Μίλησα με κάποιον στο τηλέφωνο και μου το είπε.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:44Το διάβασες κάπου αυτό Νίκι;
Τον θεωρώ πολύ αξιόπιστο αλλά δεν θέλω να γράψω ποιος είναι και με τι ασχολείται.
Μίλησα με κάποιον στο τηλέφωνο και μου το είπε.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:44Το διάβασες κάπου αυτό Νίκι;
Δεν αφορά την κυβέρνηση τι γράφει ο καθένας στο διαδίκτυο.Δεν είναι αυτό κυβερνητικός χειρισμός.Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:45Θα σου πω εγώ πως το βλέπω.πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:35Τι χειρισμό δηλαδή έκανε σε αυτό;νομίζω ότι δεν έγινε κανένας χειρισμός.Δεν χρειάζεται άλλωστε να γίνει.Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:26Χτες κάποιοι βιαζόντουσαν να βγάλουν έξω την εγκληματική ενέργεια.
Σήμερα κάπως το στρογγυλεύουν.
Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι ότι η κυβέρνηση δημιουργεί συνέχεια αμφιβολίες με τους χειρισμούς της στο θέμα.
Πριν από λίγο έμαθα ότι η μητέρα έχει έρθει σε επαφή με γνωστό ιατροδικαστή που θα βγάλει και αυτός το δικό του πόρισμα.
Τα πράγματα όσο πάνε περιπλέκονται περισσότερο.
Από χτές βγήκανε όλα τα μποτ και έγραφαν ότι μάλλον αυτοκτόνησε είχε ψυχολογικά προβλήματα τάραξαν το διαδίκτυο με ότι βλακεία θέλεις.
Στην συνέχεια άρχισαν να γράφουν ότι σε λίγο θα βγούνε οι ψεκασμένοι και θα λένε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και θα την σχετίζουν με τα Τέμπη.
Που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που καιγόντουσαν όλη μέρα να γράφουν όλες αυτές τις κουταμάρες.
Πάντα η δράση προκαλεί αντίδραση.
Ακολούθως βγήκε ανακοίνωση ότι η ιατροδικαστής δεν βλέπει εγκληματική ενέργεια.
Μετά τράνταξε το διαδίκτυο με τα μποτ να γράφουν ότι αν υπήρχε θέμα με τα Τέμπη θα έβγαινε η μητέρα τώρα και θα άνοιγε το στόμα της κανείς δεν την κρατάει.
Γιατί όλα αυτά;
Ενα κρίμα στο παλληκάρι τα συλλυπητήρια στην μητέρα και περιμένουμε λίγη υπομονή αρκούσε για χτες.
Όλη αυτή η φοβία καταδίωξης και όλες αυτές οι αναρτήσεις και η βιασύνη για το δεν είναι εγκληματική ενέργεια φέρνουν αντίδραση.
Αυτά.
Τα ειδησεογραφικά σάιτ, είναι το ζητούμενο που συνήθως είναι κοπυπάστε που δεν θέλουν και ιδιαίτερο χρόνο για "συγγραφή".
Αυτά έγραφες εσύ χτες άλλα γράφεις σήμερα να το προσέξεις αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 18:33Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι
α) γιατί τα σκυλιά γαύγιζαν μόνον τις τελευταίες μέρες
β) γιατί αυτός που αλλού σκότωσε και αλλού μετέφερε ένα πτώμα δεν το έθαψε
γ) γιατί θεωρείται απίθανο να βρέθηκε μακριά από το σημείο που τον είδανε τελευταία φορά με κάποιο αυτοκίνητο φίλου πχ;
κλπ κλπ
Γενικώς, δεν έχω καταλάβει το όλο στόρι. Εννοείτε ότι κάποιος τον σκότωσε στο κέντρο της πόλης και κάποια στιγμή μετά από ενάμισυ μήνα, πήγε και άφησε το πτώμα σε κάποιον βοσκότοπο;
Και όλα αυτά για να εκβιάσει τη μητέρα του; Απειλώντας την με τι; Με το θάνατο του παιδιού της που ήδη έχει συμβεί;
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω ΠΩΣ ακριβώς σκέπτεσθε.
Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:27
Είστε ανέκδοτο.
Ο ένας λέει για μανία , ο άλλος κρίνει με τον τρόπο του μια δημοσίευση που έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Εγώ δεν γράφω ότι έτσι έγιναν τα πράγματα σε αντίθεση με αυτούς που γράφουν με μανία ότι σίγουρα έτσι δεν έγιναν τα πράγματα.
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να φτιάξω σενάρια του ότι π.χ στην αρχή ξεκίνησαν για εκφοβισμό και κάτι πήγε στραβά.
Εγώ απλά γράφω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να γράφουμε ότι αυτό το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ή του εκφοβισμού βγαίνει από τον πίνακα.
Γιατί βιάζεστε να το βγάλετε;
Ποιοι είστε ρε παιδιά που γνωρίζετε τα πάντα.
Εγώ τουλάχιστον λέω μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα.
Γιατί τόση κάψα;
Όλα είναι πάνω στον πίνακα και θα τα δούμε στην πορεία.
Αυτή η βιασύνη να πούνε κάποιοι ότι σίγουρα δεν είναι εγκληματική ενέργεια που να σχετίζεται με τα Τέμπη μόνο βλακεία είναι.
Με απλά λόγια μην βιάζεστε.
Όλα είναι υπο διερεύνηση.
Μην σας πιάνει η μανία της καταδίωξης.
Απλά πράγματα.
Τι λές ρε άνθρωπε μου , αφού αυτοί είναι συνέχεια τα ίδια μποτ της ΝΔ που όλοι ξέρουμε τόσο καιρό δεν βγαίνουν ποτέ χωρίς σινιάλο.πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:51Δεν αφορά την κυβέρνηση τι γράφει ο καθένας στο διαδίκτυο.Δεν είναι αυτό κυβερνητικός χειρισμός.Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:45Θα σου πω εγώ πως το βλέπω.πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:35
Τι χειρισμό δηλαδή έκανε σε αυτό;νομίζω ότι δεν έγινε κανένας χειρισμός.Δεν χρειάζεται άλλωστε να γίνει.
Από χτές βγήκανε όλα τα μποτ και έγραφαν ότι μάλλον αυτοκτόνησε είχε ψυχολογικά προβλήματα τάραξαν το διαδίκτυο με ότι βλακεία θέλεις.
Στην συνέχεια άρχισαν να γράφουν ότι σε λίγο θα βγούνε οι ψεκασμένοι και θα λένε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και θα την σχετίζουν με τα Τέμπη.
Που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που καιγόντουσαν όλη μέρα να γράφουν όλες αυτές τις κουταμάρες.
Μετά τράνταξε το διαδίκτυο με τα μποτ να γράφουν ότι αν υπήρχε θέμα με τα Τέμπη θα έβγαινε η μητέρα τώρα και θα άνοιγε το στόμα της κανείς δεν την κρατάει.
Γιατί όλα αυτά;
Ενα κρίμα στο παλληκάρι τα συλλυπητήρια στην μητέρα και περιμένουμε λίγη υπομονή αρκούσε για χτες.
Όλη αυτή η φοβία καταδίωξης και όλες αυτές οι αναρτήσεις και η βιασύνη για το δεν είναι εγκληματική ενέργεια φέρνουν αντίδραση.
Αυτά.
