Δεν τα γράφω εγώ. Εσείς γενικεύετε επάνω στις ευθύνες του βιασμένου.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 14:51
λες λοιπον οτι η πασι ανηκει στο ειδος ανθρωπου που θα εγραφεδηλαδη ολοι οσοι βιαζονται, ειναι ανευθυνοι.ολοι.όποιος βιάζεται είναι "ανεύθυνος" και δεν επιλέγει σωστά.
αυτο ειναι καργα προσβλητικο για εναν ανθρωπο, χειροτερο απο μερικα γαμωσταυριδια που τρωγεσαι να μαζεψεις.
Και μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις εκ των προτέρων τον όποιο επερχόμενο τρόπο συμπεριφοράς σου.
Όταν κι αν ρίξεις ευθύνες στο 12χρονο, θα τα ακούσεις.τοσο οσο και οταν λετε για μενα οτι ριχνω ευθυνες στο 12χρονο.
Έχεις σοβαρό σκοπό στη ζωή σου.εγω ειμαι καπως σκληροπετσο τομαρι, και δεν βλεπω να σας κανω τη χαρη να ξεπεφτω σε μπινελικια, ισως αυτο επιδιωκεις, για να μαζεψω κανα μπαν και να γλυτωσεις την ξεφτιλα. οχι, εδω θα ειμαι να σε κογιοναρω.
Δεν με απασχολεί κι αν κάψει φλάντζα από το ανέβασμα θερμοκρασίας.για την πασι δεν μπορω να εγγυηθω, βλεπω να ανεβαζει θερμοκρασια και δε θα το γλυτωσεις το λουσιμο, και αυτη το μπανιο.
Συζήτηση κάνουμε. Όποιος θέλει θερμαίνεται κι όποιος θέλει ψύχεται.