Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Μαρ 2023, 14:28
Έχω μπει σε τρελή λαγουδότρυπα να βλέπω βίντεο από τότε που ανακάλυψα ότι βρίσκω τογιότα σέντσουρι με 15 χιλιάδες ευρώ σε α-ψ-ο-γ-η κατάσταση
Τι'ναυτό είπατε; Είναι το αυτοκίνητο της Γιάκουζα. Με τον κινητήρα V12 που οδηγάς και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα μέσα και τα μάλλινα καθίσματα που ξαπλώνουν τελείως; Αυτό

Είναι σα να είσαι μόνιμα σε πρώτη θέση αεροπλάνου

Θεϊκό κι απίστευτο. Βέβαια αν σου κάτσει συνεργείο πληρώνεις άλλα τόσα κι άλλα τόσα, και που σιγά μη βρεις ανταλλακτικά, αλλά λέμε. Πολύ θα ήθελα να μπω σε ένα κάποτε.
Kυκλοφορούν 5-6 εδώ πέρα και όσοι τα έχουν λένε ότι τα κυκλοφορούν κάθε μέρα και δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα. Αλλά επίσης δε μπορούν να τα πουλήσουν με τίποτα.
Πώ ρε πούστη όσο το βλέπω τόσο το θέλω αυτό, αλλά είναι πρακτικά αδύνατο. Καλύτερα να το πάρει κάποιος που ασχολείται με κλασσικά και αντίκες και δε θα το γαμήσει, γιατί εγώ θα το γαμήσω. Πχ τώρα διαβάζω ότι η μπογιά μόνο έχει 7 στρώσεις

και ότι υπάρχουν μόνο 4 άνθρωποι στον κόσμο

με άδεια απ'την τογιότα να αγγίξουν μπογιά Σέντσιουρι
Δηλαδή πχ φαντάσου να έχεις μια φαναρτζοδουλειά, πας στην Τογιότα και σου λένε "Οκ στοπ. Το βάζουμε στο πλοίο και το στέλνουμε στο ειδικό συνεργείο Σέντσιουρι στην κορυφή του βουνού Φίτζι, εσείς στο μεταξύ πουλάτε το σπίτι σας και μας δίνετε τα μισά, οκ? Αριγκάτο"
Αυτή είναι η μία επιλογή, η άλλη επιλογή είναι το πας στο φαναρτζή της γειτονιάς σου και σου κάνει μια προχειροδουλειά και μετά το βλέπεις και κλαις. Κι αυτά μόνο για τη μπογιά, φαντάσου να πάθει κάτι το κιβώτιο ή ο V12.