Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Αύγ 2023, 21:07

Otto Weininger έγραψε:
17 Αύγ 2023, 14:26
Πασιφάη έγραψε:
17 Αύγ 2023, 13:59
Otto Weininger έγραψε:
17 Αύγ 2023, 13:24

Έτσι ακριβώς έπρεπε να απαντήσεις και στον πατέρα σου.

Από το τηλέφωνο.
Τίμιο. Εγώ θα του έλεγα και τις στάσεις που τον ''τρώω''.
Ακόμα καλύτερα. Διότι αν πάθει εγκεφαλικό απο τα νεύρα του, δε θα μπορεί να δείρει κανέναν.
στηριζω. :smt023
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Αύγ 2023, 21:11

nowhere έγραψε:
17 Αύγ 2023, 14:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Αύγ 2023, 10:46
Όσοι βαράνε γενικώς και δεν είναι ήδη σε κάποιο ίδρυμα, έχουν επαρκέστατη επίγνωση του πότε/που/ποιον βαράνε. Συνήθως είναι "εντός" και όχι "εκτός" εαυτού.
εε όχι.συνήθως όσοι είναι εκτός εαυτού βαράνε περισσότερο
οσοι ειναι εκτος εαυτου τρωνε ξυλο.

οσοι δηλωνουν οτι δερνουν οταν βγαινουν εκτος εαυτου, τρωνε ξυλο.

αυτοι που ριχνουν το ξυλο ειναι οσοι παραμενουν ψυχραιμοι σε τετοιες καταστασεις.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Αύγ 2023, 21:15

α, ναι, επι του θεματος. αυτο που ειπαν ολοι. στην αστυνομια, χτες.

και μια προσωπικη ιστορια κι αν θελετε την πιστευετε. η "απειλη" δεν ειναι κατι που απλως θα σε μαλωσει η αστυνομια και θα πας σπιτι σου. εχω στειλει ανθρωπο στη φυλακη, για 18 μηνες, για απειλη. και εννοω μεσα, στα καγκελα, οχι "φυλακη" στα χαρτια, να την πληρωσει και να ειναι εξω.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 19 Αύγ 2023, 21:22

Ασέβαστος έγραψε:
19 Αύγ 2023, 21:11

αυτοι που ριχνουν το ξυλο ειναι οσοι παραμενουν ψυχραιμοι σε τετοιες καταστασεις.
οκ.ένας που μπλέκει σε τσαμπουκαδες συνέχεια το κάνει για να τον δέρνουν οι ψύχραιμοι,είναι μαζοχιστής

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Αύγ 2023, 21:32

Ασέβαστος έγραψε:
19 Αύγ 2023, 21:11
nowhere έγραψε:
17 Αύγ 2023, 14:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Αύγ 2023, 10:46
Όσοι βαράνε γενικώς και δεν είναι ήδη σε κάποιο ίδρυμα, έχουν επαρκέστατη επίγνωση του πότε/που/ποιον βαράνε. Συνήθως είναι "εντός" και όχι "εκτός" εαυτού.
εε όχι.συνήθως όσοι είναι εκτός εαυτού βαράνε περισσότερο

Και ναι και όχι.
Όποιος αρχίζει να βαράει όταν βγαίνει εκτός εαυτού μπορεί να τις φάει μπορεί και όχι. Εξαρτάται ποιον έχει απέναντι.

Επειδή όμως 9/10 φορές, στον δρόμο "κερδαει" όποιος κεράσει το πρώτο καλό χτύπημα, κάποιος που στην ζωή του έχει πλακωθει 200 φορές (ανεξάρτητα κατάληξης) έχει πλεονέκτημα από κάποιον που δεν έχει πλακωθει ποτέ και είναι νορμάλ άνθρωπος. Ειδικά αν δεν έχει εκπαιδευτεί σε κάτι.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν ανακάμπτουν έγκαιρα (ή και καθόλου) αν φάνε μια γεμάτη μπουνιά στα μούτρα.
Και μετά την πρώτη, έρχεται δεύτερη, τρίτη και sky is the limit.

Αν ποτέ χρειαστεί, χτυπήστε πρώτοι. Και χτυπήστε σκληρά.
Μέσα στην γραφικότητα του, ο κακός προπονητής της Cobra Kai στο Karate Kid είχε πει το πιο σωστό για τον δρόμο: Strike first, strike hard.

Πάντα σε περίπτωση άμυνας, να το ξεκαθαρίσω.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Αύγ 2023, 21:36

stella έγραψε:
17 Αύγ 2023, 17:22
foscilis έγραψε:
17 Αύγ 2023, 17:16
Casp έγραψε:
17 Αύγ 2023, 17:15
Η μανα μου μου εστειλε μηνυμα οτι πηγε σε αστρολογο με φιλη της
μια πρόταση - κόλαφος για τους υποστηρικτές της γυναικείας χειραφέτησης.
Ε ναι, καλύτερο το αγνό ανδρικό ξύλο που λύνει όλα τα προβλήματα. :003:
γω παντως θα προτιμουσα να φαω μια σφαλιαρα απο το να παω σε αστρολογο. :102:

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 19 Αύγ 2023, 23:12

Ασέβαστος έγραψε:
19 Αύγ 2023, 21:36
stella έγραψε:
foscilis έγραψε:

Οκ, μια σφαλιάρα παλεύεται. 8 σφαλιάρες, καμιά δεκαριά σπασμένα πλευρά, 4 βγαλμένα δόντια, καμιά διασεισούλα;

Έλα μωρέ που ακόμα και γι' αστείο λέμε τέτοιες μαλακίες. Χίλιες φορές να πιστεύει ο άλλος στην ζώνη γονιμότητας της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου και στον ανάδρομο Ερμή από το να κάνει νταηλίκια.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 20 Αύγ 2023, 05:01

Ασέβαστος έγραψε:
19 Αύγ 2023, 21:36
stella έγραψε:
foscilis έγραψε:

Όχι δεν κατάλαβες, μετά την πρώτη σφαλιάρα έπιασαν τους αστρολόγους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 20 Αύγ 2023, 06:24

η αστρολογία είναι απάτη,σε αστρονόμο έπρεπε να πάνε

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 20 Αύγ 2023, 11:17

sys3x έγραψε:
19 Αύγ 2023, 15:30
foscilis έγραψε:
19 Αύγ 2023, 15:25
Casp έγραψε:
19 Αύγ 2023, 10:42
Στεκοταν στην πορτα για κανα 5λεπτο γιατι δεν ηξερε τι να κανει. Ηξερε πως οσο ειναι μαζι μου θα πληγωνεται συνεχεια, και οτι αν φυγει θα πληγωθει μονο μια φορα.
Το μενω ή φευγω ειναι πολυδιαστατο προβλημα.

Εκτος απο τον αξονα του πληγωματος, υπαρχει και ο αξονας της πιπας.
Τρομερα αυτα τα sessions.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Αύγ 2023, 13:28

Dwarven Blacksmith έγραψε:
19 Αύγ 2023, 14:25
Δεν κατάλαβα τι οδήγησε τον Λατρεία σε παραλίγο αποχώρηση. Απλά η γκρίνια;
Οχι, παλια του ελεγα μες τα μουτρα πως δεν νοιαζεται καν για μενα και δεν μ’ αγαπαει. Μετα του αρχιζα για τους γονεις του, οτι αυτος δεν παλευει, οτι δεν τον νοιαζει και γενικα του εκανα την καρδια περιβολι παντα. Κατεβατα σαν ηταν δουλεια, να ερχεται εδω και να «ορμαω», να λεει μια κουβεντα και να μην τον αφηνω να ολοκληρωσει, ε ποσο να αντεξει ο ανθρωπος. Τα συζητουσαμε, τα βρησκαμε και μετα απο μια βδομαδα ή αντε λιγο περισσοτερο, ξαναρχιζα. Και μεσα σε αυτες τις 2 βδομαδες που ημουν ολη μερα σπιτι και παρανοουσα λογω της ανεργιας και των γονιων μου, ξεσπουσα πανω του ασχημα. Ηταν ο σακκος του μποξ. Οσο αντιλαμβανοταν οτι αυτο δεν θα αλλαξει και πως θα ξαναερθω και θα του λεω μες τα μουτρα οτι δεν τον νοιαζει για μενα και οτι αυτος δεν παλευει τιποτα, σκεφτοταν για το τι θα ηταν καλυτερο να κανει.

Ενταξει τωρα τα βρηκαμε. Ξεκιναω δουλεια την Πεμπτη και ειμαι ΥΠΕΡχαρουμενη! Εχω ακομα 3 μερες σπιτι μονο, θα συνελθω!
Σημερα το πρωι εφευγε απο το σπιτι και στα φωτα τροχαιας ειδε τον μπαμπα μου με την μανα μου στο αμαξι. Τον ρωτησα αν τον ειδαν, μου ειπε πως ο μπαμπας μου γυρισε πανω του και τον κοιτουσε και οτι περιμενε να κανει κατι, πχ να τον ακολουθησει, αλλα δεν εκανε τιποτα. Ελπιζω να φοβηθηκε την απειλη με την αστυνομια και να σταματησει να μας ενοχλει…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Αύγ 2023, 13:30

GoBack έγραψε:
19 Αύγ 2023, 15:02
Μα γι αυτο ζηταω τοσο καιρο λεπτομερειες να καταλαβουμε που βρισκομαστε αλλα σκουζετε οι πουριτανοι
Τι λεπτομερειες θες εσυ; Για το πώς το κανουμε; :smt005:

Παντως εγω ειμαι περισσοτερο του κλειτοριδικου οργασμου. Με γλυφει εκει κατω και φτανω στο σημειο να τρεμω σε τετοιο βαθμο που αναγκαζομαι να τον σταματαω και να θελω κανα 3λεπτο για να συνελθω, πριν συνεχισουμε :oops:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 21 Αύγ 2023, 13:31

ελα ντε, τι λεπτομερειες να ηθελε

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Αύγ 2023, 13:31

Casp έγραψε:
21 Αύγ 2023, 13:28
Οχι, παλια του ελεγα μες τα μουτρα πως δεν νοιαζεται καν για μενα και δεν μ’ αγαπαει. Μετα του αρχιζα για τους γονεις του, οτι αυτος δεν παλευει, οτι δεν τον νοιαζει και γενικα του εκανα την καρδια περιβολι παντα. Κατεβατα σαν ηταν δουλεια, να ερχεται εδω και να «ορμαω», να λεει μια κουβεντα και να μην τον αφηνω να ολοκληρωσει, ε ποσο να αντεξει ο ανθρωπος. Τα συζητουσαμε, τα βρησκαμε και μετα απο μια βδομαδα ή αντε λιγο περισσοτερο, ξαναρχιζα. Και μεσα σε αυτες τις 2 βδομαδες που ημουν ολη μερα σπιτι και παρανοουσα λογω της ανεργιας και των γονιων μου, ξεσπουσα πανω του ασχημα. Ηταν ο σακκος του μποξ. Οσο αντιλαμβανοταν οτι αυτο δεν θα αλλαξει και πως θα ξαναερθω και θα του λεω μες τα μουτρα οτι δεν τον νοιαζει για μενα και οτι αυτος δεν παλευει τιποτα, σκεφτοταν για το τι θα ηταν καλυτερο να κανει.

Ενταξει τωρα τα βρηκαμε. Ξεκιναω δουλεια την Πεμπτη και ειμαι ΥΠΕΡχαρουμενη! Εχω ακομα 3 μερες σπιτι μονο, θα συνελθω!
Σημερα το πρωι εφευγε απο το σπιτι και στα φωτα τροχαιας ειδε τον μπαμπα μου με την μανα μου στο αμαξι. Τον ρωτησα αν τον ειδαν, μου ειπε πως ο μπαμπας μου γυρισε πανω του και τον κοιτουσε και οτι περιμενε να κανει κατι, πχ να τον ακολουθησει, αλλα δεν εκανε τιποτα. Ελπιζω να φοβηθηκε την απειλη με την αστυνομια και να σταματησει να μας ενοχλει…
Καλή αρχή λοιπόν!

Να δουλέψεις το self-awareness σου, μην τα βλέπεις εκ των υστέρων μόνο αυτά.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Αύγ 2023, 13:39

21 Αύγ 2023, 13:31
Casp έγραψε:
21 Αύγ 2023, 13:28

Καλή αρχή λοιπόν!

Να δουλέψεις το self-awareness σου, μην τα βλέπεις εκ των υστέρων μόνο αυτά.
Ευχαριστω!

Ναι ισχυει, πρεπει να μαθω να το κοντρολαρω και να σκεφτομαι λογικα εξαρχης.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών