Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
the comet the course the tail
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 15:44
Saliveros έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:40
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:37
τεσπα, δεν γίνεται να κάνεις κουβέντα. εγώ δεν θέλω ουτε επαναστάσεις, ούτε είμαι ο Τσε. τα αίτια αυτών των συμπεριφορών θέλω να μάθω. εγώ είπα μια γνώμη... από κει και πέρα ο καθένας λέει ό,τι καταλαβαίνει.
Είπες ότι φταίει ο καπιταλισμός, και καπάκι φέρνεις παράδειγμα τη Γερμανία

δεν έφερα την Γερμανία εγώ στην κουβέντα.

-
από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 15:45
η αντικοινωνική παραβατική συμπεριφορά οφείλεται στην έλλειψη κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης ή στην μη θέσπιση και εφαρμογή αυστηρών νόμων;;;;
εγώ λέω ότι προηγείται η έλλειψη κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.... γιατί όμως;
την οποία έλλειψη κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης σε αστικές δημοκρατίες ρυθμίζει ο νόμος...........
γιατί όμως, αγαπητοί φίλοι έχουμε έλλειψη κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης;;; τί είναι αυτό που μας χωρίζει;;;
για να το βρει κανείς αρκεί να κοιτάξει γύρω του, στον κόσμο στην ιστορία... τους λόγους για τους οποίους έχουμε να χωρίσουμε, έχουμε να διεκδικήσουμε, έχουμε να κερδίσουμε.... έχουμε να συγκρουστούμε....
τις καλησπέρες μου...
-
Saliveros
- Phorum.gr user: Saliveros
από Saliveros » 04 Φεβ 2019, 15:45
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:44
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:37
τεσπα, δεν γίνεται να κάνεις κουβέντα. εγώ δεν θέλω ουτε επαναστάσεις, ούτε είμαι ο Τσε. τα αίτια αυτών των συμπεριφορών θέλω να μάθω. εγώ είπα μια γνώμη... από κει και πέρα ο καθένας λέει ό,τι καταλαβαίνει.

Είναι όμως παράδειγμα
κομμουνιστικής χώρας όπου τηρούνται οι νόμοι.
Σας κάναμε ανθρώπους.
Πάνος Σκουρλέτης
-
foscilis
από foscilis » 04 Φεβ 2019, 15:50
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:45
η αντικοινωνική παραβατική συμπεριφορά οφείλεται στην έλλειψη κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης ή στην μη θέσπιση και εφαρμογή αυστηρών νόμων;;;;
εγώ λέω ότι προηγείται η έλλειψη κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.... γιατί όμως;
Επειδή δεν έχεις δει τον γέρο στο διπλανό σπίτι να δίνει οδηγίες σε έναν περαστικό για το πώς θα ξαναβγει Μαραθώνος: "εδώ όπως είσαι κάνε αναστροφή και στρίψε αριστερά, η Μαραθώνος είναι στα 30 μέτρα" "μα είναι μονόδρομος και αριστερά πάλι μονόδρομος", "πήγαινε όπως σου λέω κι άμα δεις εκατό πες του να έρθει να γράψει εμένα χαχαχα" "χαχαχα (κάνει αναστροφή, συνεχίζει ανάποδα σε 2 μονόδρομους)".
-
από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 15:50
Cavaliere έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:38
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:33
ερώτηση έκανα μπας και μας πει κάποιος υπό πιες συνθήκες κάνουν διανομή στην Γερμανία και δεν κάνουν παραβάσεις. μπας και γίνει κάποια κουβέντα πέρα από ειρωνίες στυλ "ρακόμελα" κλπ.
λες και είμαι από τον Άρη και δεν γκούγκλαρα πρώτα να δω ότι όντως κάνουν διανομή σουβλάκια... χχεχεχε....
βέβαια ο κλασσικός βλάχοκουτοπόνηρος θα καταλάβει ότι θέλει...
Η ερώτηση
Κάνουν διανομή, από την
Υπό ποιές συνθήκες κάνουν διανομή, απέχει κάπως. Αλλά ως γνήσιος πονηρός βλάχος -καμαρώνω για αυτό- θα σου δώσω την ευκαιρία να μας αναλύσει η επαναστατική σου σκέψη το γιατί στη Γερμανία δεν κάνουν ταρζανιές και στην Ελλάδα κάνουν. Μπρος, ρε μάγκα, ανάλυσέ το μας, τους μικροαστούς.

εσύ να μας πεις. εγώ τους έφερα (την Γερμανία) στην κουβέντα;
εγώ τους δικούς μου τους είπα ξεκάθαρα και δεν τους απέδωσα σε αοριστολογίες στυλ "ρακόμελα".
-
από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 15:51
foscilis έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:50
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:45
Επειδή δεν έχεις δει τον γέρο στο διπλανό σπίτι να δίνει οδηγίες σε έναν περαστικό για το πώς θα ξαναβγει Μαραθώνος: "εδώ όπως είσαι κάνε αναστροφή και στρίψε αριστερά, η Μαραθώνος είναι στα 30 μέτρα" "μα είναι μονόδρομος και αριστερά πάλι μονόδρομος", "πήγαινε όπως σου λέω κι άμα δεις εκατό πες του να έρθει να γράψει εμένα χαχαχα" "χαχαχα (κάνει αναστροφή, συνεχίζει ανάποδα σε 2 μονόδρομους)".
γιατί υποβαθμίζεις την κουβέντα. τρολλάρεις;
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Φεβ 2019, 15:52
οσο πιο ταξικη γινεται μια κοινωνια τοσο περισσοτερο θα αναπαραγονονται μαριαντουανετιστικες συζητησεις θα αναπαραγονται
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 15:53
Saliveros έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:45
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:44

Είναι όμως παράδειγμα
κομμουνιστικής χώρας όπου τηρούνται οι νόμοι.
ρε Σαλίβερε, πάρε τον Nandros και τραβάτε στο καφενείο για κάνα τάβλι. τι εμμονή είναι αυτή με τον κομμουνισμό και τον αντικομμουνισμο τώρα; άλλο συζητάμε.
άσχετο... στην Β. Κορέα κουνιέται φύλλο;

-
foscilis
από foscilis » 04 Φεβ 2019, 15:54
Tα πραγματικά περιστατικά τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις δοξασίες σου συνιστούν υποβάθμιση της κουβέντας; Ενώ ο μυθικός βιοπαλαιστής που αναγκάζεται να αμαρτήσει για το παιδί του και δεν τον έχει δει κανένας μας από κοντά γιατί δεν ξέρουμε εμείς ρε είναι υψηλού επιπέδου επιχείρημα;
Για κάνε μας τη χάρη. Έφερα ένα περιστατικό που είδα με τα μάτια μου στο οποίο η αλληλεγγύη είναι άπειρη και η παρανομία επίσης άπειρη ενώ ο ίδιος ο τύπος που ωθεί στην παρανομία με όλη την καλή αλληλέγγυα διάθεση απέναντι στον συνάνθρωπό του εξηγεί ότι το κάνει επειδή δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αυτή να τιμωρηθεί και γελάει πονηρά. Πρόβλημά σου αν προτιμάς να τους φαντάζεσαι όλους σαν πρωταγωνιστές σε φτηνά μελό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
foscilis την 04 Φεβ 2019, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ερμής
από Ερμής » 04 Φεβ 2019, 15:54
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:52
οσο πιο ταξικη γινεται μια κοινωνια τοσο περισσοτερο θα αναπαραγονονται μαριαντουανετιστικες συζητησεις θα αναπαραγονται
Δηλαδή ο φτωχός εκθέτει τα παιδιά του σε κίνδυνο για την αντίδραση;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 15:57
foscilis έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:54
Tα πραγματικά περιστατικά τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις δοξασίες σου συνιστούν
υποβάθμιση της κουβέντας; Ενώ ο μυθικός βιοπαλαιστής που αναγκάζεται να αμαρτήσει για το παιδί του
και δεν τον έχει δει κανένας μας από κοντά γιατί
δεν ξέρουμε εμείς ρε είναι υψηλού επιπέδου επιχείρημα;
Για κάνε μας τη χάρη.
έφερες ένα παράδειγμα από ένα γέρο με άνοια. και; τι να μας πει αυτό; έλεος. αλλά καλά να πάθω... όταν τρολλάρω εγώ είναι καλά;
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Φεβ 2019, 16:00
Ερμής έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:54
εγω λεω οτι οι βλαχοελιτ θα πρεπει να αποκτησουν χαρακτηριστικα ελιτ οχι με ορους χυδαιου οικονομισμου γιατι αλλιως θα σταματησουν να υπαρχουν με ορους βιοτικοτητας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 04 Φεβ 2019, 16:00
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:50
εσύ να μας πεις. εγώ τους έφερα (την Γερμανία) στην κουβέντα;
εγώ τους δικούς μου τους είπα ξεκάθαρα και δεν τους απέδωσα σε αοριστολογίες στυλ "ρακόμελα".
Εγώ έδωσα την εξήγησή μου την οποία ειρωνεύτηκες, παιδεία και τήρηση νόμων. Εσύ δεν έχεις απάντηση, απλώς θίγεσαι επειδή σου τη λένε για τη χώρα σου, και τους αδύνατους διανομείς. Για να αντιδράς σε κάτι και να με βρίζεις κουτοπόνηρο, πρέπει να δώσεις και μια άλλη εξήγηση. Αλλιώς είσαι μπούρδας.

Ordem e Progresso.
-
Ερμής
από Ερμής » 04 Φεβ 2019, 16:02
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 16:00
Ερμής έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 15:54
εγω λεω οτι οι βλαχοελιτ θα πρεπει να αποκτησουν χαρακτηριστικα ελιτ οχι με ορους χυδαιου οικονομισμου γιατι αλλιως θα σταματησουν να υπαρχουν με ορους βιοτικοτητας
Βρε απάντα στο ψητό και άσε τις θεωρίες. Κάνεις σα 14χρονο μετά απο μια βδομάδα κατήχησης του ινστρουχτωρα
Συν οτι τώρα δε μίλησα για ντελιβεράδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Φεβ 2019, 16:03
ο φτωχος δεν μπορει να κανει αλλιως σε ενα ακραιο ταξικο περιβαλλον
αν θελετε να περιοριστουν τετοιου ειδους περιστατικα αναδιαρθωστε την κοινωνια απο πλευρας κοινωνικης ενστικτων και παιδειας και αναδιανειμετε δραστικα τον πλουτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Eθνικοκοινωνιστης την 04 Φεβ 2019, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Οκτ 2023, 20:47
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Ιουν 2023, 20:00
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
11 Οκτ 2024, 19:07
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.