OANNHSEA έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 21:19
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 20:25
OANNHSEA έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 20:19
Η θειά μου η συγχωρεμένη είχε χτίσει πριν το 80 ένα αυθαίρετο στην Σαλαμίνα.
Ήταν δε τόσο αυθαίρετο, που οι γείτονες (αυθαίρετοι και αυτοί!!!) την κατέδωσαν και μετά από αγώνες δικαστικούς το σπίτι της κατεδαφίστηκε και αναγκάστηκε να πουλήσει το οικόπεδο!
Ερωτήσεις:
α) Από ποιόν αγόρασε το "οικόπεδο";
β) Πως έχτισε ενώ ήταν παράνομο - δηλαδή ποιός το έχτισε;
γ) Πως πήρε ρεύμα, ενώ δεν είχε άδεια;
δ) Πως πούλησε ένα οικόπεδο που δεν ήταν οικόπεδο;
Αυτά για να καταλάβετε ότι τα θύματα της φωτιάς, δεν είναι τελικά τόσο θύματα όσο νομίζετε!!!
Έχεις ξεφύγει.
Και να μία από αυτούς που ρωτούσε ο νάνος "ποιοί είναι" !!!
Δεν μου λες γατούλα:
Εάν εγώ κάθομαι πάνω σε ένα κλαδί και αρχίσω να κόβω το κλαδί, σίγουρα θα πέσω.
Θα με υποστήριξης μετά, όταν πάω και ζητήσω αποζημίωση για το ατύχημα μου και τους τραυματισμούς τους οποίους έχω υποστεί από το πέσιμο; Θα αρχίσεις να κλαίς και να χτυπιέσαι για το ατύχημα μου ή θα πεις απλά: ήταν βλαμμένος;
Αυτό που ξέρω είναι το οτι να καείς ζωντανός είναι ένας φρικτός θάνατος. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν αθώοι και ένοχοι.
Οπότε, με πλήρη συναίσθηση του ό,τι γράφω, θα πω ότι βλαμμένοι είναι αυτοί που δεν επηρεάζονται στο ελάχιστο από τις δεκάδες ανθρώπινες τραγωδίες, εκφράζοντας τον απόλυτο μισανθρωπισμό.
Αναφορικά δε με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η "άγνοια" κινδύνου, κατά την άποψη τους θα έπρεπε να καίγονται ζωντανοί όλοι όσοι δεν έλαβαν σοβαρά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το κάπνισμα, η παχυσαρκία, η ηλιοθεραπεία, η μέθη, τα επικίνδυνα αθλήματα, η υπερβολική ταχύτητα κλπ