Ναι ξέρω, θα βηχουν αίμα, θα χεζουν άσπρη τσιρλα και οι σάρκες θα πέφτουν από το σώμα τους.Zelda έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 01:35Και οι συμμετεχοντες θα καταληξουν στον Ευαγγελισμό... διπλα ειναιΖενίθεδρος έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 01:29Πρέπει να γινει η πορεία και να καταλήξει στην αμερικανική πρεσβεία.
Να γίνει ή όχι η πορεία για το Πολυτεχνείο;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Να γίνει ή όχι η πορεία για το Πολυτεχνείο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δηλαδή αν άφηναν 7 βουλευτές του Μέρα και 10 άτομα του ΚΚΕ να κάνουν συμβολική πορεία (περίπατο) με απόσταση 5 μέτρα ανά άτομο, ως την αμερικανική πρεσβεία θα ήταν δημόσιος κίνδυνος και εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊου!
Απλώς ο υπουργός που σήμερα δικαιολόγησε και ενστερνίστηκε επισήμως το παρατσούκλι του δεν ήθελε να γίνει η συμβολική πορεία με πρόφαση την πανδημία. Σίγουρα υπογείως ο Κούλης και εκείνος πήραν τα εύσημα από τον Αμερικανό πρέσβη.
- Εύγε Κούλη παιδί μου, Εύγε κι εσύ Μιχαλάκη μου.
Απλώς ο υπουργός που σήμερα δικαιολόγησε και ενστερνίστηκε επισήμως το παρατσούκλι του δεν ήθελε να γίνει η συμβολική πορεία με πρόφαση την πανδημία. Σίγουρα υπογείως ο Κούλης και εκείνος πήραν τα εύσημα από τον Αμερικανό πρέσβη.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Rocco Siffredi
τρεμουν οι Αμερικανοι δηλ την πορειαSpiros252 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 02:15Δηλαδή αν άφηναν 7 βουλευτές του Μέρα και 10 άτομα του ΚΚΕ να κάνουν συμβολική πορεία (περίπατο) με απόσταση 5 μέτρα ανά άτομο, ως την αμερικανική πρεσβεία θα ήταν δημόσιος κίνδυνος και εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊου!
ελεος τι φαντασματα βλεπετε
προφαση η πανδημια?
οπως δεν εγινε τπτ για 25Μ και 28/10 το ιδιο δεν θα επρεπε να ισχυει δηλ για την 17Ν;
αφησαν κατι τοτε και τωρα ξαφνικα απαγορευσαν;
-
Παιζει η προσμονη της πορειας να εριξε τον Τραμπ, να τα λεμε ολα, μην μειωνουμε την σημασια της
- wooded glade
Μα δεν είπαν αυτό ποτέ οι Κουτσούμπα - Βαρούφ.Spiros252 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 02:15Δηλαδή αν άφηναν 7 βουλευτές του Μέρα και 10 άτομα του ΚΚΕ να κάνουν συμβολική πορεία (περίπατο) με απόσταση 5 μέτρα ανά άτομο, ως την αμερικανική πρεσβεία θα ήταν δημόσιος κίνδυνος και εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊου!
Για παλλαϊκή στρατειά λένε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Όχι, τους απαγόρεψαν να κάνουν πορεία στην Πρεσβεία, τους είπαν, να καταθέσουν μόνο στεφάνι.
Ordem e Progresso.
Για το 1973 λέω.hades έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:39για πότε λες μπέρια ;Beria έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 20:19foscilis έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 13:00Όπως ξαναείπα, μου φαίνεται απίστευτο ότι είχαν την κυβέρνηση σε τόσο άσχημη θέση (λόγω των όντως τραγικών χειρισμών της πανδημίας, μεταξύ άλλων και με τους Άγιους Δημήτριους) και επέλεξαν να μεταφέρουν τη συζήτηση σε πεδίο που τρώνε τόσο ξύλο ώστε σχεδόν να τους λυπάσαι. Οι άνθρωποι όντως φαντάζονται ότι η 17 Νοέμβρη έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει σε κίνημα. Η αποκοπή από την κοινωνία είναι πλήρης.
Αλλά τη μόνη φορά που μπορούσε η ημερομηνία να οδηγήσει σε κίνημα έτρεχαν να μαζέψουν τον κόσμο τους να μην μετέχει
Τα δύο κόμματα (ΚΚεσ και ΚΚΕ) που τώρα εμφανίζονται ως υπερασπιστές του μηνύματος της εξέγερσης, το τριήμερο που διήρκεσε το Πολυτεχνείο έτρεχαν να μαζέψουν τη νεολαία τους να μην συμμετάσχει στην κατάληψη

Ναι, τρέμει ο αμερικανός πρέσβης το ενδεχόμενο να κάνει πορεία ο Βαρουφάκης στο πολυτεχνείο. Μη σου πως είναι κατευθείαν εντολή απο το state department.
Τελευταία στιγμή σώθηκε η αμερικάνικη σφαίρα επιρροής στη Μεσόγειο....που απειλούσε να σπάσει ο Βαρουφάκης
- wooded glade
Όλο αυτό το σήριαλ είναι για να δοκιμαστούν οι κορονοϊακικές αντοχές τις κυβέρνησης.
Μπορεί και να είναι ο κυριώτερος στόχος η εξ αντανακλάσεως προώθηση του Βελό και όχι του Σύριζα αυτού καθ' εαυτού.
Οι επικοινωνιακοί σύμβουλοι του Τσίπρα προφανώς του είπαν ότι η όλη μαλαγκένιερ σαλερόσερ θα έχει ξεχαστεί το 2024, δεν θα μπορεί να σου πει ο Μητσοτάκης ότι βοήθησες τον κορονοϊό.
Αλλά ο Τακμητς όταν μιλάει για στεφάνι (σκέτο) με πονηρό τρόπο εννοεί στεφάνι στην Πατησίων, όχι στεφάνι στο πρεσβείος. Αυτό βέβαια ακυρώνει το μεγάλο νόημα(ν) της επετείου, που είναι το παλλαϊκό διαχρονικό μήνυμα "Αμερικάνοι φονιάδε των λαών". Εγώ για να είμαι εν μέρει εντάξει -δεν ξέρω για τον Δημήτρη Κουτσούμπα- περιμένω να πει ο Τακμητς στο διάγγελμα του, το επετειακό όχι το συγκεντρωσιακό, το "Αμερικάνοι φονιάδες των λαών". Να το πει και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μπορεί και να είναι ο κυριώτερος στόχος η εξ αντανακλάσεως προώθηση του Βελό και όχι του Σύριζα αυτού καθ' εαυτού.
Οι επικοινωνιακοί σύμβουλοι του Τσίπρα προφανώς του είπαν ότι η όλη μαλαγκένιερ σαλερόσερ θα έχει ξεχαστεί το 2024, δεν θα μπορεί να σου πει ο Μητσοτάκης ότι βοήθησες τον κορονοϊό.
Αλλά ο Τακμητς όταν μιλάει για στεφάνι (σκέτο) με πονηρό τρόπο εννοεί στεφάνι στην Πατησίων, όχι στεφάνι στο πρεσβείος. Αυτό βέβαια ακυρώνει το μεγάλο νόημα(ν) της επετείου, που είναι το παλλαϊκό διαχρονικό μήνυμα "Αμερικάνοι φονιάδε των λαών". Εγώ για να είμαι εν μέρει εντάξει -δεν ξέρω για τον Δημήτρη Κουτσούμπα- περιμένω να πει ο Τακμητς στο διάγγελμα του, το επετειακό όχι το συγκεντρωσιακό, το "Αμερικάνοι φονιάδες των λαών". Να το πει και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όντως υπάρχουν μερίτες εκεί έξω;Spiros252 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 02:15Δηλαδή αν άφηναν 7 βουλευτές του Μέρα και 10 άτομα του ΚΚΕ να κάνουν συμβολική πορεία (περίπατο) με απόσταση 5 μέτρα ανά άτομο, ως την αμερικανική πρεσβεία θα ήταν δημόσιος κίνδυνος και εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊου!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Τα συμπλέγματα της Αριστεράς είναι τεράστια. Για να πουλήσουν αριστεροφροσυνη, κάνουν θέμα το Πολυτεχνείο, ενώ οι "εθνικιστές" παρελάσεις των εθνικών επετείων δεν τους απασχόλησαν. Ακόμα χειρότερα, τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι το Μάρτιο και τον Οκτώβριο. Και το κερασάκι, το ΣτΕ έκλεισε το θέμα. Θα το κάνουν θέμα, όμως, στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 
Εύχομαι πρόστιμα και χειροπέδες.

Εύχομαι πρόστιμα και χειροπέδες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Υδράργυρος
Υπάρχουν και θα αυξάνονται όσο είναι ο Τσίπρας αρχηγός του συριζαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 07:27Όντως υπάρχουν μερίτες εκεί έξω;Spiros252 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 02:15Δηλαδή αν άφηναν 7 βουλευτές του Μέρα και 10 άτομα του ΚΚΕ να κάνουν συμβολική πορεία (περίπατο) με απόσταση 5 μέτρα ανά άτομο, ως την αμερικανική πρεσβεία θα ήταν δημόσιος κίνδυνος και εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊου!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πώς γίνεται αυτό όταν ο βαρούφ είναι επιβεβαιωμένα από τους μετρημένους στα δάκτυλα που συγκρίνονται σε γελοιότητα με τον πόκο;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Υδράργυρος έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 08:11Υπάρχουν και θα αυξάνονται όσο είναι ο Τσίπρας αρχηγός του συριζαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 07:27Όντως υπάρχουν μερίτες εκεί έξω;Spiros252 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 02:15Δηλαδή αν άφηναν 7 βουλευτές του Μέρα και 10 άτομα του ΚΚΕ να κάνουν συμβολική πορεία (περίπατο) με απόσταση 5 μέτρα ανά άτομο, ως την αμερικανική πρεσβεία θα ήταν δημόσιος κίνδυνος και εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊου!

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Υδράργυρος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα γίνει της κακομοίρας στις 28 Φλεβάρη Πολυτεχνείο 2.0
από Μαδουραίος » 06 Φεβ 2025, 00:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
06 Φεβ 2025, 11:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λατινοπούλου - 5 μύθοι για το πολυτεχνείο
από southern » 22 Ιουν 2024, 15:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 1225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
22 Ιουν 2024, 19:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γνωστή βρωμερή ΔΑΠ για πολυτεχνείο
από Ληστοσυμμορίτης » 17 Νοέμ 2024, 16:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
17 Νοέμ 2024, 19:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γνωστή βρωμερή ΔΑΠ και μπροστά στο πολυτεχνείο
από Ληστοσυμμορίτης » 18 Νοέμ 2023, 02:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
22 Δεκ 2023, 01:59
-