έχω πει από την πρώτη σελίδα: εφαρμογή του νόμου με έστω 1% πιθανότητα. Αν έχεις 1% πιθανότητα να φας 300 ευρώ πρόστιμο και 1 μήνα στέρηση διπλώματος κάθε φορά που κάνεις μαλακία τότε πολύ απλά δε θα κάνεις μαλακία διότι το αναμενόμενο κόστος είναι περίπου 10 ευρώ που ξεπερνά κατά πολύ όσα πληρώνεσαι για την παράδοση. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως άλλος λόγος που κάνουν τη μαλακία, παρά μόνο ότι τους συμφέρει σε σχέση με το να μην την κάνουνε.
ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης
Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν σε πιάσουν να οδηγείς ενώ σου έχουν πάρει το δίπλωμα, θα πρέπει να τρως ένα ωραιότατο περμαμπαν για να μη μπορεις να ξαναπιάσεις τιμόνι στα χέρια σου.foscilis έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 17:20έχω πει από την πρώτη σελίδα: εφαρμογή του νόμου με έστω 1% πιθανότητα. Αν έχεις 1% πιθανότητα να φας 300 ευρώ πρόστιμο και 1 μήνα στέρηση διπλώματος κάθε φορά που κάνεις μαλακία τότε πολύ απλά δε θα κάνεις μαλακία διότι το αναμενόμενο κόστος είναι περίπου 10 ευρώ που ξεπερνά κατά πολύ όσα πληρώνεσαι για την παράδοση.
Εννοείται οποιος οδηγάει μεθυσμένος στουπί, του παίρνεις το δίπλωμα χωρίς προειδοποίηση και μλκιες. Σα δείγμα καλής θέλησης του Κράτους μπορεί να έχει δωρεάν χρήση των ΜΜΜ για ένα μήνα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Εγώ είμαι υπέρ να του κατάσχεται το ίδιο το όχημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οχι. Και αν οδηγάει κανένα χιουντάι άξεντ με σχάρα, το οποίο ειναι και εξαιρετικά πιθανό, τι θα το κάνεις; φύρα είναι.
- hellegennes
Το θέμα είναι πόσο θα τσούξει αυτόν, όχι τι θα το κάνεις εσύ. Στην πρώτη παράβαση το κατάσχεις για έναν μήνα, ξέρω 'γώ. Την δεύτερη είτε το πουλάς σε εταιρεία δημοπρασιών είτε το στέλνεις για απόσυρση.Ερμής έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 17:26οχι. Και αν οδηγάει κανένα χιουντάι άξεντ με σχάρα, το οποίο ειναι και εξαιρετικά πιθανό, τι θα το κάνεις; φύρα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Άμα δε παίζει φυλάκιση, δε γίνεται δουλειά
Δε χρειάζεται φυλάκιση. Χρειάζεται απλά κάτι παραπάνω από πλήρη ατιμωρησία που είναι αυτή τη στιγμή ο κανόνας, ειδικά για ντελιβεράδες αλλά κατά 99% για όλους τους οδηγούς και γενικά για όλες τις αντικοινωνικές συμπεριφορές.
- hellegennes
Η φυλάκιση είναι ασύμμετρη αντιμετώπιση και οδηγεί στην απαξίωση των ποινών και μεγαλύτερη εγκληματικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι. Παίρνεις το δίπλωμα και τέλος. Απλά πράγματα

- Sid Vicious
Ποινές ήδη υπάρχουν, δεν χρειάζονται παραπάνω ή βαρύτερες (ίσως καλό θα ήταν να αφαιρούνται διπλώματα βέβαια αλλά ήδη γίνεται νομίζω ανάλογα την παράβαση). Και έλεγχοι γίνονται. Το θέμα δεν είναι η τιμωρία αλλά η διόρθωση της κατάστασης. Προσωπικά παλιά ποτέ δεν με πτοήσαν οι κλήσεις (και δεν με περισσεύανε) από το να μην φοράω κράνος, αλλά η συνειδητοποίηση υστερα από ατύχημα πόσο τυχερός ήμουν που δεν χτύπησα το κεφάλι. Και νομίζω σε σχέση με παλιότερα στο θέμα οδική συμπεριφορά των Ελλήνων έχει γίνει κάποια μικρή έστω πρόοδος σε σχέση με τις εποχές που κανεις δεν φορούσε ζώνη ή κράνος. Όμως υπάρχει δρόμος πολύς ακόμη. Το θέμα είναι να αλλάξει η νοοτροπία, να δημιουργηθεί μια οδική παιδεία, συνδυασμος ελεγχων και περισσότερων καμπανιων οδικής συμπεριφοράς. Ας υπάρχει και στις εξετάσεις για δίπλωμα πέρα από εξετάσεις για σήματα και οδήγηση ξεχωριστή εξέταση οδική ασφάλεια/συμπεριφορά.
Η σύνδεση φτώχειας με οδικές παραβάσεις είναι βλακώδης, στην Βουλγαρία που βρέθηκα φέτος στο θέμα οδικής συμπεριφοράς ήταν μια χαρά.
Η σύνδεση φτώχειας με οδικές παραβάσεις είναι βλακώδης, στην Βουλγαρία που βρέθηκα φέτος στο θέμα οδικής συμπεριφοράς ήταν μια χαρά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Naι, η φτώχεια είμαι αστείο, οι Σλοβάκοι έπρεπε να είναι οι χειρότεροι Ευρωπαίοι οδηγοί.
Ordem e Progresso.
Καλά, επικοινωνείς με το ακατοίκητο;the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:53ρε Σαλίβερε, πάρε τον Nandros και τραβάτε στο καφενείο για κάνα τάβλι. τι εμμονή είναι αυτή με τον κομμουνισμό και τον αντικομμουνισμο τώρα; άλλο συζητάμε.
άσχετο... στην Β. Κορέα κουνιέται φύλλο;
Εσύ μας δήλωσες ευθαρσώς ότι η μικροπαραβατικότητα οφείλεται στον καπιταλισμό, και τώρα "συζητάμε άλλα";
Και αμέσως μετά μας σερβίρεις και τη Β.Κορέα ως... κομμουνιστική!!!

Πάνος Σκουρλέτης
εσείς με τους αυστηρούς νόμους θέλετε να μας κάνετε Β. Κορέα!!! hello!!! πως και δεν την φέρατε ως παράδειγμα επιβολής του νόμου;;;Saliveros έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 20:03Καλά, επικοινωνείς με το ακατοίκητο;the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:53ρε Σαλίβερε, πάρε τον Nandros και τραβάτε στο καφενείο για κάνα τάβλι. τι εμμονή είναι αυτή με τον κομμουνισμό και τον αντικομμουνισμο τώρα; άλλο συζητάμε.
Εσύ μας δήλωσες ευθαρσώς ότι η μικροπαραβατικότητα οφείλεται στον καπιταλισμό, και τώρα "συζητάμε άλλα";
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 20:06εσείς με τους αυστηρούς νόμους θέλετε να μας κάνετε Β. Κορέα!!! hello!!! πως και δεν την φέρατε ως παράδειγμα επιβολής του νόμου;;;Saliveros έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 20:03Καλά, επικοινωνείς με το ακατοίκητο;the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:53ρε Σαλίβερε, πάρε τον Nandros και τραβάτε στο καφενείο για κάνα τάβλι. τι εμμονή είναι αυτή με τον κομμουνισμό και τον αντικομμουνισμο τώρα; άλλο συζητάμε.

Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα

Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Οκτ 2023, 20:47
-
- 18 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Ιουν 2023, 20:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΛΙΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΡΕ.
από Μαδουραίος » 10 Οκτ 2024, 15:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
11 Οκτ 2024, 19:07
-