Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Ιούλ 2018, 16:02

Ποια Βουλιαγμένη;

Χεσμένη την έχουν τη Βουλιαγμένη οι τουρίστες.

Οι τουρίστες ενδιαφέρονται για μέρη που είναι κοντά σε καλές συγκοινωνίες. Όπως ακριβώς και οι εργαζόμενοι.

Αυτή τη στιγμή στην Παλλήνη νοικιάζονται μόνο 2 διαμερίσματα από 30 πέρυσι και ακόμα και στο ψιλικατζίδικο σκοντάφτεις σε γιαπωνέζους με σορτσάκια που κοιτάνε το Google Maps.

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 17 Ιούλ 2018, 16:14

Συγγνώμη αδερφέ,σε μια χώρα που έχουν ιδιόκτητο ακίνητο σχεδόν οι 4 στους 5,ειλικρινά είναι τόσοι πολλοί οι καημένοι που δε βρίσκουν να νοικιάσουν;Ε να διώξουμε τους γιαπωνέζους τότε ρε αδερφέ,που μας έκαναν και την τιμή να έρθουν εδώ να ενισχύσουν την κατανάλωση,και έκαναν ολόκληρο ταξίδι κυριολεκτικά από την άλλη άκρη του κόσμου,επειδή τα γκράβαρα θέλουν να βρουν φτηνό νοίκι σε καλλές περιοχές στην πρωτεύουσα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Ιούλ 2018, 16:24

Συγγνώμη αδερφέ,σε μια χώρα που έχουν ιδιόκτητο ακίνητο σχεδόν οι 4 στους 5,ειλικρινά είναι τόσοι πολλοί οι καημένοι που δε βρίσκουν να νοικιάσουν;
2.000.000 άτομα κάνει αυτό που λες, Einstein. Και δεν είναι υποχρεωμένοι να ανταγωνίζονται τον Γιαπωνέζο που πληρώνει 100 τη βραδιά επειδή εσύ θες με τη σειρά σου να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο.

Άμα θες πάρε όσους Γιαπωνέζους θες αλλά θα πληρώσεις 22% από το πρώτο ευρώ, προκαταβολή φόρου, ΕΦΚΑ, υγειονομικό και όλα τα υπόλοιπα. Αλλιώτικα κι εγώ έρχομαι και πετάω τα σκατά μου (γιατί να πληρώνω αποχέτευση ενώ έχεις τόσο ωραίο χώρο; ).

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Ιούλ 2018, 16:26

Βρήκαμε την "επανάσταση" και είναι ότι ανοίγουμε λαθραία ταξί, λαθραία ξενοδοχεία, λαθραία μπουρδέλα αλλά το κάνουμε μέσω app οπότε είμαστε πρωτοπορία. Κούνια που σας κούναγε λαμόγια.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 17 Ιούλ 2018, 16:26

foscilis έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 16:24
Συγγνώμη αδερφέ,σε μια χώρα που έχουν ιδιόκτητο ακίνητο σχεδόν οι 4 στους 5,ειλικρινά είναι τόσοι πολλοί οι καημένοι που δε βρίσκουν να νοικιάσουν;
2.000.000 άτομα κάνει αυτό που λες, Einstein. Και δεν είναι υποχρεωμένοι να ανταγωνίζονται τον Γιαπωνέζο που πληρώνει 100 τη βραδιά επειδή εσύ θες με τη σειρά σου να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο.

Άμα θες πάρε όσους Γιαπωνέζους θες αλλά θα πληρώσεις 22% από το πρώτο ευρώ, προκαταβολή φόρου, ΕΦΚΑ, υγειονομικό και όλα τα υπόλοιπα. Αλλιώτικα κι εγώ έρχομαι και πετάω τα σκατά μου (γιατί να πληρώνω αποχέτευση ενώ έχεις τόσο ωραίο χώρο; ).
:+1:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 17 Ιούλ 2018, 16:31

foscilis έγραψε:

+88888888
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 17 Ιούλ 2018, 16:32

Και εσύ Beria άσχετος από επιχειρήσεις και φοροτεχνικά;

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 17 Ιούλ 2018, 16:43

Μηχανικός έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 16:32
Και εσύ Beria άσχετος από επιχειρήσεις και φοροτεχνικά;
Μηχανικέ κι εσύ Πασόκ;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 17 Ιούλ 2018, 16:50

foscilis έγραψε:

Μιλας για εναν κλαδο που ειναι πρωταθλητης στην διαφθορα,στην φοροδιαφυγη και στο ξεζουμισμα εργαζομενων.Εγω δεν θα σου πουλησω ((επανασταση)) απλα θα σου πω οτι εδωσε ανασες σε ανθρωπους που δυσκολευοταν οικονομικα ακομα και σε ανεργο σαν εμενα.Ξερεις γιατι ειμαι ανεργος επειδη καποιοι στο ονομα της ((ελευθερης αγορας)) γαμησαν το πτυχιο μου,τα επαγγελματικα μου δικαιωματα,το δικαιωμα να βρω δουλεια.Αυτη η επιλεκτικη υπερασπιση επαγγελματιων εχει καταντησει ορισμος υποκρισιας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 17 Ιούλ 2018, 16:52

foscilis έγραψε:

Είναι πολύ μικρότερο το νούμερο.Δε γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που ζουν μόνοι τους εντελώς και αποκλειστικά.Στην πραγματικότητα το νούμερο των ατόμων που δεν έχουν σπίτι είναι μικρότερο.Επαναλαμβάνω,σε περιοχές όχι πρώτης κατηγορίας είναι ξενοίκιαστα τα ακίνητα,από τα επαγγελματικά μέχρι τις κατοικίες.Δε θα πάω στο πόσοι ιδιοκτήτες έχουν χάσει μισθώματα και πληρώσαν εφορία για χρήματα που δεν έλαβαν γιατί θα κλάψουνε μανούλες.
Αν νομίζεις ότι είναι καλύτερο ένα ακίνητο να κάθεται και να το χάσει κάποιος για δικούς σου λόγους,εμένα αυτό δε με βρίσκει σύμφωνο.Να πληρώσουν εφορία,να συνεισφέρουν στο κρατικό ταμείο αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που περιγράφουν εδώ οι αλητάμπουρες ψηφοφόροι του μητσοτάκη.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 17 Ιούλ 2018, 16:53

να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο
ρε Φοσι πραγματικα στο λεω σαν φιλος τον τελευταιο καιρο εισαι σε μονιμο ρεταρισμα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 17 Ιούλ 2018, 17:01

Heritage86 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 16:52

Είναι πολύ μικρότερο το νούμερο.Δε γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που ζουν μόνοι τους εντελώς και αποκλειστικά.Στην πραγματικότητα το νούμερο των ατόμων που δεν έχουν σπίτι είναι μικρότερο.Επαναλαμβάνω,σε περιοχές όχι πρώτης κατηγορίας είναι ξενοίκιαστα τα ακίνητα,από τα επαγγελματικά μέχρι τις κατοικίες.Δε θα πάω στο πόσοι ιδιοκτήτες έχουν χάσει μισθώματα και πληρώσαν εφορία για χρήματα που δεν έλαβαν γιατί θα κλάψουνε μανούλες.
Αν νομίζεις ότι είναι καλύτερο ένα ακίνητο να κάθεται και να το χάσει κάποιος για δικούς σου λόγους,εμένα αυτό δε με βρίσκει σύμφωνο.Να πληρώσουν εφορία,να συνεισφέρουν στο κρατικό ταμείο αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που περιγράφουν εδώ οι αλητάμπουρες ψηφοφόροι του μητσοτάκη.
Στο θέμα οτι έχουν χάσει χρήματα και έχουν πληρώσει φόρο για αυτά, είναι κάτι που το φωνάζουμε χρόνια, έτσι είναι όμως οι επενδύσεις-επιχειρήσεις δυστυχώς, πληρώνεις φόρο για χρήματα που δε πήρες. Εδω μας ζητάνε να πληρώσουμε προκαταβολικά φόρο.

Πως να το χάσει ακριβώς; να το πάρει η τράπεζα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 17 Ιούλ 2018, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Ιούλ 2018, 17:06

zteo έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 16:50
Μιλας για εναν κλαδο που ειναι πρωταθλητης στην διαφθορα,στην φοροδιαφυγη και στο ξεζουμισμα εργαζομενων.Εγω δεν θα σου πουλησω ((επανασταση)) απλα θα σου πω οτι εδωσε ανασες σε ανθρωπους που δυσκολευοταν οικονομικα ακομα και σε ανεργο σαν εμενα.Ξερεις γιατι ειμαι ανεργος επειδη καποιοι στο ονομα της ((ελευθερης αγορας)) γαμησαν το πτυχιο μου,τα επαγγελματικα μου δικαιωματα,το δικαιωμα να βρω δουλεια.Αυτη η επιλεκτικη υπερασπιση επαγγελματιων εχει καταντησει ορισμος υποκρισιας.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα.

Αν θες να νοικιάσεις λίγες μέρες για να έχεις μια ενίσχυση εισοδήματος της τάξης των 1000 ευρώ ΟΚ.

Αν θες να νοικιάζεις όλη τη σεζόν ή όλη τη χρονιά τότε είσαι ξενοδόχος (δεν έχει σημασία το πτυχίο σου). Έχεις το ελεύθερο να είσαι εκείνος ο ξενοδόχος που ούτε διαθείρει ούτε φοροδιαφεύγει ούτε ξεζουμίζει. Αλλά όχι προτιμάς να είσαι ο ξενοδόχος που καμουφλάρει τη δραστηριότητά του σαν περιστασιακές ενοικιάσεις στέγης.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Ιούλ 2018, 17:08

perseus έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 16:53
να ανταγωνίζεσαι παράνομα το ξενοδοχείο
ρε Φοσι πραγματικα στο λεω σαν φιλος τον τελευταιο καιρο εισαι σε μονιμο ρεταρισμα.
Δεν ξέρω τι σημαίνει ρετάρισμα αλλά έχεις άδικο.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 17 Ιούλ 2018, 17:12

αμα σου λεω ,λαθος συμπερασματα λαθος στοιχεια εισαι ντεφορμε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών