Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 01 Οκτ 2022, 20:59

EKPLIKTIKOS έγραψε:
28 Σεπ 2022, 16:02
Η πρώτη γκομενα με την οποία είχα κάποια τυπου σεξουαλικη επαφή ήταν χοντρή. Πήγαινα στο γυμνάσιο ακομα φυσικα, οπότε δεν είχα πιάσει ποτέ βυζι. Για την ακρίβεια, μέχρι εκείνη την ηλικία δε με πολυενδιεφερε κιόλας να πιάσω. Γενικά είχα μια τεράστια αδιαφορία για τις γυναίκες όχι λόγω σεξισμου αλλά μέχρι τότε υπήρχαν για μένα δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που παίζουν μπάλα και βιντεοπαιχνιδια, κ αυτοί που δεν παίζουν. Οι γυναίκες συντριπτικα τω καιρώ εκείνω ανηκαν στη δεύτερη κατηγορία, οπότε ήταν για μενα πρακτικά αόρατες.

Τότε μπαίνοντας αργά και σταθερά στην προεφηβεια κ έπειτα στην εφηβεία, βλέποντας τα ΒΥΖΙΑ των συμμαθητριών ολοένα και να μεγαλώνουν (Γεωργία Μ. αν με διαβάζεις τέτοια ΒΥΖΑΡΑ δεν έχει ματαξαναυπαρξει, το τι μαλακια έχω βαρέσει για πάρτη σου ο Θεός και η ψυχούλα μου μόνο το ξερουν), συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν κ οι γυναίκες στον κόσμο κ ότι ο βασικός σκοπός μου στον πλανήτη δεν είναι να κλωτσαω ένα τόπι, ούτε να σκοτώνω νομιστερακια σε μια οθόνη. Ο σκοπός της ζωής μου είναι ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ (εκτός μάνας κ αδερφής προφανώς ε) και τα άλλα έπονται.

Το θέμα είναι ότι δε μου καθόταν καμία. Όχι μόνο γιατί δεν ημουν κ κανα ωραιο ή εστω προσεγμενο παιδι. Ούτε αγαπούσα κ πολυ το μπάνιο κ την καθαριότητα μεταξυ μας. Καταρχάς με εξαίρεση ένα υποτιθέμενο τσουλι- συμμαθήτρια με κάτι μπλούζες rave κ ξανθά ντεκαπαρισμενα μαλλιά που τη γαμουσε ο κλασικος εξωσχολικος με το μηχανακι και το μπουφάν φλαι κ το καγκουρικο μαλλι (και αυτο ακομα ελεγχεται αλλα εστω), οι άλλες ήταν, μετά βεβαιότητας το λέω, παρθένες. Όπως ήταν και όλα τα αγόρια. Εκτός αν βίαζε κάναν συμμαθητή μου ο πατέρας του, που παίζει στατιστικά, αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Τότε γνωρισα από συμμαθητές μου την Β. Η Β. ήταν χοντρή και το έπαιζε έμπειρη και καλα. Ήταν ρεαλιστικα η μοναδική μου ευκαιρία να αγγίξω γυναίκα, γιατί με γούσταρε, κ υποτίθεται ήταν και εμπειρη. Μετά από πολλά χρόνια πάντως που βγήκαμε για ποτό, το 2017 συγκεκριμένα, μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που την άγγιξε άντρας κ ότι απλά το έπαιζε κ καλα τότε.

Ένα βράδυ λοιπόν πήγαμε στο σχολείο μου, οι δυο μας, και επιτέλους έπιασα ΒΥΖΙΑ. Κάναμε κ άλλα πράγματα αλλά δε με άφησε να της τον βάλω, οπότε έμεινα παρθένος για λίγο ακόμα, αλλά είχα αγγίξει βυζια και μουνι τουλάχιστον. Μάλιστα ήμουν τόσο απειρος, αβγαλτος κ χεστης που πραγματικά μου έγινε εμμονή ότι κόλλησα aids εκείνο το βράδυ με κάποιον τροπο :102:

Μετά από λίγο καιρό επίσης μου είπε οτι θα μου καθόταν τότε αν επέμενα αλλά ήθελε να το παίξει δύσκολη κ καλά. Αμφιβάλλω βέβαια ότι θα τα καταφερνα κ να μου καθόταν, την πρώτη φορά που πηδηξα πρέπει να μου πήρε κάνα 5λεπτο να βρω τρύπα αλλά τεσπα :102:

Τεσπα αγαπάω τις χοντρές εξαιτίας αυτής της εμπειρίας :g094:
Δεν κρίνω.
SpoilerShow
ανώμαλε
SpoilerShow
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 01 Οκτ 2022, 21:00

Belladonna έγραψε:
01 Οκτ 2022, 20:38
Πέρα σπό την μηχανική διέγερση (που είναι σε κατάσταση ηρεμίας), μπορεί να υπάρξη στύση όταν ο άλλος δεν θέλει και βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας;
Πιθανότερο είναι να ήταν τύφλα και να την έβλεπε σαν την Κένταλ Τζένερ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 01 Οκτ 2022, 21:03

Ζενίθεδρος έγραψε:
01 Οκτ 2022, 21:00
Belladonna έγραψε:
Πέρα σπό την μηχανική διέγερση (που είναι σε κατάσταση ηρεμίας), μπορεί να υπάρξη στύση όταν ο άλλος δεν θέλει και βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας;
Μα αυτος λεει οτι δεν ηθελε και αυτη τον καβαλησε με το ζορι ακινητοποιωντας τον με το βαρος της.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Οκτ 2022, 21:24

Αυτό ακριβώς είναι βιασμος. Απορώ με τον νόμο που δεν το δέχεται ως βιασμό. Ξεκάθαρα είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 01 Οκτ 2022, 21:27

Πως βγαζεις συμπερασμα χωρις να εχεις δει πως μοιαζει το φερομενο ως θυμα;Για να σταθει η κατηγορια στο δικαστηριο θα πρεπει να ειναι τελειως αναιμικος.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 01 Οκτ 2022, 21:31

Naida έγραψε:
01 Οκτ 2022, 21:24
Αυτό ακριβώς είναι βιασμος. Απορώ με τον νόμο που δεν το δέχεται ως βιασμό. Ξεκάθαρα είναι.
Ο δικαστης παντως ειπε οτι για να θεωρηθει βιασμος πρεπει να υπαρξει διεισδυση στο θυμα.

Και εδω δεν υπηρξε καμια διεισδυση (με απλα λογια για να θεωρηθει βιασμος θα επρεπε να του βαλει κατι στον κωλο).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 01 Οκτ 2022, 21:35

George_V έγραψε:
01 Οκτ 2022, 21:03
Ζενίθεδρος έγραψε:
Belladonna έγραψε:
Μα αυτος λεει οτι δεν ηθελε και αυτη τον καβαλησε με το ζορι ακινητοποιωντας τον με το βαρος της.
Αν δεν παίζουν τίποτα ουσίες, δεν μπορεί να σταθεί με τίποτα (ούτε δικαστικά ούτε η πουτσα όρθια) πως το έκανε χωρίς να το θέλει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Οκτ 2022, 21:37

Διαβάζοντας το νήμα συμπεραίνουμε ότι
Α) είναι αστείο να ακινητοποιηθεί και να βιασθεί ένας άνδρας από άτομο σε διπλάσιο όγκο από τον ίδιο, όταν αυτό το άτομο είναι γυναίκα. Αν στη θέση του ανδρός ήταν γυναίκα θα μιλάγαν για βιασμό κανονικό.
Β) το να παραβιάζεται το σώμα ενός άνδρα δεν είναι και δα κάτι τρομερό, έτσι ορίζει η ματσίλα.
Γ)οι ίδιοι οι άνδρες είναι αυτοί που πρώτοι θα γελοιοποιήσουν το θέμα.

Υγ. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν χοντρές :o Αγάμητη θα εμένα φορέβα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Οκτ 2022, 21:38

George_V έγραψε:
01 Οκτ 2022, 21:31
Naida έγραψε:
01 Οκτ 2022, 21:24
Ο δικαστης παντως ειπε οτι για να θεωρηθει βιασμος πρεπει να υπαρξει διεισδυση στο θυμα.

Και εδω δεν υπηρξε καμια διεισδυση (με απλα λογια για να θεωρηθει βιασμος θα επρεπε να του βαλει κατι στον κωλο).
Μα αυτό λέω . Είναι τελείως λάθος ο νόμος.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 01 Οκτ 2022, 21:45

Naida έγραψε:
01 Οκτ 2022, 21:37
Διαβάζοντας το νήμα συμπεραίνουμε ότι
Α) είναι αστείο να ακινητοποιηθεί και να βιασθεί ένας άνδρας από άτομο σε διπλάσιο όγκο από τον ίδιο, όταν αυτό το άτομο είναι γυναίκα. Αν στη θέση του ανδρός ήταν γυναίκα θα μιλάγαν για βιασμό κανονικό.
Β) το να παραβιάζεται το σώμα ενός άνδρα δεν είναι και δα κάτι τρομερό, έτσι ορίζει η ματσίλα.
Γ)οι ίδιοι οι άνδρες είναι αυτοί που πρώτοι θα γελοιοποιήσουν το θέμα.

Υγ. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν χοντρές :o Αγάμητη θα εμένα φορέβα.
Η πούτσα δεν παραβιάζεται ούτε βιάζεται, ούτε εκβιάζεται.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna » 01 Οκτ 2022, 21:47

Ζενίθεδρος έγραψε:
Belladonna έγραψε:
Βασικά το να έχει στύση ενώ υποτίθεται να παλεύει να ξεφύγει και είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση δεν κολλάει

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Οκτ 2022, 21:48

Belladonna έγραψε:
01 Οκτ 2022, 21:47
Ζενίθεδρος έγραψε:
Belladonna έγραψε:
Βασικά το να έχει στύση ενώ υποτίθεται να παλεύει να ξεφύγει και είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση δεν κολλάει
Μπορεί να του είχε δώσει κανένα ενισχυτικό. Το ότι είχε στύση δεν σημαίνει ότι ήθελε.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna » 01 Οκτ 2022, 21:53

Naida έγραψε:
01 Οκτ 2022, 21:48

Μπορεί να του είχε δώσει κανένα ενισχυτικό. Το ότι είχε στύση δεν σημαίνει ότι ήθελε.
Δεν λέει τίποτα για ενισχυτικό και θα έλεγε βασικά αν είχε γίνει γιατί είναι θεμελιώδες.

Τώρα πιο αρμόδιοι να απαντήσουν είναι οι άντρες της παρέας, γίνεται να έχεις στύση αν δεν γουστάρεις, είσαι σε δυσάρεστη κατάσταση και δεν είνια τελος παντων η μηχανικη στυση;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 01 Οκτ 2022, 21:56

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Κάποιος μπορεί να στάζει από καύλα και να μη θέλει να κάνει σεξ. Αυτό συμβαίνει γιατί η θέληση είναι απόφαση, όχι απλή επιθυμία. Όπως δεν θα σου φωρτώσει κανείς δάνειο 50 εκατομμύρια επειδή γλυκοκοίταζες μια βίλα, πρέπει πρώτα να αποφασίσεις ότι τη θες με ότι αυτό συνεπάγεται.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 01 Οκτ 2022, 22:00

Μπορεί να τον έπιασε από τον λαιμό να τον στραγγαλίσει. Σε τέτοιες φάσεις πνιγμού, σηκώνεται προς τα πάνω σαν σωλήνας κατάδυσης, σε μία απέλπιδα προσπαθεία για λίγο οξυγόνο.
☦𓀢

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών