Γαϊδούρια της καθημερινότητας.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γαϊδούρια της καθημερινότητας.
η γυναικοκρατια και η γεροντοκρατια τσακισαν την ελλαδα
επαναστατηστε εναντιον αυτων των δυο πυλωνων του καθεστωτος
στηριζω νεους μη μουνοζητιανους μη γεροντοπληκτους εθνικοκοινωνιστες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Highlander
Θα γευτεις κι εσύ τη γλύκα της "γεροντοκρατούμενης" ελληνικής κοινωνίας όταν φτάσεις τα 70-80 (δε θα καταλάβεις καν πότε)Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:39η γυναικοκρατια και η γεροντοκρατια τσακισαν την ελλαδα
Άμα οι γέροι ψήφιζαν το ΠΑΣΟΚ, να μην τους δίνει κανείς θέση.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειτε δεν θα υπαρχω μεχρι τοτε ειτε θα εχουμε επικρατησει ειτε θα εχει γινει πολεμος οποτε δεν θα μιλαμε για εντελως διαφορετικα δεδομενα και σταθερεςHighlander έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:42Θα γευτεις κι εσύ τη γλύκα της "γεροντοκρατίας" όταν φτάσεις τα 70-80 (δε θα καταλάβεις καν πότε)Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:39η γυναικοκρατια και η γεροντοκρατια τσακισαν την ελλαδα

στον νεοφιλελε κοσμο αν συνεχιστει αυτη η πορεια απλα δεν θα υπαρχουν νεοι να καυγαδισεις μαζι τους η/και θα προερχονται απο διαφορετικο πολιτισμικο περιβαλλον που θα εχουν αλλο κωδικα αξιων πολυ πιο σεβασμιο στους γηραιοτερους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 31 Δεκ 2018, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ είχα πετύχει μια γριά που αντί να κάτσει στην διπλανή άδεια διπλή θέση, ήρθε και κάθισε δίπλα μου στη θέση που είναι μονή αλλά μεγάλη σε κάποια λεωφορεία. Αγγίζονταν το πόδι και το χέρι. Της είπα ευγενικά να σηκωθώ, όχι, όχι μου λέει κατεβαίνω. Σηκώθηκα βέβαια γιατί έβγαζα καπνούς.
Αν είδες μόνο αυτό το περιστατικό δεν έχεις μετακινηθεί πολύ με τα ΜΜΜ στην Αθήνα. Μια φορά υπήρχε άρρωστη ηλικιωμένη και δεν της έδινε κανείς θέση σε υπερπλήρες λεωφορείο. Χρειάστηκε να συνεννοηθώ με την κόρη πρώτα, γιατί αν σηκωνόμουν να καθίσει θα καθόταν κάποιος άλλος μέχρι να έρθει. Επίσης οι αλλοδαποί είναι οι πρώτοι που ορμάνε για θέση. Αυτά στο Α2 από Ακαδημία προς Βούλα. Μάχη γίνεται κάθε μέρα για μια θέση από την αφετηρία.
Σε τράπεζα δεν μου έχει τύχει να είναι πιασμένες οι θέσεις, δεν πηγαίνω συχνά εξάλλου.
Αν είδες μόνο αυτό το περιστατικό δεν έχεις μετακινηθεί πολύ με τα ΜΜΜ στην Αθήνα. Μια φορά υπήρχε άρρωστη ηλικιωμένη και δεν της έδινε κανείς θέση σε υπερπλήρες λεωφορείο. Χρειάστηκε να συνεννοηθώ με την κόρη πρώτα, γιατί αν σηκωνόμουν να καθίσει θα καθόταν κάποιος άλλος μέχρι να έρθει. Επίσης οι αλλοδαποί είναι οι πρώτοι που ορμάνε για θέση. Αυτά στο Α2 από Ακαδημία προς Βούλα. Μάχη γίνεται κάθε μέρα για μια θέση από την αφετηρία.
Σε τράπεζα δεν μου έχει τύχει να είναι πιασμένες οι θέσεις, δεν πηγαίνω συχνά εξάλλου.
- Cecily Anne
Αν είναι ο μέσος σαπιοκοιλιάς συριζαίος με μυοσκελετικά από τα 50 από το ξυσαρχιδιλίκι, λογικό στα 70 να είναι σαν απολίθωμα του β'παγκοσμίου και να περιμένει το χάρο στωικά. Οι υπόλοιποι σκοπεύουμε να είμαστε όρθιοι και να μεγαλώνουμε εγγόνια, όπως και οι δικές μας γιαγιάδες.Highlander έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:42
Θα γευτεις κι εσύ τη γλύκα της "γεροντοκρατούμενης" ελληνικής κοινωνίας όταν φτάσεις τα 70-80 (δε θα καταλάβεις καν πότε)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 31 Δεκ 2018, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για να καταλαβετε για τι λαο μιλαμε. Εχω στην επιχειρηση δυο νεαρους που τους βοηθαω να σταθουν στα ποδια τους. Τις προαλλες σπασανε πολλα ποτηρια. Τοθς λεω, θα τα κρατησω απο το μισθό σας να καλυψω τη ζημια μονο που δε ξεβρασαν τη κολαση απο τα μεσα τους. Εννοείται τους εστριλα πισω ελλαδα κλωτσηδων. Αυτοι ειναι οι ελληνες. Λαος αχάριστος.
Μια αλλη φορα ενω ειχα σφωνησει με το σερβιτορο να μη δουλευει αλλα να κανει Βοήθεια και εγω θα το δινω χαρτζιλικι 500 ευρω μεχρι να ςγκατασταθεο και να μαθει τη γλωσσα και μετα απο ενα χρονο που τον ειχα στη ςμπιστοσυνη μου πηγς στη φιναντσαμτ και ειπε οτι δεν τον ειχα ασφαλεια και δε πληρωνα τιποτα και μονο που δε με εκλεισαν την επιχειρηση.
Τους κανεις αθρωπους και σε δαγκανουν πισωπλατα.
Μια αλλη φορα ενω ειχα σφωνησει με το σερβιτορο να μη δουλευει αλλα να κανει Βοήθεια και εγω θα το δινω χαρτζιλικι 500 ευρω μεχρι να ςγκατασταθεο και να μαθει τη γλωσσα και μετα απο ενα χρονο που τον ειχα στη ςμπιστοσυνη μου πηγς στη φιναντσαμτ και ειπε οτι δεν τον ειχα ασφαλεια και δε πληρωνα τιποτα και μονο που δε με εκλεισαν την επιχειρηση.
Γιωργης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:48Για να καταλαβετε για τι λαο μιλαμε. Εχω στην επιχειρηση δυο νεαρους που τους βοηθαω να σταθουν στα ποδια τους. Τις προαλλες σπασανε πολλα ποτηρια. Τοθς λεω, θα τα κρατησω απο το μισθό σας να καλυψω τη ζημια μονο που δε ξεβρασαν τη κολαση απο τα μεσα τους. Εννοείται τους εστριλα πισω ελλαδα κλωτσηδων. Αυτοι ειναι οι ελληνες. Λαος αχάριστος.

Για σένα ζούμε.
Ordem e Progresso.
Στη δεύτερη περίπτωση, μεταξύ μας, λαμογιά έκανεςΓιωργης έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:48Για να καταλαβετε για τι λαο μιλαμε. Εχω στην επιχειρηση δυο νεαρους που τους βοηθαω να σταθουν στα ποδια τους. Τις προαλλες σπασανε πολλα ποτηρια. Τοθς λεω, θα τα κρατησω απο το μισθό σας να καλυψω τη ζημια μονο που δε ξεβρασαν τη κολαση απο τα μεσα τους. Εννοείται τους εστριλα πισω ελλαδα κλωτσηδων. Αυτοι ειναι οι ελληνες. Λαος αχάριστος.
- Otto Weininger
Βγήκε ο άλλος στα 50 σε σύνταξη, φέσωσε της επόμενες γενιές,
έτρωγε την σύνταξη με τις ανατολικές και μετά στα Βιάγκρα,
και τώρα στα 80 θέλει σεβασμό από τους νέους;
έτρωγε την σύνταξη με τις ανατολικές και μετά στα Βιάγκρα,
και τώρα στα 80 θέλει σεβασμό από τους νέους;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Cecily Anne έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:47Αν δεν είναι ο μέσος σαπιοκοιλιάς συριζαίος με μυοσκελετικά από τα 50 από το ξυσαρχιδιλίκι, λογικό στα 70 να είναι σαν απολίθωμα του β'παγκοσμίου και να περιμένει το χάρο στωικά. Οι υπόλοιποι σκοπεύουμε να είμαστε όρθιοι και να μεγαλώνουμε εγγόνια, όπως και οι δικές μας γιαγιάδες.Highlander έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:42
Θα γευτεις κι εσύ τη γλύκα της "γεροντοκρατούμενης" ελληνικής κοινωνίας όταν φτάσεις τα 70-80 (δε θα καταλάβεις καν πότε)

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
που να δεις τι γίνεται στο 608Antares έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 14:46Εγώ είχα πετύχει μια γριά που αντί να κάτσει στην διπλανή άδεια διπλή θέση, ήρθε και κάθισε δίπλα μου στη θέση που είναι μονή αλλά μεγάλη σε κάποια λεωφορεία. Αγγίζονταν το πόδι και το χέρι. Της είπα ευγενικά να σηκωθώ, όχι, όχι μου λέει κατεβαίνω. Σηκώθηκα βέβαια γιατί έβγαζα καπνούς.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Παντα παραχωρουμε τη θεση μας στους ηλικιωμενους.
Εξαιρουνται μονο οσοι εχουν κινητικο προβλημα.
Στοιχειωδεις κανονες ευγενειας.
Εξαιρουνται μονο οσοι εχουν κινητικο προβλημα.
Στοιχειωδεις κανονες ευγενειας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.