Paypal, προπληρωμενες καρτες κλπ
Re: Paypal, προπληρωμενες καρτες κλπ
Στην Revolut για ν'ανοιξεις λογαριασμο τι ζητανε?
Αφου δεν εχει καταστηματα, προφανως για να βαλεις αρχικο ποσο θα πρεπει να το μεταφερεις απο καποιο λογαριασμο σου αλλης τραπεζας.
Αρα η 1η κινηση ειναι πληρως ανιχνευσιμη.
Αφου δεν εχει καταστηματα, προφανως για να βαλεις αρχικο ποσο θα πρεπει να το μεταφερεις απο καποιο λογαριασμο σου αλλης τραπεζας.
Αρα η 1η κινηση ειναι πληρως ανιχνευσιμη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν είναι ανιχνεύσιμο από το κατάστημα από το οποίο θα αγοράσεις το προϊόν σου λένε!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Περα απο την αρχικη κινηση χρηματων που ειναι πληρως ανιχνευσιμη, στην συνεχεια το καταστημα απο το οποιο θα αγορασω το προιον βλεπει τα στοιχεια της καρτας μου Revolut?
Θα λεει δηλαδη μεταφορα του ΚΥΡΙΟΥ DAJE απο Revolut?
για ολα υπαρχει η πρωτη φορα ... αυτο να θυμαστε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μπορείς να συνδέσεις μια κάρτα άμεσα με το Paypal οπότε χρεώνεται επιτόπου σα να πλήρωνες με την κάρτα, Ή μπορείς να στείλεις λεφτά στο υπόλοιπο του Paypal (με κάρτα ή μεταφορά) οπότε χρεώνεται αυτό το υπόλοιπο.
Αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο άλλος βλέπει μόνο το Paypal, δεν έχει επαφή με την κάρτα σου.
- Otto Weininger
Να πληρώνεις σε bitcoin.Daje έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 19:29Καλησπερα,
Θελω να κανω πληρωμες στο ιντερνετ διχως να ρισκαρω με καρτες που ειναι συνδεδεμενες με τραπεζικους μου λογαριασμους σε Ελληνικες τραπεζες.
Ποια ειναι η καλυτερη λυση? (κρυπτο excluded)
Η paypal που βλεπω τοσα χρονια τι ειναι?
Προπληρωμενες καρτες αναγκαστικα δινεις τα στοιχεια σου σε τραπεζες οποτε μπορουν να δουν αν θελουν τις κινησεις σου?
Εσεις τι χρησιμοποιειτε? (το ξερω οτι ειναι ερωτημα επικαιρο πριν καμια 15αρια χρονια, αλλα εγω τωρα ξυπνησα)
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το μοναδικό αρνητικό είναι ότι δε δουλεύει για πράγματα που είναι συνδρομές, τα οποία είναι πάρα πολύ συνηθισμένα προκειμένου για ψηφιακά αγαθά. Ακόμα και αν η συνδρομή είναι ετήσια, δε θα σε αφήσει, δε θα πει δηλαδή "ΟΚ σε χρεώνω τώρα 100 δολλάρια και βλέπουμε μέχρι το Φλεβάρη του '25", αλλά θα πει "αυτή η κάρτα δεν είναι εξουσιοδοτημένη για συνδρομές". Ενώ ας πούμε αν βάλεις κάρτα πολλαπλών χρήσεων που λήγει σε μια βδομάδα, την παίρνει χωρίς πρόβλημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 19:42Εξαρτάται τι εννοείς να ρισκάρεις. Revolut είναι πολύ καλή λύση για να αγοράσεις τις τσόντες σου. Στέλνεις μέσα όσο χρήμα θες σαν προπληρωμένη, αλλά σε λογαριασμό. Μετά μπορείς να φτιάξεις μια κάρτα μιας χρήσεως, κάνεις την αγορά σου και ανατινάζεται.
Άρα ο μοναδικός τρόπος να είναι ανώνυμες οι συναλλαγές είναι τα κρυπτο.
Τo PayPal απλά "κρύβει" τον αριθμό της κάρτας σου.
Μάλιστα.
Τo PayPal απλά "κρύβει" τον αριθμό της κάρτας σου.
Μάλιστα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Revolut και ξενοιάζεις.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πυρηνικά θες να αγοράσεις;
Με το paypal δεν εμφανίζεται ο λογαριασμός/αριθμ.κάρτας σου στον αγοραστή.
Εγώ παίρνω πράγματα απο ebay χρόνια τώρα δίχως να έχω κάποιο θέμα.
Με το paypal δεν εμφανίζεται ο λογαριασμός/αριθμ.κάρτας σου στον αγοραστή.
Εγώ παίρνω πράγματα απο ebay χρόνια τώρα δίχως να έχω κάποιο θέμα.
Πώς ξενοιαζω?
Αφού θέλω να αγοράσω κάτι σε ένα ταοντοααιτ και θα φαίνεται το όνομα μου.
Να μου πεις, από τη στιγμή που δεν είναι ανωμαλια (παιδοφιλος κλπ), τι τους νοιάζει αυτους πως λέγομαι εγώ...
Αφού θέλω να αγοράσω κάτι σε ένα ταοντοααιτ και θα φαίνεται το όνομα μου.
Να μου πεις, από τη στιγμή που δεν είναι ανωμαλια (παιδοφιλος κλπ), τι τους νοιάζει αυτους πως λέγομαι εγώ...
Ούτε με crypto θα είναι ανώνυμες οι συναλλαγές εκτός αν η συναλλαγή είναι μαύρη (ναρκωτικά, παιδικό πορνό κλπ). Ανώνυμη με το crypto είναι μόνο η κυρίως πληρωμή. Γιατί η συναλλαγή έχει δύο μέρη, δεν είσαι μόνο εσύ που δεν εμπιστεύεσαι. Το μαγαζί δε θέλει ούτε μπορεί να στείλει πράγματα όπου να 'ναι από τη στιγμή που παίζουν φόροι (διαφορετικοί αναλόγως την τοποθεσία σου), εγγυήσεις, δικαίωμα υπαναχώρησης κλπ.
Μonero και θα τρέχεις δικό σου node - βρες εκει ενα παλιο pc και βαλτο να τρεχει, γυρω 200Gb ειναι ολο το chainDaje έγραψε: ↑24 Φεβ 2024, 18:16Περα απο την αρχικη κινηση χρηματων που ειναι πληρως ανιχνευσιμη, στην συνεχεια το καταστημα απο το οποιο θα αγορασω το προιον βλεπει τα στοιχεια της καρτας μου Revolut?
Θα λεει δηλαδη μεταφορα του ΚΥΡΙΟΥ DAJE απο Revolut?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι απατεωνες της paypal επιτελους στα δικαστηρια!
από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Ιαν 2025, 01:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 44 Απαντήσεις
- 1109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
04 Ιαν 2025, 20:54
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
15 Σεπ 2023, 22:27