Γιατί λέμε ΟΧΙ στην Ευρώπη

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: Γιατί λέμε ΟΧΙ στην Ευρώπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 25 Απρ 2022, 12:18

Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:16
stavmanr έγραψε:
25 Απρ 2022, 11:50
paul25 έγραψε:
25 Απρ 2022, 02:05

Αναβάθμισαν κάπως το παραγνωρισμένο Ευρωκοινοβούλιο σε αρμοδιότητες, έφτιαξαν σχέδιο Συντάγματος κλπ.
Αντιλαμβάνεσαι ότι γράφεις στο λάτρη της ολιγαρχίας Πούτιν για δημοκρατία;
Προσπαθεί να αποδομήσει την ευρωπαϊκή δημοκρατία για να διακαιολογήσει γιατί η Ρωσία έχει καταντήσει τσιφλίκι του Πούτιν.
Η ΕΕ ως μέρος του δυτικού παγκοσμιοποιητικού συστήματος μετατρέπεται ταχέως σε δικαιωματιστικό ολοκληρωτισμό. Δεν θα περάσει όμως! Θα τα φάνε για κολατσιό τα υπολείμματα της παγκοσμιοποίησης τα πολυμορφοπύρηνα ουδετερόφιλα σαν τον Ορμπάν! Εδώ και 15 χρόνια το ανοσοποιητικό σύστημα της Δύσης έχει αρχίσει να ξυπνάει!
Μόλις εχθές ο ζαιο-αυγισμός υπέστη συντριπτική ήττα στη Γαλλία..

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2022, 12:19

Parrot έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:18
Αποκλείεται. Δεν γίνεται να ηττηθεί κάτι που δεν υπάρχει.

Κάνε επίθεση στους ανεμόμυλους.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 25 Απρ 2022, 12:22

Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:19
Parrot έγραψε:

Τα έμαθες τα νέα..; Η ακροδεξιά Λεπέν με τη συριζαίικη ρητορική απέτυχε παταγωδώς..! :smt005:

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 25 Απρ 2022, 12:26

Parrot έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:22
Green Dragon έγραψε:
Parrot έγραψε:

Τα έμαθες τα νέα..; Η ακροδεξιά Λεπέν με τη συριζαίικη ρητορική απέτυχε παταγωδώς..! :smt005:
Βγήκε πρώτη στις καρδιές τους

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2022, 12:27

Parrot έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

Δεν είναι ακροδεξιά, έχει μετακινηθεί, μέχρι πριν 2-3 χρόνια θα την χαρακτήριζα καθαρή Δεξιά, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα ήταν τακτικισμοί (;) για να πάρει τις ψήφους του Μελανσόν. Το μέλλον θα δείξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς οι παγκοσμιοποιητές έχετε χάσει και δεν το έχετε αντιληφθεί :lol:

* Μην ξεχνάς ότι ο Μακρόν επανεξελέγη έχοντας υιοθετήσει αντιμεταναστευτική ατζέντα, πάλι ήττα της παγκοσμιοποίησης δηλαδή :D

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 25 Απρ 2022, 12:29

Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:27
Parrot έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

Δεν είναι ακροδεξιά, έχει μετακινηθεί, μέχρι πριν 2-3 χρόνια θα την χαρακτήριζα καθαρή Δεξιά, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα ήταν τακτικισμοί (;) για να πάρει τις ψήφους του Μελανσόν. Το μέλλον θα δείξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς οι παγκοσμιοποιητές έχετε χάσει και δεν το έχετε αντιληφθεί :lol:

* Μην ξεχνάς ότι ο Μακρόν επανεξελέγη έχοντας υιοθετήσει αντιμεταναστευτική ατζέντα, πάλι ήττα της παγκοσμιοποίησης δηλαδή :D
Δεν υπάρχει παγκοσμιοποίηση χρυσό μου μετά την άνοδο της κίνας στη διεθνή σκακιέρα..

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2022, 12:33

Parrot έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:29
Green Dragon έγραψε:

Δεν υπάρχει παγκοσμιοποίηση χρυσό μου μετά την άνοδο της κίνας στη διεθνή σκακιέρα..
Μια χαρά υπάρχει, σε αποδρομή βέβαια αλλά υφίσταται ακόμα και σαν πληγωμένο θηρίο είναι πολύ πολύ επικίνδυνη, άσχετα αν είναι καταδικασμένη να ψοφήσει. Μέχρι να την τσακίσουμε θα τρως BLM, φεμιναζί, λογοκρισία, γκεϊ με παιδιά, τζιχαντιστές με επιδόματα και όλα αυτά τα όμορφα.

Ξύπνα!

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Απρ 2022, 12:34

Οι κακοί παγκοσμιοποιητές, οι κακοί γραφειοκράτες, η κακιά φασίτρω Λεπέν, μηνγουάιλ οι αστοί έχουν κλάσει στο γέλιο με τις αναλύσεις του πόπολου.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 25 Απρ 2022, 12:40

Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:33
Parrot έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:29
Green Dragon έγραψε:

Μια χαρά υπάρχει, σε αποδρομή βέβαια αλλά υφίσταται ακόμα και σαν πληγωμένο θηρίο είναι πολύ πολύ επικίνδυνη, άσχετα αν είναι καταδικασμένη να ψοφήσει. Μέχρι να την τσακίσουμε θα τρως BLM, φεμιναζί, λογοκρισία, γκεϊ με παιδιά, τζιχαντιστές με επιδόματα και όλα αυτά τα όμορφα.

Ξύπνα!
Δεν έχουν έρεισμα όλοι αυτοί.. Βλέπεις μόλις χθες στη γαλλία, το μεγαλύτερο κράτος της ευρώπης υπέστησαν συντριπτική ήττα.. Στην αμερική μάλιστα η νέα κυβέρνηση Μπάιντεν δεν ασχολείται καν με όλους αυτούς..

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 25 Απρ 2022, 12:41

Green Dragon έγραψε:
Parrot έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

Πρώτον, η ταύτιση της παγκοσμιοποίησης με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση είναι τόσο αφελής που καταντάει ύποπτη

Δεύτερον, η παγκοσμιοποίηση δεν χάνει , καθως είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός ομογενοποίησης που ξεκίνησε πριν από 200 χρόνια και ακόμα δεν έχει φτάσει ούτε στη μέση της διαδρομής του.

Τρίτον, είναι κωμικό να ελεεινολογει την παγκοσμιοποίηση ένας τύπος στην νότια εσχατιά της βαλκανικής, ο οποίος χρησιμοποιεί κινέζικο κινητό, γράφει σε ένα φόρουμ που φτιάχτηκε από ομάδα προγραμματιστών από όλες τις άκρες του πλανήτη, φοράει ρούχα φτιαγμένα στο Πακιστάν και ρουφάει αυταρεσκα τον καφέ του που ήρθε από τη Γουατεμάλα.
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Απρ 2022, 12:47

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
23 Απρ 2022, 00:23
Kauldron έγραψε:
22 Απρ 2022, 22:05
Συμπληρώστε, αν θέλετε.
ΟΧΙ στη γλουτενη!
Όχι στο τελευταίο μπισκότο της συσκευασίας που είναι αδύνατο να το βγάλεις χωρίς να σπασει!

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2022, 13:02

Beria έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:41
Πρώτον, η ταύτιση της παγκοσμιοποίησης με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση είναι τόσο αφελής που καταντάει ύποπτη

Δεύτερον, η παγκοσμιοποίηση δεν χάνει , καθως είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός ομογενοποίησης που ξεκίνησε πριν από 200 χρόνια και ακόμα δεν έχει φτάσει ούτε στη μέση της διαδρομής του.

Τρίτον, είναι κωμικό να ελεεινολογει την παγκοσμιοποίηση ένας τύπος στην νότια εσχατιά της βαλκανικής, ο οποίος χρησιμοποιεί κινέζικο κινητό, γράφει σε ένα φόρουμ που φτιάχτηκε από ομάδα προγραμματιστών από όλες τις άκρες του πλανήτη, φοράει ρούχα φτιαγμένα στο Πακιστάν και ρουφάει αυταρεσκα τον καφέ του που ήρθε από τη Γουατεμάλα.
Είναι ένα από τα 3 δόγματα: Ελεύθερη μετακίνηση κεφαλαίων, ελεύθερη μετακίνηση εμπορευμάτων και ελεύθερη μετακίνηση ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Για τα άλλα που γράφεις τι θες να κάνω; Αφού μόνο αυτά υπάρχουν. Αλλά είμαι φουλ υπέρ δασμών για να μειωθούν οι εισαγωγές και να παραχθούν περισσότερα πράγματα εδώ και ας είναι και ακριβότερα, ας μην μπορώ να τ' αγοράσω όλα, ας φοράω λιγότερα ρούχα βρε αδερφέ. Μην προσεγγίζεις με τέτοια επιπόλαιη μηδενιστική αφέλεια αυτά που γράφω, να απαντάς στις δικές μου θέσεις όχι σε φανταστικές. Και ούτε μίλησα για απομόνωση, μιλάω για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ της αχαλίνωτης παγκοσμιοποιητικής ασυδοσίας. Να πάμε από το ελεύθερο εμπόριο στην εμπορική διπλωματία του παρελθόντος, το έχω πει εκατό φορές. Το ξέρω ότι δεν γίνεται να φτιάχνονται όλα στην Ελλάδα (το λέω για να σε προλάβω αυτό).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 25 Απρ 2022, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 25 Απρ 2022, 13:05

Σάπια η Ευρώπη, απλά τα φιλελεδια ποντάρουν στο πάντα υπάρχουν χειρότερα, το τροπάρι του κάθε αποτυχημένου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 25 Απρ 2022, 13:06

Parrot έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:40
Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2022, 12:33

Ξύπνα!
Δεν έχουν έρεισμα όλοι αυτοί.. Βλέπεις μόλις χθες στη γαλλία, το μεγαλύτερο κράτος της ευρώπης υπέστησαν συντριπτική ήττα.. Στην αμερική μάλιστα η νέα κυβέρνηση Μπάιντεν δεν ασχολείται καν με όλους αυτούς..
Σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς στηρίχθηκε η κυβέρνηση Μπάϊντεν για να εκλεγεί. Και εξακολουθεί να στηρίζεται. Αυτά προωθεί το κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης.

Για την Γαλλία τι μου το λες; Το ξέρω, αυτό είπα πριν, ότι έχουν ήδη χάσει αλλά δεν θέλουν να το δεχτούν, επένδυσαν πάρα πολλά στο εγχείρημα για να το αφήσουν έτσι απλά, μέχρι και πολέμους θα κάνουν (βλέπε Ουκρανία) στην προσπάθειά τους να το κρατήσουν ζωντανό. Δεν θα τους βγει όμως, τα πράγματα έχουν πάρει την πορεία τους.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 25 Απρ 2022, 13:14

Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2022, 13:02
Είναι ένα από τα 3 δόγματα: Ελεύθερη μετακίνηση κεφαλαίων, ελεύθερη μετακίνηση εμπορευμάτων και ελεύθερη μετακίνηση ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Για τα άλλα που γράφεις τι θες να κάνω; Αφού μόνο αυτά υπάρχουν. Αλλά είμαι φουλ υπέρ δασμών για να μειωθούν οι εισαγωγές και να παραχθούν περισσότερα πράγματα εδώ και ας είναι και ακριβότερα, ας μην μπορώ να τ' αγοράσω όλα, ας φοράω λιγότερα ρούχα βρε αδερφέ. Μην προσεγγίζεις με τέτοια επιπόλαιη μηδενιστική αφέλεια αυτά που γράφω, να απαντάς στις δικές μου θέσεις όχι σε φανταστικές. Και ούτε μίλησα για απομόνωση, μιλάω για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ της αχαλίνωτης παγκοσμιοποιητικής ασυδοσίας. Να πάμε από το ελεύθερο εμπόριο στην εμπορική διπλωματία του παρελθόντος, το έχω πει εκατό φορές. Το ξέρω ότι δεν γίνεται να φτιάχνονται όλα στην Ελλάδα (το λέω για να σε προλάβω αυτό).
Άμα το κάνουμε αυτό τότε θα χάσουμε όλους τους νέους που θα φύγουν για εξωτερικό και θα μείνουμε εδώ με τα πακιστάνια..
Δεν ξέρω αν είσαι και συ μιλλένιαλ, αλλά πλέον έχει απογαλακτιστεί και η Z και απο εδώ και στο εξής τα πράγματα θα καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό και απ' αυτή τη γενιά..

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών