Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ερμής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 12 Νοέμ 2018, 16:49
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:47
Μπορεί βέβαια να το λέει, είτε άνδρας είναι είτε γυναίκα, γιατί προσπαθεί να αποφύγει να γκρινιάξει. Έχει τη νηφαλιότητα να συνειδητοποιήσει ότι στην κατάσταση που βρίσκεται τα βλέπει όλα πιο σκατά απ' ότι είναι και παίζει να κάνει μαλακία αν μιλήσει, οπότε ενώ φαίνεται ότι δεν είναι καλά, δεν θέλει και να εξωτερικεύσει τον βόθρο μέσα της.
Το "-τι έχεις -τίποτα" το σέβομαι και το εκτιμώ.
εγώ πάλι καθόλου όταν γίνεται συνήθεια. Ακόμη και για το λόγο που λες να το κάνει, πάει να πει οτι δε θέλει σχέση αλλά γιατρό.
YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:48
Ερμής έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:38
τι θέλετε να πείτε; οτι υπάρχουν και άντρες "-τι έχεις; - τίποτα" ;

Αμε υπαρχουν!
Και αν θεωρουν οτι εχεις κανει πολυ ''σοβαρο'' (στο μυαλο τους)
να μην απαντανε ουτε καν τιποτα,Απλα να μην μιλανε

απορώ πως την παλεύουν. θα έσκαγα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Ερμής την 12 Νοέμ 2018, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
YouOnlyLiveOnce
από YouOnlyLiveOnce » 12 Νοέμ 2018, 16:50
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:47
Ερμής έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:38
τι θέλετε να πείτε; οτι υπάρχουν και άντρες "-τι έχεις; - τίποτα" ;
Ουυυυυυυ. Δε χρειάζεται καν να ρωτήσεις για να σου πουν τίποτα. Κατεβάζουν μια μούρη ως το πάτωμα και σου μιλάνε λες και τους πήρες το γλυκό από τα χέρια. Ή δε σου μιλάνε και καθόλου. Και πρέπει εσύ να μαντέψεις από τι ενοχλήθηκε, τι είπες ή έκανες ή δεν έκανες και θίχτηκε η μούρη του.
Και πηγα να γραψω στο ποστ παραπανω οτι νταξει εγω για εναν συγκεκριμενο μιλαω αλλα να τα ΑΚΡΙΒΩΣ

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Νοέμ 2018, 16:56
YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:50
Και πηγα να γραψω στο ποστ παραπανω οτι νταξει εγω για εναν συγκεκριμενο μιλαω αλλα να τα ΑΚΡΙΒΩΣ

Τι λες παιδί μου.Τι ένας. Οι περισσότεροι. Και φυσικά έχουν και τη γκρίνια ανετότατα.. Αυτά που λένε δήθεν ότι οι γυναίκες είναι γκρινιάρες κτλ; Απλά οι γυναίκες είναι πιο ανεκτικές και υπομονετικές και δεν το κάνουν θέμα τη γκρίνια του άντρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 12 Νοέμ 2018, 17:06
Ίφιδα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 18:49
απ την άλλη δέκατα να έχει το παλικάρι το δυο μέτρα σα τα ψηλά βουνά, δε θα περάσει κράμπα που να μην τηνε ακούσουμε και ρίγος που να μην έχει το ανάλογο φωνητικό εφέ με ριζωμένη την πεποίθηση ότι όπου νά ναι θα δει τα θυμαράκια ανάποδα και το ανάλογο ψυχολογικό πρήξιμο πάντα.
Ωπα! Εδω υπάρχει παρεξήγηση και ελιππής ενημέρωση! Η γρίππη είναι πάρα πολυ επικίνδυνη για αυτο τη τρέμουμε. Πέρα του σατανικού και ακατανοητου του πραγματος που ενω δεν εχεις χτυπήσει ή κουραστει, στα ξαφνικά από το πουθενα νιωθεις ετοιμοθάνατος. Ειναι πολυ σημαντικό πράγμα η γρίπη. Κάνω και καθε φορα την διαθήκη μου, δεν αντιλαμβάνεστε τον πονο μας και την μάχη που δίνουμε. Μέχρι τώρα έχω πάντα καταφέρει να εξέλθω νικητής αλλά τρεμω την κάθε επόμενη φορα που θα εμφανιστεί.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 17:07
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:56
Τι λες παιδί μου.Τι ένας. Οι περισσότεροι. Και φυσικά έχουν και τη γκρίνια ανετότατα.. Αυτά που λένε δήθεν ότι οι γυναίκες είναι γκρινιάρες κτλ; Απλά οι γυναίκες είναι πιο ανεκτικές και υπομονετικές και δεν το κάνουν θέμα τη γκρίνια του άντρα.
Σε καταστάσεις που συμμετέχουμε είναι δύσκολο να μην είμαστε θετικά προκατειλημμένοι υπέρ του εαυτού μας. Σε προηγούμενο ποστ σου είχες πει ότι έχεις και άνδρες καλούς φίλους, οπότε προσπάθησε να βγάλεις την κρίση παρατηρώντας τους γύρω σου. Οι φίλοι σου γκρινιάζουν το ίδιο με τις φίλες σου στις σχέσεις τους; Ο πατέρας σου γκρινιάζει το ίδιο με τη μάνα σου; Ο θείος σου γκρινιάζει το ίδιο με την θεία σου;
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Νοέμ 2018, 17:11
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:07
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:56
Σε καταστάσεις που συμμετέχουμε είναι δύσκολο να μην είμαστε θετικά προκατειλημμένοι υπέρ του εαυτού μας. Σε προηγούμενο ποστ σου είχες πει ότι έχεις και άνδρες καλούς φίλους, οπότε προσπάθησε να βγάλεις την κρίση παρατηρώντας τους γύρω σου. Οι φίλοι σου γκρινιάζουν το ίδιο με τις φίλες σου στις σχέσεις τους; Ο πατέρας σου γκρινιάζει το ίδιο με τη μάνα σου; Ο θείος σου γκρινιάζει το ίδιο με την θεία σου;
Δεν είναι όλοι οι άντρες γκρινιάρηδες όπως δεν είναι και όλες οι γυναίκες. Έρχεσαι στα λόγια μου τα χθεσινά. Δεν είναι θέμα φύλου είναι θέμα ανθρώπου. Και η γυναικεία γκρίνια ως χαρακτηριστικό του φύλου μας δεν υφίσταται. Είναι άλλος ένας μύθος.
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 17:18
Δεδομένου ότι δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος η γκρίνια, ώστε να υπάρξουν στατιστικές, δεν θα ξεκολλήσουμε ποτέ από το να λές α και να λέω β.
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 17:28
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:11
Δεν είναι όλοι οι άντρες γκρινιάρηδες όπως δεν είναι και όλες οι γυναίκες. Έρχεσαι στα λόγια μου τα χθεσινά. Δεν είναι θέμα φύλου είναι θέμα ανθρώπου. Και η γυναικεία γκρίνια ως χαρακτηριστικό του φύλου μας δεν υφίσταται. Είναι άλλος ένας μύθος.
Ναι αλλά, αν στην πλειοψηφία είναι οι γυναίκες πιο γκρινιάρες στα παραδείγματα που ανέφερα, προκύπτει ένας μπούσουλας.
Edit: Πλειονότητα γαμώ το κεφάλι μου, όχι πλειοψηφία

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Νοέμ 2018, 17:32
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:28
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:11
Ναι αλλά, αν στην πλειοψηφία είναι οι γυναίκες πιο γκρινιάρες στα παραδείγματα που ανέφερα, προκύπτει ένας μπούσουλας.
Είναι ένα συμπέρασμα που βγάζεις εσύ από τις εμπειρίες σου με τις γυναίκες που σχετίστηκες γενικότερα στη ζωή σου. Σαφώς και υπάρχουν γυναίκες με τη μόνιμη γκριμάτσα του ανικανοποίητου στη μάπα αλλά το ίδιο ακριβώς βγαίνει και σε άντρα. Από κει και πέρα πάμε βάση εμπειριών.
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 17:33
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:32
Είναι ένα συμπέρασμα που βγάζεις εσύ από τις εμπειρίες σου με τις γυναίκες που σχετίστηκες γενικότερα στη ζωή σου. Σαφώς και υπάρχουν γυναίκες με τη μόνιμη γκριμάτσα του ανικανοποίητου στη μάπα αλλά το ίδιο ακριβώς βγαίνει και σε άντρα. Από κει και πέρα πάμε βάση εμπειριών.
Οι δικές σου εμπειρίες από τα ζευγάρια γύρω σου είναι διαφορετικές;
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Νοέμ 2018, 17:36
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:33
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:32
Οι δικές σου εμπειρίες από τα ζευγάρια γύρω σου είναι διαφορετικές;
Αμέ. Γκρινιάρηδες ανθρώπους βλέπω. Άντρες - γυναίκες.
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 17:38
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:36
Δεν μου δηλώνεις νέτα σκέτα ότι είναι 50/50.
Είναι τόσο μεγάλο ψέμα που ούτε στο πχόρουμ μπορείς να το πεις, ενώ δεν έχω κανένα τρόπο να το τσεκάρω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Νοέμ 2018, 17:40
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:38
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:36
Δεν μου δηλώνεις νέτα σκέτα ότι είναι 50/50.
Είναι τόσο μεγάλο ψέμα που ούτε στο πχόρουμ μπορείς να το πεις, ενώ δεν έχω κανένα τρόπο να το τσεκάρω.
Εννοείται δε μπορώ να πω 50/50. Στα περισσότερα ζευγάρια είναι γκρινιάρηδες και οι δυο.
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 17:43
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:40
Εννοείται δε μπορώ να πω 50/50. Στα περισσότερα ζευγάρια είναι γκρινιάρηδες και οι δυο.
Δεν κατάλαβα την διαφορά, αλλά οι εμπειρίες μας διαφέρουν.
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
10 Ιουν 2024, 18:43
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
07 Ιουν 2023, 15:55
-
-
- 80 Απαντήσεις
- 1993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vatraxos
24 Ιαν 2024, 19:31
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Απρ 2024, 21:15
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.