Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Είναι
22
28%
Δεν είναι
35
44%
Είναι υπό συνθήκας
22
28%

Σύνολο ψήφων: 79

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 01 Απρ 2019, 20:15

Juno έγραψε:
01 Απρ 2019, 17:59
Βινόσαυρος έγραψε:
29 Μαρ 2019, 12:49
στην οικουμενική διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων μπορείτε να βρείτε οτι ψαχνετε
Δηλαδή η οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δικαιολογεί και τον δολοφόνο που φεύγει από τη χώρα του για να αποφύγει τη σαρία, αλλά μετά του επιτρέπει να απαιτεί σαρία εδώ; :str8jack:
άσε τώρα την προπαγανδιστική υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Απρ 2019, 20:45

Nandros έγραψε:
01 Απρ 2019, 19:43
Η πραγματικότητα είναι πως - σήμερα - οι λαοί της Δύσης ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μαζευτούν στα μέρη τους όλοι οι πεινασμένοι της Γης.
Ε, ας τους δώσουν πίσω τα λεφτά τους για να μην είναι πεινασμένοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 01 Απρ 2019, 20:59

hellegennes έγραψε:
01 Απρ 2019, 20:45
Nandros έγραψε:
Η πραγματικότητα είναι πως - σήμερα - οι λαοί της Δύσης ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μαζευτούν στα μέρη τους όλοι οι πεινασμένοι της Γης.
Πάρτα από την Ισαβέλλα, την Ελισάβετ Α', κλπ αποικιοκράτες!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Απρ 2019, 21:05

Nandros έγραψε:
01 Απρ 2019, 20:59
hellegennes έγραψε:
Nandros έγραψε:
Η Ευρώπη είναι οι αποικιοκράτες. Αργότερα μπήκε στο παιχνίδι και η Αμερική.

Η Ελισάβετ Α΄ δεν ζει για να τα πάρω κατευθείαν από την ίδια, τα λεφτά όμως συνεχίζουν να βρίσκονται στην χώρα της.

Πάντως μού αρέσει η ευελιξία στον τρόπο σκέψης σου. Από τους προγόνους σου κληρονομείς το δικαίωμα γης, αλλά δεν κληρονομείς τις υποχρεώσεις τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 01 Απρ 2019, 21:07

hellegennes έγραψε:
01 Απρ 2019, 21:05
Nandros έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Η Ελισάβετ Α΄ δεν ζει για να τα πάρω κατευθείαν από την ίδια, τα λεφτά όμως συνεχίζουν να βρίσκονται στην χώρα της.

Πάντως μού αρέσει η ευελιξία στον τρόπο σκέψης σου. Από τους προγόνους σου κληρονομείς το δικαίωμα γης, αλλά δεν κληρονομείς τις υποχρεώσεις τους.
Ήταν οι πρόγονοι μου αποικιοκράτες; Επικοινωνείς;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 01 Απρ 2019, 21:19

Nandros έγραψε:
paul25 έγραψε:
01 Απρ 2019, 19:22
Nandros έγραψε:
01 Απρ 2019, 19:10
Οι χώρες-μπατίρηδες, που είναι πλειοψηφία στον ΟΗΕ, καθάρισαν και βγήκε μια απόφαση στα μέτρα τους, για να διώχνουν τους περισσευούμενος.

Όμως...
η Σλοβενία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει τη συμφωνία, ενώ αρκετές χώρες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Τσεχία, η Κροατία, η Ουγγαρία και η Πολωνία, έχουν επίσης ανακοινώσει ότι δεν προτίθενται να συμμετέχουν στη συμφωνία, ενώ και οι ΗΠΑ αρνούνται να την υπογράψουν. Στη διάσκεψη δεν θα λάβουν μέρος οι ΗΠΑ, η Αυστρία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, το Ισραήλ, η Ελβετία , η Ιταλία και η Αυστραλία.
https://gr.euronews.com/2018/12/05/pagk ... n-migrants
Θα σου κανω μια ερωτηση:

Εστω οτι υπαρχει ενα απολυταρχικο κρατος που δεν αναγνωριζει καποια δικαιωματα της Χαρτας στους πολιτες και αυτοι δεν αντιλαμβανονται την ελλειψη τους, θεωρεις οτι γι'αυτους μπορει νομιμα να μην προβλεπονται τα δικαιωματα αυτα αλλα ωστοσο ισχυουν και οφειλουν να εκπληρωθουν παρολο που δεν τα ζητανε; Τους τα αναγνωριζεις;
Δεν βαρέθηκες να θεωρητικολογείς;
Καταλαβαίνεις τί γίνεται στην πραγματικότητα;
Η πραγματικότητα είναι πως - σήμερα - οι λαοί της Δύσης ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μαζευτούν στα μέρη τους όλοι οι πεινασμένοι της Γης. Και να ήθελαν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τους σώσουν όλους. Τα νούμερα δεν βγαίνουν.
Η δικαιολογία των halilέγγυων, ο ιμπεριαλισμός της Δύσης στο παρελθόν, ΔΕΝ ενδιαφέρει τους λαούς της σήμερα. Αποτέλεσμα είναι να επιλέγουν κυβερνήσεις με αντιμεταναστευτική πολιτική.
ΤΕΛΟΣ από μένα.

Το ζουμί του ερωτήματος του νήματος είναι αυτό που θίγω, εσύ έχεις κολλήσει στο ποιους επιτρέπεται και σε ποιους όχι να έρχονται. Αν σου πω ότι τουλάχιστον στις δικές μας ζωές για τα κακοποιά μεταναστευτικά στοιχεία θα συνεχίζουν να υπάρχουν περιορισμοί στην είσοδο τους στη χώρα μας θα ξεκολλήσεις; Ρωτάει ο άνθρωπος "υπάρχει ανθρώπινο δικαίωμα μετανάστευσης;" σε αυτό πάνω μιλάμε και μόνο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 01 Απρ 2019, 22:44

hellegennes έγραψε:

Αν υπήρχε καθολική ψήφος και τα κέρδη διανέμονταν σε όλη την κοινωνία, θα είχες δίκιο.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 01 Απρ 2019, 22:52

https://migrationdataportal.org/blog/ir ... -eu-and-us

The best way to protect local workers is to protect migrants. Ensuring that migrant workers are treated equally avoids a race to the bottom that benefits primarily employers who take advantage of irregular workers to gain a competitive edge. The challenge is to protect all workers, migrant and local, to ensure a level playing field for employers and workers.

US
Unauthorized workers are found mostly in the bottom half of the hourglass, as farm workers, construction labourers and in back-of-the-house jobs in restaurants and hotels.

EU
European experts estimate that 70 per cent of irregular foreigners are employed (Boswell and Straubhaar, 2004).

Germany accounted for almost a quarter of the 547,000 irregular foreigners detected in 2014, followed by 18 per cent in France, 14 per cent in Greece, and 12 per cent in the United Kingdom (UK).

The EU emphasizes the rights of irregular workers:

“Non-EU citizens who are found to be staying in an EU country without permission will generally be required to leave […] The rights of [unauthorized] workers should always be respected and they should receive full salaries, even if they have already left their EU host country.” (EU Commission, 2016).

The EU urges Member-State governments to “guarantee … fundamental rights and … incorporate those rights into the policies, laws and administrative practices that affect migrants in irregular situations.” (EU FRA, 2011). Non-governmental organizations (NGOs) similarly stress the rights of irregular migrant workers (see PICUM, 2017).
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 01 Απρ 2019, 22:54

hellegennes έγραψε:
Nandros έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Πρώτα να μου πληρώσει εμένα η Ισλαμική Διάσκεψη αποζημιώσεις για τα 400 χρόνια τουρκοκρατίας και μετά να πάνε να ζητήσουν από τους Άγγλους λεφτά.Εγώ στην Ελλάδα ιστορικά δεν τους χρωατάω τίποτα.Αυτοί χρωστάνε.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 01 Απρ 2019, 22:57

πατησιωτης έγραψε:
01 Απρ 2019, 22:54
hellegennes έγραψε:
Nandros έγραψε:

Πρώτα να μου πληρώσει εμένα η Ισλαμική Διάσκεψη αποζημιώσεις για τα 400 χρόνια τουρκοκρατίας και μετά να πάνε να ζητήσουν από τους Άγγλους λεφτά.Εγώ στην Ελλάδα ιστορικά δεν τους χρωατάω τίποτα.Αυτοί χρωστάνε.
επειδή σας εκπολίτισαν;
δεν είναι σωστό.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Απρ 2019, 22:57

πατησιωτης έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Nandros έγραψε:

Άρα συμφωνείς ότι η Ευρώπη είναι αυτή που χρωστάει στον τρίτο κόσμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 01 Απρ 2019, 23:01

Βινόσαυρος έγραψε:
01 Απρ 2019, 22:57
επειδή σας εκπολίτισαν;
δεν είναι σωστό.
Οι αγράμματοι; :D το παραμύθι της εγχώριας αριστεράς που προσπαθεί να μεταφέρει μηχανιστικά τα κόλπα της δυτικοευρωπαϊκής για να δημιουργήσει ενοχικά σύνδρομα στην Ελλάδα δεν έχει βάση.Δεν χρωστάω τίποτα ιστορικά στους Ιμπραήμ.Αυτοί χρωστάνε.
Εάν έχουν λαμβάνειν από τους Άγγλους να πάνε να τα ζητήσουν από αυτούς.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 01 Απρ 2019, 23:04

hellegennes έγραψε:
01 Απρ 2019, 22:57
πατησιωτης έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Άρα συμφωνείς ότι η Ευρώπη είναι αυτή που χρωστάει στον τρίτο κόσμο.
Εγώ δεν πιστεύω ότι χρωστάει κανείς σε κανένα.Ούτε ζητάω τίποτα υπό κανονικές συνθήκες.Αλλά όταν ΑΛΛΟΙ ανακινούν ιστορικές οφειλές υπενθυμίζω ότι βάσει της λογικής αυτής έχω λαμβάνειν. :D Και πάντως δεν έχω καμμιά υποχρέωση να δέχομαι μετανάστες τους απογόνους του Ιμπραήμ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Απρ 2019, 23:06

Δεν πρόκειται για δική σου υποχρέωση αλλά για δικό τους δικαίωμα. Το γυρνάς αντίστροφα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 01 Απρ 2019, 23:16

Στ'αληθεια το 50% εδω μεσα πιστευει οτι η μετανάστευση δεν ειναι ανθρώπινο δικαίωμα ή εχει πεσει νοθεια απο "καινουργια" μελη?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών