Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαυροβασίλης
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
εδώ να πούμε ότι ο μπουμπούκος μάλλον ζήλεψε τους ζαίους που το τερμάτισαν και δήλωσε ότι ο δον μπουχε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη το 7 προκήρυξε πρόωρες

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- metaxoskolikas
Για μένα έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Όταν συγκρίνω κάτι, χρειάζομαι όλο το πλαίσιο και όχι αποσπασματικές αναφορές.perseus έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:29τι σημασια εχει ,ενας αντιπεριφερειαρχης ενας δημαρχος ενας πυροσβεσης ενας χαμηλοβαθμος αξκος και μεγαλος αθωωθηκε για 40 νεκρους ,για 90 βαλε εναν δημαρχο ακομα εναν αστυνομικο και εναν πυροσβεστη.Θα ήταν καλό για τη σύγκριση να ξέρω και αν είχε γίνει συμβούλιο με τους επιτελείς την ώρα της φωτιάς, το ποιες διαβεβαιώσεις είχαν δοθεί στον Καραμανλή και τι ακριβώς είχε λεχθεί στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τους καθ' ύλην αρμόδιους.
τι κλαρια βαζεις στο χωμα που ειναι ετοιμα σε 1αμιση χρονο?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το πρωι ομως που τον ρωτησαν υπαρχει αυτο γραπτως ελεγε τι να το κανεις το μηνυμα αφου ηταν ολοι εκει ,ο δε δημαρχος ραφηνας ειπε εγω δεν ξερω τιποτα.«Η Πυροσβεστική συνέστησε την εκκένωση της περιοχής αλλά δεν εισακούστηκε»
Τα άτομα που είναι ήδη στο νεκροτομείο έχουν ταυτοποιηθεί; αν δεν έχουν, δε θα πρέπει να ταυτοποιηθούν πρώτα και μετά να βγει η λίστα αγνοουμένων; δε ξέρω πως γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά δε θα ήταν επίσης περίεργο να βγάζουν αγνοουμενους και να ψάχνουν ανθρώπους που κατά μεγάλη πιθανότητα είναι στο νεκροτομείο; πραγματικά δε ξέρω πως δρουν σε τέτοιες περιπτώσεις.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:32νομίζω δεν έχει ανακοινωθεί ο αριθμός κι αυτό είναι περίεργοNaida έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 19:10Τι εννοείτε απόκρυψη νεκρών και αγνοουμένων; υπάρχουν κι άλλοι;nik_killthemall έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 19:06
ασε ρε συ, που μου το παιζουν ολες ξαφνου οσιες λουκιες που θιχτηκαν απτην "ασύλληπτη" πολιτικη εκμεταλλευση του σκρινσο του σκαι και τις φωτο του ζιμενς απο τζακι με το κουγκαρ, όταν οι ιδιοι κανουν πολιτικη εκμεταλλευση πατωντας πανω σε αδικηματα ανθρωποκτονιων και αποκρυψης νεκρων και αγνοουμενων ...
Και εμισθος ρε μλκα να εισαι δεν τα ανεχεσαι αυτα !
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ελικόπτερο όχι δρόνε καπετάνιε, τα καράβια με τόσα μποφόρ δεν ταξιδεύουν;Nandros έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:44Τί λέτε ρε παιδιά για ελικόπτερα και drone;vagabondo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:33Ένα drone αρκούσε.Πάνας έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:15Παιδιά είναι αδικαιολόγητοι... δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά είναι τελείως λάθος όλα.
Στην δασοπυρόσβεση πετάει ελικόπτερο και συντονίζει την φωτιά....υπήρχε ελικόπτερο;
Αν υπήρχε δεν έβλεπε την κατεύθυνση της φωτιάς και την ταχύτητά της;
Αν δεν υπήρχε... γιατί δεν υπήρχε;
Αυτό θα έπρεπε να δώσει την εντολή εκκένωσης.
Με 9-11 μποφόρια τί μπορεί να σταθεί στον αέρα για συντονισμό;
.
the end
Αφου λένε φυσούσε πολύ...Πάνας έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:38Δεν υπήρχε ελικόπτερο; δεν σηκώθηκε κανένα να κάνει εκτίμηση της κατάστασης; αυτό λέμε;vagabondo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:33Ένα drone αρκούσε.Πάνας έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:15Παιδιά είναι αδικαιολόγητοι... δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά είναι τελείως λάθος όλα.
Στην δασοπυρόσβεση πετάει ελικόπτερο και συντονίζει την φωτιά....υπήρχε ελικόπτερο;
Αν υπήρχε δεν έβλεπε την κατεύθυνση της φωτιάς και την ταχύτητά της;
Αν δεν υπήρχε... γιατί δεν υπήρχε;
Αυτό θα έπρεπε να δώσει την εντολή εκκένωσης.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Την οργάνωση του κράτους που λέει ο Γιανναράς, την είχε η Ελλάδα επί Μεταξά.
Το σπίτι μου στην Καλαμάτα ήταν στις παρυφές της πόλης, σε περιοχή που δεν είχαν διανοιχτεί οι δρόμοι όταν χτιζόταν το 1938.
Όταν έκπληκτος έμαθα ότι είχε οικοδομική άδεια, ενώ όλα τα νεότερα της περιοχής δεν είχαν, έμαθα ότι επί Μεταξά δεν διακινδύνευες να χτίσεις χωρίς άδεια και ας ήταν όλη η οικογένεια δεξιοί όπως του παππού.
Έχεις πάει ατην Αμερική να δεις τους δρόμους και τα σπίτια τους πως τα έχουν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι αλλα το ρετσινολαδο?Μηχανικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:47
Την οργάνωση του κράτους που λέει ο Γιανναράς, την είχε η Ελλάδα επί Μεταξά.
Το σπίτι μου στην Καλαμάτα ήταν στις παρυφές της πόλης, σε περιοχή που δεν είχαν διανοιχτεί οι δρόμοι όταν χτιζόταν το 1938.
Όταν έκπληκτος έμαθα ότι είχε οικοδομική άδεια, ενώ όλα τα νεότερα της περιοχής δεν είχαν, έμαθα ότι επί Μεταξά δεν διακινδύνευες να χτίσεις χωρίς άδεια και ας ήταν όλη η οικογένεια δεξιοί όπως του παππού.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τα ελικοπτερα διασωσης και τα Απατσε αμα φυσαει η εχει καπνο δεν πανε πουθενα.Τί λέτε ρε παιδιά για ελικόπτερα και drone;
Με 9-11 μποφόρια τί μπορεί να σταθεί στον αέρα για συντονισμό;
Ρε Γαλη τι σημασια εχει τι γνωριζε ο καραμανλης ,αυτοι οι 4 εφαγαν 10 χρονια φυλακη με 5 ευρω την ημερα.
μέχρι τώρα μόνο κορμούς απο γιούκα προσέχω να μην θάβω, η συκιά οι πορτοκαλιές, ροδιές κλπ λιώνουν, τα βάζω σπασμένα και βγάζω μερικά ξύλα μετά, αλλά λίγα και απλά τα βάζω πάλι μέσα. Βάζω και φρούτα μαζί, γενικά ό,τι βρω να έχει υγρασία για καιρό, 1.5χ2 λάκκο, 30-40 πόντους βάθος το πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Ιούλ 2018, 23:52, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ελικόπτερο παντός καιρού ναι. Και τί να κάνει παραπάνω αυτό;
Οι άχρηστοι πάλι σκατά θα τα έκαναν! Χρυσάφι πιάνουν, κάρβουνο το κάνουν!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- metaxoskolikas
κι εγώ δεν ξέρωNaida έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:46Τα άτομα που είναι ήδη στο νεκροτομείο έχουν ταυτοποιηθεί; αν δεν έχουν, δε θα πρέπει να ταυτοποιηθούν πρώτα και μετά να βγει η λίστα αγνοουμένων; δε ξέρω πως γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά δε θα ήταν επίσης περίεργο να βγάζουν αγνοουμενους και να ψάχνουν ανθρώπους που κατά μεγάλη πιθανότητα είναι στο νεκροτομείο; πραγματικά δε ξέρω πως δρουν σε τέτοιες περιπτώσεις.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:32νομίζω δεν έχει ανακοινωθεί ο αριθμός κι αυτό είναι περίεργο
πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κυβέρνηση θα θέλουν πάση θυσία να αποφευχθεί τριψήφιος αριθμός θυμάτων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατασκευάζονται υπόγεια πυρηνικά καταφύγια και στην Αττική - Πώς εξοπλίζονται
από βοθρατζης » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Νοέμ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-