Γιατί ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Στεφανίδη;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Nero

Re: Γιατί ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Στεφανίδη;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 28 Μάιος 2019, 23:48

Juno έγραψε:
28 Μάιος 2019, 23:44
Nandros έγραψε:
28 Μάιος 2019, 23:36

Αυτό το αισχρά ρατσιστικό κείμενο κατά των ΑμεΑ, ΄'έχει χαραχτεί στο κούτελο σου με πυρωμένο σίδερο, σαν την σφραγίδα του Κάιν!
.
Όταν έγινε το θέμα με τη σημαία, όποιος είχε απαλλαγή από μάθημα ήταν εκτός ανταγωνισμού, άρα άλλαξε ο κανονισμός για χάρη του. Δηλαδή δεν τον αδικούσαν, απλώς εφάρμοζαν τον κανονισμό και εμείς ακούγαμε στις ειδήσεις ότι τον αδικούσαν.
Και την σημαία σε τέτοια κατάσταση, την αποδέχομαι μόνον σε ανάπηρο πολέμου που ήδη την υπερασπίστηκε. Σόρρυ, αυτό πιστεύω.
Σημαία είναι, όχι ένα πανί. Δεν θα έλεγα ποτέ το ίδιο για υποτροφία ή οποιαδήποτε άλλη διάκριση, εκεί είναι όποιος αξίζει και βγει πρώτος.
Spiros252 Καλησπέρα :wave:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 28 Μάιος 2019, 23:50

Nero έγραψε:
28 Μάιος 2019, 23:48
Juno έγραψε:
Nandros έγραψε:

Αυτό το αισχρά ρατσιστικό κείμενο κατά των ΑμεΑ, ΄'έχει χαραχτεί στο κούτελο σου με πυρωμένο σίδερο, σαν την σφραγίδα του Κάιν!
.
Όταν έγινε το θέμα με τη σημαία, όποιος είχε απαλλαγή από μάθημα ήταν εκτός ανταγωνισμού, άρα άλλαξε ο κανονισμός για χάρη του. Δηλαδή δεν τον αδικούσαν, απλώς εφάρμοζαν τον κανονισμό και εμείς ακούγαμε στις ειδήσεις ότι τον αδικούσαν.
Και την σημαία σε τέτοια κατάσταση, την αποδέχομαι μόνον σε ανάπηρο πολέμου που ήδη την υπερασπίστηκε. Σόρρυ, αυτό πιστεύω.
Σημαία είναι, όχι ένα πανί. Δεν θα έλεγα ποτέ το ίδιο για υποτροφία ή οποιαδήποτε άλλη διάκριση, εκεί είναι όποιος αξίζει και βγει πρώτος.
Spiros252 Καλησπέρα :wave:
Πες του εντωμεταξύ ότι με έχεις σκυλοβρίσει κατ'επανάληψη και το μόνο που έγινε ήταν να σβηστούν τα σχόλιά σου και μετά ξανασκυλόβριζες. :wink
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 29 Μάιος 2019, 00:04

Juno έγραψε:
Nandros έγραψε:
Εικόνα
.
Εικόνα
.
Εικόνα
.
Εικόνα

Ευτυχώς οι πραγματικοί άνθρωποι έχουν διαφορετική γνώμη από σένα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 29 Μάιος 2019, 00:06

Juno έγραψε:
28 Μάιος 2019, 23:56
Κανονικά για το αυτιστικός θα πρεπε να φας μπαν, νομίζω έχει συμβεί εδώ ή απλώς έσβησαν το σχόλιο, δεν θυμάμαι.
Όπως σου είπα,οι γονείς σου θα έπρεπε να ντρέπονται. Άτομο που υπερηφανεύεται στο ιντερνετ γιατί οι γονείς του το εξασφάλισαν με ιδιωτική ασφάλιση και λεφτά στο εξωτερικό, βγάζοντας παράλληλα τέτοιο φθόνο σε άτομα όπως ο Κυμπουρόπουλος και η Κούνεβα γιατί τους βλέπει σαν παράσιτα που μας τρώνε τα πολύτιμα λεφτά μας για να είναι άχρηστοι, είναι άτομο βαθιά δυσλειτουργικό.

Εύχομαι να μην είναι φίδια και να ζεις όντως φούσκα γιατί αν χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσεις τον έξω κόσμο θα έχει πρόβλημα αλλά το πιο σημαντικό, θα κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη σε ανθρώπους που δε φταίνε σε τίποτα

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 29 Μάιος 2019, 00:12

Juno έγραψε:
28 Μάιος 2019, 23:01
Gherschaagk έγραψε:
28 Μάιος 2019, 22:55
enterprise-psi έγραψε:
28 Μάιος 2019, 22:43
Έχει δίκιο η Juno , στείλαμε στην ευρωβουλή καθαρίστρια και τώρα στέλνουμε ΑΜΕΑ , αισχος.
Εγώ πάντως στο νήμα που της λέγανε διαφορά τις προάλλες έκανα αυτό που έπρεπε και το ξέρει.

Η Τζούνο έχει μυαλό και σκέφτεται. Σωστά σκεπτόμενη έβγαλε τα πολλά λεφτά που έχει εκτός της χώρας, νομιμότητα πάντα και πολύ καλά έκανε. Εξασφάλισε το μέλλον το δικό της και των παιδιών της. Μεταξύ μας βέβαια τα γονίδια δεν εξασφαλίζονται και μπορεί να της τύχει κανένα παιδί ΑΜΕΑ σαν τον Κυμπαρόπουλο ή ακόμη χειρότερα. Ακόμη κι αν αυτό το παιδί ζήσει χωρίς να δει το φως του ήλιου ποτέ και χωρίς να χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή του ράμπα, τουλάχιστον θα ζήσει κάπως άνετα με δεδομένη την οικονομική εξασφάλιση. Όλα κι όλα, κάτι είναι κι αυτό αν σκεφτείς πως δεν λειτουργεί πλέον ο Καιάδας.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάποιον κύριο που τον λένε προγεννητικό έλεγχο. Αν δεν τον ξέρεις, να σε ενημερώσω πως πλέον τσεκάρουν ακόμα και για γονιδιακά προβλήματα πχ Άσπεργκερ.
Και για μία ακόμα φορά, στο άλλο νήμα είπα ένα σωρό φορές ότι με ενοχλεί το ότι τον ψήφισαν επειδή είναι ΑΜΕΑ ενώ είναι άσχετος και άπειρος για να σταθεί στην Ευρωβουλή. Το ότι είναι ΑΜΕΑ δεν είναι αποτρεπτικό για υποψηφιότητα. Η μομφή πάει στους ψηφοφόρους, αυτός την δουλειά του έκανε.

Και ειδικά η ΓΑΛΗ, τι λύσσαξε αφού συμφωνώ μαζί της για τις παράλογες συντάξεις από τα 50 και αυτές των αγάμων θυγατέρων κλπ, αφού έτσι εξοικονομούνται χρήματα για τις ράμπες που είπε;
Μάλλον τον ψηφίσατε και αισθάνεστε προσβεβλημένοι, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ξέρεις η ζωή είναι απρόβλεπτη. Να σε πληροφορήσω λοιπόν, μιας και τα ξέρω πολύ καλύτερα από σένα, πως υπάρχουν πράγματα που ο προγεννητικός έλεγχος δεν τα πιάνει ή τα δείχνει μετά την 30η εβδομάδα πχ σε φάση που η έκτρωση πλέον θεωρείται παράνομη και πάει περίπατο η οποία προετοιμασία έχεις κάνει.

Ε ναι, αφού την υποστηρίζεις τη Γαλή, οφείλει κι εκείνη να κάνει το ίδιο. Δεν είναι μόνο η Γαλή όμως. Είναι κι άλλοι. Δεν σου λέει κάτι αυτό έτσι δεν είναι;

Η σημαία καρφιτσωμένη στο καροτσάκι. Από τότε δεν τον χωνεύεις.

Εντελώς πληροφοριακά πάντως, τη θέση την πήρε χωρίς την στήριξή μου και μπράβο του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Μάιος 2019, 00:13

Nero έγραψε:
29 Μάιος 2019, 00:06
Δεν βγάζω φθόνο, απλώς θεωρώ αυτά τα άτομα ακατάλληλα για να εκπροσωπούν τη χώρα μου στην ΕΕ.
Κατάλληλα άτομα είναι όσοι έχουν γνώσεις σχετικές με επενδύσεις, οικονομική ανάπτυξη, πολιτική, διπλωματία, χρηματοοικονομικά κλπ και έχουν κάποια σχετική εμπειρία. Το αν είναι ΑΜΕΑ ή όχι δεν έχει σημασία, αρκεί να έχουν τέτοιες γνώσεις και εμπειρία.
Έχουν τέτοιες γνώσεις αυτοί όπως και πολλοί άλλοι που έχουν εκλεγεί; Όχι!
Το έχω γράψει ξανά και ξανά, κάνεις πως δεν το βλέπεις και συνεχίζεις να επαναλαμβάνεις την βλακεία που θέλεις να περάσεις στους άλλους ότι δήθεν υποστηρίζω για να πεις μετά εεεε Spiros252, πού είσαι;

Gherschaagk έγραψε:
29 Μάιος 2019, 00:12
Δεν είναι μόνο η Γαλή όμως. Είναι κι άλλοι. Δεν σου λέει κάτι αυτό έτσι δεν είναι;
Μου λέει ότι μου την πέσατε όλοι μαζί περιμένοντας ίσως να αρχίσω να σας βρίζω ή να πω κάτι που θα το ποστάρετε δεξιά και αριστερά, οπότε λέω να την κάνω σιγά-σιγά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 29 Μάιος 2019, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 » 29 Μάιος 2019, 00:19

Η ηλιθιότητά του είναι αρκετός λόγος να τον διαγράψει.
Ενώ ο Σύριζα πνίγεται, αυτός του έδωσε σωσίβιο.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 29 Μάιος 2019, 00:20

Η Ε.Ε δεν είναι μόνο χρηματοοικονομικά, επενδύσεις και τα τοιαύτα και όχι δε πρέπει μόνο τέτοιοι να πηγαίνουν στην ευρωβουλή, αλίμονο.
Γιατί όμως τέτοια καΐλα με τον Κυμπαρόπουλο; Εδώ ο Λαγός, ο ασφαλιστής-συμβασιούχος κηποτεχνίτης- πορτιέρης και οδηγός θα πάει και όπως όλοι οι Χαίτες είναι και οχιτζής. Όχι;

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 29 Μάιος 2019, 00:20

Juno έγραψε:
29 Μάιος 2019, 00:13
Δεν βγάζω φθόνο, απλώς θεωρώ αυτά τα άτομα ακατάλληλα για να εκπροσωπούν τη χώρα μου στην ΕΕ.
Κατάλληλα άτομα είναι όσοι έχουν γνώσεις σχετικές με επενδύσεις, οικονομική ανάπτυξη, πολιτική, διπλωματία, χρηματοοικονομικά κλπ και έχουν κάποια σχετική εμπειρία. Το αν είναι ΑΜΕΑ ή όχι δεν έχει σημασία, αρκεί να έχουν τέτοιες γνώσεις και εμπειρία.
Έχουνε τέτοιες γνώσεις αυτοί όπως και πολλοί άλλοι που έχουν εκλεγεί; Όχι!
Το έχω γράψει ξανά και ξανά, κάνεις πως δεν το βλέπεις και συνεχίζεις να επαναλαμβάνεις την βλακεία που θέλεις να περάσεις στους άλλου ότι δήθεν υποστηρίζω για να πεις μετά εεεε Spiros252, πού είσαι;
Δεν κοροϊδεύεις κανένα, όλοι έχουμε μάτι και διαβάζουμε. Τα σχόλια για τη σημαία την καρφωμένη στο καροτσάκι και τα αμεα που ταΐζουμε ενώς έχουμε σοβαρότερα προβλήματα είναι ακόμα εδώ και τα βλέπουν όλοι. Δείχνουν ξεκάθαρη εμπάθεια και φθόνο προς άτομα όπως ο Κυμπουρόπουλος και για μένα, μαν τα συνδυάσουμε με τα υπόλοιπα σχόλια σου δείχνουν ξεκάθαρα αντικοινωνική συμπεριφορά. Όπως είπα, ελπίζω η αντικοινωνική συμπεριφορά να είναι αποτέλεσμα ζωής σε φούσκα και την εκφράζει μόνο στο πχρουμ, να μη χρειάζεται να την ανέχεται κανένας στην πραγματική ζωή(ή όσο γίνεται λιγότεροι)

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 29 Μάιος 2019, 00:21

Juno έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
29 Μάιος 2019, 00:12
Δεν είναι μόνο η Γαλή όμως. Είναι κι άλλοι. Δεν σου λέει κάτι αυτό έτσι δεν είναι;
Μου λέει ότι μου την πέσατε όλοι μαζί περιμένοντας ίσως να αρχίσω να σας βρίζω ή να πω κάτι που θα το ποστάρετε δεξιά και αριστερά, οπότε λέω να την κάνω σιγά-σιγά.
Δίκιο έχεις.

Στραβός είν' ο γιαλός, δεν στραβοαρμενίζουμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Μάιος 2019, 00:31

Nero έγραψε:
29 Μάιος 2019, 00:20
Juno έγραψε:
Έχουνε τέτοιες γνώσεις αυτοί όπως και πολλοί άλλοι που έχουν εκλεγεί; Όχι!
Το έχω γράψει ξανά και ξανά, κάνεις πως δεν το βλέπεις και συνεχίζεις να επαναλαμβάνεις την βλακεία που θέλεις να περάσεις στους άλλου ότι δήθεν υποστηρίζω για να πεις μετά εεεε Spiros252, πού είσαι;
Δεν κοροϊδεύεις κανένα, όλοι έχουμε μάτι και διαβάζουμε. Τα σχόλια για τη σημαία την καρφωμένη στο καροτσάκι και τα αμεα που ταΐζουμε ενώς έχουμε σοβαρότερα προβλήματα είναι ακόμα εδώ και τα βλέπουν όλοι. Δείχνουν ξεκάθαρη εμπάθεια και φθόνο προς άτομα όπως ο Κυμπουρόπουλος και για μένα, μαν τα συνδυάσουμε με τα υπόλοιπα σχόλια σου δείχνουν ξεκάθαρα αντικοινωνική συμπεριφορά. Όπως είπα, ελπίζω η αντικοινωνική συμπεριφορά να είναι αποτέλεσμα ζωής σε φούσκα και την εκφράζει μόνο στο πχρουμ, να μη χρειάζεται να την ανέχεται κανένας στην πραγματική ζωή(ή όσο γίνεται λιγότεροι)
"τα αμεα που ταΐζουμε ενώς έχουμε σοβαρότερα προβλήματα" νομίζω πως είναι δική σου ελεύθερη μετάφραση του ότι κάθε χώρα δίνει κοινωνικές παροχές αναλόγως με την οικονομική κατάστασή της.
Τα σοβαρότερα προβλήματα που έχουμε αναφέρονται στο έργο που πρέπει να γίνει στην ΕΕ για να βγούμε από την οικονομική κρίση, αλλά ok, μεταφράζεις αυτό που σε βολεύει για να ρίξεις τη χολή σου.

Κάνεις γαργάρα, όπως και η ΓΑΛΗ, ότι το σχόλιο με τις ράμπες και τα υπόλοιπα ήταν πως δεν είναι για συζήτηση στην ΕΕ, αλλά σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και ελληνικού κοινοβουλίου και το γύρισες ότι δήθεν διαφωνώ με τέτοιες διευκολύνσεις ενώ αυτό δεν ισχύει.
Η ΓΑΛΗ τουλάχιστον απλώς αγνόησε την απάντησή μου, δεν περιφέρει δική της μετάφραση από νήμα σε νήμα προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Γενικώς ό,τι να΄ναι.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 29 Μάιος 2019, 01:19

Nero έγραψε:
28 Μάιος 2019, 23:27
nostromos έγραψε:
28 Μάιος 2019, 23:23
η Ελληνικη παρανοια σε ολο της το μεγαλειο ... πολυ κορεκτιλα γεμισε αυτο το κρατος ... ολοι τρεχουνε να αποδειξουνε οτι δεν ειναι ελεφαντες
έγραψε τι κρίμα που είναι να είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε στις παρελάσεις την ελληνική σημαία σε ένα καροτσάκι. Συμφωνείς με αυτή τη την αντίληψη για τα αμεα? Θεωρείς ότι είναι υπερβολικα πολιτικαλυ κορεκτ όποιος τη φτύνει για τέτοιες δηλώσεις?
μιλας σε ανθρωπο που ειχε συγγενη μεσα στο σπιτι με Π ΣΚΠ για χρονια και πεθανε απο αυτο ...

απλα σιχαινομαι την πολιτικη εκμεταλευση απο ολους ενω κανεις δεν νοιαζεται... σε αυτο αναφερομαι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 29 Μάιος 2019, 01:34

Όταν σας έλεγα ότι η πολιτική ορθότητα είναι ένα συκοφαντικό όνομα για το στοιχειώδη σεβασμό στο συνάνθρωπό, τη στοιχώδη ευγένεια και το στοιχειώδη πολιτισμό λέγατε μπα όχι, είναι μια συνωμοσία για να μην τραγουδάμε Ζαμπέτα.

Μήπως άνοιξαν λίγο τα μάτια σας τώρα;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Μάιος 2019, 07:08

Nero έγραψε:
29 Μάιος 2019, 00:06
...βγάζοντας παράλληλα τέτοιο φθόνο σε άτομα όπως ο Κυμπουρόπουλος και η Κούνεβα γιατί τους βλέπει σαν παράσιτα που μας τρώνε τα πολύτιμα λεφτά μας για να είναι άχρηστοι, .....
Στην Ευρωβουλή, ναι, τρώνε τα λεφτά της ΕΕ. Θες να πεις ότι η Κούνεβα έκανε κάτι, οτιδήποτε στην Ευρωβουλή; Διεκδίκησε κάτι, διόρθωσε κάτι; Για πες. Γιατί θα σε ρωτάω κάθε φορά που θα με κουοτάρεις για οτιδήποτε, την ξέρεις τη διαδικασία.
Εδώ είπαν ότι έβγαλε τα λεφτά του απλού κόσμου, που μαζεύτηκαν για να τη βοηθήσουν μετά την επίθεση, σε τράπεζες στο εξωτερικό και αυτή έκανε την πάπια. Ούτε μία ανακοίνωση.

Ίφιδα έγραψε:
Η Ε.Ε δεν είναι μόνο χρηματοοικονομικά, επενδύσεις και τα τοιαύτα και όχι δε πρέπει μόνο τέτοιοι να πηγαίνουν στην ευρωβουλή, αλίμονο.
Γιατί όμως τέτοια καΐλα με τον Κυμπαρόπουλο; Εδώ ο Λαγός, ο ασφαλιστής-συμβασιούχος κηποτεχνίτης- πορτιέρης και οδηγός θα πάει και όπως όλοι οι Χαίτες είναι και οχιτζής. Όχι;
1. Δεν τον ψήφισα.
2. Και εγώ ήμουν υπέρ του ΟΧΙ, αλλά η πραγματικότητα απαιτούσε ΝΑΙ. Και αυτό έκανα. Το τι θέλουμε και τι κάνουμε, δεν είναι πάντα το ίδιο.
3. Για αυτόν (που δεν τον ψήφισα), είμαι σίγουρη τι θα ψηφίζει σε θέματα λαθρομεταναστευτικής πολιτικής.
Αλλά στο θέμα των ακαδημαϊκών γνώσεων, έχεις δίκιο. Στο θέμα της εμπειρίας, είναι πολιτικός εδώ και κάποια χρόνια, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, η δίκη δεν είναι υπέρ του και θα προτιμούσα να κάθεται ήσυχα και να ψηφίζει όταν προσπαθούν να περάσουν και άλλες παροχές στους λαθρομετανάστες ή να κάνουν πχ τις διαδικασίες πιο πολύπλοκες ώστε να μένουν περισσότερο εδώ.

Ίφιδα έγραψε:
Αυτή τη στιγμή που έχουμε τέτοια χάλια, τέτοιοι πρέπει να πηγαίνουν κυρίως. Γι'αυτό τσέκαρα βιογραφικά και έψαξα ακόμα και τα κόμματα της ΕΕ πριν αποφασίσω ποιους θα ψηφίσω.

Ίφιδα έγραψε:
Γιατί όμως τέτοια καΐλα με τον Κυμπαρόπουλο;
Γιατί μου ορμήσατε και δεν με αφήσατε να γράψω και για άλλους. Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα μείνει στο πρώτο σχόλιο και μετά θα έγραφα και για άλλους.

Κάτσε να ξαναβάλω και αυτό που έχω βαρεθεί να παραθέτω εδώ και δύο μέρες γιατί και συ έχεις επιλεκτική όραση μου φαίνεται.
Ελπίζω να το δεις τώρα και να σταματήσει η ατάκα γιατί εκείνος και ο άλλος, καλύτεροι είναι; Όχι δεν είναι καλύτεροι. Αν δεν είχατε λυσσάξει να με κουοτάρετε και να απαντώ, θα είχα πει και για άλλους, αλλά δεν με αφήσατε.
Juno έγραψε:
27 Μάιος 2019, 18:41
........
Βεβαίως υπάρχουν και γελοιοδέστερες επιλογές όπως αυτή του Γεωργούλη και φυσικά, η πιο γελοία επιλογή που είναι ο Βελόπουλος. Αλλά όπως είπα ξανά, νομίζω πως αυτή είναι η τρίτη φορά, σχολίασα το γεγονός ότι ο Κυμπουρόπουλος είναι πρώτος σε ψήφους την ώρα που δεν ήξερα ακόμα αν μπαίνουν άλλοι δύο. Αυτή ήταν η πρώτη παράθεση που έκανα.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 29 Μάιος 2019, 09:47

Ακόμα δεν είδαν την καρέκλα, άρχισαν να βρίζουν, να υποτιμούν και να προσβάλουν τους αντιπάλους τους.
Εμεινα άφωνος με το τουίτ του Στεφανίδη της ΝΔούλας, που απευθυνόμενος στην απερχόμενη ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κούνεβα, αναρωτιώταν αν "θα γυρίσει στη δουλειά, γιατί ψάχνει γυναίκα, για γενική το Σάββατο και δεν βρίσκει"!!!!
Αυτό είναι το ήθος στην πολιτική, που επαγγέλλεται ο αρχηγός του, που θέλει να μας κυβερνήσει!
Οχι! Μην μου πείτε ότι τον διέγραψε, σήμερα και όλα καλά!
Δίπλα του είναι ακόμα ο παιδεραστής, που υποστηρίζει η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Αννα-Μισέλ, ο χρυσαυγίτης Καμπόσος, Δήμαρχος Αργους, που επανεξελέγη με 60% και ο Τομπούλογλου. πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων, καταδικασμένος για "φακελάκι" 25.000 ευρώ, σε 8 χρόνια και 3 μήνες με αναστολή.
Η ευρωβουλευτής κα Βόζεμπεργκ υποστήριξε με την παρουσία της την υποψηφιότητα του, για την Δημαρχία της Νέας Φιλαδέλφειας.
Κατά τ΄άλλα, ούρλιαζαν οι Νεοδημοκράτες και τα κανάλια τους, για την προσβολή του ΣΥΡΙΖΑ, προς τον νεοεκλεγέντα βουλευτή τους Κιμπουρόπουλο!
Θεατές σε ματσάκια! Αυτό σας θεωρούν και δικαίως!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών