Λευκή υποδυόταν τη μαύρη για χρόνια...

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Λευκή υποδυόταν τη μαύρη για χρόνια...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 05 Σεπ 2020, 14:29

Βλεπεις οι παραπανω βγαινουν στον ήλιο ,δεν ειναι πουστηδοι αριστεροί,που μονο η κωλοτρυπιδα τους ειναι μαβρη

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 05 Σεπ 2020, 14:33

vantono έγραψε:
05 Σεπ 2020, 14:23
Έτσι! Οι πραγματικοι Έλληνες, οπως αυτοι παραπάνω, ηταν μαυροτσούκαλα απο την αρχαιότητα. Λεωνίδας, Θεμιστοκλης κτλ, όλοι έστω μελαμψοί. Μόνο ο Αλέξανδρος ήτο λευκός, αλλά αυτός δεν πιάνεται, ηταν Μακεδόνας.
Οι αυθεντικοί Μακεδόνες ήταν κι αυτοί μαυροτσούκαλα. Π.χ. ο Κλείτος, που το παρατσούκλι του ήταν "Μέλας", δηλαδή μαύρος. Ο Αλέξανδρος ήταν μόνο κατά το 1/4 Μακεδών αφού τόσο η μάνα του όσο και η γιαγιά του (η μάνα του Φιλίππου) δεν ήταν Μακεδόνισσες.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 05 Σεπ 2020, 14:35

NewModelArmy έγραψε:
05 Σεπ 2020, 12:46
Σιγα την ειδηση.Οι Ελληνες υποδυονται τους Λευκους εδω και κατι χιλιαδες χρονια.
Να μιλάς για την πάρτη σου. Εγώ είμαι λευκός 100%. Καστανά μαλλιά, και πράσινα μάτια που στον ήλιο ταλαιπωρούνται.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2020, 14:38

Νταρνάκας έγραψε:
05 Σεπ 2020, 14:33
vantono έγραψε:
05 Σεπ 2020, 14:23
Έτσι! Οι πραγματικοι Έλληνες, οπως αυτοι παραπάνω, ηταν μαυροτσούκαλα απο την αρχαιότητα. Λεωνίδας, Θεμιστοκλης κτλ, όλοι έστω μελαμψοί. Μόνο ο Αλέξανδρος ήτο λευκός, αλλά αυτός δεν πιάνεται, ηταν Μακεδόνας.
Οι αυθεντικοί Μακεδόνες ήταν κι αυτοί μαυροτσούκαλα. Π.χ. ο Κλείτος, που το παρατσούκλι του ήταν "Μέλας", δηλαδή μαύρος. Ο Αλέξανδρος ήταν μόνο κατά το 1/4 Μακεδών αφού τόσο η μάνα του όσο και η γιαγιά του (η μάνα του Φιλίππου) δεν ήταν Μακεδόνισσες.
Δεν έχεις άδικο. Και ο Φίλιππος απ'οτι εχω ακουσει, δεν ηταν και κανενας ανοιχτόχρωμος. Το καστανόξανθο του Αλεξάνδρου όντως πρέπει να οφείλεται κυρίως στην Ιλλύρια μάνα του.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2020, 14:42

Otto Weininger έγραψε:
05 Σεπ 2020, 14:35
NewModelArmy έγραψε:
Σιγα την ειδηση.Οι Ελληνες υποδυονται τους Λευκους εδω και κατι χιλιαδες χρονια.
Να μιλάς για την πάρτη σου. Εγώ είμαι λευκός 100%. Καστανά μαλλιά, και πράσινα μάτια που στον ήλιο ταλαιπωρούνται.
Τι παθαίνουν δηλαδή?

Εγώ ειμαι μελαχρινός* με παραδόξως πράσινα μάτια. Οχι εντελώς ανοιχτόχρωμα βέβαια, αλλά τα λες κυρίως πράσινα. Ισως 80% πράσινα και 20% καστανά. Θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ το γενεαλογικο/φυλετικό μου δέντρο, να δω απο που προέρχομαι.

*οκ, λιγο λιγότερο από τον Κασιδιάρη.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 05 Σεπ 2020, 14:47

vantono έγραψε:
05 Σεπ 2020, 14:42
Otto Weininger έγραψε:
05 Σεπ 2020, 14:35
NewModelArmy έγραψε:
Τι παθαίνουν δηλαδή?

Εγώ ειμαι μελαχρινός* με παραδόξως πράσινα μάτια. Οχι εντελώς ανοιχτόχρωμα βέβαια, αλλά τα λες κυρίως πράσινα. Ισως 80% πράσινα και 20% καστανά. Θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ το γενεαλογικο/φυλετικό μου δέντρο, να δω απο που προέρχομαι.

*οκ, λιγο λιγότερο από τον Κασιδιάρη.
Εμένα θα έλεγα είναι 80% σκούρο πράσινο, 20% ανοιχτό. Στον ήλιο αν δεν φοράω γυαλιά, μετά από ένα σημείο με πιάνει τσούξιμο και ελαφρό κοκκίνισμα (όπου τα μάτια γίνονται ακόμα πιο ανοιχτό πράσινο). Αλλά με ενοχλεί. Στον στρατό στην εκπαίδευση είχα βασανιστεί που ήμασταν 2 μήνες κάτω από τον ήλιο όλη μέρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών