No κρανος, Νο βενζινη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
xlsms

Re: No κρανος, Νο βενζινη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xlsms » 13 Δεκ 2024, 18:58

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 18:33
xlsms έγραψε:
13 Δεκ 2024, 18:20
Για τα μάτια είχες κάτι όμως δε μπορεί να μην είχες .
Έχω πέσει με πολύ χαμηλή ταχυτητα και είχα το νου μου να πέσω (όταν κατάλαβα ότι δεν το γλυτώνω το πέσιμο) έτσι ώστε να μην χτυπήσω στο σώμα χέρια,πόδια . Αν δεν φορούσα κράνος ίσως σκεφτόμουν περισσότερο να μην χτυπήσω στο κεφάλι και να έπεφτα άτσαλα.
οταν μεγαλωσα και αρχισα να σοβαρευω ναι, ειχα παντα γυαλια, πιο πρίν τα εχανα συχνα, εκλεινα τα ματια σχεδον, εχω μεγαλες βλεφαρίδες, βοηθούσαν πολυ. :lol:

αλλα οκ, δεν λεω να γινει κανεις καλός ταλιμπαν, για τις κουλαμαρες της Στύγιας φυσίκης τα εγραψα :lol:
Και στη δική σου φυσική όμως δεν είχαν συμπεριληφθεί τα κάθετα εμπόδια. Αν τα βρεις με 150 χλμ δε βοηθάει το κράνος . Αν τα βρεις πλαγιομετωπικά με μικρότερη κάτι κάνει.
Και έχουμε και την τριβή.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 18:58

GoBzi έγραψε:
13 Δεκ 2024, 18:53
Εαν έβλεπα κάποιον με μονόκυκλο, χωρίς κράνος και να πάει με 30-35 απλά θα έλεγα "δες εναν μαλάκα" και θα συνεχιζα την ζωή μου. :lol:
ναι δεν λεω αυτο ομως. Ξερω οτι καποιοι αν δουνε εναν ανθρωπο σε μια ροδα μπροστα τους να πηγαινει, και ειναι αναγκασμένοι κνα ειναι πισω του, φοράει η όχι κρανος θα συμπιεστούν. Το κοιτα ενα μαλακα δεν αρκει, θα σκέφτεσαι οτι μπορει να πεσει και να τον πατησεις πο το πουθενα, και θα ανεβασεις πίεση, θα σε τσιτώσει.

οποτε ρωταω συγκεκριμένα, οποιον θελει να απαντησει, μονο για το βιντεο και την περιγραφή, οχι αλλες φαντασιώσεις που εχει ο καθε ενας :)

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 19:01

xlsms έγραψε:
13 Δεκ 2024, 18:58
Και στη δική σου φυσική όμως δεν είχαν συμπεριληφθεί τα κάθετα εμπόδια. Αν τα βρεις με 150 χλμ δε βοηθάει το κράνος . Αν τα βρεις πλαγιομετωπικά με μικρότερη κάτι κάνει.
δεν εκανα καμια πραξη φυσικης με καθετα εμποδια, δεν ξερω που την διαβασες. Του εξηγουσα οτι πτώση απο κτηριο με 40χιλ/ωρα και πτώση απο μηχανη με 40χιλ/ωρα, ειναι ιδια μόνο αν εισαι φιλολογος. Η τρίβη δεν εχει καμια σχέση με το κρανος, νομιζω το ξερεις :)

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 13 Δεκ 2024, 19:02

enaon έγραψε:
GoBzi έγραψε:
Εαν έβλεπα κάποιον με μονόκυκλο, χωρίς κράνος και να πάει με 30-35 απλά θα έλεγα "δες εναν μαλάκα" και θα συνεχιζα την ζωή μου. :lol:
ναι δεν λεω αυτο ομως. Ξερω οτι καποιοι αν δουνε εναν ανθρωπο σε μια ροδα μπροστα τους να πηγαινει, και ειναι αναγκασμένοι κνα ειναι πισω του, φοράει η όχι κρανος θα συμπιεστούν. Το κοιτα ενα μαλακα δεν αρκει, θα σκέφτεσαι οτι μπορει να πεσει και να τον πατησεις πο το πουθενα, και θα ανεβασεις πίεση, θα σε τσιτώσει.

οποτε ρωταω συγκεκριμένα, οποιον θελει να απαντησει, μονο για το βιντεο και την περιγραφή, οχι αλλες φαντασιώσεις που εχει ο καθε ενας :)
Α οχι, εγώ εννοούσα να είμαι πεζός και να τον δω. Εάν ήμουν στο αυτοκίνητό θα έκραζα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 19:04

βρε δεν με νοιαζουν τα απωθημένα που εχεις σε θεωρητικά σενάρια, αυτο που εβαλα, σε συμπιέζει, τωρα που ξερεις τι βλεπεις; :lol:

αν ησουν το αμαξι που κατεβαινε, θα εκανες μια στραβοτιμονιά , κατα λαθος;

xlsms

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xlsms » 13 Δεκ 2024, 19:15

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 19:01
xlsms έγραψε:
δεν εκανα καμια πραξη φυσικης με καθετα εμποδια, δεν ξερω που την διαβασες. Του εξηγουσα οτι πτώση απο κτηριο με 40χιλ/ωρα και πτώση απο μηχανη με 40χιλ/ωρα, ειναι ιδια μόνο αν εισαι φιλολογος. Η τρίβη δεν εχει καμια σχέση με το κρανος, νομιζω το ξερεις :)
Όχι δεν το ξέρω, για πες. Έτυχα σε χοσπιταλ με γιατρό να ρωτάει νοσηλευόμενο με εγκαύματα στο πρόσωπο (μικρές στάμπες) , "δε φορούσες κράνος ε;" Και η απάντηση ήταν ότι φορούσε αλλά δεν ήταν φουλ φέις.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 19:19

xlsms έγραψε:
13 Δεκ 2024, 19:15
Όχι δεν το ξέρω, για πες. Έτυχα σε χοσπιταλ με γιατρό να ρωτάει νοσηλευόμενο με εγκαύματα στο πρόσωπο (μικρές στάμπες) , "δε φορούσες κράνος ε;" Και η απάντηση ήταν ότι φορούσε αλλά δεν ήταν φουλ φέις.
οκ, αλλα αυτα τωρα ειναι λιγο σπανια πραγματα, αν το θεμα ηταν οι μικρές σταμπες δεν θα λεγαμε για ανόητους που δεν φοράνε κρανος, το θεμα ειναι ο θανατος, σοβαρές ζημιες στο κεφάλι κλπ, οχι τα βαβά. Αν ειναι να λεμε τετοια ομως, να κανουμε οτι δεν καταλαβαινόμαστε, δεν εχει πολυ νόημα η κουβεντα νομιζω ε;

xlsms

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xlsms » 13 Δεκ 2024, 19:31

enaon έγραψε:
13 Δεκ 2024, 19:19
xlsms έγραψε:
13 Δεκ 2024, 19:15
οκ, αλλα αυτα τωρα ειναι λιγο σπανια πραγματα, αν το θεμα ηταν οι μικρές σταμπες δεν θα λεγαμε για ανόητους που δεν φοράνε κρανος, το θεμα ειναι ο θανατος, σοβαρές ζημιες στο κεφάλι κλπ. Αν ειναι να λεμε τετοια ομως, να κανουμε οτι δεν καταλαβαινόμαστε, δεν εχει πολυ νόημα η κουβεντα νομιζω ε;
Δεν πάμε να πετύχουμε την απόλυτη ασφάλεια. Όλα στο περίπου είναι. Πάμε και όπου βγει..
Αν δεν φορούσε καθόλου κράνος η ζημιά μπορεί να ήταν μεγαλύτερη. Τι μπορεί λέω; Σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερη η τριβή.
Έχεις ένα σταθερό κράνος στο κεφάλι σου ή τα γάντια στα χερια και δε θα τα χρησιμοποιήσεις για να μειώσεις την ταχύτητα σου με την τριβή; Ή να πάρεις καλύτερη θέση στην τσουλήθρα;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 13 Δεκ 2024, 19:35

οκ, εγινε παρεξηγηση, δεν καταλαβα οτι το κανεις εσκεμμενα, νομιζα ηταν αληθινές απορίες. Δεν τα μπορω τα κουτοπόνηρα φιλε μου, δεν εχω και κατι να πω σε αυτο το θεμα που σε απασχολει, δεν με αφορά, για το θεμα φυσικης ασχολήθηκα, και απλα για την αισθηση ρωτησα κατι αν θελει κανεις να με τιμήσει με την απαντηση του, αυτα.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 18 Δεκ 2024, 12:46

enaon έγραψε:
GoBzi έγραψε:

Είπα να βγω μια βόλτα με το 125 και σε θυμήθηκα. Και 2 λεπτά διαδρομή εγώ έτσι βγαίνω. Σγχώραμε που δεν φοράω και το παντελόνι. :a040:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Δεκ 2024, 12:54

GoBzi έγραψε:
18 Δεκ 2024, 12:46
Είπα να βγω μια βόλτα με το 125 και σε θυμήθηκα. Και 2 λεπτά διαδρομή εγώ έτσι βγαίνω. Σγχώραμε που δεν φοράω και το παντελόνι. :a040:
καλά κανεις μαλλον, αλλα ειναι λιγο αλλιως αν εισαι στον δρομο ανάμεσα σε αλλους τρελλους, και αλλιως αν εισαι σε ποδηλατόδρομο αθήνας, ανάμεσα σε πεζους. Με τετοιο ντυσιμο αν πέσεις, εσυ θα εισαι το πρόβλημα οχι το οχημά του, αν πετύχεις κανένα παιδί ετσι ντυμένος θα το τραυματίσεις. Και στο περιπτερο δηλαδη αν πας, αν γυρίσεις αποτομα μπορει να ανοιξεις κανενα κεφάλι, ελπιζω να ξεντύνεσαι οταν κατεβεις, μην εισαι κανενας παρτάκιας.

Εγω θα ελεγα πατίνια αναμεσα στον κόσμο μονο με το σορτσάκι, και τον χειμώνα, να μοιράζουμε δίκαια το ρίσκο.

παντα ηθελα να μιλήσω με καποιον που βρισκει ενδιαφέρον να κανει βολτα με μηχανακι στην Αγγλια, μπραβο ρε, θενκς, νομιζα οτι δεν υπαρχουν αληθεια, τους βαζει το κρατος να μας κοροϊδεύει.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 18 Δεκ 2024, 13:05

enaon έγραψε:
18 Δεκ 2024, 12:54
GoBzi έγραψε:
καλά κανεις μαλλον, αλλα ειναι λιγο αλλιως αν εισαι στον δρομο ανάμεσα σε αλλους τρελλους, και αλλιως αν εισαι σε ποδηλατόδρομο αθήνας, ανάμεσα σε πεζους. Με τετοιο ντυσιμο αν πέσεις, εσυ θα εισαι το πρόβλημα οχι το οχημά του, αν πετύχεις κανένα παιδί ετσι ντυμένος θα το τραυματίσεις. Και στο περιπτερο δηλαδη αν πας, αν γυρίσεις αποτομα μπορει να ανοιξεις κανενα κεφάλι, ελπιζω να ξεντύνεσαι οταν κατεβεις, μην εισαι κανενας παρτάκιας.

Εγω θα ελεγα πατίνια αναμεσα στον κόσμο μονο με το σορτσάκι, και τον χειμώνα, να μοιράζουμε δίκαια το ρίσκο.

παντα ηθελα να μιλήσω με καποιον που βρισκει ενδιαφέρον να κανει βολτα με μηχανακι στην Αγγλια, μπραβο ρε, θενκς, νομιζα οτι δεν υπαρχουν αληθεια, τους βαζει το κρατος να μας κοροϊδεύει.

Αγγλία έχει φοβερά μέρη για μηχανή, δες κάνα motovlog. :g030:

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 18 Δεκ 2024, 13:08

GoBzi έγραψε:
18 Δεκ 2024, 13:05
enaon έγραψε:
GoBzi έγραψε:

Ναι για να πας με 40 όμως.
Καλύτερα στο αυτοκίνητο να πίνεις και φραπέ.
Είναι μια γελοιότητα μηχανή με 40 σε ανοιχτό δρόμο ή σε ωραία στροφιλίκια.
Για μηχανή ωραίες είναι οι χώρες με ασαφές όριο ταχύτητας, όπως η Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Δεκ 2024, 13:14

GoBzi έγραψε:
ασε μας χρυσό μου. :011:

ασε που αν πεσεις εκει θα αφησεις την υπαρξη σου στο οδόστρωμα, δεν εχουν ασφαλτο κατω, τρίφτη για τυρί εχουν και μοιαζει δρόμος. Ακουμπας την μποτα κατω να δεις αν γλιστράει και σε 5 δευτερόλεπτα σου τρώει το τακουνι και αρχίζει την φτερνα.

Πολυ επικίνδυνα ζεις γκομπζι :(

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 18 Δεκ 2024, 13:32

nyxtovios έγραψε:
18 Δεκ 2024, 13:08
GoBzi έγραψε:
enaon έγραψε:

Ναι για να πας με 40 όμως.
Καλύτερα στο αυτοκίνητο να πίνεις και φραπέ.
Είναι μια γελοιότητα μηχανή με 40 σε ανοιχτό δρόμο ή σε ωραία στροφιλίκια.
Για μηχανή ωραίες είναι οι χώρες με ασαφές όριο ταχύτητας, όπως η Ελλάδα.
40-50 μίλια/ώρα, όχι 40 χιλιόμετρα/ώρα. Και Ελλάδα στις ωραίες διαδρομές πάνω κάτω με 70-80. Βασικα εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας με το ωραία διαδρομή.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών