Γεγονότο είναι και ο δεκαπενταύγουστος, θρησκευτική αργία. Απλά, αντί να πουν "καλό συγκεκριμένη ημερομηνία" ή "καλή κοίμηση της Θεοτόκου" λένε καλή Παναγιά.
Όπως όταν μπαίνεις στο καφενείο λέγοντας "μέρα", εννοείς καλημέρα.

Γεγονότο είναι και ο δεκαπενταύγουστος, θρησκευτική αργία. Απλά, αντί να πουν "καλό συγκεκριμένη ημερομηνία" ή "καλή κοίμηση της Θεοτόκου" λένε καλή Παναγιά.
ειναι παλια ιστορια μπες σε καποιο σαιτ και θα τα μαθεις ..τον πρωτο χρονο ειναι ανθεκτικα απο τον δευτερο οχι χρειαζονται περισσοτερα εξοδα για να μεγαλωσουν γιατι το εδαφος δεν ειναι γονιμο τα εχουν δοκιμασει στην ινδια και στην αφρικη ..alekhine έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 15:23
τι πανομοιοτυπα πραγματα οτι ναναι λενε
ενδεικτικα ο ενας λεει οτι οι υβριδικες καλλιεργειες "αποδεικνύονται πολύ ευαίσθητες σε παθογόνα, με συνέπεια οι γεωργοί να χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες χημικών"
και ο αλλος λεει οτι "τα υβριδικα φυτα ειναι πιο ανθεκτικα στις ασθενειες"
κοινως μια στο καρφι και μια στο πεταλο
Οκ δεν είμαι και τόσο γρουσούζης (οκ είμαι),αλλά όσο να πεις μιά ευχή του τύπου "να πάνε όλα καλά απο`δω και πέρα aka καλό υπόλοιπο" έχει κι ένα δράμι συμπάθειας τουλάχιστον.Αλλά η "καλή Παναγιά" δεν έχει καν ευχή μέσα της.Οκ καλή Παναγιά θα έχω,δηλαδή εσύ θα έχεις κακή Παναγιά;
Για σένα, για τραβά ρώτα και κανέναν Αφρικανό φίλο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη.
Αυτο ειναι το κακο με τις τουρμπινες φλεγονται αμεσα ενω τα καναντερ δυσκολαvagabondo έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 17:19https://www.zougla.gr/kosmos/article/si ... in-tourkia
το ματιάξαμε βρε