σκέψου όμως τον συμβολισμό του να κατακτήσεις την καρδιά μιας μαυρομάτας τουρκάλας... μελαχρινής και τριχωτής....plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 11:45Υπεροχες οι Τουρκαλες δεν λεω αλλα να πως να το πω σκεφτομαι οτι ανα πασα στιγμη μπορει να βρεθουμε σε πολεμο σαν χωρες και μετα τι?Νιωθω οτι θα με χωριζε αβυσσος με μια Τουρκαλα γιατι εξαιτιας αυτης της προαιωνιας εχθρας με τους Τουρκους
ο Ελληνας φορολογουμενος σηκωνει τα βαρη του αμυντικου προϋπολογισμου..
Με μια Ισραηλινη θα μπορουσα πολυ ανετα να κανω σχεση αν και διαφωνω με αυτα που γινονται στα κατεχομενα εδαφη.
Ομως απεναντι σε μια Τουρκαλα ορθωνονται πανυψηλα τειχη μεσα μου και οχι
δεν ειμαι εθνικιστης.
Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το ιδανικο ταιρι
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
19-22
Ηλικία: 27-44. Του χρόνου θα είναι 28-45. Του πάρα χρόνου θα είναι 29-46. Γενικά, δεν γουστάρω τα πολύ νεότερα από εμένα άτομα, τα θεωρώ εξ' ορισμού ηλίθια.
Τροφαντή αλλά γυμνασμένη, σφιχτή.
Να διαβάζει.
Να ξέρει κάποια καλή τέχνη.
Συντρόφισσα.
Τροφαντή αλλά γυμνασμένη, σφιχτή.
Να διαβάζει.
Να ξέρει κάποια καλή τέχνη.
Συντρόφισσα.
plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 08:02Εδω περιγραφουμε πως θελουμε τον/την ιδιανικο/η συντροφο απο αποψη εμφανισης,χαρακτηρα,ηλικιας,μεχρι και πολιτικων πεποιθησεων και εθνικοτητας.
Εμενα απο αποψης εμφανισης μου αρεσουν οι κοντουλες και γεματουλες χωρις βεβαια να λεω οχι και στις λεπτες.
Οι ηλικιες που με ελκυουν ειναι απο 30 εως 50.Επισης θα ηθελα η συντροφος μου να εχει κατα προτιμηση παιδια απο προηγουμενο γαμο γιατι εγω προσωπικα δεν θελω να παντρευτω και να κανω δικα μου παιδια φριττω και μονο στην ιδεα.Απο αποψης χαρακτηρα μου αρεσουν αυτες που ειναι σχετικα ηρεμες αλλα και ανεξαρτητες.
Μου αρεσει οταν μια γυναικα εχει και φιλους να βγαινει εξω μονη της με αυτους.
Θαυμαζω επισης τις γυναικες που διατηρουν φιλικες σχεσεις με καποιον η καποιους απο τους πρωην τους.
Ετσι θα ξερω οτι ο χωρισμος μας θα ειναι χωρις πολλες εντασεις ανεξαρτητα αν θα παραμεινουμε δυο καλοι φιλοι η οχι.
Πολυ απλα ειμαι ηρεμος χαρακτηρας και δεν μπορω τις εντασεις.
Η εθνικοτητα της συντροφου δεν με ενδιαφερει θα μπορουσα να τα φτιαξω και με Αφρικανη και με Βορειομακεδονισσα
αλλα για δικους μου λογους δεν νομιζω οτι θα εκανα κατι με μια Τουρκαλα.
Τελειωνοντας θα ηθελα να πω οτι με τιποτα δεν θα εκανα σχεση με φιλελερα ειμαι δηλωμενος αριστερος.
Δεν με πειραζει να ειναι συριζαια,τροτσκιστρια η οτι αλλο μονο φιλελερα να μην ειναι.
Εσεις πως φανταζεστε το ιδανικο ταιρι?Πετυχενετε να κανετε σχεση με ταιρια που ειναι κοντα στο ιδανικο?
ΥΓ:Ειμαι φανατικος καπνιστης και απεχθανομαι τις φανατικες αντικαπνιστριες.Μακρια απο μενα αυτες.

Εγώ στην θέση σου θα έγραφα και το όνομα...
the end
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να φυλαγεσαι από τα πισινα του γάιδαρου και από τα μπροστινά του καλόγερου, λέει μια παροιμία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
ΧιχιχιχιΠάνας έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:14plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 08:02Εδω περιγραφουμε πως θελουμε τον/την ιδιανικο/η συντροφο απο αποψη εμφανισης,χαρακτηρα,ηλικιας,μεχρι και πολιτικων πεποιθησεων και εθνικοτητας.
Εμενα απο αποψης εμφανισης μου αρεσουν οι κοντουλες και γεματουλες χωρις βεβαια να λεω οχι και στις λεπτες.
Οι ηλικιες που με ελκυουν ειναι απο 30 εως 50.Επισης θα ηθελα η συντροφος μου να εχει κατα προτιμηση παιδια απο προηγουμενο γαμο γιατι εγω προσωπικα δεν θελω να παντρευτω και να κανω δικα μου παιδια φριττω και μονο στην ιδεα.Απο αποψης χαρακτηρα μου αρεσουν αυτες που ειναι σχετικα ηρεμες αλλα και ανεξαρτητες.
Θαυμαζω επισης τις γυναικες που διατηρουν φιλικες σχεσεις με καποιον η καποιους απο τους πρωην τους.
Ετσι θα ξερω οτι ο χωρισμος μας θα ειναι χωρις πολλες εντασεις ανεξαρτητα αν θα παραμεινουμε δυο καλοι φιλοι η οχι.
Η εθνικοτητα της συντροφου δεν με ενδιαφερει θα μπορουσα να τα φτιαξω και με Αφρικανη και με Βορειομακεδονισσα
Τελειωνοντας θα ηθελα να πω οτι με τιποτα δεν θα εκανα σχεση με φιλελερα ειμαι δηλωμενος αριστερος.
Δεν με πειραζει να ειναι συριζαια,τροτσκιστρια η οτι αλλο μονο φιλελερα να μην ειναι.
Εσεις πως φανταζεστε το ιδανικο ταιρι?Πετυχενετε να κανετε σχεση με ταιρια που ειναι κοντα στο ιδανικο?
ΥΓ:Ειμαι φανατικος καπνιστης και απεχθανομαι τις φανατικες αντικαπνιστριες.Μακρια απο μενα αυτες.
Εγώ στην θέση σου θα έγραφα και το όνομα...
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
Αν δεν προσθεσεις μια δοση Ανταρες και μια πρέζα Αθηνά Π δεν θα φουσκώσει το μιγμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν εμφανιστούν οι νεφελίμ δεν κοιτάω τότε ουτε πισινά γαιδάρου ουτε μπροστινά καλόγερου, θα γίνει της ...Λίλιθ το κάγκελο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:16Να φυλαγεσαι από τα πισινα του γάιδαρου και από τα μπροστινά του καλόγερου, λέει μια παροιμία.

"Άχρι καιρού..."
Τώρα έγραψες όλην αυτή τη νουβέλα για να πεις τις Σκοπιανές με το όνομα που ήθελε να επιβάλλει ο Ζαχαριάδης τότε και η σημερινή αριστερή κυβέρνηση τους το έδωσε; Να γράψεις κάτι από μόνος σου, χωρίς γραμμή από το κόμμα, δεν παίζει;plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 08:02SpoilerShowΕδω περιγραφουμε πως θελουμε τον/την ιδιανικο/η συντροφο απο αποψη εμφανισης,χαρακτηρα,ηλικιας,μεχρι και πολιτικων πεποιθησεων και εθνικοτητας.
Η εθνικοτητα της συντροφου δεν με ενδιαφερει θα μπορουσα να τα φτιαξω και με Αφρικανη και με Βορειομακεδονισσα Σκοπιανή ή Βουλγαροσλάβα ή Βαρνταρσκανέζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 24 Φεβ 2019, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δηλωμένο αραχτό σε βλέπω.plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 08:02Εδω περιγραφουμε πως θελουμε τον/την ιδιανικο/η συντροφο απο αποψη εμφανισης,χαρακτηρα,ηλικιας,μεχρι και πολιτικων πεποιθησεων και εθνικοτητας.
Εσύ τι θα προσφέρεις στην κυρία; Ένα σουπερμάρκετ μιά στις τόσες ; ή να παίρνεις τα παιδιά απ το φροντιστήριο ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Και μια πρέζα ελπίδος, να σου βγαινει μια λυσσα στο πισωκολλητο
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος