Ο ορισμός της παθητικότητας και της εθελοντικής μουνοδούλιασης.Sid Vicious έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:54ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:34Δηλαδή εσύ περίμενες να παραδεχτούν ότι γκρινιάζουν;Sid Vicious έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:24Εγώ πάντως στο νήμα, χωρίς να το έχω διαβάσει όλο, πιο πολύ γκρίνια των αντρών βλέπω
Χαζές είναι;όχι βρε απλά εδώ στο νήμα βλέπω πιο πολύ δικιά μας γκρίνια για την γκρίνια.
Προσωπικά, κάποιες φορές την γυναικεια γκρίνια την βρίσκω και χαριτωμένη, δεν με ενοχλεί. Ή όταν κάνουν μούτρα, άγνωστο γιατί (τι έχεις; - τίποτα) έχει καμιά φορά και αυτό την χάρη του. Και μπορεί αν φαίνεται περίεργο αλλά όλα αυτά είναι επίσης κομμάτια μιας γυναίκας και τις γυναικες τις αγαπαμε τρελλα, ακομα και τα κατά εμάς στραβα τους, γοητεια ειναι και αυτα.
Γκρίνια των γυναικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γκρίνια των γυναικών
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Sid Vicious
Αγις έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:04Ο ορισμός της παθητικότητας και της εθελοντικής μουνοδούλιασης.Sid Vicious έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:54όχι βρε απλά εδώ στο νήμα βλέπω πιο πολύ δικιά μας γκρίνια για την γκρίνια.
Προσωπικά, κάποιες φορές την γυναικεια γκρίνια την βρίσκω και χαριτωμένη, δεν με ενοχλεί. Ή όταν κάνουν μούτρα, άγνωστο γιατί (τι έχεις; - τίποτα) έχει καμιά φορά και αυτό την χάρη του. Και μπορεί αν φαίνεται περίεργο αλλά όλα αυτά είναι επίσης κομμάτια μιας γυναίκας και τις γυναικες τις αγαπαμε τρελλα, ακομα και τα κατά εμάς στραβα τους, γοητεια ειναι και αυτα.

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αν μου πεις ότι μια γυναίκα κάνει αυτά τα δύο πολύ λιγότερο από τις υπόλοιπες που έχω γνωρίσει (και βάζω μέσα και μη σεξουαλικές σχέσεις: μάνα και γιαγιάδες και ξαδέρφες και φίλες), το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να την αποτρέψει από το να γίνει γυναίκα της ζωής μου είναι να είναι φασίστρια.Sid Vicious έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:54Προσωπικά, κάποιες φορές την γυναικεια γκρίνια την βρίσκω και χαριτωμένη, δεν με ενοχλεί. Ή όταν κάνουν μούτρα, άγνωστο γιατί (τι έχεις; - τίποτα) έχει καμιά φορά και αυτό την χάρη του. Και μπορεί αν φαίνεται περίεργο αλλά όλα αυτά είναι επίσης κομμάτια μιας γυναίκας και τις γυναικες τις αγαπαμε τρελλα, ακομα και τα κατά εμάς στραβα τους, γοητεια ειναι και αυτα.
Φέρε μου μια τέτοια και την παντρεύομαι αν θέλει, όπως και αν είναι εξωτερικά.
- Sid Vicious
Α ξέρω μερικές αλλά είναι φασίστριες. Λυπάμαι.Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:05Αν μου πεις ότι μια γυναίκα κάνει αυτά τα δύο πολύ λιγότερο από τις υπόλοιπες που έχω γνωρίσει (και βάζω μέσα και μη σεξουαλικές σχέσεις: μάνα και γιαγιάδες και ξαδέρφες και φίλες), το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να την αποτρέψει από το να γίνει γυναίκα της ζωής μου είναι να είναι φασίστρια.Sid Vicious έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:54Προσωπικά, κάποιες φορές την γυναικεια γκρίνια την βρίσκω και χαριτωμένη, δεν με ενοχλεί. Ή όταν κάνουν μούτρα, άγνωστο γιατί (τι έχεις; - τίποτα) έχει καμιά φορά και αυτό την χάρη του. Και μπορεί αν φαίνεται περίεργο αλλά όλα αυτά είναι επίσης κομμάτια μιας γυναίκας και τις γυναικες τις αγαπαμε τρελλα, ακομα και τα κατά εμάς στραβα τους, γοητεια ειναι και αυτα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
I do.Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:05Αν μου πεις ότι μια γυναίκα κάνει αυτά τα δύο πολύ λιγότερο από τις υπόλοιπες που έχω γνωρίσει (και βάζω μέσα και μη σεξουαλικές σχέσεις: μάνα και γιαγιάδες και ξαδέρφες και φίλες), το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να την αποτρέψει από το να γίνει γυναίκα της ζωής μου είναι να είναι φασίστρια.Sid Vicious έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:54Προσωπικά, κάποιες φορές την γυναικεια γκρίνια την βρίσκω και χαριτωμένη, δεν με ενοχλεί. Ή όταν κάνουν μούτρα, άγνωστο γιατί (τι έχεις; - τίποτα) έχει καμιά φορά και αυτό την χάρη του. Και μπορεί αν φαίνεται περίεργο αλλά όλα αυτά είναι επίσης κομμάτια μιας γυναίκας και τις γυναικες τις αγαπαμε τρελλα, ακομα και τα κατά εμάς στραβα τους, γοητεια ειναι και αυτα.
Γκρινιάζω πολύ χαριτωμένα. Και είμαι ευέλικτη. Παίζω μεταξύ μουρμούρας και μουτρώματος. Δε θα έχεις μονοτονία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- YouOnlyLiveOnce
Καλα αυτο το τι εχεις τιποτα μπορει να με κανει εξαλη

Νομίζουν θα μας χειριστούν με τα μούτρα χα χα ας γελάσω. Όταν τα κατεβάζει μια φορά ρωτάμε. Αν πει τίποτα δε ξαναρωτάμε. Μη μας πει και γαϊδούρες. Αν συνεχίζει βγάζεις το σφηνοπότηρο, το γεμίζεις ξυδάκι και το προσφέρεις. Άμα θες του κόβεις και λίγο αγγουράκι μη μας πει και ανεπρόκοπες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- YouOnlyLiveOnce
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:15Νομίζουν θα μας χειριστούν με τα μούτρα χα χα ας γελάσω. Όταν τα κατεβάζει μια φορά ρωτάμε. Αν πει τίποτα δε ξαναρωτάμε. Μη μας πει και γαϊδούρες. Αν συνεχίζει βγάζεις το σφηνοπότηρο, το γεμίζεις ξυδάκι και το προσφέρεις. Άμα θες του κόβεις και λίγο αγγουράκι μη μας πει και ανεπρόκοπες.

Μια δυο,τρεις μετα ουτε το ξυδι και το αγγουρακι μου δεν δινω!
Θα συμφωνήσω μαζί σου.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:32
Μια δυο,τρεις μετα ουτε το ξυδι και το αγγουρακι μου δεν δινω!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι θέλετε να πείτε; οτι υπάρχουν και άντρες "-τι έχεις; - τίποτα" ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κι εμένα μου φένεται παράξενο, αλλά επειδή αυτό το κάνει ένας άθρωπος στη σχέση του, οπότε εμένα δύσκολο να μου το πει κάποιος άνδρας, δεν μπορώ να έχω γνώμη για την συχνότητα αυτής της απόκρισης από άνδρες.
Το έχω κάνει και εγώ στην άλλη αλλά έγινε μόνο και μόνο για να της δείξω πως είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ουυυυυυυ. Δε χρειάζεται καν να ρωτήσεις για να σου πουν τίποτα. Κατεβάζουν μια μούρη ως το πάτωμα και σου μιλάνε λες και τους πήρες το γλυκό από τα χέρια. Ή δε σου μιλάνε και καθόλου. Και πρέπει εσύ να μαντέψεις από τι ενοχλήθηκε, τι είπες ή έκανες ή δεν έκανες και θίχτηκε η μούρη του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορεί βέβαια να το λέει, είτε άνδρας είναι είτε γυναίκα, γιατί προσπαθεί να αποφύγει να γκρινιάξει. Έχει τη νηφαλιότητα να συνειδητοποιήσει ότι στην κατάσταση που βρίσκεται τα βλέπει όλα πιο σκατά απ' ότι είναι και παίζει να κάνει μαλακία αν μιλήσει, οπότε ενώ φαίνεται ότι δεν είναι καλά, δεν θέλει και να εξωτερικεύσει τον βόθρο μέσα του/της.
Το "-τι έχεις -τίποτα" το σέβομαι και το εκτιμώ.
Το "-τι έχεις -τίποτα" το σέβομαι και το εκτιμώ.
- YouOnlyLiveOnce
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γκρίνια και απαισιοδοξία από τον Σάκη Μουμτζη
από southern » 10 Ιουν 2024, 16:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
10 Ιουν 2024, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι άλλη γκρίνια. Ας μιλήσουμε για τα θετικά της πολιτικής της ΝΔ
από Unique » 07 Ιουν 2023, 13:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
07 Ιουν 2023, 15:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν πολλη γκρινια δεν υπαρχει φετος το καλοκαιρι;
από Portia » 20 Ιούλ 2023, 16:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 80 Απαντήσεις
- 1958 Προβολές
-