Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Οκτ 2019, 12:26

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
07 Οκτ 2019, 12:25
vantono έγραψε:
07 Οκτ 2019, 12:09
Cavaliere έγραψε:
07 Οκτ 2019, 11:52
Πάντως αυτές οι Κατίνες πρέπει να κάνουν εκρηκτικό κρεββάτι. Μου την σκλήρυναν, η λαϊκή Κατίνα είναι απίστευτα γαμήσιμο είδος και ξέρει να γίνεται πουτάνα όταν πρέπει.
:smt005:
μην δεις εσυ μεγαλα μασταρια αμεσως να ορμηξεις :003:
μπα, δεν ειμαι μασταριολάτρης, κυρίως κωλολάτρης και χειλολάτρης ειμαι.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Οκτ 2019, 12:28

metoo :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 07 Οκτ 2019, 12:29

Οπως ειχε γραψει και ο αδικομπαναρισμενος

απο τα ,αντιστοιχα με αυτες τις πατσαβουρες, ελλαδιτικα κυκλωματα της νυχτας

οι Ελληνιδες ειναι οι καλυτερες στο να εντοπιζουν και να εξολοθρευουν τις απειλες.

Αμα η Ρωσσιδα ηταν μπαζο τιποτα δεν θα ειχε συμβει.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 07 Οκτ 2019, 12:31

Θεσαλλλλλονικιωτικες πινακιδες έχουν παοκτζουδες θα ειναι.

Παντως προς υπερασπιση τους το βιντεο δεν τις δειχνει να τρακαρουν το άλλο αμαξι.

Michele Choupon
Phorum.gr user: Michele Choupon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Michele Choupon » 07 Οκτ 2019, 14:58

Gherschaagk έγραψε:
07 Οκτ 2019, 11:30
Michele Choupon έγραψε:
06 Οκτ 2019, 23:24
σιγα το ξεκατινιασμα , κλασικη συμπεριφορα ελλεηνομεσογειακης.
Επ!

Καρφώνεσαι.
το βλεπαμε ολοι μαζι οι ανυποτακτοι , κοινη απόφαση.
αποψε μετα τις 10 εχουμε παλι συγκεντρωση , ανεβασε και αλλα τετοια βιντεα και καλεσε στο σκαιπ να ευχαριστηθεις ζωντανα τα σχολια.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 07 Οκτ 2019, 15:13

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Οκτ 2019, 09:55
Εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε. :)
https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr ... po-kypries

Ούτε εγώ κατάλαβα στην αρχή έτσι όπως φώναζαν (και είμαι Κύπρια) και ούτε άντεξα να το ξαναδώ :lol::-?
Το περίμενα... Την λυπήθηκα ΑΛΛΑ της άξιζε. Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα αναγκαζόμουν να κάνω. Είσαι σε φροντηστήριο, διδάσκεις, το βίντεο κυκλοφορεί παντού και θα συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι τα παιδιά σου σε τέτοιο άτομο; Να την βράσω την "μόρφωση".

Εντομεταξύ πόσα στερεότυπα και ρατσισμός ΚΑΙ σε αυτό το νήμα; Κάνετε ό,τι ακριβώς κατηγορείτε. Ο άλλος λέει κύπριες τι περιμένεις, πετάγεται άλλος και λέει για τις γυναίκες γενικά
Κάποιοι τις υπερασπίζονται γιατί οι ρωσίδες είναι πιπ. Ό,τι να' ναι όμως. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 07 Οκτ 2019, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 07 Οκτ 2019, 15:16

Michele Choupon έγραψε:
07 Οκτ 2019, 14:58
Gherschaagk έγραψε:
Michele Choupon έγραψε:
06 Οκτ 2019, 23:24
σιγα το ξεκατινιασμα , κλασικη συμπεριφορα ελλεηνομεσογειακης.
Επ!

Καρφώνεσαι.
αποψε μετα τις 10 εχουμε παλι συγκεντρωση , ανεβασε και αλλα τετοια βιντεα και καλεσε στο σκαιπ να ευχαριστηθεις ζωντανα τα σχολια.
No way José.

Πότε λήγει το μπαν δεν μας είπες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Οκτ 2019, 15:29

Cavaliere έγραψε:
07 Οκτ 2019, 11:52
Πάντως αυτές οι Κατίνες πρέπει να κάνουν εκρηκτικό κρεββάτι. Μου την σκλήρυναν, η λαϊκή Κατίνα είναι απίστευτα γαμήσιμο είδος και ξέρει να γίνεται πουτάνα όταν πρέπει.
για κάτι τέτοια σε γουστάρω ρε καβαλιέρε
είσα πάντα μεστός και to the point :bravo:

υγ και μένα με σκλήρυναν :romance-hearteyes:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Οκτ 2019, 15:40

- Casper - έγραψε:
07 Οκτ 2019, 15:13
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ούτε εγώ κατάλαβα στην αρχή έτσι όπως φώναζαν (και είμαι Κύπρια) και ούτε άντεξα να το ξαναδώ :lol::-?
Το περίμενα... Την λυπήθηκα ΑΛΛΑ της άξιζε. Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα αναγκαζόμουν να κάνω. Είσαι σε φροντηστήριο, διδάσκεις, το βίντεο κυκλοφορεί παντού και θα συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι τα παιδιά σου σε τέτοιο άτομο; Να την βράσω την "μόρφωση".

Εντομεταξύ πόσα στερεότυπα και ρατσισμός ΚΑΙ σε αυτό το νήμα; Κάνετε ό,τι ακριβώς κατηγορείτε. Ο άλλος λέει κύπριες τι περιμένεις, πετάγεται άλλος και λέει για τις γυναίκες γενικά

Να' στε καλά και οι δύο. :)

Τώρα βγαίνει νόημα.

Στηρίζω Ρωσίδα με χίλια και το ίδιο θα έκανα κι αν ήμουν εκεί.
Κι αν ερχόταν κάποια από τις λαϊκές αγριογκόμενες να μου τραβήξει μαλλί θα' τρωγε μπουκέτο.
Σιχαίνομαι τα μαλλιοτραβήγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Michele Choupon
Phorum.gr user: Michele Choupon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Michele Choupon » 07 Οκτ 2019, 15:41

Gherschaagk έγραψε:
07 Οκτ 2019, 15:16
Michele Choupon έγραψε:
07 Οκτ 2019, 14:58
Gherschaagk έγραψε:

Επ!

Καρφώνεσαι.
No way José.

Πότε λήγει το μπαν δεν μας είπες;
γελαει και δεν λεει , πες εσυ να μαθω

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 07 Οκτ 2019, 15:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Οκτ 2019, 15:40
- Casper - έγραψε:
07 Οκτ 2019, 15:13
ΓΑΛΗ έγραψε:

Να' στε καλά και οι δύο. :)

Τώρα βγαίνει νόημα.

Στηρίζω Ρωσίδα με χίλια και το ίδιο θα έκανα κι αν ήμουν εκεί.
Κι αν ερχόταν κάποια από τις λαϊκές αγριογκόμενες να μου τραβήξει μαλλί θα' τρωγε μπουκέτο.
Σιχαίνομαι τα μαλλιοτραβήγματα.
:smt023

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Οκτ 2019, 15:53

perseus έγραψε:
07 Οκτ 2019, 12:31
Θεσαλλλλλονικιωτικες πινακιδες έχουν παοκτζουδες θα ειναι.

Παντως προς υπερασπιση τους το βιντεο δεν τις δειχνει να τρακαρουν το άλλο αμαξι.
τις δείχνει να το παραδέχονται.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών