δεν πρότεινα να το πουλήσεις για να τα βάλεις στο γουρουνάκι,το νόημα ήταν για νσ έχεις κάποια φράγκα να περάσεις 10-20 χρόνια ψάχνοντας για δουλεια [του πούστη,7 χρόνια είναι το ρεκόρ του αντρέα] και για να μην έχεις εκκρεμότητες στην περιοχή
Sos
Re: Sos
- kongrosian
για καποιο λογο δεν εχεις κερδισει την εμπιστοσυνη τους. τα ψυχολογικα σου θεματα, τα ψυχολογικα του αδερφου σου, τους εχουν επηρεασει και νομιζουν οτι εχουν να κανουν με ανηλικα οπως λες. και ισως τελικα, η αιτια του κακου να ειναι οι ιδιοι. σου το ειχα πει και παλιοτερα, να πατε σε ενα ψυχολογο-ψυχιατρο οικογενειακως να σας δει λιγο, και εσυ ελεγες θα πας να εξομολογηθεις. τελικα μηπως δεν την παλευετε οικογενειακως;Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 13:36Οχι δεν ειναι γι’ αυτο. Μου ελεγε για τον αδερφο μου οτι ειναι στα ορια να τον κλεισουν ψυχιατρειο και οτι εγω με την σειρα μου τους καταστρεφω επειδη χωρις να τον γνωριζει εχει βγαλει του κοσμου τα συμπερασματα για εκεινον και δεν τον θελει. Βασικα, κανεναν δεν θελει μαζι μου. Με ρωτουσε μες τα μουτρα αν με εχει γαμησει, οπως ακριβως σας το γραφω, και οτι θα με γκαστρωσει και οτι δεν δεχεται να τον ξαναδει μαζι μου αλλιως την βαψαμε και οι 2. Για τον μπαμπα μου θα ειμαι παντα το 15χρονο κοριτσακι που θα με ελεγχει και θα ειμαι παντα κτημα του. Ειναι αρρωστημενοι ανθρωποι και οι 2. Παντα τον φοβομουν γιατι εχει θεμα με τα νευρα του και ξεσπαει. Και την μανα μου την χτυπουσε. Ο αδερφος μου εχει καταστραφει εξαιτιας τους. Απλα εγω ετυχε να ειμαι πιο δυνατη και λογικη.kongrosian έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 18:24ο μπαμπας της casper, λογω του παρελθοντος της, θεωρει οτι η κορη του εχει προβλημα, οτι πρεπει να την "προσεχει" μια ζωη σαν ανηλικο, και δεν ειναι αξια να κανει καποια σχεση. αλλα τελικα, αυτος εχει προβλημα και η casper θα πρεπει να απευθυνθει σε δικηγορο-αστυνομια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κάνα 8άρι χρόνια ήταν ο Αντρέας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
καλά, εσύ πού τα ξέρεις όλα αυτά;
stella, συμφωνώ απολύτως ότι αυτό θα ήταν μια πολύ καλή αρχή, έστω για να ακούσει κάποια πράγματα από κάποιους εξειδικευμένους τρίτους (για νομικές ή ψυχολογικές συμβουλές) αλλά οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αφορούν κυρίως στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας που συγκατοικούν και δεν βρίσκουν το κουράγιο να φύγουν για οικονομικούς ή ψυχολογικούς λόγους (κακοποιημένες γυναίκες, μάνες με παιδιά που δεν έχουν που να πάνε κλπ).stella έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 23:08https://domviolence.org.cy/
Εδώ υπάρχουν τηλέφωνα δωρεάν που προσφέρουν στήριξη και άμεση βοήθεια. Αφού η αστυνομία δεν είναι λύση (που για μένα μια χαρά λύση είναι, οι περισσότεροι νταήδες γίνονται κότες μόλις δουν άλλο Alpha male - λέμε τώρα), πάρε άμεσα σε ένα από τα τηλέφωνα να δεις πώς θα σε καθοδηγήσουν. Είναι 24ωρα, έχουν έμπειρο προσωπικό, δικηγόρους και κοινωνικούς λειτουργούς και της παναγιάς τα μάτια. Μην το αφήνεις άλλο.
Η casp έχει φύγει κανονικά, δεν το έσκασε από το σπίτι, οπότε αυτό που δέχεται είναι έξωθεν απειλές. Το αν είναι από τον πατέρα της ή οποιονδήποτε άλλο, ουσιαστικώς δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι ανήλικη.
Απλώς έχει πολλά κενά η ιστορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι νινί ακόμη στο συγκεκριμένο θέμα.

Είναι κάτι σαν σήριαλ του Φώσκολου, που έχει ξεκινήσει σε άλλα κανάλια (νήματα) από αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΣΕCasp έγραψε: ↑14 Αύγ 2023, 17:27Για οσους δεν γνωριζουν. Κανω μια μικρη περιληψη. Εδω και 2 μηνες μενουμε μαζι στο δικο μου διαμερισμα εγω με με τον φιλο μου. Οι γονεις μου ενω δεν τον ξερουν, δεν τον εγκρινουν, μου εκαναν παντα πολεμο. Δεν ηρεμουν μεχρι να χωρισουμε. Ο μπαμπας μου εδω και 2 νυχτες ειναι εξω απο το σπιτι μου, κανει περιπολιες, με παιρνει συνεχεια τηλεφωνα εξαγριωμενος, απαιτουσε να παω να μιλησουμε. Σημερα, με τα πολλα, πηγα, επειδη δεν αντεξα αλλο και οσο κι αν φοβομουν, δεν ηθελα να βαζω αλλο λαδι στη φωτια.
Τι πουτανα με ειπε, τι οτι πρεπει να χωρισω, τι οτι θα με γκαστρωσει, τι οτι θελει να μου φαει τα λεφτα (ακομα και οταν του ειπα οτι ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ τα εξοδα και οτι με βοηθαει οταν εχω αναγκη, μου γυρισε μπουμεραγνκ επειδη με πληρωνει λεει για τις υπηρεσιες μου), τι οτι αν τον ξαναδει ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, και μπορει μαζι με αυτον, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, και ας παει φυλακη. Και ναι παιδια, δεν ειναι στα λογια. Το εννοει, και τον ξερω.
Η λατρεια ειναι επισης πυρ και μανια, τρεμει για μενα αυτη τη στιγμη επειδη ειναι δουλεια (μου ειπε να παρω αστυνομια αλλα και αυτον αν ερθει απο εδω) και εγω σπιτι κλειδωμενη και απαντησα στα εξαγριωμενα μηνυματα της μανας μου οτι αν κανει κατι ο μπαμπας μου εγω θα παω στην αστυνομια, και εγραψα και γραπτα (για να υπαρχουν και τα μηνυματα γραπτα) οτι με εχουν αρρωστησει οι απειλες οτι θα μας σκοτωσει και οτι θα παω να φουνταρω. Και μου στελνει μηνυμα ο μπαμπας μου και μου λεει «στα αναθεμα να πας, μην ερθεις ουτε στην κηδεια μου»…
Θελω να παω στην αστυνομια, ΠΡΕΠΕΙ να παω βασικα, αλλα ΤΡΕΜΩ, ΦΟΒΑΜΑΙ.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
Τους ειπα να τους πεταξω τα κλειδια, δεν παιρνω δεκαρα απο εκεινους χρονια τωρα, τους ειπα οτι θα παμε να νοικιασουμε με την λατρεια και δεν θα με ξαναδουν, ΤΙΠΟΤΑ. Δεν θα ησυχασουν αν δεν δουν οτι χωρισαμε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οποτε δικαιολογειται ο βλαμμενος ξεφτιλας φονιας ε; Αυτο το ζωο που σκοτωσε ανθρωπο επειδη ειναι μαγκας του κωλου. Αυτος ο τρυπιος πανιβλακας
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
έκανα ένα γρήγορο search και δουλειά υπήρχε ακόμα 3 Ιουνίου που μπαίναμε στο διαμέρισμα με τη λατρεία, τώρα δεν έχουμε δουλειά και έχουμε μια πολύ οργισμένη οικογένεια που η λατρεία θα σαπίσει στο ξύλο. Holy shit κι όλα αυτά τα προέβλεψα από τον τρόπο που της την έπεσε αρχικά.
Η λατρεία δεν πρόκειται να σαπίσει κανέναν στο ξύλο. Ούτε καν ο πατέρας.foscilis έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 10:21έκανα ένα γρήγορο search και δουλειά υπήρχε ακόμα 3 Ιουνίου που μπαίναμε στο διαμέρισμα με τη λατρεία, τώρα δεν έχουμε δουλειά και έχουμε μια πολύ οργισμένη οικογένεια που η λατρεία θα σαπίσει στο ξύλο. Holy shit κι όλα αυτά τα προέβλεψα από τον τρόπο που της την έπεσε αρχικά.
Όσοι βαράνε γενικώς και δεν είναι ήδη σε κάποιο ίδρυμα, έχουν επαρκέστατη επίγνωση του πότε/που/ποιον βαράνε. Συνήθως είναι "εντός" και όχι "εκτός" εαυτού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πώς είναι σωματομετρικα η λατρεία και πως ο πατέρας Παμπος;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απο σενα ειδικα δεν περιμενα αυτο το σχολιο. Οχι δεν την παλευουμε. Ευχαριστημενος;kongrosian έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 08:44για καποιο λογο δεν εχεις κερδισει την εμπιστοσυνη τους. τα ψυχολογικα σου θεματα, τα ψυχολογικα του αδερφου σου, τους εχουν επηρεασει και νομιζουν οτι εχουν να κανουν με ανηλικα οπως λες. και ισως τελικα, η αιτια του κακου να ειναι οι ιδιοι. σου το ειχα πει και παλιοτερα, να πατε σε ενα ψυχολογο-ψυχιατρο οικογενειακως να σας δει λιγο, και εσυ ελεγες θα πας να εξομολογηθεις. τελικα μηπως δεν την παλευετε οικογενειακως;Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 13:36Οχι δεν ειναι γι’ αυτο. Μου ελεγε για τον αδερφο μου οτι ειναι στα ορια να τον κλεισουν ψυχιατρειο και οτι εγω με την σειρα μου τους καταστρεφω επειδη χωρις να τον γνωριζει εχει βγαλει του κοσμου τα συμπερασματα για εκεινον και δεν τον θελει. Βασικα, κανεναν δεν θελει μαζι μου. Με ρωτουσε μες τα μουτρα αν με εχει γαμησει, οπως ακριβως σας το γραφω, και οτι θα με γκαστρωσει και οτι δεν δεχεται να τον ξαναδει μαζι μου αλλιως την βαψαμε και οι 2. Για τον μπαμπα μου θα ειμαι παντα το 15χρονο κοριτσακι που θα με ελεγχει και θα ειμαι παντα κτημα του. Ειναι αρρωστημενοι ανθρωποι και οι 2. Παντα τον φοβομουν γιατι εχει θεμα με τα νευρα του και ξεσπαει. Και την μανα μου την χτυπουσε. Ο αδερφος μου εχει καταστραφει εξαιτιας τους. Απλα εγω ετυχε να ειμαι πιο δυνατη και λογικη.kongrosian έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 18:24ο μπαμπας της casper, λογω του παρελθοντος της, θεωρει οτι η κορη του εχει προβλημα, οτι πρεπει να την "προσεχει" μια ζωη σαν ανηλικο, και δεν ειναι αξια να κανει καποια σχεση. αλλα τελικα, αυτος εχει προβλημα και η casper θα πρεπει να απευθυνθει σε δικηγορο-αστυνομια.
Αη παρατηστε με που ακομη και τωρα μου πετατε μες τα μουτρα καποιοι οτι λεω ψεματα και βγαζω σεναρια απο το κεφαλι μου.
Δεν θα κατσω να απαντησω στις ερωτησεις γιατι πρωτο δεν πιστευετε αυτα που γραφω, δευτερο, δεν γνωριζετε ακριβως την φαση οσο και να εξηγησω, και τριτο, ειστε εξπερτ στο να κατηγορειτε τους παντες και τα παντα. Εδω δεν γνωριζετε καν τι ανθρωπος ειναι η λατρεια και τι χειριστικο τον ειπατε, τι οτι θα με χτυπαει οταν μεινω εντελως μονη μου. Σε τι διαφερετε λοιπον απο τους γονεις μου;
Αη παρατηστε με ρε, εγω φταιω που συνεχιζω να κανω λογκ ιν
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ναι και περναμε και πολυ καλα. Ευχαριστημενος;
Αντε γεια
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.