Δεν σε έχω δει, δεν μπορώ να προφητεύσω.
Η άρρωστη υπόνοια μου είναι πως είσαι τρολοπερσόνα του Έθνι.Είσαι τόσο καλή για να είσαι αληθινή, αλλά ας μην σκεφτόμαστε πονηρά.
Θα πω 28, με ζώδιο Τοξότη. Μέσα;
Δεν σε έχω δει, δεν μπορώ να προφητεύσω.
Σαν χεσμένη. Αντε να μην πω χεσμένη γιατί έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά. Άκου τι λέει ο δάσκαλος ο Δήμος: ΔΕΝ μπορεί κανείς να τους αντιμετωπίσει. Ουτε μόνος του ουτε με παρέα πολεμιστών. Ακόμα και αν έχει χάλκινα μαχαίρια ή σπαθιά. Θα χρειαστεί να εμφανιστεί ΠΡΩΤΑ το υπερόν Πολέμαρχος του Θεού και ο οποιος θα κάνει την μετατροπή. Θα ζητήσει δηλ απο τον Θεό να μετατραπούν οι 144.000 έλληνες σε υπερήρωες ας το πω έτσι, δηλ να αποκτήσουν ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ δυνάμεις. Καταλαβαίνεις ότι αυτό θα γίνει απο τον Θεό. Οι υπολοιποι περίπου 300 ή 500.000 θα βρίσκονται στα μετόπισθεν. Εκέινοι δεν ξέρω αν θα χρειαστούν μετατροπή.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:19Εσύ τώρα πως φαντάζεσαι να αντιμετωπισεις την επιδρομή των νεφελιμ, σαν την Alice από το resident evil ή σαν την Druuna.
Απ τα γραφόμενα λέω. 28; Μου έχεις κάνει ρε συ τα καλύτερα κοπλιμέντα, αλήθεια τώρα. Άραγε τα εννοείς;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:23Δεν σε έχω δει, δεν μπορώ να προφητεύσω.
Η άρρωστη υπόνοια μου είναι πως είσαι τρολοπερσόνα του Έθνι.Είσαι τόσο καλή για να είσαι αληθινή, αλλά ας μην σκεφτόμαστε πονηρά.
Τα εννοεί .Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:29Απ τα γραφόμενα λέω. 28; Μου έχεις κάνει ρε συ τα καλύτερα κοπλιμέντα, αλήθεια τώρα. Άραγε τα εννοείς;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:23Δεν σε έχω δει, δεν μπορώ να προφητεύσω.
Θα σου στείλω ένα πμ.
Τα πιστευεις αυτα;Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:26Σαν χεσμένη. Αντε να μην πω χεσμένη γιατί έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά. Άκου τι λέει ο δάσκαλος ο Δήμος: ΔΕΝ μπορεί κανείς να τους αντιμετωπίσει. Ουτε μόνος του ουτε με παρέα πολεμιστών. Ακόμα και αν έχει χάλκινα μαχαίρια ή σπαθιά. Θα χρειαστεί να εμφανιστεί ΠΡΩΤΑ το υπερόν Πολέμαρχος του Θεού και ο οποιος θα κάνει την μετατροπή. Θα ζητήσει δηλ απο τον Θεό να μετατραπούν οι 144.000 έλληνες σε υπερήρωες ας το πω έτσι, δηλ να αποκτήσουν ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ δυνάμεις. Καταλαβαίνεις ότι αυτό θα γίνει απο τον Θεό. Οι υπολοιποι περίπου 300 ή 500.000 θα βρίσκονται στα μετόπισθεν. Εκέινοι δεν ξέρω αν θα χρειαστούν μετατροπή.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:19Εσύ τώρα πως φαντάζεσαι να αντιμετωπισεις την επιδρομή των νεφελιμ, σαν την Alice από το resident evil ή σαν την Druuna.
Η μετατροπή νομίζω (δεν το λέω με απολυτη βεβαιότητα) είναι η ενεργοποιηση του Ιχωρ που τον έχουν μόνο οι έλληνες στο dna τους.
Όταν συμβεί, θα αποκτήσουν τρελές δυνάμεις, ώστε να μπορούν να σφάξουν και να αποκεφαλίσουν τα τέρατα τους νεφελίμ
Επίσης, η μετατροπή ΔΕΝ είναι η αγιότητα, ΟΥΤΕ η αλλαγή και μεταβολή των σωμάτων που θα συμβεί κατά την Δευτέρα Παρουσία.
Είναι κάτι άγνωστο.
Τάδε έφη Δημοσθένης.
Εσύ τι λες;Nostalgia έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:31Τα πιστευεις αυτα;Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:26Σαν χεσμένη. Αντε να μην πω χεσμένη γιατί έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά. Άκου τι λέει ο δάσκαλος ο Δήμος: ΔΕΝ μπορεί κανείς να τους αντιμετωπίσει. Ουτε μόνος του ουτε με παρέα πολεμιστών. Ακόμα και αν έχει χάλκινα μαχαίρια ή σπαθιά. Θα χρειαστεί να εμφανιστεί ΠΡΩΤΑ το υπερόν Πολέμαρχος του Θεού και ο οποιος θα κάνει την μετατροπή. Θα ζητήσει δηλ απο τον Θεό να μετατραπούν οι 144.000 έλληνες σε υπερήρωες ας το πω έτσι, δηλ να αποκτήσουν ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ δυνάμεις. Καταλαβαίνεις ότι αυτό θα γίνει απο τον Θεό. Οι υπολοιποι περίπου 300 ή 500.000 θα βρίσκονται στα μετόπισθεν. Εκέινοι δεν ξέρω αν θα χρειαστούν μετατροπή.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:19Εσύ τώρα πως φαντάζεσαι να αντιμετωπισεις την επιδρομή των νεφελιμ, σαν την Alice από το resident evil ή σαν την Druuna.
Η μετατροπή νομίζω (δεν το λέω με απολυτη βεβαιότητα) είναι η ενεργοποιηση του Ιχωρ που τον έχουν μόνο οι έλληνες στο dna τους.
Όταν συμβεί, θα αποκτήσουν τρελές δυνάμεις, ώστε να μπορούν να σφάξουν και να αποκεφαλίσουν τα τέρατα τους νεφελίμ
Επίσης, η μετατροπή ΔΕΝ είναι η αγιότητα, ΟΥΤΕ η αλλαγή και μεταβολή των σωμάτων που θα συμβεί κατά την Δευτέρα Παρουσία.
Είναι κάτι άγνωστο.
Τάδε έφη Δημοσθένης.
Θελω να πιστευω πως οχι.Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:33Εσύ τι λες;Nostalgia έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:31Τα πιστευεις αυτα;Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:26
Σαν χεσμένη. Αντε να μην πω χεσμένη γιατί έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά. Άκου τι λέει ο δάσκαλος ο Δήμος: ΔΕΝ μπορεί κανείς να τους αντιμετωπίσει. Ουτε μόνος του ουτε με παρέα πολεμιστών. Ακόμα και αν έχει χάλκινα μαχαίρια ή σπαθιά. Θα χρειαστεί να εμφανιστεί ΠΡΩΤΑ το υπερόν Πολέμαρχος του Θεού και ο οποιος θα κάνει την μετατροπή. Θα ζητήσει δηλ απο τον Θεό να μετατραπούν οι 144.000 έλληνες σε υπερήρωες ας το πω έτσι, δηλ να αποκτήσουν ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ δυνάμεις. Καταλαβαίνεις ότι αυτό θα γίνει απο τον Θεό. Οι υπολοιποι περίπου 300 ή 500.000 θα βρίσκονται στα μετόπισθεν. Εκέινοι δεν ξέρω αν θα χρειαστούν μετατροπή.
Είναι κάτι άγνωστο.
Τάδε έφη Δημοσθένης.