Επιστολή προς αθέους
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Otto Weininger
Re: Επιστολή προς αθέους
Έρευνες πάντως από γνωστά πανεπιστήμια έχουν δείξει ότι οι άθεοι βρωμανε σαν κλανια κουναβιου ακομα και αν πλένονται.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ούτε κυνισμό διαθέτεις, ούτε ρεαλισμό. Ρηχότητα, ναι. Φιλοσοφική και χαρακτήρα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εννοώ αν αυτές οι ψυχικές καταστάσεις θα βιωνονται με κάποιο τρόπο και μετά το θάνατο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 22:15Ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι θέλεις να ρωτήσεις.
Η Κόλαση και ο Παράδεισος είναι ο ίδιος ο Θεός. Για τους αμετανόητους θα είναι Κόλαση. Η ψυχή τους θα υποφέρει. Για τους μετανοημένους θα είναι Παράδεισος. Η ψυχή τους θα αγαλλιάζει.
Πώς και που ;Με τι μορφή;
Δηλαδή μελέτησες όλες τις θρησκείες και κατάλαβες ότι είναι απάτη;
Έλα βρε ΑΙΝΕΙΑΝ...
Να πω ένα παράδειγμα, απευθυνόμενος στους άθεους.
Σας παίρνει τηλέφωνο ένας παλιός και καλός φίλος με τον οποίο χαθήκατε εδώ και χρόνια και σου λέει:
Έλα φίλε μου, βρήκα εδώ στα βάθη του Θιβέτ (ή του Αμαζονίου ή οπουδήποτε αλλού) μία φυλή που πραγματικά έχει επικοινωνία με τον Θεό. Αυτά που είδα με τα μάτια μου, δεν περιγράφονται. Σου στέλνω και βίντεο από το κινητό να τα δεις.
Το ερώτημα είναι:
Πόσοι από εσάς θα οργανώσετε ταξίδι για να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τις αποδείξεις για τον Θεό; (μην μου πείτε ότι θα πιστέψετε τα βίντεο από το κινητό...)
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- OrderAndChaos
Και οι αβάπτιστοι και οι αβάπτιστοι. Τώρα για τους αλιβάνιστους, δεν ξέρω...Otto Weininger έγραψε: ↑03 Μαρ 2019, 23:05Έρευνες πάντως από γνωστά πανεπιστήμια έχουν δείξει ότι οι άθεοι βρωμανε σαν κλανια κουναβιου ακομα και αν πλένονται.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σου απέδειξα ότι με συκοφαντείς με το νήμα μου παραπάνω, Κάνεις πως δεν το βλέπεις και επιμένεις να με συκοφαντείς, αντί να ζητήσεις συγνώμη.
Αν δεν ανακαλέσεις, από τούδε και στο εξής, θα σε αποκαλώ συκοφάντη και μην τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς.
Και την συγνώμη, όπως την παραθέτεις, δεν την αποδέχομαι. Εσύ το επέλεξες!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Ιωάννης Ειρηναίος
Μην τσουβαλιάζετε ομάδες ανθρώπων με ρατσιστικό τρόπο. Ο ένας λέει όλοι οι ιερείς είναι απατεώνες, κάπου είδα ότι οι άθεοι βρωμάνε. Όχι τέτοια ρε σεις.
Πίστευα κι εγώ σε μια πολιτισμένη συζήτηση.
Ο παλαιός των ημερών...
Βασικά από την ηλικία των 10 ετών δεν με κάλυπταν οι απαντήσεις που μου έδιναν και μου δίνουν ακόμα...
Τα γεγονότα; Τραγελαφικά, να προσκυνάμε πτώματα, καρύδια, παντόφλες και διάφορα άλλα αξεσουάρ τα οποία φέρνουν έσοδα στις τοπικές εκκλησίες.. Πχ η Τήνος θα ήταν ερημονήσι αν δεν ήταν η Παναγία εκεί, δεν έχει παραλίες, όλο βράχια είναι.. Ο λόγος του κυρίου ήταν διαφορετικός, πέταξε έξω με τις κλωτσιές όλους αυτούς που επαγγέλλονταν στον ναό του Σολομώντα.
Για τους εκπρόσωπους; ας μη μιλήσουμε καλύτερα, έχω πολλές προσωπικές εμπειρίες όπου μερικοί δεν αξίζουν ούτε να χαραμίσω το σάλιο μου για να τους φτύσω, αλλά η κλίκα τους υποστηρίζει.
Θα πρέπει να ομολογήσω όμως ότι η "εμφύτευση" της θρησκείας είναι τόσο ισχυρή όπου παρ' όλη την λογική μου δηλώνω σκεπτικιστής.
the end
..και τι ακριβως ζητάει απο τον Θεο ;
Νίκη επί των εχθρων
Πλούτη να πάνε καλά οι σοδειές η το κυνήγι
Υγεια
κλπ
Προσευχές τάματα θυσίες κλπ κλπ
- Otto Weininger
Όντως βρωμανε οι άθεοι. Ντάξει, ίσως όχι σαν κλανια ασβου.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑03 Μαρ 2019, 23:10Μην τσουβαλιάζετε ομάδες ανθρώπων με ρατσιστικό τρόπο. Ο ένας λέει όλοι οι ιερείς είναι απατεώνες, κάπου είδα ότι οι άθεοι βρωμάνε. Όχι τέτοια ρε σεις.
Πιο πολύ σε σάπιο κουνουπιδι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τίποτα. Απλά έχει επικοινωνία με τον Θεό.
Τα βίντεο δείχνουν διάφορα υπερφυσικά (βάλε ότι θέλεις...)
Θα οργάνωνες το ταξίδι;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Μετανοια αυτό πρέπει να ζητήσει
Το έλεος. Εφόσον επιτέλους είδε το Θεό
Δε μπορεί....θα έβρισε κάπου κάποτε
Θα είπε ψέματα
Κτλ κτλ
Και περιμένει χωρίς μετάνοια και πλήρωση τα παραπάνω;;;;;;
Κρίμα που κάποιοι τα έχουν απλόχερα και δεν λένε κι ευχαριστώ. Πληρώνουν με δόσεις κι ούτε το καταλαβαίνουν
Ίσως έπιασε η προσευχή της γιαγιάς τους που θα έκανε και κανένα τάμα καποτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 03 Μαρ 2019, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επικοινωνία με τον Θεο ..σκέτη χωρίς να ζητάς θεϊκό θαυματουργό ρουσφέτι , δεν το κάνουν ουτε οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι !!!nrg έγραψε: ↑03 Μαρ 2019, 23:16Τίποτα. Απλά έχει επικοινωνία με τον Θεό.
Τα βίντεο δείχνουν διάφορα υπερφυσικά (βάλε ότι θέλεις...)
Θα οργάνωνες το ταξίδι;

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Άκου δω ρε τύπε, δεν είμαστε χτεσινοί στα φόρα και τα απολογητικά τερτίπια σας τα ξεσκολίσαμε.urbilum έγραψε: ↑03 Μαρ 2019, 23:04δηλαδή αυτό προκάλεσε; λέει ο άλλος προωθούν ό,τι (δηλαδή οτιδήποτε) είναι δυσάρεστο και απαγορεύουν ό,τι είναι ευχάριστο και του αποδεικνύω ότι είναι συκοφαντία, και πείραξε τόσο πολύ;urbilum έγραψε: ↑01 Μαρ 2019, 13:36ο χριστιανισμός απαγορεύει ό,τι είναι ευχάριστο. πχ να σκοτώνεις, να κλέβεις, να σακατεύεις το σώμα σου, να παίρνεις τη γυναίκα του διπλανού σου καιhellegennes έγραψε: ↑01 Μαρ 2019, 13:30Αν έχετε παρατηρήσει, οι αβρααμικές θρησκείες απαγορεύουν ακριβώς πράγματα που αποτελούν απολαύσεις και διασκεδαστικά ενώ επιβάλλουν να κάνεις πράγματα που είναι το ακριβώς αντίθετο της ευχαρίστησης. Προωθούν ό,τι είναι δυσάρεστο και απαγορεύουν ό,τι είναι ευχάριστο.
προωθούν τα δυσάρεστα, να αγαπάς πχ. κλπ
μάλιστα, και θέλετε και συζήτηση
μάλιστα
Περνάς το μήνυμα πως σε κάθε ΜΗ χριστιανό είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙ, ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΎ ΤΟΥ!
Ο άλλος στο παλιό, ο άκρως θρασύτατος Ουϊσκης Τζίμης και Νο 1 e-χριστιανοτραμπούκος, μας είχε κατηγορήσει ως υποψήφιους φονιάδες ή βιαστές των μανούλων μας.
Στην παλιά ποτάνα δεν κάνουν ποτανιές.
Όσο για το ύφος μου: Το μειλίχιο, δασκαλίστικο, πατερίστικο ύφάκι σας του δήθεν, το γράφω όπου δει και απαντώ όπως σας πρέπει. Το κατάλαβες ΟΥΤΙΣ;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μάθημα συμπεριφοράς από άθεους προς αγνωστικιστές
από Άθεος » 20 Μάιος 2024, 08:24 » σε Θρησκειολογία - 142 Απαντήσεις
- 3681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
25 Μάιος 2024, 22:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ωχ ωχ ωχ .... Ανοιχτή επιστολή Βουλαρίνου προς Κουλη
από georgebi » 14 Σεπ 2023, 11:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1081 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
15 Σεπ 2023, 10:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστολή Μ. Καρυστιανού προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας
από sys3x » 24 Μάιος 2024, 12:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
24 Μάιος 2024, 12:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aποχώρηση του Καραγιαννακίδη από τη ΝΔ με επιστολή-κατηγορώ προς το Μητσοτάκη
από Αρίστος » 20 Ιαν 2025, 10:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 70 Απαντήσεις
- 980 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
20 Ιαν 2025, 15:57
-