Άρτικλ XIII

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Άρτικλ XIII

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 10 Δεκ 2018, 12:08

Dwarven Blacksmith έγραψε:
10 Δεκ 2018, 11:55
foscilis έγραψε:
10 Δεκ 2018, 11:52
Stalker έγραψε:
10 Δεκ 2018, 11:45
Θα επανέλθω μόλις δω το βίντεο του νάνου κάποια στιγμή.
Σε προειδοποιώ, μετά το πρώτο λεπτό θέλει τεράστια αυτοκυριαρχία για να μην πας στην Ευρωβουλή και να τους τάξεις την ψυχή σου για να περάσουν το άρθρο 13 αρκεί να προβλέπει και 13 σφαλιάρες την ημέρα στον μιλένιαλ παρουσιαστή του βίντεο.
Γιατί το λες αυτό; Ειλικρινά ρωτάω.
Ω δεν είναι τόσο αυτά που λέει. Απλώς με εκνευρίζουν τα μικρά κοψιματάκια που έχουν όλα τα βίντεο. Σχηματικά, αντί να μιλάει έτσι:
. . . . . . . . . . . . . . . . . .

μιλάει έτσι:
.........(παύση-κοψιματάκι 0.2sec)......

ξέρω ότι είναι άποψη στις εκπομπές στο youtube. Μισώ όσους έχουν αυτήν την άποψη και θέλω να τους σφαλιαρίσω.

Είδα και τα άλλα βιντεάκια και πραγματικά θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του με αυτήν την αισθητική.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Δεκ 2018, 12:16

10 Δεκ 2018, 11:58
sys3x έγραψε:
10 Δεκ 2018, 11:50

Φυσικά και σέβομαι την άποψη τους και δε με νοιάζει καν αν είναι προοδευτική ή όχι, είναι αξιοσέβαστη από μόνη της.
Κανένας άλλος αχυρανθρωπος;

Στην τελική δείχνεις πόσο κακοπροαιρετος είσαι.
Νάνε δεν σου αξίζουν τέτοιοι συνομιλητές ρε, απορώ πως δέχεσε να μιλάς με τέτοιους ανθρώπους σε τέτοια βάση σε τέτοια νήματα, άντε αγοράκι μου απέκτησε λίγο αυτοσεβασμό και κάνε αυτό που είπες ότι θα κάνεις από την πρώτη σελίδα, άντε παλικαράκι μου καλό.
Αχου το, θέλει να πατροναρει κιόλας.
Μιλάς σε ένα νήμα που από την αρχή μόνος σου δήλωσες ότι δεν δέχεσε να μιλήσεις,αυτή είναι βάση θες δε θες, ή σεβάσου του συνομιλητές σου ή τήρησε τον λόγο σου, σε κάθε περίπτωση αυτοακυρώνεσαι και αυτοξεφτιλίζεσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 10 Δεκ 2018, 12:19

sys3x έγραψε:
10 Δεκ 2018, 12:16
sys3x έγραψε:

Νάνε δεν σου αξίζουν τέτοιοι συνομιλητές ρε, απορώ πως δέχεσε να μιλάς με τέτοιους ανθρώπους σε τέτοια βάση σε τέτοια νήματα, άντε αγοράκι μου απέκτησε λίγο αυτοσεβασμό και κάνε αυτό που είπες ότι θα κάνεις από την πρώτη σελίδα, άντε παλικαράκι μου καλό.
Μιλάς σε ένα νήμα που από την αρχή μόνος σου δήλωσες ότι δεν δέχεσε να μιλήσεις,αυτή είναι βάση θες δε θες, ή σεβάσου του συνομιλητές σου ή τήρησε τον λόγο σου, σε κάθε περίπτωση αυτοακυρώνεσαι και αυτοξεφτιλίζεσαι.
Ετσι οπως διαβάζω τον διάλογο, εσυ ξεφτυλίζεσαι σπουργίτι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Δεκ 2018, 12:24

μίστερ μαξ έγραψε:
10 Δεκ 2018, 12:19
sys3x έγραψε:
10 Δεκ 2018, 12:16

Ετσι οπως διαβάζω τον διάλογο, εσυ ξεφτυλίζεσαι σπουργίτι.
Ναι κούνελε η άποψη σου θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Άντε τώρα, πάνε κάψε τίποτα.
:D

.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 10 Δεκ 2018, 12:26

sys3x έγραψε:
10 Δεκ 2018, 12:24

Οχι σπουργιτι, η δική σου αποψη θα γραφτει στην ιστορία.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Δεκ 2018, 12:28

Η ΕΕ πάντως είναι σε οίστρο φέτος. Μετά την ζημιά που έκανε το GDPR στις μικρές επιχειρήσεις, τις δουλειές που χάθηκαν και το φρενάρισμα των επενδύσεων, θέλει τώρα να επιτεθεί και στους μικρούς δημιουργούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Δεκ 2018, 12:37

μίστερ μαξ έγραψε:
10 Δεκ 2018, 12:26
sys3x έγραψε:

Ευχαριστώ, άντε τώρα.

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Δεκ 2018, 12:41

hellegennes έγραψε:
10 Δεκ 2018, 12:28
Η ΕΕ πάντως είναι σε οίστρο φέτος. Μετά την ζημιά που έκανε το GDPR στις μικρές επιχειρήσεις, τις δουλειές που χάθηκαν και το φρενάρισμα των επενδύσεων, θέλει τώρα να επιτεθεί και στους μικρούς δημιουργούς.
Βασικά τίποτα από αυτά δεν ισχύει ίσα ίσα ξεκίνησαν νέα έργα λόγω GDPR ενώ τα δικαιώματα μας αυξήθηκαν. Κατά κοινή παραδοχή ήταν μεγάλη επιτυχία.

Επίσης δεν τα κάνει η ΕΕ, μάθετε να μιλάτε. Οι ευρωκοινονουλευτικες ομάδες που υπερψηφισαν έχουν ονόματα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 10 Δεκ 2018, 12:42

sys3x έγραψε:
10 Δεκ 2018, 12:37
μίστερ μαξ έγραψε:
10 Δεκ 2018, 12:26
sys3x έγραψε:

Ευχαριστώ, άντε τώρα.
Αντε γεια, τραβα αλλου τωρα.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 10 Δεκ 2018, 12:44

10 Δεκ 2018, 12:41
Επίσης δεν τα κάνει η ΕΕ, μάθετε να μιλάτε. Οι ευρωκοινονουλευτικες ομάδες που υπερψηφισαν έχουν ονόματα.
Ειναι πιο ευκολο να σκεφτονται ορισμένοι με όρους σουλτάνου και πασα.
hellegennes έγραψε:
Η προστασία της πνευματικης ιδιοκτησίας, βοηθά τους δημιουργούς (μεγάλους και μικρούς). Κόβει όμως την φλυαρία των κλεφτοκοτάδων.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Δεκ 2018, 12:46

hellegennes έγραψε:
Βασικά τίποτα από αυτά δεν ισχύει ίσα ίσα ξεκίνησαν νέα έργα λόγω GDPR ενώ τα δικαιώματα μας αυξήθηκαν. Κατά κοινή παραδοχή ήταν μεγάλη επιτυχία.

Sure thing:

The negative effects manifest in the overall dollar amounts raised across funding deals, the number of deals, and the dollar amount raised per individual deal. Specifically this has translated into a $3.38 million decrease in the aggregate dollars raised by EU ventures per state per catetory per week, a 17.6% reduction in the number of weekly venture deals, and a 39.6% decrease in the amount raised in an average deal following the rollout of GDPR. These declines are associated with losses projected between 3,000-30,000 jobs.

Cliqz notes that European ad tech firms are down in rank and market share by 18-32%.

The National Bureau of Economic Research
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 10 Δεκ 2018, 13:15

To αγαπημενο μου κουκουβαγιακι εχει απολυτο δικιο. Ακομα και να περασει το αρθρο 13, μολις αντιληφθουν στην ΕΕ οι πολιτες τις επιπτωσεις θα αναγκαστουν να το παρουν πισω απο τις αντιδρασεις. Ναι μεν ειναι φαση πολεμος πολυεθνικων, αλλα για ποιον ακριβως λογο να μην παρουμε θεση με αυτο που μας βολευει; Καθε νεο τουβλακι που βαζουν στο τειχος, μειωνει την ελευθερια μας, για ποιον ακριβως λογο θα πρεπει εμεις να το υποστηριξουμε κιολας; Το να προσπαθεις να περιορισεις το ιντερνετ με τετοιους ηλιθιους τροπους την στιγμη που υπαρχει ολοκληρο νταρκ γουεμπ, σιγουρα δειχνει οτι στην ΕΕ δεν ξερουν τι τους γινεται.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 10 Δεκ 2018, 13:18

hellegennes έγραψε:
10 Δεκ 2018, 12:46
hellegennes έγραψε:

Sure thing:

The negative effects manifest in the overall dollar amounts raised across funding deals, the number of deals, and the dollar amount raised per individual deal. Specifically this has translated into a $3.38 million decrease in the aggregate dollars raised by EU ventures per state per catetory per week, a 17.6% reduction in the number of weekly venture deals, and a 39.6% decrease in the amount raised in an average deal following the rollout of GDPR. These declines are associated with losses projected between 3,000-30,000 jobs.

Cliqz notes that European ad tech firms are down in rank and market share by 18-32%.

The National Bureau of Economic Research
Μισό λεπτό να βάλω τη γάτα μου να κλαίει που οι διαφημιστές δε μπορούν πια να πουλάνε ο ένας στον άλλον λίστες με προσωπικά δεδομένα καταναλωτών και αυτό κάνει τη δουλειά τους πιο δύσκολη.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Δεκ 2018, 13:22

Αυτό διαβάζεις εσύ δηλαδή στο παραπάνω. Νομίζω ότι η πρεσβυωπία άρχισε να σου χτυπάει την πόρτα.

Όχι ότι μειώθηκαν οι επενδύσεις, μικρές εταιρείες βούλιαξαν, η Ευρώπη μένει πίσω σε τεχνολογικές εξελίξεις κτλ.

Επιπροσθέτως, αυτό που λες δεν συνέβη ποτέ. Δεν είδα καμμιά μείωση επιθετικού μάρκετινγκ από εταιρείες, γιατί ο GDPR δεν νομοθετεί τίποτα σχετικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Δεκ 2018, 13:25

hellegennes έγραψε:
10 Δεκ 2018, 11:53
Εγώ στην θέση της Alphabet θα έκλεινα την πρόσβαση τελείως στην ΕΕ για να ξεμπερδεύω και θα έλεγα άντε και γαμηθείτε.
:lol: ντοντ κουίτ γιορ ντέι τζομπ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών