Δηλαδή; ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός πιθανού βιαστή για να προσέχουμε;Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:32απο οποιονδηποτε κρινει η ιδια ως πιθανα επικινδυνο. απλα να εχει κριση, και να μην φανταζεται οτι δεν υπαρχει κανενας κινδυνος, πουθενα και ποτε.Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:17Μα εγώ δεν λέω κάτι τέτοιο.
Εσείς λέτε ότι η γυναίκα πρέπει να προσέχει να μην προκαλέσει τον βιασμό της. Από ποιον να να προσέχει μην καταλήξει από λάθος της να βιαστεί;
Από αυτόν που θα της επιτεθεί στα σκοτάδια επειδή πήγε από λάθος δρόμο;
Από αυτόν που θα της επιτεθεί στη πόρτα της πολυκατοικιας της;
Από τον φίλο που θα βρει αφορμή το αλκοόλ;
Από τον τυχαίο στο μπαρ που θα θεωρήσει πρόκληση το χαμόγελο;
Από την νέα γνωριμία που δεν θα σταματήσει όταν του πει όχι επειδή τον άναψε;
Απο το αφεντικό γιατί μπαργούμαν είναι μωρέ, πουτανιτσα;
Από τον πατέρα;
Από τον ιερέα;
Από τον προπονητή;
Από τον δάσκαλο;
Από τον πρώην σύζυγο;
Από τον ταξιτζή
Από ποιον πρέπει να προσέχει να μην κάνει λάθος και τον προκαλέσει και καταλήξει και βιαστεί;
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει αγαπητό μου παιδί, θα λάβω την γνωμάτευση σου σοβαρά υπόψη.Uppercut έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:37
Δεν είσαι εμμονική εδώ επειδή δεν είσαι ήπια. Είσαι εμμονική επειδή απαντάς σα χαλασμένο μηχάνημα και με το ηλίθιο κυνήγι του λαστ ποστ. Αυτό πιστεύω ότι δεν θα έκανες τόσο εύκολα και συχνά έξω και γενικά αν έβγαινες πιο πολύ θα σε βοηθούσε να καταλάβεις πώς είναι να συζητάς κανονικά και να ξεφύγεις από αυτό. Πάσχεις από οξεία πχωρουμίτιδα στο έσχατο στάδιο...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α , εμείς το λέμε;Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:41Το όλοι είσαστε εν δυνάμει βιαστές δεν το λέω εγώ. Το λέτε εσείς που μας λέτε οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν να μην προκαλούν τον βιασμό τους.Prepon έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:23Νταξει, εδώ ένα δίκιο το έχεις.Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:17
Μα εγώ δεν λέω κάτι τέτοιο.
Εσείς λέτε ότι η γυναίκα πρέπει να προσέχει να μην προκαλέσει τον βιασμό της. Από ποιον να να προσέχει μην καταλήξει από λάθος της να βιαστεί;
Από τον πατέρα;
Από τον ιερέα;
Από τον προπονητή;
Από τον δάσκαλο;
Από τον πρώην σύζυγο;
Από τον ταξιτζή
Από ποιον πρέπει να προσέχει να μην κάνει λάθος και τον προκαλέσει και καταλήξει και βιαστεί;
Όλοι είμαστε εν δυνάμει βιαστές.
Καλά κάνεις και είσαι μόνη
Εχεις και γάτα;
Εντάξει, εμείς.
Και πάλι ομως έχεις δίκιο, έχεις αναλύσει πολύ σωστά την κατάσταση.
Μείνε όπως είσαι, με τι γάτες , μην αλλάζεις τιποτε
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Δεν θα τη λάβεις υπόψιν για αυτό θα συνεχίσεις. Εγώ τα είπα κι έχω τη συνείδηση μου καθαρή.Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:45Εντάξει αγαπητό μου παιδί, θα λάβω την γνωμάτευση σου σοβαρά υπόψη.Uppercut έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:37
Δεν είσαι εμμονική εδώ επειδή δεν είσαι ήπια. Είσαι εμμονική επειδή απαντάς σα χαλασμένο μηχάνημα και με το ηλίθιο κυνήγι του λαστ ποστ. Αυτό πιστεύω ότι δεν θα έκανες τόσο εύκολα και συχνά έξω και γενικά αν έβγαινες πιο πολύ θα σε βοηθούσε να καταλάβεις πώς είναι να συζητάς κανονικά και να ξεφύγεις από αυτό. Πάσχεις από οξεία πχωρουμίτιδα στο έσχατο στάδιο...
Ότι την έχω αναλύσει καλά την κατάσταση το ξέρω. Μια χαρά τα πάω με το αντρικό φύλο σε όλα τα επίπεδα σχέσεων και δόξα τω Θεώ έχω πολύ αξιόλογους άντρες να μετράω. Από οικογένεια, φίλους, συναδέλφους, γκόμενους. Και για αυτό έχω μεγάλη εκτίμηση στο αντρικό φύλο.
Το πρόβλημα δεν είναι το αντρικό φύλο, ούτε το γυναικείο. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία που κουβαλάνε ορισμένοι άνθρωποι που πληγώνουν την κοινωνία. Αυτή μαχομεθα ωσπου να ψοφησει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Ιουν 2021, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν μπορώ μωρέ, είσαι γλυκούλης. Ευχαριστώ

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Διάβαζα προσεχτικά μέχρι αυτήν τη σελίδα το νήμα περιμένοντας σχόλιο σου (και του Άγι), άργησες, άργησες πολύ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγκό από την άλλη Πασιφάη, ενώ ο δυστυχής ξεκίνησα πρωί-πρωί να φτιάξω ένα ταβάνι σε δωμάτιο - αποθήκη με θέα τή θάλασσα που μετασκευάζω σε υπνοδωμάτιο λόγω φυσικής δροσιάς, σταμάτησα να πιώ καφέ και έκανα το τραγικό λάθος να ρίξω μια ματιά στο πχόρουμ να δω τι παίζει με νήμα που άνοιξα .. και στο τέλος, ούτε ταβάνι έφτιαξα. μέχρι αργά το βράδι! και λειώνω στη ζέστη αυτή τή στιγμή στους 29-30cΠασιφάη έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 13:46Έπρεπε να ήσουν χθες από μια μεριά να μ'έβλεπες, όταν διάβαζα το νήμα.
Δεν γνωρίζω πόσες φορές έπιασα το κεφάλι μου και είπα,''ωχ Θεέ μου, ωχ Παναϊα μου, ωχ Χριστούλη μου''.Και στο καπάκι, κάποια στιγμή, ώρα απογευματινή, χτύπησα κι ένα χιλιάρι ντεπόν αναβράζον.
Όχι πες μου. Άνθρωπος είμαι κι έσπασα.
Φίλε μου Ο Ι, όπως με κόβω, και με την παράνοια που επικρατεί εδώ μέσα, ( μέχρι και ο γάϊδαρος του Ασέβαστος , έσκασε..), με βλέπω να παίρνω τα όρη τ'άγρια βουνά και να ξεκινάω τα πατερημά, μπας και σωθεί η ψυχασθένειά μου.

Μη νομίζεις.. κι εγώ φορουμικά πολλές φορές σκοτεινιάζω. ξες, όπως χάνονται τα πάντα γύρω σου όταν συγκεντρώνεσαι να καταλάβεις βαθύτερα τις έννοιες συνάμα ποιο πρόσωπο φέρει τέτοιες απόψεις και τι είδους εμπειρίες έχει και σε τι χώρους μεγαλώνει και και και.
Και χαμένος χρόνος για τους συγκεκριμένους λόγους εδώ που τα λέμε

Από την άλλη, εδώ στας επαρχίας τής παραθαλσσίας ορεινής περιοχής Χαλκιδηκαίων, μη νομίζεις.. η συμμετοχή σε τέτοια θέματα φέρνει πονοκέφαλο κι εδώ στην εξοχή όσο διαβάζεις τέτοια ευφυΐη σχόλια. ακόμα και με βοτάνια δε σώζεται η ψυχασθένεια, ούτε το κάψιμο, ούτε ο πονοκέφαλος
Τελικά
Υπάρχει και μια άλλη δυσκολία
ο πειρασμός να απαντήσεις στα ευϊέστατα
Αρρώστια. πχορουμική πανδημία

Ξουτ ξουτ ξουτ
Πάτερ Μεγλοδύναμε!

Βόηθα την πχπορουμοκατάσταση...

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
αυτο θα ηταν μια καλη και ενδιαφερουσα συζητηση.
προφανως δεν ειναι καποια εξωτερικα χαρακτηριστικα εμφανισης, συμπεριφορες ειναι που πρεπει να χτυπανε καμπανακια.
και δεν πρεπει μονο να προσεχετε τους ανθρωπου-πιθανους βιαστες, αλλα πολυ περισσοτερο τις καταστασεις, συνθηκες στις οποιες θα ειστε ευαλλωτες σε επιθεση.
γενικοτερα να προτιματε να ειστε με κοσμο, και οχι μονες σας με αντρες που δεν γνωριζετε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έχει πέος.Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:44Δηλαδή; ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός πιθανού βιαστή για να προσέχουμε;Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:32απο οποιονδηποτε κρινει η ιδια ως πιθανα επικινδυνο. απλα να εχει κριση, και να μην φανταζεται οτι δεν υπαρχει κανενας κινδυνος, πουθενα και ποτε.Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:17
Μα εγώ δεν λέω κάτι τέτοιο.
Από τον πατέρα;
Από τον ιερέα;
Από τον προπονητή;
Από τον δάσκαλο;
Από τον πρώην σύζυγο;
Από τον ταξιτζή
Αφού τα ξέρεις, τι ρωτάς;

"Την άμυνα μας απέναντι σε έναν δυνητικό αντίπαλο δεν την κάνουμε με τις διακυρηγμενες ή μη φιλικές του προθέσεις και συμπεριφορες αλλά βάση των δυνατοτήτων του να μας βλάψει"Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 08:43
προφανως δεν ειναι καποια εξωτερικα χαρακτηριστικα εμφανισης, συμπεριφορες ειναι που πρεπει να χτυπανε καμπανακια.
και δεν πρεπει μονο να προσεχετε τους ανθρωπου-πιθανους βιαστες, αλλα πολυ περισσοτερο τις καταστασεις, συνθηκες στις οποιες θα ειστε ευαλλωτες σε επιθεση.
γενικοτερα να προτιματε να ειστε με κοσμο, και οχι μονες σας με αντρες που δεν γνωριζετε.
Αυτόν τον κανόνα αυτοάμυνας πρέπει να τηρήσει και μία γυναίκα πχ ή κόρη μου έναντι των δυνατοτήτων κάποιου άνδρα από τον φιλικό ή μη περιβάλλον της να την βιάσει η να της κάνει κάποιο άλλο κακό
Υπάρχει διαμορφωμένο ολόκληρο πρωτόκολλο συμπεριφοράς από τις τυπικές σχέσεις στην κοινωνία προσανατολισμένο σε ακριβώς αυτό τον στόχο , το πώς να προφυλάσσεται μία γυναίκα πχ δεν πάω στο σπίτι ενός φίλου μου επίσκεψη όταν αυτός λείπει και στο σπίτι του βρίσκεται μόνη της ή γυναίκα του , δεν κάθομαι στο ταξί δίπλα σε μία άγνωστη γυναίκα δεν πιάνει ή κόρη μου συζήτηση με άγνωστο στον δρόμο , συνοδεύεις πάντοτε μία φιλική σου γυναίκα στο σπίτι της την νύχτα και δεν την αφήνεις να γυρίζει μόνη της μέσα στην νύχτα κλπΑσέβαστος έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:32απο οποιονδηποτε κρινει η ιδια ως πιθανα επικινδυνο. απλα να εχει κριση, και να μην φανταζεται οτι δεν υπαρχει κανενας κινδυνος, πουθενα και ποτε.Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:17Μα εγώ δεν λέω κάτι τέτοιο.
Από τον πατέρα;
Από τον ιερέα;
Από τον προπονητή;
Από τον δάσκαλο;
Από τον πρώην σύζυγο;
Από τον ταξιτζή
Μία ΣΟΒΑΡΉ στην συμπεριφορά και κοινωνικές της σχέσεις γυναίκα μειώνει κατά πολύ τον κίνδυνο να πέσει θύμα βιασμού ή και σεξουαλικής παρενόχλησης, ειδικά εάν γνωρίζει την νοοτροπία ήθη έθιμα του κοινωνικού περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται και κινείται
Πως λέμε λειτουργούμε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ και με βάση του τι δυνητικούς κινδύνους έχουμε να αντιμετωπίσουμε
Πως λέμε λειτουργούμε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ και με βάση του τι δυνητικούς κινδύνους έχουμε να αντιμετωπίσουμε
Βγάλε μας βρε παιδί μου πχ μια λίστα με το τι να μην κάνουμε για να μην πέσουμε θυματα βιασμού.Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 08:43
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ξέρω ρε παιδί μου, να μην κυκλοφορούμε γυμνές στα χαφτεια. Είμαστε οκ ασφαλείς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ η ΗΜΕΔΑΠΟΣ
από Frappezitis » 25 Οκτ 2024, 15:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
30 Οκτ 2024, 07:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 8010 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση H 12χρονη είχε καταγγείλει πως έγινε ο βιασμός της με χρήση όπλων και απειλών.
από Αρίστος » 16 Μαρ 2024, 14:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Δεκ 2023, 19:00