Έχω απαντήσει ήδη:hades έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 10:44Δεν απάντησες . Το Τουρκικό κράτος γιατί μισθώνει λεωφορεία και τους φέρνει συγκεκριμένα στα Ελληνοτουρκικά σύνορα ;stavmanr έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 10:37Όλες αυτές οι ψυχές θα περάσουν από τα πιο "δεκτικά" μέρη στον κόσμο. Είναι κατά κάποιο τρόπο η φυσική ιδιότητα της "ελάχιστης ενέργειας" ή της "λιγότερης αντίστασης" που συναντάς σε κάθε φυσικό φαινόμενο (πχ η κατακόρυφη πτώση αντί της τεθλασμένης, η κίνηση του ρεύματος στο κύκλωμα μικρότερης αντίστασης κλπ)hades έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 10:11
εξήγησε μου γιατί από το σύνολο των χερσαίων συνόρων Ελλάδας Βουλγαρίας το σύνολο έρχεται προς τα δικά μας σύνορα. Γιατί δεν προσπαθούν να περάσουν και από Βουλγαρία. Γιατί το Τουρκικό κράτος βάζει τζάμπα λεωφορεία για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα και όχι και για τα Τουρκοβουλγαρικα; Γιατί αυτές οι ψυχές δεν προσπαθούν να περάσουν και από Βουλγαρία. Αν μου το εξηγήσεις θα με βοηθήσεις
Δεδομένου ότι έχουμε τα θαλάσσια σύνορα στα οποία είναι αδύνατο να αποτρέψεις μία τέτοια ενέργεια χωρίς ανθρωπιστικό κόστος και ωμή βαρβαρότητα, η τεράστια πλειονότητα των μεταναστών θα περάσουν από εκεί. Η Βουλγαρία δεν έχει θαλάσσια σύνορα σε τόσο μικρή απόσταση (αν εξαιρέσεις τον απ' άκρη εις άκρη διάπλου του Πόντου).
Σου είπα κάτι που δεν ήξερες ή ήθελες να τεστάρεις τις γνώσεις μου;
Επειδή είμαστε το μόνο κράτος μεταξύ των σύγχρονων βαρβάρων που υποδέχεται μετανάστες και δείχνει ανθρωπιστικό πρόσωπο.
Πόσο δύσκολο είναι να το σκεφτείς βρε Hades;
Η Τουρκία προσπαθεί απλά να "μοιραστεί" μέρος του προβλήματος της υποδοχής του συνόλου των μεταναστών που έρχονται διά της Μ. Ανατολής και συναντά, όπως κι εμείς, την αναλγησία των τόπων προορισμού των μεταναστών, που δεν είναι άλλο από την "διαφωτισμένη", "ανθρωπιστική", "πολιτισμένη" Ευρώπη.