοσια τουαλετα (πραγματικη σκηνη της πρωτης ταινιας).
Ναι, έχει έναν μάγο που ούτε ένα fireball δεν μπορεί να πετάξει και το μόνο spell που πέταξε ήταν ένα torchlight για να βλέπουν καλύτερα σε κάτι στοές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 15 Αύγ 2020, 23:31
Ανοίξτε νήμα και για τα Πόκεμον. Είναι αρκετά αληθοφανή; Πώς χωρούν στην ποκεμπολ; Αφού δεν υπάρχουν άλλα ζώα οι κεφτέδες περιέχουν Πόκεμον; Η χορτόπιτα από όντις είναι νηστίσιμη;
-
klg
- Phorum.gr user: klg
από klg » 15 Αύγ 2020, 23:32
Τα οποία νοήματα τι σχέση έχουν με τον ρεαλισμό στην κίνηση που ανάφερε ο Χελης;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
από SuperRogue » 15 Αύγ 2020, 23:33
περαστικος έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 04:07
2. Οι τυραννόσαυροι και οι βελοσιράπτορες είχαν φτερά.
Νομίζω αυτή η θεώρηση είναι μεταγενέστερη από την ταινία. Αλλά το ζουμί είναι το ίδιο, έχεις έναν μεγάλο τρομαχτικό θηρευτή.
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 15 Αύγ 2020, 23:43
klg έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 16:13
Mαλάκες αυτό το κομπλεξιλίκι με το Jurassic Park ποτέ δεν το κατάλαβα (έχω ακούσει παρόμοια σχόλια από revered βιολόγους φίλους μου). Δηλαδή τι θέλουμε, να κάνουν cite κάποιο peer reviewed paper που εκπόνησε η παραγωγή και εξηγεί το genetic engineering του Hammond και της InGen;
Εδώ το 90% των papers στον κλάδο και είναι για τα μπάζα, αλλά σε μια ταινία του χούλιγουντ (η οποία ήταν όχι απλά γαμάτη, ήταν
legendary) θα κάτσουμε να υπεραναλύσουμε γιατί ο T-Rex δεν είχε φτερά ή γιατί δεν είναι drag queen και θίχτηκαν τα minorities;
Το ιδιο ισχύει και για το Ματριξ. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι επιστημονικά είναι
λάθος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
hellegennes
από hellegennes » 15 Αύγ 2020, 23:48
klg έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 23:32
Τα οποία νοήματα τι σχέση έχουν με τον ρεαλισμό στην κίνηση που ανάφερε ο Χελης;
Καμμία, απλά δεν ήξερε τι άλλο να πει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
John Brown Gun Club
από John Brown Gun Club » 16 Αύγ 2020, 00:05
hellegennes έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 11:01
Τα πουλιά ΔΕΝ είναι συγγενείς των δεινοσαύρων, ΕΙΝΑΙ δεινόσαυροι.
επαιξε τρελο νταουνσαιζ και περικοπες
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
hellegennes
από hellegennes » 16 Αύγ 2020, 00:16
Για να καταλάβει κανείς τι λέω, αυτός είναι ο Πτηνόσαυρος (avisaurus), που έζησε την ίδια περίοδο με τον Τυραννόσαυρο:

Κι αυτό είναι ένα χαριτωμένο ξαδερφάκι του από τον ίδιο κλάδο αλλά 60 εκ. χρόνια αρχαιότερο (125 εκ. χρόνια πριν):

Αυτά δεν περιγράφονται σήμερα ως απόγονοι δεινοσαύρων, αλλά ως κλάδος δεινοσαύρων που προέκυψε από διαφοροποίηση από τα μικρά θηριόποδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 16 Αύγ 2020, 02:02
περαστικος έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 04:07
Οι βελοσιράπτορες μαζί με τα υπόλοιπα ξαδέρφια τους (Γιουτάσαυροι, δεινόνυχες κλπ) ανήκουν στο γένος των δρομεόσαυρων.
Όλοι οι προαναφερόμενοι είμαι ξεχωριστά γένη που ανήκουν στην οικογένεια των δρομεοσαυρίδων.
Το 2007 οι παλαιοντολόγοι Brian Roach και Daniel Brinkman κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δρομεόσαυροι (άρα και οι βελοσιράπτορες) δεν θα μπορούσαν να κυνηγάνε σε αγέλες μιας και αυτό το χαρακτηριστικό της οργανωμένης κοινωνίας είναι εξαιρετικά σπάνιο και συναντάτε μόνο σε θηλαστικά.
Παραθέτω την εργασία παρακάτω. Είναι λίγο για τον πούτσο, χωρίς να σημαίνει πως η καθιερωμένη άποψη είναι πιο βάσιμη.
https://www.researchgate.net/publicatio ... _Dinosaurs
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
22 Δεκ 2024, 16:17
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Απρ 2025, 20:41
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Μάιος 2023, 12:15
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
01 Νοέμ 2024, 10:31
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.