Κυριακή είναι. Μην με κυνηγάει η βρώμα του δημοσίου υπαλλήλου και τις Κυριακές.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:45Εσυ η δημοσια υπαλληλος εγραψες πιο πολλα μηνυματα στο θρεντ απο μενα.

Κυριακή είναι. Μην με κυνηγάει η βρώμα του δημοσίου υπαλλήλου και τις Κυριακές.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:45Εσυ η δημοσια υπαλληλος εγραψες πιο πολλα μηνυματα στο θρεντ απο μενα.
Αν το έφερνες πιο μαλακά θα σου καθόταν. Τύπου για πλάκα το πα. Σου λέω ήταν ψημένη. Αλήθεια γιατί δεν την πήδηξες; Ήταν μπάζο;Alien666 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:47Δεν θέλω να πω τη δουλειά γιατί είναι αρκετά σπάνια. Εχει σχέση με περιβαλλοντικές εφαρμογές.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:36Την είχε ενημερώσει = ρώτησε = σε έβαλε στο μάτι = ενδιαφερόταν (ΚΑΡΓΑ)
Μη σου πέφτει ο εγωισμός σε τέτοιες καταστάσεις. Οι γυναίκες είναι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ
Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται;
Στο τηλέφωνο πάντως, της είχα πει ευγενικά ότι ψευδόμουν για τα σπίτια (ενώ όπως είχα πει πριν το ψέμα ήταν αυτό που έλεγα εκείνη τη στιγμή, ότι δηλαδή δεν είχα σπίτια) και ότι το ξεκαθάριζα για να μην αισθανθώ άσχημα.
Μου είπε "Ε, εντάξει. Γιατί μου το λες".
Της είπα. "Δηλαδή θα με πάρεις μεθαύριο που θα μπορώ;". Μου είπε "Βεβαίως".
Ουτε τη μεθεπόμενη είχε πάρει, αλλά ενώ μέχρι τότε με είχε ζαλίσει στα τηλεφωνήματα, ξαφνικά αυτά έπαψαν εντελώς.
Επαναλαμβάνω γιατί το έβαλα μετά, με edit, αλλά δεν το πρόλαβες:Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:50Αν το έφερνες πιο μαλακά θα σου καθόταν. Τύπου για πλάκα το πα. Σου λέω ήταν ψημένη. Αλήθεια γιατί δεν την πήδηξες; Ήταν μπάζο;Alien666 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:47Δεν θέλω να πω τη δουλειά γιατί είναι αρκετά σπάνια. Εχει σχέση με περιβαλλοντικές εφαρμογές.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:36
Την είχε ενημερώσει = ρώτησε = σε έβαλε στο μάτι = ενδιαφερόταν (ΚΑΡΓΑ)
Μη σου πέφτει ο εγωισμός σε τέτοιες καταστάσεις. Οι γυναίκες είναι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ
Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται;
Στο τηλέφωνο πάντως, της είχα πει ευγενικά ότι ψευδόμουν για τα σπίτια (ενώ όπως είχα πει πριν το ψέμα ήταν αυτό που έλεγα εκείνη τη στιγμή, ότι δηλαδή δεν είχα σπίτια) και ότι το ξεκαθάριζα για να μην αισθανθώ άσχημα.
Μου είπε "Ε, εντάξει. Γιατί μου το λες".
Της είπα. "Δηλαδή θα με πάρεις μεθαύριο που θα μπορώ;". Μου είπε "Βεβαίως".
Ουτε τη μεθεπόμενη είχε πάρει, αλλά ενώ μέχρι τότε με είχε ζαλίσει στα τηλεφωνήματα, ξαφνικά αυτά έπαψαν εντελώς.
Υπό άλλες συνθήκες, άνετα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:59Ναι ρε Alien666 σίγουρα ψάχνοταν για γκόμενο
Καλύτερα πάντως να κάνεις ένα ψεύτικο γαμήσι παρά να μην κάνει ένα γαμήσι
Καλούτσικη εμφανισιακά δηλαδή στα κυβικά σου; Την πήδαγες; υπό άλλες συνθήκες;
Και γιατι γινεται αυτο; Κανεις αντρας δε νοιαζεται αν δουλευει μια γυναικα.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:34Δεν χρειάζεται να είσαι εργάτης. Οποιαδήποτε δουλειά μπορεί να σε ζει είναι αρκετή για να σου δώσει έξτρα ποντους. Σαν άτομο εννοώΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:32
Άμα βρω δουλειά θα είμαι και γω ένας απο αυτούς
Να δούμε θα βρω γκόμενα;
.
Ο έρωτας είναι γεμάτος γκρίζα σημείαAlien666 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:02Υπό άλλες συνθήκες, άνετα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:59Ναι ρε Alien666 σίγουρα ψάχνοταν για γκόμενο
Καλύτερα πάντως να κάνεις ένα ψεύτικο γαμήσι παρά να μην κάνει ένα γαμήσι
Καλούτσικη εμφανισιακά δηλαδή στα κυβικά σου; Την πήδαγες; υπό άλλες συνθήκες;
Βασικά τα ψέματά μου ήταν δύο. Το πρώτο ήταν ότι τα λεφτά που έβγαζα από τα σπίτια ήταν τόσα που με έκαναν να μην έχω ανάγκη από δουλειά (αυτό δεν ίσχυε) και το δεύτερο ήταν αυτό που ειπώθηκε μετά, ότι δεν υπήρχαν καθόλου σπίτια και επομένως καθόλου εισπράξεις.
Η αλήθεια ήταν κάπου στη μέση.
Γιατί η δουλειά του άντρα είναι αφροδισιακόΟρέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:04Και γιατι γινεται αυτο; Κανεις αντρας δε νοιαζεται αν δουλευει μια γυναικα.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:34Δεν χρειάζεται να είσαι εργάτης. Οποιαδήποτε δουλειά μπορεί να σε ζει είναι αρκετή για να σου δώσει έξτρα ποντους. Σαν άτομο εννοώΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:32
Να δούμε θα βρω γκόμενα;
.
Αυτοί που συντηρούνται από τη δουλειά της γυναίκας σαφώς και νοιάζονται.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:04Και γιατι γινεται αυτο; Κανεις αντρας δε νοιαζεται αν δουλευει μια γυναικα.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:34Δεν χρειάζεται να είσαι εργάτης. Οποιαδήποτε δουλειά μπορεί να σε ζει είναι αρκετή για να σου δώσει έξτρα ποντους. Σαν άτομο εννοώΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:32
Να δούμε θα βρω γκόμενα;
.
Οποτε τα χω πει, με εχουν παραδεχτει πως ημουν ευθυς και δεν επαιξα με τα συναισθηματα τους, ουτε κρυφτηκα πισω απο υπεκφυγες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:43Δε μοα αρεσουν αυτα τα λογια και τα θεωρω παραδειγμα αυτου που θα ηθελα να αποφυγω.blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 10:59Αν παλι θες να ριξεις ντομπρα χυλοπιτα, πες της, σορρυ, δεν μου το βγαζεις αυτο. Αν θες να γινεις λιγο πιο αποτομος, εαν ειναι ας πουμε φορτικη, πες της στεγνα, δεν κανεις. Εαν τραβηχτηκες μαζι της για λιγο αλλα την βαρεθηκες, πες της πως λυπασαι, περασες καλα αλλα δεν μπορεσες να συνδεθεις συναισθηματικα μαζι της και για να εχετε και οι δυο καλες αναμνησεις, ειναι η ωρα να χωρισουν οι δρομοι σας.
Αληθεια;blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:09Οποτε τα χω πει, με εχουν παραδεχτει πως ημουν ευθυς και δεν επαιξα με τα συναισθηματα τους, ουτε κρυφτηκα πισω απο υπεκφυγες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 14:43Δε μοα αρεσουν αυτα τα λογια και τα θεωρω παραδειγμα αυτου που θα ηθελα να αποφυγω.blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 10:59Αν παλι θες να ριξεις ντομπρα χυλοπιτα, πες της, σορρυ, δεν μου το βγαζεις αυτο. Αν θες να γινεις λιγο πιο αποτομος, εαν ειναι ας πουμε φορτικη, πες της στεγνα, δεν κανεις. Εαν τραβηχτηκες μαζι της για λιγο αλλα την βαρεθηκες, πες της πως λυπασαι, περασες καλα αλλα δεν μπορεσες να συνδεθεις συναισθηματικα μαζι της και για να εχετε και οι δυο καλες αναμνησεις, ειναι η ωρα να χωρισουν οι δρομοι σας.
Αυτοι λεγονται ζιγκολο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:09Αυτοί που συντηρούνται από τη δουλειά της γυναίκας σαφώς και νοιάζονται.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:04Και γιατι γινεται αυτο; Κανεις αντρας δε νοιαζεται αν δουλευει μια γυναικα.
Το εχω σκεφτει αυτο ως εναν ευκολο τροπο να δειξω ποιος ειμαι και τι εχω κανει στη ζωη μου. Γιατι φαινομενικα υπαρχει ενα κενο 20 ετων περιπου. Ισως εκει εξω υπαρχει καποια που διαβαζοντας οσα εχω γραψει θα με κοιταζε στα ματια και θα μου ελεγε "Σε βλεπω".blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:17Ορεστη, υπαρχει ακομα πιο απλη λυση, μιλα της για την περσονα σου στο φορουμ, και δειξε της τι εχεις γραψει κατα καιρους. Θα φυγει τρεχοντας.