Κοριτσάκι μου, δεν πας καθόλου καλά. Τί ακριβώς να κοιτάξω σ' αυτό που έγραψα, που αναιρεί όσα λέω και τώρα;Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:53Γαλή για πες αλεύρι....Αυτά έγραφες εσύ χτες άλλα γράφεις σήμερα να το προσέξεις αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 18:33Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι
α) γιατί τα σκυλιά γαύγιζαν μόνον τις τελευταίες μέρες
β) γιατί αυτός που αλλού σκότωσε και αλλού μετέφερε ένα πτώμα δεν το έθαψε
γ) γιατί θεωρείται απίθανο να βρέθηκε μακριά από το σημείο που τον είδανε τελευταία φορά με κάποιο αυτοκίνητο φίλου πχ;
κλπ κλπ
Γενικώς, δεν έχω καταλάβει το όλο στόρι. Εννοείτε ότι κάποιος τον σκότωσε στο κέντρο της πόλης και κάποια στιγμή μετά από ενάμισυ μήνα, πήγε και άφησε το πτώμα σε κάποιον βοσκότοπο;
Και όλα αυτά για να εκβιάσει τη μητέρα του; Απειλώντας την με τι; Με το θάνατο του παιδιού της που ήδη έχει συμβεί;
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω ΠΩΣ ακριβώς σκέπτεσθε.
Γρήγορα ξεχνάς.
Αυτά έγραφα εγώ χτές και με κοροιδεύατε.Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:27
Είστε ανέκδοτο.
Ο ένας λέει για μανία , ο άλλος κρίνει με τον τρόπο του μια δημοσίευση που έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Εγώ δεν γράφω ότι έτσι έγιναν τα πράγματα σε αντίθεση με αυτούς που γράφουν με μανία ότι σίγουρα έτσι δεν έγιναν τα πράγματα.
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να φτιάξω σενάρια του ότι π.χ στην αρχή ξεκίνησαν για εκφοβισμό και κάτι πήγε στραβά.
Εγώ απλά γράφω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να γράφουμε ότι αυτό το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ή του εκφοβισμού βγαίνει από τον πίνακα.
Γιατί βιάζεστε να το βγάλετε;
Ποιοι είστε ρε παιδιά που γνωρίζετε τα πάντα.
Εγώ τουλάχιστον λέω μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα.
Γιατί τόση κάψα;
Όλα είναι πάνω στον πίνακα και θα τα δούμε στην πορεία.
Αυτή η βιασύνη να πούνε κάποιοι ότι σίγουρα δεν είναι εγκληματική ενέργεια που να σχετίζεται με τα Τέμπη μόνο βλακεία είναι.
Με απλά λόγια μην βιάζεστε.
Όλα είναι υπο διερεύνηση.
Μην σας πιάνει η μανία της καταδίωξης.
Απλά πράγματα.
Τα μποτ της ΝΔ βγήκαν εχθές πρώτα-πρώτα. Μάλιστα.Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:45Θα σου πω εγώ πως το βλέπω.πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:35Τι χειρισμό δηλαδή έκανε σε αυτό;νομίζω ότι δεν έγινε κανένας χειρισμός.Δεν χρειάζεται άλλωστε να γίνει.Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:26Χτες κάποιοι βιαζόντουσαν να βγάλουν έξω την εγκληματική ενέργεια.
Σήμερα κάπως το στρογγυλεύουν.
Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι ότι η κυβέρνηση δημιουργεί συνέχεια αμφιβολίες με τους χειρισμούς της στο θέμα.
Πριν από λίγο έμαθα ότι η μητέρα έχει έρθει σε επαφή με γνωστό ιατροδικαστή που θα βγάλει και αυτός το δικό του πόρισμα.
Τα πράγματα όσο πάνε περιπλέκονται περισσότερο.
Γιατί όλα αυτά;
Αυτά.
πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:51Δεν αφορά την κυβέρνηση τι γράφει ο καθένας στο διαδίκτυο.Δεν είναι αυτό κυβερνητικός χειρισμός.Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:45Θα σου πω εγώ πως το βλέπω.πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:35
Τι χειρισμό δηλαδή έκανε σε αυτό;νομίζω ότι δεν έγινε κανένας χειρισμός.Δεν χρειάζεται άλλωστε να γίνει.
Γιατί όλα αυτά;
Αυτά.