Πιστεύετε οτι ο Γιαννόπουλος είναι παραβατικός?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Πιστεύετε οτι ο Γιαννόπουλος είναι παραβατικός?
Δεν βλεπω τετοιες μαλακιες αγαπητε φιλε
Προτιμω να δω για 16η φορα το Της Αγαπης Μαχαιρια με τον επικο Κωστα Σομμερ παρα Deadpool & Wolverine
Προτιμω να δω για 16η φορα το Της Αγαπης Μαχαιρια με τον επικο Κωστα Σομμερ παρα Deadpool & Wolverine
ειναι πολυ ωραια σκηνη. Λεει ψέματα ακριβως με το στυλ που το κανεις και εσύ, απίστευτος απατεώνας. Του παιρνει το δερμα. Κατσε να το βαλω, καταδικάζω βεβαια, εγω θα σε εβαζα να αλλάξεις υσερναμε απλα.
- hellegennes
Φταίει που δεν πήγες σχολείο.
Όσο για τις φωτογραφίες, σού είπα απλά να τις σβήσεις από όπου τις αποθήκευσες. Ότι έχεις αρχείο είναι δεδομένο. Το έχεις αποδείξει στο παρελθόν. Η δε μήνυση δεν είναι απειλή. Τα ένδικα μέσα είναι νόμιμα μέσα. Αν νιώθεις ότι απειλείσαι από τον νόμο, κάτι παράνομο έχεις κάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
Υποθετεις οτι εχω αποθηκευμενες τις φωτο;hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 14:15Φταίει που δεν πήγες σχολείο.
Όσο για τις φωτογραφίες, σού είπα απλά να τις σβήσεις από όπου τις αποθήκευσες. Ότι έχεις αρχείο είναι δεδομένο. Το έχεις αποδείξει στο παρελθόν. Η δε μήνυση δεν είναι απειλή. Τα ένδικα μέσα είναι νόμιμα μέσα. Αν νιώθεις ότι απειλείσαι από τον νόμο, κάτι παράνομο έχεις κάνει.
Και υποθετεις οτι αυτες τις φωτο τις αναδημοσιευω απο εκει που υποθετεις οτι τις εχω αποθηκευμενες;
Ολα αυτα ενω αυτες οι φωτο ειναι ανεβασμενες στο πχορουμ και οταν τις παρεθεσα εβαλα απο κατω και το λινκ του νηματος στο οποιο βρισκονται;
Νομιζα οτι κανεις δεν μπορει να ξεπερασει τον RHCL αλλα τελικα εσυ κα καταφερες.
Μηπως κατι δεν παει καλα μαζι σου;
Σε ποιο παρελθον εχω αποδειξει οτι αποθηκευω φωτο;
Γινε συγκεκριμενος
Να ξερεις οτι η υπομονη μου αρχισε να εξαντλειται ομως
Υπαρχει και ενα οριο στην παπαρια
- hellegennes
Με αφήνει αδιάφορο που "εξαντλείται" η υπομονή ενός ατόμου που έχει εξαντλήσει την υπομονή του φόρουμ στο 100πλάσιο, παραβιάζοντας κάθε αποκλεισμό που του έχει επιβληθεί. Έχεις τρομερό θράσος και δεν σκοπεύω να παίζω τα παιχνιδάκια σου ούτε να δίνω τροφή στις ψευτιές σου. Είπα ένα απλό και ξεκάθαρο πράγμα. Δεν υπάρχει παρακάτω συζήτηση. Σβήνεις τώρα ό,τι φωτογραφία μου έχεις αποθηκευμένη. Οι δικαιολογίες σου δεν με αφορούν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2025, 22:47Δεν τον ξέρω προσωπικά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη και το φόρουμ δεν μετράει. Στο συγκεκριμένο θέμα θεωρώ ότι ούτε που πέρασε από το μυαλό του ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο.
Εντούτοις, μικροπαρανομίες γενικά πιστεύω πως κάνει και το κρίνω αυτό από το γεγονός ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να παραβιάζει ασύστολα κανόνες του φόρουμ και να ισχυρίζεται ότι δεν κάνει τίποτα κακό. Μπορεί να μην είναι νόμοι του κράτους, αλλά η συμπεριφορά του δείχνει ότι δεν πολυσκοτίζεται από ό,τι θεωρεί λεπτομέρειες στο θέμα της ηθικής.
Όταν λέω μικροπαρανομίες δεν εννοώ τίποτα σοβαρό ποινικό.

Αυτό ακριβώς, και οι επόμενες απαντήσεις του μετά το πόστ σου το επιβεβαιώνουν.
- SeaHawk
Δεν γινεται να σβησω κατι που δεν εχω αποθηκευμενοhellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 14:49Με αφήνει αδιάφορο που "εξαντλείται" η υπομονή ενός ατόμου που έχει εξαντλήσει την υπομονή του φόρουμ στο 100πλάσιο, παραβιάζοντας κάθε αποκλεισμό που του έχει επιβληθεί. Έχεις τρομερό θράσος και δεν σκοπεύω να παίζω τα παιχνιδάκια σου ούτε να δίνω τροφή στις ψευτιές σου. Είπα ένα απλό και ξεκάθαρο πράγμα. Δεν υπάρχει παρακάτω συζήτηση. Σβήνεις τώρα ό,τι φωτογραφία μου έχεις αποθηκευμένη. Οι δικαιολογίες σου δεν με αφορούν.
Το ηλιθιο αιτημα σου απορριπτεται

Είναι δυνατόν να μη το κατάλαβε ούτε αυτό?
Το ποστ έχει αναφερθεί ως συκοφαντικό. Ο θρυλικός Γιάννης Γιαννοπουλας ουδέποτε είχε ισχυριστεί πως γαμησε. Η μόνη σεξουαλικη επαφή που είχε αφήσει να υπονοηθεί πως είχε ήταν με τους κωλομπαραδες στα καταγώγια της Σοφιας όπου όπως είχε δηλώσει τότε ΔΕΝ γαμησε. Πιστεύω πως ο συντονισμός θα πράξει τα δέοντα και θα προστατέψει τη μνήμη του ασύγκριτου Γιάννη Γιαννόπουλα.
- SeaHawk
Που κολλαει ωρε βλαξ η κομμουνιστικη Βουλγαρια με τα swinger clubs?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πιστεύετε στη θρησκεία που πιστεύετε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Ιαν 2025, 22:32 » σε Θρησκειολογία - 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
28 Ιαν 2025, 08:47
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
14 Οκτ 2024, 14:23
-
-
Νέα δημοσίευση Tι δουλειά θεωρείτε οτι κάνει ο Γιαννης Γιαννόπουλος?
από Μαδουραίος » 06 Μαρ 2024, 10:15 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 138 Απαντήσεις
- 4007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
24 Ιαν 2025, 15:57
-